Άναμμα δέντρου 🌲 στο Πυλί και παζάρι σε εορταστική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

9
12436


Χαρίκλεια Χριστοφή

 Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην κεντρική πλατεία στο Πυλί, με διάφορα εορταστικά είδη και χειροποίητες κατασκευές από όλους τους συλλόγους και τα σχολεία της περιοχής.

Παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν και τόσο βοηθός η κίνηση ήταν ικανοποιητική.

Ακολούθησε ένα πολύ ζεστό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με την υπέροχη παιδική  χορωδία του δημοτικού σχολείου Πυλίου με  Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα, χορευτικά από ΑΠΕΛΛΗ και φυσικά την Φιλαρμονική του Δήμου της Κω να δίνει τον εορταστικό τόνο μέχρι την αντίστροφη μέτρηση και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.


9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ;;;;ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΕ;;;ΑΝΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ.Η ΡΟΥΦΑ ΚΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΑΝΤΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΣΟΥ ΦΕΞΕ ΜΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

  2. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΟΙ ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΡΧΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΓΙΟ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ. ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΣΟΣ.

  3. τα πιο χαλια χριστουγεννα ολων των εποχων τομμονο που κοιτουν να εξυπηρετουν κατι γλυφτες δικους τους και τους λλους να τους κατασρεφουν ολα στο φως

  4. αρχισες τα χοντρα λαθη νεε προεδρε κ επειδη εχεισ κανει πολλα προσεχε μην πληρωσεισ εσυ αυτα που σε βαζουν να κανεις κ βρεις τον μπελλα σου

  5. ΤΟ ΠΥΛΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝΝΝΟΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Κ ΤΑ ΕΦΕ Α Κ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  6. Αντιδήμαρχε Τουρισμού, πολιτισμού και πασών των εξουσιών, για το άναμμα του δέντρου στο Πυλί είσαι καταπληκτική!!!! Αλλά μέχρι το Πυλί όμως κανείς!!!!! Την Ευρώπη και τα ταξίδια στον κόσμο άστα για αυτούς που ξέρουν!!!!!!!!!!!!!!!! και έχουν διαβατήριο!!!!!!!!!!!

  7. Δεν περίσσεψαν λεφτά από τον Χατζηγιάννη να σας φέρουν…άντε ένα ντίσκ τζόκεϋ τουλάχιστον

  8. ΠΥΛΙΩΤΑΚΙΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΑΧΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ