Ένταση και κινητοποίηση στο λιμάνι Ρόδου για Uber- Οι ταξιτζήδες απέκλεισαν την Ακαντιά | «Είμαστε αποφασισμένοι να κλείσουμε λιμάνι και αεροδρόμιο»

38
19949

«Είμαστε αποφασισμένοι να κλείσουμε λιμάνι και αεροδρόμιο»

Ένταση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο λιμάνι της Ρόδου, στην Ακαντιά, καθώς πάνω από 200 ταξιτζήδες έχουν συγκεντρωθεί για να εμποδίσουν την αποβίβαση αυτοκινήτων που σύμφωνα με δικές τους πληροφορίες είναι εταιρείας που θα συνεργαστεί με την «Uber» στο πλαίσιο δραστηριοποίησης της στο νησί.

Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή’ ο πρόεδρος του σωματείου των ιδιοκτητών ταξί κ. Θεοδόσης Καστανίδης, πολλοί συνάδελφοί του είναι αποφασισμένοι τις επόμενες μέρες να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις κλείνοντας λιμάνια και αεροδρόμιο.

Σημειώνεται οτι η παραμονή των ταξιτζήδων στο λιμάνι της Ρόδου συνεχίζεται, ενώ αισθητή είναι η παρουσία της αστυνομίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. kala na pathoun oi taksitzides stin rodo…ta ithele o k@los toys…koitane mono toys toyristes ekso apo ta kroyazieroploia kai oxi emas poy pigainoyme gia logoys ygeias tis perissoteres fores…..gia na breis taksi stin rodo kaneis tama h’ pas me diko soy oxima…

      • UBER, UBER, UBER για φτηνές διαδρομές, για να μην μας πιάνουν τον Κ@ΛΟ οι ΤΑΡΙΦΕΣ με την διπλή ταρίφα.

        Έκαναν και κάτι σωστό οι φασιστο-αριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ψήφισαν την τροπολογία που έφερε ξανά την UBER και τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στις μεταφορές για να κοπεί η εκμετάλλευση από την κίτρινη-Γκρι φυλή… Θα έχουμε αυτοκίνητα φτηνά, καθαρά για μεταφορά και οδηγό καθαρό και ξυρισμένο με χαμόγελο….

    • ΣΕ ΛΊΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ Η UBER. Θα ΑΝΑΣΆΝΟΥΝ οι ΚΆΤΟΙΚΟΙ και οι ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ...

      ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΆΦΙΞΉ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑΡΙΦΑ. Εγώ έχω βρει και καλώ γνωστό για να πάω στον προορισμό μου ΦΤΗΝΑ…Ήδη αρκετοί συμπολίτες μας, σε συνεργασία με ξενοδοχεία και πρακτορεία βγάζουν έξτρα μεροκάματο εξυπερετόντας τον κόσμο με φτηνές διαδρομές. ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΆ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΛΑΤΩΝ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗ.

    • Παντα περναγε το δικο τους.
      Μην ξεχνατε το θεμα …ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΩ.
      Απαγορευσανε!!!??? το ΚΤΕΛ να μπαινει μεσα.
      Ποιοι εισαστε ρε?
      Να σας … προσκυνησουμε ΡΕεεεεεε.

  2. έχω μαγαζί. όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να φτιάξει το ίδιο μαγαζί δίπλα/απεναντι από το δικό μου
    οι ταξιτζιδες τι είναι και απαγορεύουν σε άλλους να κάνουν την ίδια δουλειά?

  3. όλοι έχουν τον ανταγωνισμό τους ας φροντίσεται να είστε καλοι σε αυτό που κάνετε.
    οι τραμπουκισμοί μόνο κακό κάνουν στην κοινωνία.

  4. Τέρμα στο μονωπολιο και στα κλειστά επαγγέλματα. ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει στον πελάτη. Ας μην παίρνουν το ποιο ακριβό μοντέλο οι ταξιτζήδες και όλοι θα έχουν δουλειά. Νταβατζηλικια τελος

  5. Νέα Δημοκρατία δεν θέλατε;Λουστητε πολυεθνικές τώρα νά στρώσει ο ποπός σας

    • Παντα περναγε το δικο τους.
      Μην ξεχνατε το θεμα …ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΩ.
      Απαγορευσανε!!!??? το ΚΤΕΛ να μπαινει μεσα.
      Ποιοι εισαστε ρε?
      Να σας … προσκυνησουμε ΡΕεεεεεε.

  6. ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΛΩΤΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΔΑΡΟ ΠΟΥ ΨΟΦΑ…..

    • Δλδ. είσαι ταξιτζής?
      ή μήπως σου αρέσει η ασυδοσία τους?
      Όπως και νάχει φάνηκες ΜΑΚΑΚΑΣ.
      Καρφώθηκες ηλίθιε.

  7. 10 uber πρεπει να ερθουν στην Κω για να καλυφθει η ζητηση που υπαρχει… Στο αεροδρομιο οι ουρες μας εκθετουν σαν τουριστικο προορισμο. Στο λιμανι δεν μας εκθετουν γιατι τα ταξι ειναι επιστημονικη φαντασια.

  8. ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΖΙΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ?

  9. Ας πρόσεχαν αυτά κάνει η ελεύθερη αγορά και η ακροδεξιά πολιτική….τώρα όπως σας παίζουν έτσι θα χορεύετε…

  10. Είναι αλήθεια οτι δεν εξυπηρετούνται οι επιβάτες κατά την άφιξη του πλοίου στο Λημάνι της Ρόδου και θα πρέπει το Σωματείο των ΤΑΞΙ να το ρυθμίσουμε αυτό το πρόβλημα και να υπάρχουν αρκετά ταξί στο Λημάνι.
    Ομως δεν είναι και λύση να έρχονται εταιρείες όπως αυτή η Uber , για την season και να δημιουργεί πρόβλημα στις οικογένειες των ντόπιων ταξιτζίδων . ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΗΜΑΝΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩς ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

  11. καλησπερα η uber ερχεται στην κω αν οχι απο αυτο το καλοκαιρι με πολυ σιγουρια το επομενο! αυτο εχω μαθει με απολυτη σιγουρια το μονο σιγουρο ειναι οτι θα υπαρξει μεγαλος ανταγωνισμος!

  12. Μα γιατί αντιτίθεστε στην ανάπτυξη…Μήπως είστε τίποτα Ζαίοι…..41% τους δώσατε…τωρα ρουφάτε το αυγουλάκι σας….ή φάτε την πίτσα σας…ότι προτιμάτε.

  13. πριν 1 χρονο περιμεναμε στο λιμανι τις ροδου πανω απο 2 ωρες ταξι αλλα γενικα πρεπει να ανοιξει αυτο το επαγγελμα

  14. Ποιος έδωσε την άδεια για την κυκλοφορία τόσων ηλεκτρικών πατινιών

    περισσεύει τόσος χώρος ώστε να ανοίξετε μια νέα πηγή ανάπτυξης επικίνδυνων καταστάσεων;
    ξέρετε τι γίνεται τις νύχτες;θα έχουμε νεκρό.. ολόκληροι γάϊδαροι να οδηγούν δύο δύο.σε πεζόδρομους να μπαινοβγαίνουν απ τους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας των πέντε σπιθαμών και το κυριότερο κάποιοι νέοι να παρκάρουν σαν στο σπίτι τους ακριβώς στην στροφή,πάμε καλά;δήμαρχε πήγαινε μια βόλτα τις νύχτες.. Χάος.

  15. Οι εικόνες που θα κάνουν το γύρο του κόσμου μαζί εμ την ακρίβεια που μας δυσφημεί θα βουλιάξουν τον τουρισμό

  16. Επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος στα (κλειστά) επαγγέλματα…. Έλεος….. Όποιος είναι καλύτερος ας δουλέψει….

  17. η φάση Ποια είναι παιδιά ότι τα νοικιάζουν τα ταξί που την άδεια τους την έδωσε το κράτος θα δουλέψουν οι ίδιοι αυτή Βρίσκουνε δύο οδηγούς τους τα νοικιάζουν από 25 χιλιάρικα στον καθοδηγώ Και αυτοί κάνουν τους ……

  18. Μπραβο στα ταξί που είναι ενωμένα. Στην Κω δεν θα τολμήσουν να πατήσουν θα τους πετάξουν στην θάλασσα……

  19. Καιρός ήταν,που ειδικά το καλοκαίρι στη Ρόδο κάνεις τάμα να βρεις ταξί και αν βρεις σε ρωτάει και που θα πας αν είναι μέσα στη πόλη κόψε το σβέρκο σου η θα μουρμουρανε η θα σε αφήσουν,έχει τύχει με πρόβλημα υγείας να περιμένω στο τηλέφωνο 40 λεπτά για να έρθει ταξί στο λιμάνι..Καλώς να έρθει και σε μας καιρός ήταν,για να σας δω τωρα

  20. γειά σας, αρκετές φορές στην Ρόδο δεν βρίσκουμε ταξί και επιλέγουν διαδρομές…πριν 2 χρόνια πάνω στους καύσωνες πριν φτάσουμε ροδο καλέσαμε ταξί και ειμασταν αναμονή 40 λεπτά και δεν καταφέραμε να βρούμε τελικά… 9 μηνών και περπατούσαμε μέχρι στα μαγαζιά ….ντροπή τίποτα άλλο….αφού δεν έχουν πολλά ταξί καλά θα κάνει να ανοίξει το επάγγελμα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ