Δύο ελιές φυτεύτηκαν και στην κεντρική πλατεία της Καρδάμαινας!

51
19142
Την Τρίτη ολοκληρώνονται οι εργασίες στην κεντρική πλατεία της Καρδάμαινας.
Το εργοτάξιο Δήμου Κω, παρουσία του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αβρίθη, του Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Χατζηνικολάου, του Κοινοτικού Συμβούλου Γιώργου Ψύρρη και του ειδικού Συμβούλου του δημάρχου Πέτρου Πετρή , τοποθέτησαν σήμερα Σάββατο το πρωί, δύο ελιές προσφορά ενός δημότη Καρδάμαινας, στις ειδικά διαμορφωμένες μεγάλες ζαρντινιέρες.
Ήδη η μορφή της πλατείας Ελευθερίας του χωριού, έχει αλλάξει εικόνα, αφού έχει δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για τους πεζούς και έχει πρασινίσει με τη φύτευση των δύο δέντρων.

51 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χαχααχ ρε Κοψιμιοι θα μας πεθανετε στο γελιο….φυτεψατε 2(ΔΥΟ)ελιες απο δωρεα..και νομιζετε οτι κανατε εργο???χαχαχαχαχ να δειτε εμεις τι θα σας κανουμε!!!!

    • ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ ΦΥΤΕΥΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΤΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, ΨΟΦΆΕΙ ΛΙΑ ΛΆΔΙ....€&%€€€€...

      ΒΡΕεεεεέ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, τέσσερα χρόνια ούτε ένα εργάκι της προκοπής δεν θα αφήσετε πίσω σας;;;; Ακόμα και ΟΙ ΕΛΙΕΣ βρε ΖΩΝΤΑΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΏΜΑ και όχι ΤΣΙΜΕΝΤΟΜΈΝΗ ΑΡΤΑΝΑ για να μην αντέξει. ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ, ΞΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΤΊΣΤΡΑ ΓΙΑ ΖΆ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ και δύο ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΣ ΕΛΙΕΣ

      • ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, ΣΕ ΠΉΡΑΝ ΣΤΟ ΣΟΡΟΛΟΠ ΤΑ ΜΜΕ, ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙΑΡΗ.

        ΜΕ ΤΗΝ ΦΌΡΑ ΠΟΥ ΠΉΡΕΣ ΘΑ ΞΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΙΣ ΕΛΙΑ.

      • ΚΑΪΡΕΡΛΗ, ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ? ΑΔΗΜΟΝΟΎΜΕ.

        … σε εύθυμη παρεούλα ψήνεται ακόμα η νέα σας υποψηφια χλαπάτσα σαν αυτήν που μας πλασάρατε πριν 4 χρόνια για μεταξωτές κορδέλες και μας βγήκε ελαιοπυρήνας?

      • ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΌ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΑ.... Δύο μήνες πριν τις εκλογές ΟΠΩΣ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ...

        Για άλλη μια φορά σου το γράφω ΤΡΙΩΡΟΦΕ ΚΟΨΙΜΙΕ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. Τώρα που έφαγες κλοτσιά από τον ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ θα πας στην απαξίωση και δεν θα αφήσεις πίσω του ΤΙΠΟΤΑ παρά ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΣ ΕΛΙΕΣ.

  2. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ.
    ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ 2 ΕΛΙΕΣ ;;;;

    • Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΖΗΤΆ, ένας ΝΕΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ με μυαλό ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;?;?;?;?;?

      ΚΡΙΜΑ, κατάντησε το νησάκι μας στην παρεούλα της μετριότητας της ανικανότητας και της αρπ…

    • ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΙΕΣ ΘΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΑΔΩΜΑ... η Καρδάμαινα σαν τα μούτρα σας, το Τιγκάκι επίσης...

      Κανένα εργάκι, έστω της πλάκας, θα εκτελέσεις;;;; Οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ θα φυτέψουν ΕΛΙΕΣ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΕΝΗ ΓΛΑΣΤΡΑ… Σου το επαναλαμβάνω Τριώροφε ΚΟΨΙΜΙΕ, ΘΑ τελειώσει Η τετραετία σου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ… ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΒΟΥΛΟ, ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ….

    • ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ, το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ κατάφερε ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ να ξυλώσει την ΠΟΤΙΣΤΡΑ για Ζωντανά ΚΥΡΙΤΣΗ. Θα φυτέψει ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.

      ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, ΈΛΑ, ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΦΟΡΑ… ΑΜΟΛΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΙΩΡΟΦΗ ΕΞΑΓΓΕΛΊΑ και τράβα ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ…. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΌΝΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΊΩΣΕΣ;;;;;; ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΛΙΝΟΠΟΤΗ;;;;; ΤΟ ΔΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ;;;; ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΌΜΙΛΟ;;;; Πες κάτι για το Νοσοκομείο βρε ΑΝΙΚΑΝΟ ;;;;, ΤΙ ΆΛΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ;;; ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΣ ΕΛΙΕΣ ΕΛΙΕΣ σήμα κατατεθέν της ΜΑΣΑΣ….

  3. Καλοριζομενες και να τίς ποτίζετε γιατί και στην Κεφαλο δύο φυτέψανε αλά η μία ξεράθηκε,και περιμένουμε εδώ και τρία χρόνια να γίνει μελέτη και να αντικατασταθεί προεκλογικά.

  4. Και στην Κεφαλο μας φυτέψανε δύο χαμαδοελιες, αλλά η μία ξεράθηκε γιατί δεν την ποτιζαμε και κάνουν μελέτη για την επόμενη τετραετία να μας φυτέψουν δύο κορονεικες και δύο Καλαμών.

    • Οι ελιες δεν ευδοκιμουν στην κεφαλο. Γιαυτο οι κεφαλιανες πηγαιναν και δουλευαν στο ασφενδιου. Μονο λουμπουναρια βγαζει η κεφαλος, και χαννους!!

    • η πόλη βγάζει δημαρχο και οχι τα χωρια.νικηταρας με χιλια .80%τον εχουν οι δημοσκοπησεις…. και μην κατεβαινετε στην πολη.ξέρω τι λέω.

  5. Άξιζε να περιμένουμε τόσο καιρό για να ολοκληρωθεί αυτό το τεράστιο έργο.Ένα μεγάλο μπράβο στο δήμαρχο ,αντιδήμαρχο και την υπέροχη ομάδα τους.Έχει μπει πλακέτα στις ζαρντινιέρες με τις ελιές η ακόμα;Εκτός του δημάρχου να μπει και αυτού που το σκευτικε.Τυχερός και ο συμπατριώτης μας που καθάρισε το κτήμα του τζάμπα από τις γενικές ελιές που δεν παρήγαγαν και θα βάλει νέες ο άνθρωπος.

  6. Είστε , είμαστε αχάριστοι οι Κεφαλιανοι , χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας η ελιά που μας φύτεψαν στην είσοδο ήταν η καλύτερη και η μεγαλύτερη . Δυστυχώς ξεράθηκε . Η άλλη ακριβώς μετά το δημοτικό είναι μια χαρά και περιμένουμε τους καρπούς της . Αυτή την χάρισε στην κοινότητα ο ξαφερφος και τον ευχαριστούμε .

  7. Πω, πω, πω! Επιτυχία! Έφεραν ελιές απο τον βόρειο πόλο! Σε λίγο θα μας βγαλουν και πετρέλαιο!! Σειχιδες θα γίνωμαι!

  8. Επιτέλους έγινε ανθρώπινη η πλατεία. Με τα μάρμαρα του Κυρίτση που χρυσοπληρωσαμε για την μαζιαουρα που έφτιαξε είχε βρωμισει ο τόπος. Σαν νεκροταφείο είχε γίνει η πλατεία μας

  9. Το ελατωμα σου είναι.. Στα εθνικά κόμματα σε συγχαίρω που δεν ψηφίζεις ΝΈΑ χουντο τρομοκρατία..( Η λεγόμενη νέα Δημοκρατία) στα τοπικά όμως.. Μου το χαλάς… Μην γίνεσαι… Miranta αλλά στα τοπικά.. Αυτή είναι εγκεφαλικά νεκρή με τον Μητσοτάκη.. Μην γίνεσαι και εσύ με τον κυρμιτση… Ετσι

    • Η απαντηση ειναι απλη…
      Ειμαι αλλεργικος με τα πουληταρια-προδοτες….αρα τωρα ξερεις γιατι δεν γουσταρω Κοψιμιο!!
      Α!!και που σαι….Ρωτησε τον, τα κλειδια της νομαρχιακης του Κινηματος,που εκοψε βραδυ τα παρεδωσε???
      Υ.Γ.σου απαντησα επειδη εχεις κανει παλι αυτη την ερωτηση πριν καποιους μηνες,Για να μην νομιζεις οτι δεν θυμαμαι τι γραφει ο καθενας!!

  10. ΜΠΡΑΒΟ !!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!!
    ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ …..ΠΑΤΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ…..ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ…
    ΚΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΣ….
    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ!!!

  11. Άντε πάλι οι ελιές !! Βρε τι μας περάσατε κ προσπαθείτε να μας πείσετε ; Καλά σας είναι πιο άντε με της βλακείες σας , μην ξεχάσετε να μας βάλετε και καμία χαρούπια στο κύκλο εκεί στην Αντημαχια !!!!

  12. Όταν η δημοτική αρχή κοιτάει το δέντρο και χάνει το δάσος! Μέσα σε μια τετραετία φτιάχνει δύο πλατείες και την είσοδο στην πόλη, όταν σε όλο το νησί φαίνεται η εγκατάλειψη, όχι μόνο αυτής, αλλά όλων των δημοτικών αρχών τα τελευταία χρόνια!
    Ελάχιστα έργα βιτρίνας, πολλές φορές χωρίς νόημα, το ράβε – ξήλωνε δεν έχει τέλος, δεν υπάρχει κανένα όραμα και ο πήχης έχει πέσει τόσο χαμηλά, που για ψύλλου πήδημα θα βγουν πλέον στις κάμερες ή θα βγάλουν δελτίο τύπου που κόβουν χόρτα!

  13. Ρε αθεόφοβοι, δε ντρέπεστε? Κανένας σχεδιασμός, καμία πρόνοια,…τίποτα!!!! Καλά, τόσα μυαλά στο δήμο, ζαρτινιέρες κι ελίες σκεφτήκατε μόνο? Γιατι δε βάλατε και μαρουλια!!!!!! Ελεος ρε…. είστε θεομπέχτες!!!! ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ, ΟΚΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΌ ΕΙΣΤΕ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ