Κως: Συγκίνηση και υπερηφάνεια στα επίσημα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Ιπποκράτη

63
33247

Μέσα σε κλίμα υπερηφάνειας αλλά και συγκίνησης, καθώς αποτελεί ιστορική στιγμή για την Κω, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Ιπποκράτη στο μικρό αλσός κοντά στον Πλάτανο του πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη του Κώου.

Πρόκειται ανδριάντα που αναπαριστά τον Ιπποκράτη ο οποίος κρατά ένα ξύλινο κοντάρι στο οποίο είναι τυλιγμένος ο όφις σύμφωνα με τις ιστορικές αναφορές. Το έργο που έχει φιλοτεχνήσει ο γλύπτης κ. Κικώτης, κατόπιν συνεργασίας με τον Δήμαρχο της Κω αλλά και προτροπής του Μπάμπη Ναβροζίδη, ο οποίος έφερε για πρώτη φορά στην Κω, τον διακεκριμένο γλύπτη με αφορμή την τοποθέτηση του μνημείου της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, το οποίο είχε επίσης φιλοτεχνήσει ο κ. Κικώτης.

Στην τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, οι Αντιδήμαρχοι και οι αιρετοί της πλειοψηφίας, δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, όπως επίσης και εκατοντάδες απλοί πολίτες που παρευρέθησαν σε μία ιστορική τελετή και θέλησαν να είναι παρόντες σε μία ιδιαίτερη, ιστορικού χαρακτήρα μοναδική στιγμή που κατάφερε να υλοποιήσει ο Δήμος της Κω, επί δημαρχίας Θεοδόση Νικηταρά.

Σήμερα ο δήμαρχος της Κω Θεοδόσης Νικηταράς με την επιμονή του και την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών του κατάφερε να δώσει στον Ιπποκράτη την αξία που του έπρεπε και του άξιζε, ενώ παράλληλα αναβαθμίζεται όχι μόνο η περιοχή που τοποθετήθηκε το άγαλμα ώς τοπόσημο και ως σημείο αναφοράς, αλλά και εν γένει δίδεται άλλη αίγλη, στην πολιτιστική κληρονομιά του νησιού μας και ταυτόχρονα ολοκληρώνεται μία τεράστια ιστορική και ηθική υποχρέωση που έχει αναλάβει ο δήμος εδώ και χρόνια.

Το έργο που τοποθετήθηκε, αποτελεί ένα έργο μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας και η αρτιότητα του έργου απαντάει σε όλα τα ερωτήματα. Είναι ένα έργο για το οποίο ο ίδιος ο γλύπτης έκανε εξαιρετική και προσεκτική δουλειά, ενώ δεν θα μπορούσε ποτέ να υλοποιηθεί και να γίνει ένα τέτοιο αγαλμα πράξη, αν δεν υπήρχε ο κ. Δημήτρης Τάσιος ο οποίος χρηματοδότησε εξ’ολοκληρου από την προσωπική του περιουσία το άγαλμα του Ιπποκράτη.

Πηγή: https://www.kostv.gr

63 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο καρδιολόγος που παραιτήθηκε πρόσφατα ήταν καλεσμένος? λέω εγώ τώρα, ο βασιλιάς είναι γυμνός αλλά δεν το βλέπει κανείς δυστηχως.

    • Στις ΣΗΜΑΙΕΣ έπρεπε να μπει και να φύγει το πανηλιθιο έκτρωμα του Τέως.
      Και να μπουν και πάλι οι σημαίες.

    • ΒΡΕεεεεέ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΔΕΝΙΚΌ ΕΡΓΟ, το μόνο σας εργάκι ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ…

    • Όλοι αυτοί που στήνονται για φωτογραφίες,ΕΑΝ ΑΡΡΩΣΤΉΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΟ...

      ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ… ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΈΜΕΙΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΟΛΌΓΟ, ΠΑΘΟΛΌΓΟ, ΠΑΙΔΊΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ……ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ….

    • ΠΟΛΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ.ΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  2. Μαζεύτηκαν οι αραβοσαρακηνοί απόγονοι του προτεκτοράτου να υποκριθούν μπροστά σε ένα άγαλμα φτιαγμένο με τα εξιδανικευμένα πρότυπα των δυτικών. Να θαυμάσουν μία μορφή με την οποία ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία πολιτισμική – ιστορική σύνδεση με τον ρωμιολαό, παρά μόνο μία νεώτερη μορφή της ελληνικής γλώσσας. Ψευδαισθήσεις ενός αποτυχημένου λαού με προτερήματα όπως η τσαπατσουλιά, η αρπαχτή, η κουτοπονηριά, η ραθυμία και η μισαλλοδοξία.

    • ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΑΝ ΤΗ Π@ΡΔΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΙΚΡΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΒΛΑΜΕΝΟΣ.
      ΤΟΥΣ ΙΝΟΥΙΤ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΠΑΡΕΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ, Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛ, ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΩ? ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΣΑ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ,(ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ),ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ.ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ.ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΘΙΜΟ ΟΙ ΙΝΟΥΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ,ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΤΙΣ «ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ» ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΚΙΕΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ, ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΟΥ.

    • Βλέπω ότι δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ πολίτης! Μεταξύ τους φωτογραφιζόταν! Τέτοια απαξίωση από τουα Κώους!

  3. Α,καλά! Όλο εφέ και φωτογραφίες είστε! Πολλά συγχαρητήρια στον άνθρωπο που χρηματοδότησε το άγαλμα του Ιπποκράτη γιατί άμα περιμέναμε εσάς……καλά κρασιά!

    • Εαν ηταν ο κυριτσης δημαρχος δεν θα γινοταν τιποτα στο νησι.Θα βρωμαγε απο την μια εως την αλη ακρη.

  4. 7000 Κώοι και Κώες παρακολούθησαν τον Κέν και την Μεταμοντέρνα Μπάρμπι! Το πλήθος ζητωκραύγαζε «άβε Καίσαρα». Οι γυναίκες εραιναν με ροδοπέταλα……. Άλλη μία παράσταση, συνέχεια των ασφαλτοστρώσεων ιδιωτικών δρόμων, των καθαρισμών αυλών και οικοπέδων με εργαζόμενους και του Δήμου και του εργολάβου, όλα στο όνομα του ψήφου. Ένας ντόπιος Μαυρογυαλούρος με τα τσιράκια του. Πάντως ένα είναι σίγουρο, όσο αγέλαστος είναι ο Κέν τόσο πολύ γελά η Μεταμοντέρνα Μπάρμπι. Ξινό θα της βγει!

  5. Γιατί δεν το έβαλαν εκεί που είναι αυτό το χαζο συντριβάνι; Εκεί θα το έβλεπαν από παντού. Θα δεσποζε στο χώρο, σε όλη την παραλία,. Εκεί που το έβαλαν είναι σαν…κρυμμένο; Μια σωστή δουλειά δεν μπορεί κανείς να κάνει.

    • Μια χαρά είναι και το συντριβάνι .Εκτός αν προτιμούσες τη παράγκα του σταθμού ταξί .Που έδωσαν αγώνα υποψήφιοι σύμβουλοι του δημάρχου να μην φύγει.Δεν ξεχνάμε.Όσο για το άγαλμα να το βάζαμε μήπως πάνω στο κάστρο να φαινόταν από πιο μακριά;

    • Χωρις να λεω πολα,το νησι ειναι πεντακαθαρο,και ας εχει ημηρεσιως 200 κοσμο.Καθε σπιτι εχει δυο καδους.Μονο αυτο για να καταλαβε τε.

  6. Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που έχετε αφήσει δύο χρόνια το νοσοκομείο δύο χρόνια χωρίς παθολόγο , ένα μήνα χωρίς καρδιολόγο και επίσης χωρίς παιδίατρο. Για κρύωμα πηγαίνουμε εκτός Κω. Δεν θα το ξεχάσουμε αυτό την Κυριακή. Έχετε μεγάλες ευθύνες για να νιώθουμε οι κάτοικοι του νησιού ασφάλεια. Όταν αρρωστήσετε να πάτε στο άγαλμα να γίνεται καλά

  7. Λουμίδης παπαγάλος . μουχαχαχαχα προσφορά από τα καφεκοπτεία Λουμίδης

  8. Ο ιδιώτης εκτός Κω έκανε ότι δεν έκανε κανένα από αυτή την γυφτοαλητεία που λέγονται άρχοντες της Κω

  9. Σε όσους εσάς που γράφεται όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια ?ένα έχω να πω ,η ζήλια σας έχει φάει και κακία !!!!!

  10. ΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ – ΕΞΙ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΒΑΝΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

  11. εχετε παρατηρησει πως οποτε βγαινει φωτογραφια γερνει την καυκαλα του και το σωμα του προς το μερος αυτου που ειναι διπλα του; Παιρνει δε μια ηλιθια εκφραση σαν …. μαμπουινος. Προσεξτε την 7η φωτογραφια και θα με καταλαβετε!

  12. Σε ένα Νησί χωρίς Γιατρούς ,χωρίς Νοσοκομείο και Γενικά Χωρίς Υγεία τον Ιπποκράτη τον Ρώτησε κανείς;;;
    Πόσο στοίχισε στον Πολίτη ;;;

  13. «Σήμερα ο δήμαρχος της Κω Θεοδόσης Νικηταράς με την επιμονή του και την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών του κατάφερε να δώσει στον Ιπποκράτη την αξία που του έπρεπε και του άξιζε,»

    Ποιος – ποια έγραψε αυτό το κείμενο;
    Η αξία του Ιπποκράτη είναι υπαρκτή αφ εαυτής , αδιαμφισβήτητη και κανένας μας δεν είναι ικανός να του την «δώσει»…
    Είμαστε πολύ μικροί για να καταφέρουμε να δώσουμε αξία στον Ιπποκράτη

  14. ΝΤΡΟΠΗ!!!
    Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ, ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΠΛΑΜΑΔΕΣ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ!!

  15. Ο Νικηταράς σαν τι παρέστει με τους συμβούλους του;Την επόμενη εβδομάδα θα πάνε σπίτια τους.

  16. Συγγνώμη,μια ερώτηση ….ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ(πού είναι τα μέλη άραγε να βγάλουν μια ανακοίνωση),ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΖ υπάρχει ; Ολα πρόχειρα και βιαστικά για τις φωτογραφίες ….είστε τραγικοί

  17. Σταματήστε τη μιζέρια και πείτε έστω ένα μπράβο σε όσους συνέβαλαν. Όλο εξυπνάδες και αφορισμούς είστε. Τα χετε κάνει όλα τέλεια στη ζωή σας και κρίνετε οτιδήποτε καλό συμβαίνει.

  18. Κοψιμιοι και δικηγόροι σταματάτε να απειλείτε τηλεφωνικά τους πολίτες της Κω. Μην απειλείτε τους πολίτες δια ζώσης. Το 1961 με τα ΤΕΑ δεν υπάρχουν σήμερα.

  19. ΡΕ δεν ντρέπεστε. φωτογραφίες, συνεντευξεις. Μακάρι ρε να έβγαινε η Κικη Μακρη για 5 χρόνια να σας ξεφτύλιζε. Τοτε θα βλέπατε τον ηθικό ξεπεσμό που έχουν οι παρατάξεις. Συμφέροντα. Ολοι συμφέροντα. Γιατί ρε συμπολίτες μου Κώοι δεν δίνεται ευκαιρία και σε άλλους να διεκδικήσουν τον δήμο? Γιατί δεν ψηφίζεται αντισυμβατικά? Νικηταράς ή Κυρίτσης? ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ αλλους τέτοιους. ΨΗΦΊΣΤΕ ΚΑΝΈΝΑΝ από τους 2.

  20. Το νησι του ιπποκρατη χωρις νοσοκομειο κ γιατρους ντροπη σε ολους που τοσα χρονια δεν κανανε τιποτα και ηταν χρονια μεσα στους τρακοσους κ οσοι περασαν απο εκει συχαματα

  21. Μαύρο κι άραχνο έκανε το νησί μας
    Το Λευκό του αγνού του Αρχαίου του ωραίου κ του αληθινού του ύμνου λείπει απο παντού
    Μόνοι τους ζητούν το Μαύρο !
    Σε λιγες ημέρες θα τόχουν !

  22. Μαύρη φουστανέλα η λευκή αρχαία χλαμύδα !! Αποκαλύφθησαν πλέον για ολους
    Γιώργο Φως παντού
    Χαμογελο αγάπη ζεστό άγγιγμα στον πονεμένο λαό της Κω

  23. Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ Κ.ΚΟΨΙΜΙΕ Κ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ!ΜΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΕ!!!ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ,ΦΑΪ ΚΑΙ ΝΑΝΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

  24. Το φίδι είναι σύμβολο του Ασκληπειού κ οχι του Ιπποκράτη
    Το Μαύρο δείγμα τι ακολουθεί

  25. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Ασκληπιός, θεός της Υγείας και της Ιατρικής, έφερε μία ράβδο στην οποία ήταν τυλιγμένο ένα φίδι. Η ράβδος αυτή χρησιμοποιείται σήμερα ως σύμβολο στην Ιατρική και στις υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης.

  26. έτσι για την ιστορία….εάν δεν μαζέψετε την παρακμή που κυκλοφορεί στο νησί το άγαλμα θα πάει ακλαυτο, γιατί από παιδεία και η νεολαία σας είναι για κλωτσιές

  27. βρε παιδιά ποια καθαριότητα λετε δείτε τα κα λαθάκια έξω στον κύκλο αεροδρομίου η το άλλο στην βίλα ταρταρούγα έχει έναν καναπέ όλο το καλοκαίρι κανείς δεν πέρασε από κει να τον δει .Και ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο από Αμερική που μας ξεφτελισε όλους Εμας τους κόπους

  28. βρε παιδιά ποια καθαριότητα λετε δείτε τα κα λαθάκια έξω στον κύκλο αεροδρομίου η το άλλο στην βίλα ταρταρούγα έχει έναν καναπέ όλο το καλοκαίρι κανείς δεν πέρασε από κει να τον δει .Και ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο από Αμερική που μας ξεφτελισε όλους Εμας τους κωους

  29. ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ Κ ΌΧΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΈΜΑ.

  30. ωραίο το άγαλμα, μπράβο στον άνθρωπο για τη δωρεά. Λίγοι πρόσεξαν όμως ότι στο άγαλμα υπάρχει ( προφανώς από λάθος) το έμβλημα του Ασκληπιού…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ