“Έφυγε” το στέλεχος του ΕΒΕΔ Γιάννης Κακλιός – Θλίψη στη Δωδεκανησιακή κοινωνία | Συλλυπητήρια μηνύματα

4
21156

Ο αγαπητός συμπολίτης μας Γιάννης Κακλιός “έφυγε” για το μεγάλο ταξίδι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.

Πάλεψε γενναία με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια, αλλά νικήθηκε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Διετέλεσε για πολλά χρόνια Αντιπρόεδρος και μέλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ).

Ο Γιάννης Κακλιός γεννήθηκε το 1961 στη Ρόδο και ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον επισκευαστικό κλάδο του αυτοκινήτου.

Η απώλεια του εκλιπόντος προκάλεσε μεγάλη θλίψη στη ροδιακή κοινωνία, ενώ έχει κατακλυσθεί το διαδίκτυο με συλλυπητήρια μηνύματα.

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός, δραστήριος και άριστος οικογενειάρχης.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΚΛΙΟΥ

 

Σήμερα είναι ημέρα πένθους για το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.  Καλούμαστε να αποχαιρετίσουμε ένα μέλος της επιμελητηριακής μας οικογένειας που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του όχι μόνο στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Το ήθος και η ευπρέπεια του Γιάννη Κακλιού ήταν τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν ως φίλο, ως συνεργάτη, ως επαγγελματία και πάνω απ΄όλα ως άνθρωπο.

Αντιμετώπισε με απαράμιλλη γενναιότητα και θάρρος την ασθένειά του, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς ασθενείς που περνούν την ίδια δοκιμασία.

Υπηρέτησε τον επιμελητηριακό θεσμό, ως μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με ακεραιότητα και αφοσίωση και τίμησε τον κλάδο των επισκευαστών αυτοκινήτων υπερασπιζόμενος σε όλη την πορεία του τα δικαιώματα των συναδέλφων του.

Ο Γιάννης υπήρξε υπόδειγμα φίλου, συνεργάτη και ενεργού πολίτη μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής του και παρότι είχε αποφασίσει να κλείσει τον κύκλο του στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ήταν πάντα δίπλα μας.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στα παιδιά του και στους οικείους του.

Θα διατηρούμε τον Γιάννη στη μνήμη μας ως φίλο και συνάδελφο που τίμησε τον επιμελητηριακό θεσμό με το ήθος και την ακεραιότητά του.

Να είναι αιωνία του η μνήμη

 

 

 

 

Γιάννης Πάππου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά για τον θάνατο του Γιάννη Κακλιού.

 

 

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε έναν καλό φίλο, ένα εξέχων μέλος της τοπικής κοινωνίας της Ρόδου και της επιχειρηματικής  ζωής του νησιού.

Ο Γιάννης ήταν πάντα στο πλευρό των συμπολιτών του και αντιμετώπιζε όλα τα προβλήματα της ροδιακής κοινωνίας με ευαισθησία και ουσιαστικότητα. Προσέφερε πολλά στον επιμελητηριακό θεσμό στον τόπο μας και το κενό που αφήνει είναι πολύ μεγάλο.

 

Θα μας λείψει πάρα πολύ το χαμόγελό του, η διάθεση για προσφορά και ο επαγγελματισμός του.

 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

 

 

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Γιάννη Κακλιού.

 

Ο Γιάννης Κακλιός ήταν ένα άψογος επαγγελματίας, ένας άνθρωπος που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για την εκπροσώπηση του κλάδου του, τόσο σε Δωδεκανησιακό, όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Άφησε το δικό του αποτύπωμα στην επιχειρηματικότητα του νησιού μας, πάντα πρωτοπόρος και πάντα παρών στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και την ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Κοσμήτορα της Βουλής  και  Βουλευτή Δωδεκανήσου  Βασίλη Α. Υψηλάντη για τον θάνατο του Γιάννη Κακλιού

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, Κοσμήτορας Α’ της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής στο άγγελμα του θανάτου του Γιάννη Κακλιού προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του Γιάννη Κακλιού. Ο Γιάννης Κακλιός υπήρξε έντιμος, με ήθος και εργατικός επαγγελματίας, που προσέφερε τα μέγιστα στον επιμελητηριακό θεσμό στον τόπο μας και στον  συνδικαλιστικό του χώρο. Το κενό που αφήνει είναι μεγάλο. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια  στα παιδιά και την οικογένειά του. Η μνήμη του να είναι αιώνια. »

 

Ο Γιώργος Νικητιάδης για το Γιάννη Κακλιό

 

Με το άκουσμα του θανάτου του Γιάννη Κακλιού ο βουλευτής Δωδεκανήσου και τ.υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ το φίλο Γιάννη Κακλιό. Γνωρίζοντας τον αρκετά χρόνια και έχοντας πάντα επικοινωνία μαζί του, μένω με την αίσθηση της απώλειας ενός μοναδικού ανθρώπου. Μοναδικού, διότι ο Γιάννης συμμετέχοντας σταθερά στα κοινά και στο συνδικαλισμό  άφησε βαθύ αποτύπωμα ενός συνεπούς, έντιμου, συναινετικού, φιλειρηνικού,  δημοκρατικού και προοδευτικού ατόμου. Στην τελευταία μας συνάντηση λίγους μήνες πριν από τις Εθνικές εκλογές, με άγγιξε βαθειά δίδοντας μου συμβουλές και εκφράζοντας μου την αγάπη του. Θα τον θυμάμαι πάντα ως ένα υπέροχο, γλυκό άνθρωπο, που για όποιον τον γνώριζε αφήνει ένα πραγματικό κενό. Εκφράζω στους οικείους του τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Μόνο υπερηφάνεια μπορούν να αισθάνονται για τον αείμνηστο Γιάννη.»

Δημήτρης Γάκης: Ο Γιάννης Κακλιός έδινε μεγαλείο στην ταπεινότητα.
Δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις πως μπορεί τέτοια άνθρωποι να χάνονται. Ο Γιάννης Κακλιός ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος μια ευγενική φυσιογνωμία γεμάτη ζωή και χαμόγελο. Ένας άνθρωπος που και λίγο να τον γνώριζες τον ένιωθες πάρα πολύ. Βιβλίο ανοιχτό. Μια βαθιά ψυχή. Γινόταν φίλους σου μόνο απο την ακτινοβολία που σου χάριζαν τα μάτια του και το χαμόγελο του. Ο Γιάννης έδινε μεγαλείο στην ταπεινότητα.
Η προσφορά του στα κοινά όσο αθόρυβη ήταν τόσο αποτελεσματική ήταν. Υπάρχουν πολλά που έρχονται στο μυαλό μου. Μπορεί και πρέπει ο Γιάννης να χρησιμοποιείται σαν παράδειγμα συμπεριφοράς και δράσης απο τους νέους αιρετούς της αυτοδιοίκησης.
Εγκάρδια συλληπητήρια στην οικογένεια του. Ευχομαι να βρίσκουν τη δύναμη να αντέχουν την απώλεια του.

 

Ρόδος 17-10-2023
Δημήτρης Γάκης
Πρωην Βουλευτής Δωδεκανήσου
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
    Ήταν άξιος αγωνιστικής τόσο τών εργαζομένων όσο και των επιχειρήσεων.
    θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που είχα την χαρά και τιμή να συμπορευτω μαζί έστω και λίγο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ