Κως: Δυναμική και με πλήθος κόσμου η Παρέλαση για την 75η Επέτειο της Ενσωμάτωσης στην παραλιακή λεωφόρο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

4
30223

 

Με  ηλιόλουστο  ανοιξιάτικο καιρό,  ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και θερμά χειροκροτήματα από  πλήθος κόσμου και με μια εντυπωσιακή, μεγαλειώδη και μεγαλοπρεπή παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο της Κω, γιορτάσθηκε στην Κω (όπως και σε όλα τα Δωδεκάνησα λίγο ετεροχρονισμένα φέτος λόγω πένθους για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη) η 75η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα.

Την Κυβέρνηση και την Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, οΓιώργος Χαλκιδιός εκ μέρους της Περιφέρειας, ο Ηλίας Καματερός ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, η Κική Μακρή ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο Υποδιοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Χαράλαμπος Ψαρόπουλος, οι εκπρόσωποι όλων των ένστολων αρχών και των φορέων (ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ ο Έπαρχος Κω-Νισύρου κ. Καμπανής κ.α. βρέθηκαν στη Νίσυρο για την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας).

Πλήθος κόσμου, συγκεντρώθηκε από νωρίς στην κεντρική παραλιακή λεωφόρο για να παρακολουθήσει την παρέλαση σχολείων, συλλόγων και των σωμάτων ασφαλείας που τίμησαν και φέτος την ιστορική αυτή επέτειο για τα νησιά μας και τους ηρωικούς προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία, ενώ για άλλη μια φορά δυναμική & εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση επίσης των μαθητών, του στρατού, των έφεδρων εθνοφυλάκων μας καθώς και όλων των συλλόγων του νησιού.

Πρόσθετες ΦΩΤΟ από Φάνη Χατζημανώλη:

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. επίσημοι πιο να σου βγει το μάτι…όλοι ένας κι ένας….μετά σου λέει η νεολαία γιατί δεν ψηφίζει…Τι να ψηφίσει
    ρε παιδιά τους εβδομηντάρηδες…

  2. Καλα ρε Δημαρχε το νησι εχει παρει φωτια για την Υγεια και εσυ νοιαζεσαι για το επερχομενο κοψιμο της ρεμουλας στην ΔΕΥΑ καθως και την στηριξη στο τι θα γινει απο τους 4 πρωην δημαρχους προς το προσωπο σου να μην διαλυθει το οικοδομημα σας και οχι να νοιαζεσαι για την Υγεια ρε πας καλα?

  3. Πήγαινε πισω, εδώ θα σταθεί η πρόεδρος. Για την εξέδρα μιλάμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ