Από βραχυκύκλωμα σε πυλώνες της ΔΕΗ προκλήθηκε η φωτιά στο Ψαλίδι | Άμεση η παρέμβαση

6
13006

Φωτιά στο Ψαλίδι προκλήθηκε γύρω στις 15:00 την Παρασκευή 09 Ιουνίου.   Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής  υπηρεσίας Κω, της πολιτικής Προστασίας του δήμου  και περίπου δέκα εθελοντών. Με συντονισμένες προσπάθειες και τη βοήθεια πυροσβεστικών και οχημάτων έργου του εργοταξίου Κω, έθεσαν υπό έλεγχο αμέσως τη φωτιά .
Σύμφωνα με δηλώσεις  του  διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω κ.Γρηγόρη Μαυρίδη και του αντιδημάρχου και υπεύθυνου της πολιτικής προστασίας Κω η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε πυλώνες της ΔΕΗ και κάηκαν περίπου 30 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης ωστόσο με την άμεση παρέμβαση όλων των εμπλεκομένων και της ΔΕΔΔΗΕ,που μερίμνησε με τεχνικές παρεμβάσεις.
Οχήματα και των δύο υπηρεσιών θα παραμείνουν στο χώρο όλο το βράδυ, λόγω φόβου αναζωπύρωσης της φωτιάς, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

πηγή: https://www.kostv.gr/

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια σε όλους σας!!! Ήταν άμεση η παρέμβαση της Πυροσβεστικης Υπηρεσίας και μετά από λίγο ήρθαν και τα όχηματα της Πολιτικής Προστασίας και οι άλλοι εθελοντές!!! Μπράβο σε όλους σας για τον επαγγελματικό και τον συντονισμό σας!!!

    • Συγχαρητήρια στη ΔΕΗ που με τα βραχυκυκλώματά της έχει κάψει τη μισή Ελλάδα !!!!

  2. Λιγο food for thought.
    Καθως οδηγειτε στον επαρχιακο, παρατηρειστε ποσο ακαταλληλοι ειναι οι τυποι της ΔΕΗ.
    Καθε 15 μετρα εχουν καλωδιο να διασχιζει το κεντρικο δρομο απο την μια πλευρα στην αλλη.
    Για να μην αναφερω οτι παντου πλεον εχουν πετσοκοψει τα παντα ολα απο δεντρα και πρασινο, λες και τα δεντρα ξαφνικα «φυτρωσαν» διπλα απο τις κολονες τους…

    Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως το εχουν καταφερει αυτο.
    Με τι πλανο (που σιγουρα δεν υπαρχει), οριζουν που να περασουν τα καλωδια?
    Πως ειναι δυνατον να κανουν τοσο κακο προγραμματισμο?

    Ακαταλληλοι, επικινδυνοι, ανεπαρκεις, ανειδίκευτοι.
    Θλιβομαι πραγματικά για το πως εχουν καταντησει το νησι μας.

  3. Όταν υπάρχουν άξιοι άνθρωποι στις σωστές θέσεις, όπως ο κύριος Μαυρίδης και οι μαχημοι πυροσβέστες του νησιού , ολα αντιμετωπίζονται και λειτουργούν ομαλά . Με τους ανίκανους που κάθονται διακοσμητικά στις καρέκλες ελπίζω να απαλλαγούμε τον Οκτώβριο.

  4. Ευτυχώς που πήγαν οι γνωστοί για φωτογραφίες και καθάρισε για πάρτι μας πιο σέλινα πεθαίνεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ