Η συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στην Κω για τις ελλείψεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

15
3930
Στους δρόμους οι νησιώτες για την Υγεία
«Υγεία, δημόσια και δωρεάν για όλους » είναι το αίτημα που ενώνει τα νησιά του Αιγαίου, με δεκάδες σωματεία, μαζικούς φορείς και Εργατικά Κέντρα να διαδηλώνουν σήμερα  έξω από τα νοσοκομεία και τη Δευτέρα 6 Νοέμβρη  στο υπουργείο Υγείας στις 6 μμ.
Η κινητοποίηση σήμερα στην Κω, πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του Εργατικού κέντρου ΒΣΔ έξω από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Κω, με τους εργαζόμενους, τα σωματεία και πολίτες να διαμαρτύρονται για τα προβλήματα υποστελέχωσης . 
Οι εργαζόμενοι , απαιτούν άμεσες λύσεις, καθώς «η κατάσταση στον τομέα της Υγείας των νησιών είναι απαράδεκτη. Η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, σε συνέχεια των πολιτικών όλων των κυβερνήσεων, βάζει στο “ζύγι” των αναγκών του κεφαλαίου τις ανάγκες μας και καταδικάζει τους νησιώτες σε επικίνδυνες ελλείψεις».
Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήρθα μαζί με την οικογένειά μου να συμμετάσχουμε στην διαμαρτυρία για το νοσοκομείο.Ειδα το συνδικάτο των κομμουνιστών με τα πανό και τα συνθήματα τους, και διακριτικά αποχωρησαμε.Γιατι καπελωνετε τις συγκεντρώσεις; Μήπως δεν θέλετε άλλο κόσμο να συμμετέχουν;Μονοπωλειτε το ενδιαφέρον του κόσμου; Όσο δεν θα κατεβάζετε τα πανό,η συμμετοχή θα είναι ελάχιστη έως μηδαμινή.Την άλλη φορά δεν θα μπω καν στο κόπο να έρθω.Ειναι η τρίτη και τελευταία.Παιζετε το κομματικό παιχνίδι σας, κομπάρσοι δεν θα γίνουμε.Καληνυχτα, σύντροφοι…Αποτυχατε….

    • Σε ένα αρθρο για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα εσείς ασχολείστε με τους κομμουνιστές,πραγματικά τραγικό όταν απο τα γραφόμενα σας καταλαβαίνω ότι έχετε και οικογένεια.Όσο και αν σας ενοχλεί,οι του εργατικού κέντρου είναι οι μόνοι που δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους.Στην υγεία κυριε Κωε δεν υπάρχουν κομματικές αποχρώσεις,αν το iq σας,σας επιτρέψει να το κατανοήσετε,τότε θα βρεθείτε ξανά σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ελλείψεις του Νοσοκομείου..Μέχρι τότε,δεν χρειάζεται να μπείτε στο κόπο,θα διαμαρτυρηθούν άλλοι για εσάς..

  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.

  3. Τα κοκκινα και θα ερθουμε σε πορεια με κομματικα προσημα δεν ερχομαστε…ειμαι αριστερος αλλα οχι κομμουνιστης και ο βασικοτερος λογος που δεν ερχεται κανεις ειναι γιατι το εργατικο κεντρο εχει γινει φερεφωνο ενος κομματος που πουλαει μονο θεωρια…..

  4. Κι ας είμαστε λίγοι κάθε φορά ευτυχώς που μιλάνε και κάποιοι δεν υπάρχει άλλη σωτηρία οι υπόλοιποι ας κοροϊδεύουν

  5. Διαμαρτυρια για το νοσοκομειο με κουκουεδες πανο και ντουντουκες οσο καπελωνουν αυτοι την οποια διαμαρτυρια ο απλος πολιτης δεν θα συμετασχει

    • κάνουν συγκεντρώσεις για λάθος λόγους. Απλά εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να προβάλλουν το κόμμα τους με την ηλίθια ιδεολογία φωνάζοντας το ίδιο εδώ και 50 χρόνια σύνθημα. Ξέρετε αυτό με τους Αμερικάνους….. τους φονιάδες των λαών….. αυτούς που φταίνε ακόμα και για την κατάσταση του συστήματος υγείας στην Ζιμπάμπουε.

  6. και τα συνθήματα τους έχουν νόημα ναι.Δεν είναι η ζωή μόνο η πάρτη μας.Να δούμε αν συμ είναι κάτι σε εμάς ποιος θα μας υποστηρίζει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ