Απέραντη θλίψη από τον θάνατο του πολύ αξιόλογου εκπαιδευτικού Βασίλη Βαρσάμη που υπηρέτησε για αρκετά χρόνια στην Κω

7
53849

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην Κω ο θάνατος του καθηγητή μέσης εκπαίδευσης Βασίλη Βαρσάμη ο οποίος «έφυγε» νεότατος έπειτα από σκληρή μάχη για την υγεία του που έδωσε το τελευταίο διάστημα.

Υπηρέτησε για αρκετά χρόνια σε γυμνάσια και λύκεια της Κω αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε μαθητές, γονείς και συναδέλφους του για τον επαγγελματισμό, τον χαρακτήρα, το ήθος του και την ποιότητά του ως ανθρώπου.

Πολύ αξιόλογος άνθρωπος και εκπαιδευτικός, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για την καλοσύνη, την ανθρωπιά, τις αξίες που δίδασκε, το χαμόγελο, την πραότητα, την ευγένεια και την συνολική προσφορά του στην εκπαίδευση.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς και φίλους.

            ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ   ΜΗΝΥΜΑ   ΤΗΣ  Β΄ ΕΛΜΕ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 
Το  Δ.Σ. της  Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου  εκφράζει την  βαθιά  του  θλίψη  για  τον  θάνατο του αγαπημένου  μας    συναδέλφου  Βασίλη Βαρσάμη .
 Ο  Βασίλης  υπηρέτησε αρκετά  χρόνια  σε  Γυμνάσια και σε  Λύκεια  της Κω. Ένας  ξεχωριστός άνθρωπος ,  με  απέραντη καλοσύνη και  ευγένεια. Ιδιαίτερα  αγαπητός σε  όλους  , στους  μαθητές  του  ,  στους  συναδέλφους  του , στους  φίλους  του. Πάντα  με  το  χαμόγελο  και την  διάθεση να  προσφέρει   και  να  βοηθήσει .  Έτσι  θα  τον  θυμόμαστε πάντα .  Θα  μας λείπει.
   Θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένειά  του  ,    στους  αγαπημένους  του.
Η αναγγελία της θλιβερής είδησης από την συνάδελφό του εκπαιδευτικό στο 1ο ΓΕΛ Κω, Σοφία Καραγιάννη:

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλο πααραδεισο αγαπημενε μας καθηγητα!!!Κουραγιο στην αξιαγαπητη συζυγο !!!

  2. ο Βασίλης και η Εύα δεν υπηρέτησαν απλά αρκετά χρόνια στην Κω…Αγάπησαν την Κω τους μαθητές τους, τους συναδελφους τους ,όλους τους συμπολίτες μας . Έφυγε όταν αρρώστησε πριν δύο χρόνια και περιμέναμε να γίνει το θαύμα ,να ξαναγυρίσει .. Εύα θα τον θυμόμαστε πάντα ,καλό κουράγιο σε σένα και στο Μαράκι σου !!

  3. Ο εκπαιδευτικός κλάδος είναι φτωχότερος ! Εξαίρετος άνθρωπος ,εξαίρετος καθηγητής ! Είχαμε την τύχη να συναντήσει τα παιδιά μας στο σχολείο και τα να γεμίσει με φως και γνώση ! Κρίμα κρίμα ! Ας Γι ει φωτεινό παράδειγμα για τους εκπαιδευτικούς !

  4. Ενας τους καλυτερους καθηγητες μα πανω απ’ολα ανθρωπος! Δεν έκρινε τα παιδια, ισα ισα που ηταν παντα διπλα τους να τα συμβουλεύσει, να ακουσει τα προβληματα τους και να τα κανει να αισθανθούν οικειότητα μαζι του. Ενας χαρουμενος ανθρωπος!! Παντα εκει, ακομη και μαθητες που δεν εδειχναν αρκετο ενδιαφερον σε καποιο συγκεκριμενο μαθημα κλπ. τους καταφερε ολους να συμμετεχουν στο μαθημα του και να εχουν θεληση να προσπαθησουν. Θα μεινει για παντα στις καρδιες μας! Συλλυπητηρια να τον αναπαυσει ο Θεος.

  5. Τα βαθιά μας συλλυπητήρια!!!Ο κύριος Βασίλης ξεχώριζε για το ήθος και την καλοσύνη του!Ήταν πολύ καλός καθηγητής, και ,πάνω από όλα άνθρωπος!!!!Κρίμα,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ