Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου η ομιλία συγκέντρωση του Γιάννη Παππά στην Κω | Νέο Νοσοκομείο, Νέο Δικαστικό Μέγαρο και όλα τα θέματα της Κω στην πρώτη γραμμή

51
48920
Συνεργάτης aegeanews.


Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Παππά στον γεμάτο από κόσμο θερινό κινηματογράφο Ορφέα στην Κω.

Συγκινημένος ο Γιάννης Παππάς ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσει να εκπροσωπεί όλους ους Δωδεκανήσιους με αξιοπρέπεια, διεκδικώντας τα μέγιστα για τον τόπο μας.

Στα βασικότερα σημεία της ομιλίας του εστίασε στον μεγάλο στόχο για το νησί που δεν είναι άλλη από την εξαγγελία του Πρωθυπουργού για το Νέο Νοσοκομείο, το οποίο με το ξεπέρασμα των γραφειοκρατικών διαδικασιών σε ότι αφορά το χώρο στον Λινοπότη θα ενταχθεί το φθινόπωρο και θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης, συμπληρώνοντας ότι η Υγεία είναι η μεγάλη προτεραιότητα για τη νέα τετραετία.

Αναφέρθηκε ακόμα στο Νέο Δικαστικό Μέγαρο που όπως ανακοίνωσε και επίσημα με πρόσφατο δελτίο τύπου παίρνει πλέον το δρόμο της υλοποίησης, όπως και σε όλες τις παρεμβάσεις του για τα θέματα της Κω και των νησιών μας.

Την τιμητική τους είχαν βέβαια σήμερα οι μητέρες, λόγω της ημέρας οι οποίες με έκπληξη και χαμόγελα παρέλαβαν κατά την είσοδο τους στον χώρο της εκδήλωσης από μία μικρή γλάστρα βασιλικό από τις συνεργάτιδες του γραφείου του κ. Παππά.

Γιάννης Παππάς: «Η Κως ψήφισε!»

Σύνθημα ξεκάθαρης νίκης της Ν.Δ. στις εκλογές με πρωθυπουργό της χώρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην κεντρική ομιλία του υπ. Βουλευτή Γιάννη Παππά, στο νησί της Κω. 

Εντυπωσιακή και συγκινητική χαρακτηρίζουν σήμερα τα ΜΜΕ της Κω, την παρουσία του κ. Παππά, στην πολιτική ομιλία που πραγματοποίησε στον κινηματογράφο ΟΡΦΕΑΣ, με αθρόα προσέλευση κόσμου. Η συγκέντρωση, είχε παλμό, είχε ενθουσιασμό, είχε μηνύματα ελπίδας.

Πολλοί και καλοί φίλοι, του Γιάννη Παππά, τον τίμησαν με την παρουσία τους και άκουσαν την ομιλία του, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τι έκανε για το νησί και τι θα συνεχίσει να κάνει.

Ως γνωστόν, ο κ. Παππάς,  έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια ισχυρούς δεσμούς με τους πολίτες της Κω, αφού σε κάθε σοβαρό ζήτημά του νησιού τους, παρεμβαίνει με επιτυχία.

Οι αναφορές που έκανε, στα μεγάλα και επί δεκαετίες  χρονίζοντα προβλήματα, ήταν σαφείς και συγκεκριμένες:  Νέο Νοσοκομείο, Δικαστικό Μέγαρο και άλλα θέματα προτεραιότητας.

Οι  Κώες, άκουσαν με ενθουσιασμό τον κ. Παππά, να  τους  υπενθυμίζει,  την δια στόματος Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαγγελία, για  κατασκευή Νέου Νοσοκομείου. Έργο το οποίο,  τίθεται πλέον στα ζητήματα προτεραιότητας, αφού αναμένεται να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης, δίνοντας τέλος στη  μέχρι τώρα «πάσχουσα» υγεία στο νησί της Κω.

Σε ό,τι αφορά στο έργο του Δικαστικού Μεγάρου,  επίσης με παρέμβαση του κ. Παππά, επισήμως παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης, ικανοποιώντας έτσι, το επίσης χρόνιο αίτημα του νομικού κόσμου και των νησιωτών του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου.

Το σημαντικότερο από όλα αυτά, είναι, η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι νησιώτες στο πρόσωπο του Γιάννη Παππά, καθώς η σχέση αυτή, έχει δοκιμαστεί διαχρονικά με επιτυχία.

Στο τέλος, με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας, οι συνεργάτιδες  του κ. Παππά, χάρισαν στις παρευρισκόμενες γυναίκες γλαστράκια με βασιλικό, σύμβολο της αγάπης και της προστασίας.

 

 

 

51 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν το συζητώ!!! Κυριακή βράδυ βγαίνει ο Παππάς, Δευτέρα πρωί θα γίνει η θεμελίωση του νέου νοσοκομείου!! τελικά, γεμίσαμε παπα(τζή)δες! Νοσοκομείο στην Κω δεν θα δούμε τουλάχιστον για 10 χρόνια ακόμα!

  2. ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ-ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, και ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, και ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΟΛΑ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΆ...

    ΨΕΥΤΕΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΡΟΥΡΟΙ, έναν Γιατρό δεν είστε ικανοί να φέρεται και μοιράζετε ότι και ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΉΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ…

  3. Η απόλυτη ξεφτιλα να είσαι κτηνοτρόφος αγροτης μεροκαματιαρης και να ψηφίζεις δεξιά δηλαδή το κεφάλαιο..από μυαλό κουκούτσι

  4. ΒΡΕεεεεέ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ένα ΓΙΑΤΡΌ για το νοσοκομείο μας θα φέρετε ή θα περάσουν άλλα 4 χρόνια...

    ΜΗΝ ΠΑΊΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΑΥΡΟΓΙΟΥΡΟΙ, ΧΟΡΤΆΣΑΜΕ ΑΠΌ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ… Σας εύχεται η κοινωνία της Κω να πάθετε ότι παθένουμε εμείς και να μην βρίσκετε γιατρό και μέσο μεταφοράς. -Αλεξίκακος ο Σαββατογεννημένος-

  5. ΒΡΕεεεεέ ΠΑΠΑ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ 70 ΣΤΡΈΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΎ ΌΜΙΛΟΣ...

    Τι έχουν πάθει ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και ΠΑΡΑΜΟΝΈΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΤΑΖΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;;;; ΑΠΟ ΤΟ 1984 ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΝΔΡΈΑΣ μας έταξε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και λίγο πριν τις εκλογές του 2019 τα τσόλια του ΣφΥΡΙΖΑ παρουσίασαν σχέδια ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΑ…

  6. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ………. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ;ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΡΕΘΗΚΕ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΑΦΑΝΤΟΣ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ.

  7. Ο κ.Τιποτα…με τα φυτα του!!!!
    Βολεμενοι και γλυφτες του συστηματος…..
    Υ.Γ.αγαπημενη μου(Mir)οσο και να πνιγεις την μοναξια σου στο….κινητο ,,,,η πικρα εχει ημερομ.21/5..χαχαχαχαχαχα

  8. Είστε όλοι στοκοι… Ξεχάσατε κι ολας τα Τέμπη? Ξεχάσατε τους χιλιάδες νεκρους από τα πρωτοκολλα θανατου και τα υποχρεωτικά θανατηφορα μπολια? Τις πρεσπες του Αιγαίου? Τελικα είστε πολύ κοττες

  9. Το νεο δικαστικο μεγαρο σας μαρανε την στιγμη που το νοσοκομειο βρισκεται σε αυτα τα χαλια ενω η φυλακη της Κω στην μαρινα σε μια τουριστικη περιοχη στεγαζει 30 και 40 κρατουμενους σε καθε θαλαμο με μολις δυο τουαλετες για τοσα ατομα και το προσωπικο φυλαξης να ρισκαρει το τομαρι του καθημερινα! Μια φυλακη οχι 21ου οχι 20ου αλλα του 19ου αιωνα! Οσο για τα ψεμματα σου Παππα και εσενα και ολων των γαλαζιων ακριδων ασε δεν τα τρωμε πια! Ετοιμασου για μια πολυ δυσαρεστη εκπληξη για το βρωμοκομμα σου στις 21 Μαιου που το μονο που ξερει ειναι πως να παταει την μεσαια ταξη και μεταξυ σας να τα βολευετε μια χαρα!

  10. εδώ Παππάς εκεί Παππάς το δούλεμα πάει σύννεφο.ξεχααε να σας πει και για το χιονοδρομικό που ετοιμάζει στην κεφαλο.

  11. Μαυρογιαλουρε μην μας λες τιιιι…θα κάνεις αν….. βγεις πες μας καλύτερα τι έκανες τέσσερα χρόνια…Αλλα ότι μας αξίζει παίρνουμε για αυτό δεν θα δούμε προκοπή,σ αυτό το νησι

  12. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ,ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ,ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΒΑΛΑ ,ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ , ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ .
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΟΣ!! ΕΙΔΙΚΑ Η ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

  13. Ωραία διαβάζω τα σχόλια 5μερες πρην τις εκλογές και κάποιος θέλετε κάποιοι κάνει τα ίδια σχόλια.Βρίζει τη ΝΔ και όσους θα την ψηφίσουν.Η εναλλακτική ποια είναι;η πρόταση;Αν δεν μπορεί αυτό ας μας πει τι είχε ψηφίσει και ποσό ευχαριστημένος είναι από την επιλογή που είχε κάνει.Τι πρόσφερε στη χώρα μας.Να δούμε ποσό σωστή κρίση έχει.

    • βγάλε τον σκασμό επιτέλους !!! Μιλάς εσύ, που βρίζεις όλα τα κόμματα και όλους όσους δεν είναι με τον Κούλη και μας χαρακτηρίζεις φασίστες. Πες μας και εσύ τι καλό έκανε στην χώρα ο μαλαΚούλης σου; Μας υποχρέωσε να εμβολιαστούμε και όσους δεν εμβολιάστηκαν τους τιμωρεί ακόμα. Σού πέταξε και λίγο σανό με τα κάθε είδους pass, και σαν καλά προβατάκια τρέχετε από πίσω καί τον γλύφετε. Βελάξτε τώρα. Μπεεεε !!!! Μπέεεε!!!

  14. Όποιος ψηφίζει ΝΔ, οφείλει να σταυρώσει μόνο όσους βοήθησαν έμπρακτα στα τοπικά ζητήματα και έχουν πραγματική σχέση με το νησί. Μαύρο στους «Ροδίτες»

  15. Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση λέει, πολύ κόσμο λέει…σιγά ρε!!!! Μην … πολύ, …. και λίγο!!! Στο θερινό Ορφέα πήγανε και κάτσανε καμιά 80αρια χασομέρηδες!!! Δεν το λες και μεγαλειώδη συγκέντρωση…μάλλον αποτυχία το λες!!!

  16. Άβουλοι Κώοι! Δεν είσθε ικανοί να προβάλλεται έναν. Κώο υποψήφιο!!! Έρχονται οι ξένο μέριτες! Να σάς υπόσχονται λαγούς και πέτρα χίλια! Απο όλα τα κόμματα! Και εσείς σαν αμνός γειά σφάξιμο! Έτσι δεν θα γίνουν ποτέ αυτά που έχεται επείγον ανάγκη.

    • τους είδαμε τους ντόπιους υπουργούς επί σειρά δεκαετιών και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΝ και τον κατά λάθος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να τους πάρουμε όλους αυτούς με τις πέτρες και τα γιαούρτια, σκύβουν και τους φιλούν το χέρι. ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!!

      • Φίλε μού! Ο υποψήφιος πρέπει πρώτα να περάσει από εξετάσεις στον στίβο τις ζωής του τόπου του! Δηλ. Να γνωρίζη τα παντα στο νησί! Καλή τύχη!

  17. Ισως ο δημαρχος πρεπει καποια στιγμη να βγαλει απο το συρταρει το βιβλιο με ολους οσους εχουν υπογραψει εδω και 30 χρονια για να γινει το νεο νοσοκομειο. Να βαλει και τον Παππα μεσα τωρα… Λες και το πληρωνουν απο την τσεπη τους οι ξευτιλισμενοι..

  18. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας ψηφιστε τους ξανά ντροπή και αισχος εμείς ειδικά οι κωοι θα έπρεπε να απέχουμε από όλα αυτά 4 χρόνια ζητιανευουμε τα αυτονόητα

  19. Κανόνας είναι κάθε τέσσερα περίπου χρόνια οι Γιδοβοσκοι να επισκέπτονται -επιθεωρουν τα βοσκοτόπια τους

  20. Όσα παράπονα και να έχετε, ότι και να ψηφίσετε, το σύστημα συνεχίζει ακάθεκτο…

  21. Ειλικρινά εκπλήσσομαι αν πραγματικά άνθρωποι, χωρίς κάποιο προσωπικό συμφέρον στην μέση, πιστεύουν όλους αυτούς μπλε πρασινους κόκκινους σε όλα αυτα τα ψέματα που λένε και τάζουν. Αρνούμαι να πιστέψω πως οι συμπολίτες μου είναι τόσο βλάκες χωρίς καμία κριτική σκέψη.

  22. το πρωί πάει ο Δήμαρχος στο Νικητιάδη και αναφέρει για μηδενικό έργο στα Δωδεκάνησα, το απόγευμα πάει στον Παππά και χειροκροτεί για τα έργα που έγιναν στην Κω ….
    Μας δουλεύουν όλοι μαζί …..

  23. Ρε παιδιά μην κοροιδευόμαστε!!! Οι πιο πολλοι πήγαν εκει παρακαλετοί απο τους παρατρεχάμενους του Παππά για να γεμίσουν οι καρέκλες και να φανούνε πολλοί!!!

  24. Το Νοσοκομείο θα γίνει κ είναι προσωπικη δεσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κω
    Οι όλοι οι άλλοι διεκδικούν την δόξα
    Μηπως πάρουν κανένα μεζεδάκι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ