Στην Κω ο Γιώργος Γεραπετρίτης: Οι συναντήσεις με Έπαρχο και Δήμαρχο για όλα τα προβλήματα της Επαρχίας μας

9
6225
Εφ’όλης της ύλης, σε χαλαρό κλίμα, η συνάντηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γιώργου Γεραπετρίτη με το Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά.
Ο κ.Νικηταράς υποδέχθηκε τον Υπουργό στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Αβρίθης και Σταμάτης Καμπουράκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή-Τσιμισίρη, ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μανώλης Λογοθέτης, η διευθύντρια του γραφείου του κ.Γεραπετρίτη, Πηνελόπη Τσιλίκα και από την τοπική ΔΗΜΤΟ της ΝΔ, η Μαρία Ψύρρη και ο Γιώργος Ζήρας.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο Κτηματολόγιο τονίζοντας πως είναι πυλώνας ανάπτυξης , στη ναυπήγηση του νέου πλοίου της ΑΝΕΜ , στον τουρισμό του νησιού αλλά και στο Ναυτικό Όμιλο και στην προσπάθεια για το δημόσιο χαρακτήρα του χώρου.
Με τη σειρά του ο κ.Γεραπετρίτης δήλωσε πως η παρούσα κυβέρνηση στέκεται αρωγός σε οτιδήποτε χρειαστεί η τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ στην επόμενη της θητεία και αν βρίσκεται η ΝΔ στο «τιμόνι» , θα σηματοδοτηθεί η περίοδος της μεγαλύτερης εμπιστοσύνης σε αυτήν, μιας και είναι ο φορέας που είναι πιο κοντά στον πολίτη.

Τον Έπαρχο Κω-Νισύρου επισκέφθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης το Σάββατο το μεσημέρι.


Ο κ.Καμπανής δήλωσε πως ο κ Γεραπετρίτης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και νομικός, ο οποίος αφουγκράζεται τις ανάγκες του νησιού μας. Με τη σειρά του ο Υπουργός δήλωσε πως η στήριξη της κυβέρνησης προς τα ακριτικά νησιά είναι δεδομένη και πως είναι υποδοχείς του μεταναστευτικού ρεύματος. Τόνισε παράλληλα πως η τοπική κοινωνία πρέπει να αισθάνεται ασφάλεια που την κυβερνούν τόσο άξιοι άνθρωποι.
Τα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση αφορούσαν το δημογραφικό, το μεταναστευτικό και το νοσοκομείο μας.
Ο κ.Γεραπετρίτης ζήτησε πληροφορίες και για το νησί της Νισύρου και ο Έπαρχος δήλωσε πως πρόκειται για έναν Δήμο αυτάρκη και πλούσιο.

Πηγή: https://www.kostv.gr

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να, μας προεκυψε οπαδος του πλευρη. Παλι καλα που δεν μας ειπε και του κασιδιαρη.
    Ποσο πιο κενος….

  2. Ο Γεραπετριτης είναι 56 χρονών,ο Λογοθέτης είναι 47 χρονών,ο Γιώργος,η Διονυσία,η Μαρία,ο Σταμάτης,ο δήμαρχος,ο Παναγιώτης, ποιοί μυρίζουν ναφθαλίνη;Ρε πάτε καλά; Μήπως έχετε μπερδέψει τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ; Κάνετε υπομονή,7 και σήμερα….. Όσο ζυγωνει, μεγαλώνει…..Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ