ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ εκλογών 25 Ιουνίου 2023 99,99% (21.866 / 21.869 ΕΤ)

19
24938
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένας μαραθώνιος προεκλογικός αγώνας έλαβε τέλος.Οπως ήταν αναμενόμενο η ΝΔ διέλυσε το ΣΥΡΙΖΑ τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά.Μεχρι στιγμής 23 μονάδες διαφορά και 29 από το ΠΑΣΟΚ.Εγω είχα προειδοποιησει ότι ΟΣΟ ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΤΣΑΜΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.Λοιδωρηθηκα,βριστηκα μαζί με την miranta ( την οποία δεν γνωρίζω προσωπικά και θα ήθελα να την γνωρίσω κάποια στιγμή) επειδή λέγαμε αλήθειες.Συνεχεια

    • Ό,τι και να πεις η συνείδησή σου σαν την ηχώ σε βασανίζει :
      Είμαι δεξιό τομάριιιιιιιιι

      • Δεν είναι σαν τον δικό σας τον Μακενοδότη.
        Είναι και ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ολκής.
        Σας αρέσει η όχι το ΑΠΕΔΕΙΞΕ περιτράνως.
        Άλλαξε την Ελλάδα προς το καλύτερο και συνεχίζει.
        Τον δικό σου συριζακια κάντε τον κορνίζα, βγάλτε τον στην πλατεία και γράψτε….
        … 5€ το μουτζομα, 10€ το φτύσιμο.
        Θα κάνετε τρελές κονόμες.

  2. Θα ήθελα να συγχαρώ τους ψηφοφόρους της ΝΔ και τους 4 βουλευτές της ΝΔ.Καταφερε ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά ενώ ήταν αντιπολίτευση να χάσει δύναμη.Καταφερε να χάσει την έδρα.Ενω ο Τσίπρας υποψήφιος κιόλας)και στελέχη όργωσαν τα Δωδεκάνησα και Κω ,πάτωσαν . Έλεγα ότι ΟΣΟ ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΤΣΑΜΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, δεν με πιστεύατε.Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης έχουν αυτοδυναμία και καθαρή εντολή.Περιμενω έργο και εκπλήρωση των υποσχέσεων του,για ΥΓΕΙΑ περισσότερο.Συνεχεια

  3. Πιστός στις ιδέες μου και στις υποσχέσεις μου δηλώνω ότι δεν θα ασχοληθώ με τους δήθεν σχολιαστές και θα επεμβαίνω μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.Θα αφήσω τους αντιπάλους να βράσουν στο ζουμί τους και μπόλικο ξύδι, μέχρι να το συνηθίσουν.Τα Δωδεκάνησα και η Κως τους είπε αυτό που σας έλεγα ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ…..

    • Ευτυχώς που δεν ασχολείσαι με τους άλλους σχολιαστές, αλλιώς φαντάσου πόσο θα έγραφες. Όσο για το ήθος σου, άστο καλύτερα, κοπρόσκυλα όλοι εκτός από σένα το συνταξιούχο από τα σαρανταπέντε! Κοίταξε τώρα μπας και φτιάξουν αυτό το έρμο το νοσοκομείο κάποτε γιατί είναι κρίμα να πεθαίνει ο κόσμος στις καροτσες!

  4. Το Τέλος της Ιστορίας είναι Γεγονός!Όπως και το Τέλος του Κόσμου, που πλησιάζει ολοταχώς!

  5. Τσίπρα με την ανικανότητα τη δίκη σου και των στελεχών σου, η νέα κυβέρνηση δεν θα έχει αντίπαλο! Εύγε!
    Συριζακια και τσιπράκια διαλύστε το, μόνο έτσι υπάρχει σωτηρία!

    • Ο Τσιπρας δεχθηκε τρομερη επιθεση οσο ηταν κυβερνηση, αλλα και οσο δεν ηταν κυβερνηση. Οσο και να τον εψαξαν ομως δεν βρηκαν τιποτα να χρωσταει, ουτε να εφαγε. Εμεις θα συνεχισουμε να στηριζουμε Τσιπρα, αυτος μας εβγαλε απο τα μνημονια αλλιως θα τρωγαμε ολοι απο τους κάδους τωρα. Ο,τι και να πειτε αυτο δεν αλλαζει. Εχετε την κυβερνηση που σας αξιζει. Καλοφαγωτες οι καροτσες και στο εξης στις πορειες μονοι σας συμπολιτες!

  6. Το τιμόνι της Ελλάδας είναι σε σταθερά χέρια.Βγήκε αυτό που λεω εδώ και ένα χρόνο.Από την μια έχουμε τον Μητσοτακη.Από την άλλη τι;Πρέπει να αναγνωρίσω και μια νίκη που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ.Όλη η προσπάθεια του τελευταία ήταν να μην έχει παντοδυναμία η ΝΔ.Λες και δεν είχαμε ποτέ ποσοστά κυβέρνησης πάνω από 40%.Βαβαια ο Μητσοτάκης βγήκε πανίσχυρος προς στεναχώρια των εντός και εκτος Ελλάδας εχθρών .Κατάφερε όμως να βάλει πολλούς γραφικούς στη Βουλή η τακτική του αυτή.Μπράβο Αλέξη ,μέχρι τα τελευταία σου να κανείς ζημεια.

  7. Επειδή ακούγονται διαφορά.Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στη Βουλή.Είχαμε και χειρότερα.Απλά η Κωνσταντιπουλου πήρε τη θέση του λεβέντη,οι Σπαρτιάτες της ΧΑ,οι γραφικοί της Νίκης του Καμμένου (συγκυβερνήτη Μαλιστα).Σκευτητε λίγο είχαμε και χειρότερα.Αυτό που μετράει όμως είναι ότι έχουμε ένα πρωθυπουργό με όραμα και balls για να πάει η χώρα μπροστά.

  8. ΤΟΝ ΤΣΙΧΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝΕ ΑΚΟΜΑ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΟΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΚΑ ΚΙ ΟΣΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΝ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ?ΡΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΝΔ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ

  9. Απόλαυση να ακούς στοΚόκκινο σήμερα. «Δεν κατηγορουμε την κοινωνια, έχουν γίνει λάθη αλλά βασικά είστε όλοι αγράμματοι φασίστες, ενώ εμείς είμαστε ηθικοί δημοκρατες που διαβάζουμε Γκραμσι και Καστοριαδη»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ