Η. Καματερός: Η κυβέρνηση διώχνει τον μοναδικό γιατρό στην πρωτοβάθμια μονάδα υγείας

32
9194

Την ώρα που ψάχνουμε γιατρούς,η κυβέρνηση διώχνει τον μοναδικό γιατρό στην πρωτοβάθμια μονάδα υγείας  (ΤΟΜΥ), με κίνδυνο να κλείσει.
Την μονάδα αυτή ιδρύσαμε το 2018 και αποδείχθηκε σοβαρή παρέμβαση για την υγεία στο νησί μας.
Έχει ως τώρα:2000 εγγεγραμμένους πολίτες14700 εξετασεις στον προσωπικό ιατρό
2543 διάφορους εμβολιασμούς2298 νοσηλευτικές πράξεις22000 ενέργειες ενημέρωσης,παραπομπής κ.α.
Αν δεν υπήρχε ,όλ΄ αυτά θα επιβάρυναν το νοσοκομείο.Αυτά μας είπε ο μοναδικός
γιατρός κ. Κουτσουραδης κατά την επίσκεψη μας.Και ιδού ο παραλογισμός.
Με τον νόμο 4999 του 2022 ζητήθηκε από όσους γιατρούς έχουν συμπληρώσει τα 67 έτη , να υποβάλουν αν επιθυμούν
αίτημα παραμονής,ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές η όπου δεν είχαν προκηρυχθεί θέσεις για αντικαταστάτες.
Ο κ. Κουτσουράδης προς τιμήν του υπέβαλε αίτημα παραμονής ,και η διοίκηση του νοσοκομείου συνηγόρησε.
Παρ όλα αυτά η κυβέρνηση αρνήθηκε, ενώ ενέκρινε δεκάδες άλλες.Με υπογραφή
της κας Γκλαγκα που μας είχε επισκεφθεί αρκετές φορές
και με τον κ.Μητσοτάκη  υποσχόμενη ότι θα μας έλυνε τα προβλήματα .
Ποιος μπορεί να αιτιολογήσει αυτή την παράλογη απόφαση;Πώς εξηγείται να διώχνουν γιατρούς αντί να φέρνουν;
Τι άλλη εξήγηση από το ότι θέλουν να παραδώσουν και το αγαθό της υγείας σαν εμπόρευμα στους ιδιώτες;
Μην περιμένουμε απ’ αυτούς λύσεις

Ηλίας Καματερός

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν τα ξέρεις καλά μάστορα, ο γιατρός βγαίνει σε σύνταξη βάση νόμου, άσχετο γιατί ενώ ο γιατρός ξέρει ότι το νοσοκομείο δεν έχει παθολόγο γιατί δεν έβαλε εφημερίες; Όσο γνωρίζουμε είναι γιατρός του νοσοκομείου.

    • ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
      ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ. ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

  2. Βάλτε το χέρι στην τσέπη και πληρώστε και κανένα γιατρό αντί να κάνετε προεκλογικό αγώνα

  3. Σύντροφοι σκεφτείτε:
    Αύριο 8/4 απεργούν μόνον όσοι έχουν σίγουρη δουλειά. Όσοι δεν αξιολογούνται και όσοι δεν απολύονται.
    Ταλαιπωρούν και τιμωρούν με την απεργία τους όλους εκείνους που παλεύουν για να βελτιώσουν τη ζωή τους.
    Δύο Ελλάδες. Οι βολεμένοι στη μονιμότητα και οι υπόλοιποι

    • Τα ίδια λέγατε οι φασίστες της ΝΔ και όταν απεργούσαν οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι για να καταγγείλουν τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας και είδαμε τι καταφέρατε. Φασίστες δολοφόνοι.

  4. Γιατί ο -εξαιρετικός ομολογουμενως γιατρός – κ.Κουτσουραδης δεν καλυψε έστω και για 10 μέρες τον μήνα την παθολογική κλινική του νοσοκομείου?
    Στο νοσοκομείο ανήκει, ειναι γνωστό αυτό!
    Αυτό λοιπόν έπρεπε να προτείνετε κ.Καματερε !
    Η παρούσα διοίκηση ,το υπουργείο κσι η κυβέρνηση είναι για κλάματα,αλλα κσι σεις δεν διαφερετε!! Αδιαφοροι κσι ανίκανοι είστε όλοι οι πολιτικοί ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ !
    Μαυρο δαγκωτό!!

  5. Μάλιστα,,,μίλησε ο τύπος που το μόνο πράγμα που πέτυχε στο νησί ήταν να γεμίσει λαθρομετανάστες τον τόπο αποκαλώντας μάλιστα τους μισούς κωους ακροδεξιούς επειδή βλέπανε μακρυά-στο σήμερα που απ’ το μεσημέρι και μετά απαγορεύεται η κυκλοφορία ανοιχτόχρωμων λαών λόγω κοσμοσυροης λαθροεισβολαιων στο λιμάνι και τα περιξ!!!ουστ δοσίλογοι που θα πρεπε αντί για βουλευτική ασυλία να δικαζεστε για προδοσία της χώρας!!

  6. Και που είναι οι 10 παθολόγοι που έφερες εσύ σαν βουλευτής που ήσουν επί Σφύριζα?

  7. μαζευε τα και καντην με πηδηματακια.Αφου ξερεις οτι το κλιμα ειναι τοξικο και ηδη εφθασες στο Expiration Date οπως εγω,γιατι θελεις να το ξεχειλωνεις γκρινιαζοντας ?

  8. Ωραιος ο πρώην βουλευτής που έβριζε τους Κωους.Ο παπους μου είναι 86 να τον πάρουν πίσω να δουλεψει;Αυτός θέλει.Κοιτα να δεις προτάσεις προοδευτικές που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

  9. Βολεμενοι μιλάνε όλοι..προσλάβετε με τους παχουλός μισθούς σας κύριοι βουλευτές του νησιού έναν γιατρό.αλλα όχι απλά κατηγορείτε ο ένας τον αλλον

  10. Συγχαρητήρια στον φίλο μου Ηλία Καματερό , τον οποίον δεν ψήφισα , για τις τελευταίες παρεμβάσεις που κάνει για τα χάλια του νοσοκομείου , το οποίο το τελευταίο διάστημα έπιασε πάτο . Το αυτονόητο είναι η διοίκηση να παραιτηθεί, αν θέλουν να προφέρουν καλές υπηρεσίες στην κοινωνίας μας .

  11. Τα λέτε όπως θέλετε οι σύριζαιοι και γελάμε, κι αυτό που λες είναι σαν την φώτο της Κεραμαιου που βγάλατε για προχθέσινη κ ήταν από τις εκλογές του 19 και τον πρόεδρο σας που στο Ματι πήγε μετα από 10 μέρες ενώ στα Τέμπη αυθημερόν, η το άλλο που ο καταδικασμενος Παππάς είναι υποψήφιος κ φωναζετε που είναι υποψηφιος ο Καραμανλής. Άστα, εκτιθεστε με τις ανακρίβειες που λέτε από το αγχος σας.

    • Γιατι συγκρινεις παππα με καραμανλη? Ο παπας εβαλε τους καναλαρχες να πληρωσουν 246.000.000 ευρω, στο δημοσιο, και αυτοι κινησαν γη και ουρανο να τον καταδικασουν για πλημμελημα. Οπως εκαναν με τον τσοβολα, που ειχε επιβαλει 2 δις προστιμο στον βαρδινογιαννη, και τον καταδικασαν στο ειδικο δικαστηριο, παλι οι μητσοτακηδες σε 3 χρονια φυλακη. Αντιθετα ο γιος του αχιλλεα καραμανλη, ανηψιος του εθναρχη, ξαδελφος του κωστακη, με την αμελεια του, με την αχρηστεια του, εγινε αφορμη, να σκοτωθουν 57 και να αγνοουντε 56 νεα παιδια. Σαν αυτον υπαρχουν εδω στο νησι 1000 καλυτεροι για την θεση του υπουργου. Και το χειροτερο, δεν παραπεμπεται, και θα ειναι ξανα υποψηφιος, για να εχει ασυλια. Αυτη ηταν αυτη ειναι και αυτη θα ειναι η δεξια, για παντα. Ας οψεται ο λαουτζικος που ψηφιζει, αυτους τους αχρηστους!!!

  12. Και σεις σαν κυβέρνηση γιατί δεν τοποθετουσατε άλλους τόσους?

    Παρακαλώ να δημοσιευθεί έχω παρατηρήσει πολλά σχόλια μου ότι δεν ανεβαίνουν(?)

  13. Πως, τον προσβάλεις τον άνθρωπο. Ξέρεις πόσοι συριοι Πακιστανοί Αφρικανοί γιατροί ήρθαν;; καράβια ολόκληρα.Μη βλέπεις που τους σνομπάρει ο κουλης μόλις βγει ο Καματερος όλοι θα βολευτούν στο νοσοκομείο μας.

  14. Εγώ ξέρω ότι επί ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο μας είχε 45 γιατρούς και τώρα επί ΝΔ Μητσοτάκη ούτε 30. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια αλλά εδώ η πραγματικότητα είναι σκληρή για την κοινωνία μας αφού αυτή η κυβέρνηση το μόνο που έχει στο νου είναι να διαλύει ότι δημόσιο για να πληρώνουμε τους ιδιώτες

  15. Τελικα ειμαστε πολυ της πλακας. Βγηκε ο ανθρωπος να πει για τα πραγματικα προβληματα στην υγεια, και βγηκαν ολα τα φασιστοειδη να τον φανε. Με τετοιους πολιτες δεν μας αξιζει κατι καλυτερο!!!

  16. κυριε Ηλια εχετε χασει απο καιρο το δικαιωμα να κανετε κριτικη,γεμισατε επι των ημερων σας το νησι με ΜΚΟ και λαθρομεταναστες. Κανενα εργο υποδομης,κανενα γιατρο. ΣΙΩΠΗ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ