Με έκδηλη συγκίνηση, χαρά, λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ανακαινισμένο και επισκευασμένο ΙΝ Αγίας Παρασκευής Κω

0
8782


Με έκδηλη συγκίνηση, χαρά, λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, παρουσία πλήθους κόσμου, τελέστηκαν τα θυρανοίξια και σήμερα το πρωί ο Όρθρος και η Τρισαρχιερατική Θεία λειτουργία της Ε’ Κυριακής των Νηστειών στον ανακαινισμένο και επισκευασμένο Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κω.

Ο Όρθρος και και η Θεία λειτουργία τελέστηκε με την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ,του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αγκύρας κ. Ιερεμία και του Σεβασμιιωτάτου Μητροπολίτου Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσοστόμου.

Παρόντες ήταν σύσσωμες οι τοπικές αρχές, Βουλευτές -Υποψήφιοι Βουλευτές, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου της Κω, η στρατιωτική ηγεσία, ένστολες αρχές, εκπρόσωποι αρχών και φορέων.

Τους τρεις Αρχιερείς πλαισίωνε μεγάλος αριθμός κληρικών: ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ιβήρων π. Ναθαναήλ, ο Γενικός Αρχιερατικός π. Ιωάννης κ.α.

Έψαλλαν οι χοροί Ιεροψαλτών του ΙΝ Ηλίας Καματερός, Δημήτρης Διακονικολής, Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Σανιδάς, Μιχάλης Χατζηνικήτας, παρουσία του πρ. Πρωτοψάλτη Γιώργου Καματερού κ.α.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ