Δήμαρχος Κω: Η Καρδάμαινα » ταξιδεύει» στον κόσμο! Με ελάχιστα χρήματα, μπόλικο μεράκι, ευαισθησία και αναγνώριση…

27
4787
Η Καρδάμαινα » ταξιδεύει» στον κόσμο!
Με ελάχιστα χρήματα, μπόλικο μεράκι, ευαισθησία και αναγνώριση των ιδιαίτερων αρχιτεκτονικών χαρακτηριστικών της Καρδάμαινας, δώσαμε ζωή ξανά στην κεντρική της πλατεία.
Την καθιστούμε και πάλι χώρο συνάντησης, περιπάτου, τοπόσημο.

Βίντεο: KOS TV

 

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέσσερα χρόνια πέρασαν Θεοδόση και περίμενες στο τέλος της θητείας σου , πριν τις εκλογές για να πουλήσεις φουμαρα με τη δήθεν υπερπαραγωγή που κατασκευάσες! Όλα …. για τους ψήφους! Έλα ντε που όμως δεν έκανες και τίποτα καλύτερο από την ποτίστρα του Κυρίτση! Είστε όλοι τόσο οπισθοδρομικοί, χωρίς μια καινοτόμο ιδέα!! Αυτό που κατασκευάσες και το διαφημίζεις σαν υπερπαραγωγή δεν αξίζει δεκάρα!!! Η αυλή του σπιτιού μου είναι καλύτερη, με περισσότερα φυτά και στοίχισε μακράν φθηνότερα από τη δικιά σου κατασκευή γιατι δεν χρειάστηκε να //// λεφτά κανενός ούτε να πληρώσω για 30 φυτά 25.000€!!!! Τι σ/// φυτά πήρατε? Από χρυσάφι??

  2. Συγχαιρω ολη την δημοτικη αρχη.Το μονο που κανουν ειναι να δουλευουν συνεχως.Οχι οπως τους απερχομενους που εκαναν μονο ταξιδια και το νησι στον αυτοματο.

  3. Τουλαχιστον αυτος ο δημος φτιαχνει και κατι.Πειτε μου συγχωριανοι τι μας εκανε ο κυριτσης;Απλως ΤΙΠΟΤΑ.

  4. Το μονο που ξερεις ειναι να κοροιδευεις εναν δημαρχο που πασχει για ολο το νησι.Να ξερεις την κοροιδια σου θα στην επιστρεψει το νησι σε 6 μηνες.Ειδαμε και ο ανθρωπος που υπερασπιζεσαι τι εκανε στο νησι;Το ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ που θα φαει ο κυριτσης να θυμασαι καλα.

  5. και τιποτα να μην εκανες,γιατι οι κωοι ειδαν στο προσωπο σου την καλωσυνη.Εαν θυμηθουμε την δημαρχεια επι κυριτση,πρεπει να φτυνουμε τον κορφο μας που τον διωξαμε δια παντος.

  6. Γελάει ο κόσμος για αυτή τη χώρα. Έργα μικρής σημασίας που σε άλλες χώρες θα περνούσαν απαρατήρητα, παρουσιάζονται ως επιτεύγματα μηχανικής και ως πολιτικές επιτυχίες. Έργα που θα έπρεπε να γίνονται με γρήγορες διαδικασίες και χωρίς φανφάρες, περηφανεύεται ο κάθε πολιτικάντης που κατάφεραν και διεκπεραιώθηκαν. Και που συνήθως αρχίζουν πολύ γρήγορα να δείχνουν την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν. Τις προάλλες βγήκε ο δήμαρχος να περηφανευτεί για τα 30 μέτρα που δόθηκαν στην προέκταση της περιμετρικής στη Λαγκάδα, τα οποία κατήντησαν ένας χωματόλακκος που τα αυτοκίνητα αποφεύγουν… Σου λέει είμαστε τόσο άχρηστος λαός που περηφανευόμαστε όταν υλοποιούμε τα αυτονόητα. Ο νοών νοείτω.

    • Οπουδήποτε αλλού, η πλατεία θα παραδιδόταν χωρίς τις απίστευτες φανφάρες από τον εκάστοτε δήμαρχο κτλ. Σε εμάς έχει πέσει πλεον ο πήχης τόσο χαμηλά που ακόμα και για τα αυτονόητα βγαίνουν στις κάμερες να μας πουν τα επιτεύγματά τους!
      Όμορφη η πλατεία μετά τα έργα, αλλά θέλω να δω για πόσο καιρό θα είναι όλα στην εντέλεια, δηλαδή ο φωτισμός κτλ. Φοβάμαι πως για άλλη μια φορά όλο αυτό θα κρατήσει λίγο…

  7. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ?? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ !!!

  8. Πανέμορφη η πλατεία και θερμά συγχαρητήρια. Απλή αλλά πολύ όμορφη. Δήμαρχε χάνεις όμως πολύ γιατί δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για τα σχολεία και τις παιδικές χαρές του νησιού μας. Δυστυχώς σε αυτόν τον τομέα θα χάσεις πολύ.

  9. Αν κρίνω απο τα ορθογρφικά λάθη στα παραπάνω σχόλια, τοτε έχουμε δύο περιπτώσεις:
    Α) Ολοι όσοι γράφουν τα σχόλια είναι διαφορετικόι ανθρωποι που όμως τελειωσαν το ίδιο σχολείο με τον ίδιο δάσκαλο και τους έμαθε ακριβώς την ίδια ,αλλά λάθος, γραμματικη!
    Β) Ολα τα σχόλια (δηλαδή σχεδόν όλα για να είμαστε δίκαιοι) τα γράφει ο ίδιος άνθρωπος.
    Διαλέγεις και παίρνεις!!!!
    Πάντως τα σχόλια 3,4,5,6,και 7 ειναι γραμμένα απο τον ίδιο!!!

  10. Ούτε τα χόρτα δεν έχετε κόψει, οι δρόμοι μέσα στις λακούβες, περπατάνε οι άνθρωποι και πέφτουν, το λιμάνι έχει μαζέψει αμμουδιά και δεν μπορούν να μπουν ούτε τα ιστιοφόρα, ο φωτισμός για κλάματα, το υποσχεθέν κλειστο μπαλόνι μπάσκετ ούτε καν σε διαγωνισμό, το πάρκινγκ στον ποταμό έχει τεράστια ανοιχτά φρεάτια να δούμε ποιος θα πέσει μέσα οι παραλίες αισχος , βρωμιά παντού εικόνες εγκατάλειψης, προηγούμενοι και τωρινοι τα ίδια ακριβώς ψέματα… Και ο λαός όσος έχει μείνει από την αλλοίωση κοιμάται αδιαφορώντας!

  11. Γεια σου τσιγκουνη Θεοδοση…..γελανε και τα πεζοδρομια….
    Φθηνος με τις ελιες και τις ζαρντινιερες που χρειαστηκες 10 μηνες να κανεις 3 ζαρτινιερες 3 ημερων δουλεια…
    Ακριβoς φαρμακειο σκετο στην νησιδα της ηλιθιοτητας που θα πληρωσουμε με τα δικα μας λεφτα που εσυ διαχεριζεσαι 635 + 108 + ΦΠΑ δεν υπαρχεις λεμε….
    Τα εχεις ολα τερματισει ολους τους τιτλους μαζεμενους…
    Ερωτηση το αποθεματικο στην τραπεζα υπαρχει ακομα η εξαφανιστηκε αλα Coperfield?

  12. Πεταμένα λεφτά, μια χαρά ήταν και πριν. Η Καρδάμαινα έχει σοβαρότερα προβλήματα για να κάνουμε αισθητική ανακαίνιση.

  13. Στην κεφαλο δεν έχετε κάνει τπτ το χωριό είναι σε απελπιστική κατάσταση.οχι έργο ούτε λακκούβες δεν μπορούν να κλείσουν άχρηστη!!! Ντροπή αυτό έχω μόνο να πω ξεφτίλες!!!

  14. Η καρδάμαινα βρωμάει ακόμη καμμένο πλαστικό απ’ τη φωτιά που μπήκε στην παράνομη χωματερή του παλιού λατομείου στο δρόμο για το πυλί.
    Ο κοσμακης εισπνέει καρκινογόνες ουσίες εδώ κι ένα μήνα.
    Η πλατεία ωραία!!!

  15. Μπράβο για όλες αυτές τις όμορφες εγκαταστάσεις και υποσχέσεις,αλλά μήπως να δώσουμε ένα τέλος στο βραχιολακι γτ εχετε καταστρέψει την τοπική οικονομία και όχι μόνο,μην πιάσουμε το θέμα του νερού και του ρεύματος, ασχοληθείτε λίγο με το νησί σας για εμάς και όχι για τον τουρίστα ..αν δεν σας κάνει κόπο βέβαια…

  16. Μπράβο για όλες αυτές τις όμορφες εγκαταστάσεις και υποσχέσεις,αλλά μήπως να δώσουμε ένα τέλος στο βραχιολακι γτ εχετε καταστρέψει την τοπική οικονομία και όχι μόνο,μην πιάσουμε το θέμα του νερού και του ρεύματος, ασχοληθείτε λίγο με το νησί σας για εμάς και όχι για τον τουρίστα ..αν δεν σας κάνει κόπο βέβαια…

  17. Φτιάξτε τα χωριά σας που δεν έχει μείνει κάτι να ξεχωρίζει, μόνο αλυσίδες και ξενοδοχεία (βραχιολακια)βλέπεις να ξεφυτρώνουν, θα μείνει καμία παραλία και για εμάς;

    Οι αρχαιολογικοι χώροι γτ σαπίζουν, γτ ξαναθαβονται σιγά σιγά;;

    Το ΝΕΡΟ και το ρεύμα που στερευει κάθε χρόνο και περισσότερο, τα σκέφτεται κανείς;; η θα χτίσετε και άλλα all-inclusive να χορτάσει η κοιλιά σας λεφτά;

  18. Αλλα λογια να αγαπιομαστε …… ο ΚΟΜΒΟΣ ποτε θα τελειωσει ??? οι λακκουβες ποτε θα κλεισουν ? τα φωτα ποτε θα φτειαχτουν ? τα μισα ειναι χαλασμενα …….. Αφου αγαπατε τοσο το Δεντρο της Ελιας γιατι δεν βαζετε κι ενα στην Πειραιως να κανετε 1 ωραιο κομβο , μονο εχετε ρημαξει την εισοδο-εξοδο της πολης !!!Και τωρα επεκτεινεστε και στον Πελαργο. Κανεις δεν τηρει το οριο 50 χλμ / ωρα ….. ολοι τρεχουν ….. και πουθενα ελγχος ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ