Έγκλημα στην Κω: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό | Νέο βίντεο δείχνει την Αναστάζια και τον 32χρονο να φεύγουν μαζί από το σπίτι του

15
30737

Ο 32χρονος έχει κριθεί ήδη προφυλακιστέος για την αρπαγή της 29χρονης απο την Πολωνία – Μετά από νέο βίντεο, η αστυνομία εξετάζει το σενάριο η Αναστάζια να δολοφονήθηκε σε εξωτερικό χώρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια, που εντοπίστηκε νεκρή την Κυριακή στην περιοχή Αλυκές στην Κω.

Συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ασκήθηκε πριν από λίγο στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό.

Ο Μπαγκλαντεσιανός έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, καθώς πριν εντοπιστεί η σορός της Αναστάζια του είχε ασκηθεί δίωξη για αρπαγή, την οποία ο ίδιος είχε αρνηθεί.

Οι δύο φάσεις της προανάκρισης, δηλαδή η πρώτη, που αφορά στην αρπαγή και η δεύτερη, που αφορά στην ανθρωποκτονία, αναμένεται ότι θα ενωθούν.

Ανατροπή με τον τόπο της δολοφονίας

Την ίδια ώρα, η ΕΛΑΣ κατέχει ένα νέο στοιχείο που προκαλεί ανατροπή στα μέχρι στιγμής δεδομένα για τον τόπο της δολοφονίας της Αναστάζια.

Ειδικότερα, η ΕΛΑΣ φέρεται ότι διαθέτει βιντεοληπτικό υλικό από άλλη κάμερα, που δείχνει τον Μπαγκλαντεσιανό και την Αναστάζια πάνω στο μηχανάκι του, ενδεχομένως φεύγοντας από το σπίτι του κατηγορούμενου. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, οι αρχές εκτιμούσαν ότι η δολοφονία έγινε εντός του συγκεκριμένου σπιτιού, το οποίο έγινε «φύλλο και φτερό».

Η κίνηση με το μηχανάκι καταγράφηκε κοντά στο σπίτι του κατηγορούμενου και το εύρημα φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με το υλικό, ο Μπαγκλαντεσιανός, λίγη ώρα μετά, επέστρεψε σπίτι και έφυγε και πάλι. Πηγές από την αστυνομία υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται ο 32χρονος να σκότωσε την Αναστάζια σε εξωτερικό χώρο και στη συνέχεια να γύρισε σπίτι για να πάρει το σεντόνι και τις σακούλες όπου βρέθηκε καλυμμένη η σορός της.  Στο σπίτι του επέστρεψε στις 5 το πρωί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτός είναι και ο λόγος όπου εχτές το απόγευμα κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου καθώς στην αρχική του κατάθεση είχε υποστηρίξει πως ο 32χρονος και η 27χρονη είχαν αποχωρήσει από το σπιτι και μετά από ώρες είχε επιστρέψει ο Μπαγκλαντεσιανος.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν αναφορές ότι η δολοφονία έγινε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια.

Αναμένονται οι εξετάσεις DNA και οι ιστολογικές αναλύσεις

Πλέον, οι αρχές αναμένουν τα ευρήματα των εξετάσεων DNA και τις ιστολογικές αναλύσεις, που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Επιπλέον, οι έρευνες συνεχίζονται στην περιοχή, για τον εντοπισμό στοιχείων που θα δέχουν την υπόθεση.

Οι αρχές εστιάζουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονία της Αναστάζια και στον εντοπισμό της σορού της σε σημείο που είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες, αλλά δεν είχε εντοπιστεί τίποτα.

Ο Μπαγκλαντεσιανός έσβησε φωτογραφίες και κλήσεις στο κινητό της Αναστάζια από το μοιραίο βράδυ

Αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ από το γενετικό υλικό που βρέθηκε στη σορό της Αναστάζια

mpaglades_anastazia_new_xr

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μπαγκλαντεσιανός γνωρίζοντας ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα ερευνούσαν οι αστυνομικοί είναι το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας, πρόλαβε και διέγραψε σημαντικά δεδομένα από τη συσκευή.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που εξέτασαν τη συσκευή της γυναίκας από την Πολωνία έχουν διαγραφεί φωτογραφίες, προσωπικά στοιχεία, αλλά και κλήσεις οι οποίες έγιναν το βράδυ της δολοφονίας και ενδεχομένως να έδειχναν τους συνεργούς του δολοφόνου αφού η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι σε άλλο σημείο έγινε το έγκλημα με θύμα την 27χρονη και σε άλλο σημείο βρέθηκε το άψυχο κορμί της.

Το σενάριο αυτό ενισχύει η πληροφορία που μετέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΕΡΤ σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει βίντεο που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο οποίο φαίνεται ότι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές και η 27χρονη από την Πολωνία βγαίνουν από το σπίτι το μοιραίο βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση την ταυτότητα του δολοφόνου εκτιμάται ότι θα αποκαλύψουν οι εργαστηριακές εξετάσεις καθώς το DNA που ενδεχομένως θα ανιχνευθεί στα νύχια της Αναστάζια θα δείξει ποιος της αφαίρεσε τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι το κινητό της Αναστάζια εντοπίστηκε σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην περιοχή Μαρμάρι από έναν άνδρα, ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι, εξετάστηκε από τις Αρχές και βρέθηκε ότι είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM.

Δείτε το σπίτι στο οποίο βρέθηκε το κινητό της 27χρονης:

kws_in__2_
kws_in__3_
kws_in__1_

Δείτε βίντεο:Κως: Ο Μπαγκλαντεσιανός έσβησε φωτογραφίες και κλήσεις στο κινητό της Αναστάζια από το μοιραίο βράδυ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τωρα δηλαδη εχουν βιντεο που τους δειχνει να φευγουν μαζι απο το σπιτι. Ο Μπαγκλαντες δεν εχει ομολογησει,ουτε εχουν αλλα στοιχεια οτι την σκοτωσε και του ασκησαν διωξη. Αλλα τον Πολωνο τον αφησαν να φυγει. Καλα θα παει κι αυτο.

    • εσύ είσαι αντικείμενο για έρευνα!λες να τα λένε όλα?άσε να κάνουν την δουλειά τους και άσε τις υποδείξεις!

      • Αντικειμενο για ερευνα ειναι η κολοκυθα που εχεις αντι για κεφαλι. Οταν ασκειται διωξη πρεπει να ειναι αιτιολογημενη, δεν ειναι μυστικα τα στοιχεια. Στην ουσια εχουν μονο ενα βιντεο που δεν δειχνει τιποτα σημαντικο. Ουτε dna, ουτε ρουχα, ουτε ομολογια.

    • Είναι σωστό να αφαιρεθεί μια ζωή?
      ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.
      Η κατά τα άλλα «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ» Ε.Ε. μας το έχει απαγορεύσει ρητώς.
      Τώρα αν καποτε βγει ένας δολοφόνος και ΞΑΝΑΣΚΟΤΩΣΕΙ ποιος ευθύνεται?
      Ειδικά αν κάποιος Παρασκευόπουλος τους αμολάει πολύ πριν λήξει η ποινή τους ε, τότε καλά να πάθουμε.
      Αν είχαν θανατωθεί μερικοί εξ αυτών ούτε Γεωργιανούς θα είχαμε ούτε Πακιστανούς ούτε κάθε τομάρι δολοφόνο να μαζευτεί στην Ελλάδα μας.
      Έαν ενας δολοφόνος ΔΕΝ θανατώνεται…
      … πολλοί αθώοι την πληρώνουν.
      Αυτός είναι «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»?

      • Ας κάνει ένα δημοψήφισμα η aegean news σχετικά με την θανατική ποινή.
        Ο ΕΛΛΗΝΑΣ κινδυνεύει ΑΜΕΣΣΑ από ξένα προς αυτόν στοιχεία.
        Ζούμε καθημερινά έντονα τραγικές καταστάσεις από το 1996.
        Εδώ και τώρα αλλαγή στο Σύνταγμα περί παραδειγματικές τιμωρίας των δολοφόνων.
        ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

    • Τοπαλούδη και λοιπές σύζηγοι που τόλμησαν να ζητήσουν διαζύγιο από τους ελληναράδες άντρακλες και πυροβοληθήκαν μπροστά στα παιδιά τους..α να χαθείς σιχαμένε γραίκυλε, ευρωπακιστανέ!

  2. όπου εμπλέκεται πολυς κόσμος..
    Ξέρει κανείς κάτι για αυτη την εκδοχή;
    Ή απλώς είναι συνωμοσιολογία;

  3. Όχι μωρέ!!!
    Φτου κακά!!!
    Η αστυνομία μας προστατεύει και δεν κουκουλώνει.
    Μόνο δέρνει και αλλοιώνει κατά το δοκούν.

  4. Ετσι προσπαθουσαν να τα φορτωσουν και στους Γεωργιανους στην υποθεση Καρολαιν και ειδαμε την καταληξη…

  5. Για την καθυστέρηση, αμέλεια, και κωλυσιεργια τους,..(εκείνη την ώρα έκαναν βόλτες με το περιπολικό.. Δεν είχαν χρόνο..) . … Έβγαλαν αθώο.. Τον φίλο της…. Ακομα και αν φταίει… Για να μην τους κάνει μήνυση για αμέλεια στην» δήθεν.. εξαφάνιση….. Τελικά ποιος φταίει… Οι μπάτσοι που πέθανε η κοπέλα,, είπαν.. Στον πολωνο.. Έλα αύριο πρωί….. Φταίει ο Πολωνός.. Η ο μπαγκλαντεσιανος.. Η κσι οι 3

  6. Τι κατέθεσε ο μπαγκλαντεσιανος….ειδικά τι έκανε …. Από την ώρα .. Της δήλωσης εξαφάνισης..(την ώρα που δήλωσε ο Πολωνος φίλος της κοπέλας). Μέχρι το πρωί.. Γιατί τα κρύβουν… Μήπως δεν συμφέρει την αστυνομία…. Διότι οτι , έγινε 12 με 5 το πρωί… Αν η αστυνομία δεν έπαιζε.. .. Θα ήταν ζωντανη.. Μέρα 6 μέρες να βρουν το πτώμα… Που αμέλησαν να δώσουν βαση..και αυτό… Πολίτης το κανε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ