Με Γ. Παππά. Γ. Χατζημάρκο, Γ. Νικητιάδη, τοπικές αρχές & πολύ κόσμο η μεγάλη παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην Κω

14
19249


Εντυπωσιακή και μεγαλειώδης, με ηλιόλουστο καλοκαιρινό καιρό, ήταν η παρέλαση στην Κω, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Εκ μέρους της κυβέρνησης παρευρέθηκε ο Υφ. Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής Δωδεκανήσιος Βουλευτής Γιάννης Παππάς, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης, ο Έπαρχος Γιάννης Καμπανής, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, μαζί με τους λοιπούς εκπροσώπους των τοπικών αρχών, πολιτικών και ένστολων

Με νεανικό παλμό η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας, στα βήματα της παράδοσης με εντυπωσιακές φορεσιές η παρέλαση συλλόγων και φορέων.

Στην συνέχεια πέρασαν τα οχήματα του Λιμενικού και της Πολιτικής Προστασίας και φυσικά οι εθνοφύλακες με τον στρατό μας, καταχειροκροτούμενοι.

Το θερμότερο χειροκρότημα -όπως ήταν αναμενόμενο- απέσπασε ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Θανάσης Πουλιού ο οποίος αποχωρεί έπειτα από 28 χρόνια σημαντικής προσφοράς και μεγάλων επιτυχιών στην Φιλαρμονική Κω (νέοι και παλιοί ήταν σε πλήρη απαρτία για να αποχαιρετήσουν τιμητικά τον μαέστρο, δάσκαλο και φίλο Θανάση. Μεταξύ αυτών και ο πρώην Διοικητής και μαέστρος της Στρατιωτικής Μουσικής της 80) ΑΔΤΕ, Ράλλης Σχοινάκης).

Δηλώσεις επισήμων

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ Κ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

    • ηλίθια είσαι τόσο προβλέψιμη και τόσο flat που κάνεις μπαμ από μακρυά.Ειδαμε και τους μεν βλέπουμε τώρα κι εσάς,προδότες όλοι, και οι μεν και οι δε,όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη εχετε.

  2. Χαίρομαι πολύ που δείξαμε για πολλοστή φορά στους δήμιους μας πόσο φιλόξενοι και καλοκάγαθοι νησιωτες είμαστε.Το δείξανε και οι τοπικό φορείς που τρέχανε αναψοκοκκινισμενοι από πίσω τους να τους προλάβουν να καθίσουν κοντά τους.Βεβαια για την ταμπακιέρα τουμπεκί ψιλοκομμένο.Γι ολα αυτά βρε μας στέλνουν χιλιάδες λαθρομετανάστες,αφού στα νησιά τους δεν θέλουν ούτε να τους βλέπουν ενώ στο δικό μας όλοι ευπρόσδεκτοι ειναι.Μια χαρά σας βλέπω.

  3. εσείς που είδατε τον ροδιτη γιατί δεν τον κράξατε; Έπρεπε να το πάρετε στο κυνήγι αλλιώς θα μας κουβαλήσει άλλους τόσους λαθρομετανάστες εδώ. Αλλά και αυτός θράσος που έχει να έρχεται εδώ…..

  4. OI ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ ΤΙΣ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ? ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΕΚΕΝ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑ?

  5. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ !!!
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΈΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ.
    ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  6. Εξαιρετικοί οι εθνοφύλακες!!! Συγχαρητήρια στον Διοικητή τους και σε ολους τους Εθνοφύλακες! Επιτέλους, η στρατιωτική ηγεσία κατάλαβε οτι εμείς οι πολίτες της παραμεθορίου θα υπερασπιστούμε μονοι μας το νησί και τις οικογένειές μας!

  7. περιφερειάρχης και Παππάς ήρθαν να απορροφήσουν τις αντιδράσεις του κόσμου για το μεταναστευτικό,και φεύγουν απολύτως σίγουροι ότι βελαζουμε κανονικά.Κανονικα όμως.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ