Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και άσεμνες πράξεις σε τρεις μαθήτριες

33
22673

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους απόψε αργά το βράδυ,  ο 35χρονος που κατηγορούνταν για  άσεμνες πράξεις σε τρεις ανήλικες μαθήτριες, στο νησί της Κω. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την μία από αυτές μάλιστα  επιχείρησε μάλιστα να τη βιάσει.

Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τους εξής όρους:

Καταβολή εγγυοδοσίας ποσού 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση συναναστροφής με ανήλικα παιδιά αλλά και προσέγγισης των συγκεκριμένων τριών κοριτσιών.

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και μάλιστα κάτοικοι του νησιού, γονείς και συγγενείς των παιδιών του επιτέθηκαν πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές μέσα στον δρόμο. 

Συνήγοροι υπεράσπισης παραστάθηκαν η Παρασκευή Περρή και ο Ιωάννης Γλύκας.

Σε βάρος του είχε ασκηθή ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ο 35χρονος οδηγήθηκε απόψε ενώπιον του ανακριτή της Κω  εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, ο 35χρονος αρνήθηκε όλα όσα καταλογίστηκαν σε βάρος του και προσκόμισε αντίστοιχα στοιχεία. Ειδικότερα ο ίδιος είπε ότι προηγουμένως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοολούχων ποτών στο συγκεκριμένο κατάστημα που γίνονταν το πάρτυ, στο οποίο είναι θαμώνας και μάλιστα είπε όταν μπήκε μέσα ότι δεν είχε καταλάβει ότι επρόκειτο για κλειστή μαθητική εκδήλωση. 

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 12 Νοεμβρίου οπότε και ο 35χρονος μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου βρίσκονταν και οι δύο 14χρονες και η 13χρονη κοπέλα, καθώς συμμετείχαν στο πάρτι του σχολείου τους.

Ο  35χρονος κάποια στιγμή φέρεται να προέβη σε ασελγείς χειρονομίες-πράξεις προσβάλλοντας την τιμή τριών ανηλίκων κοριτσιών (τις θώπευσε). Τότε η 13χρονη κοπέλα βγήκε από το κατάστημα με σκοπό να καταγγείλει το περιστατικό, όμως την ακολούθησε ο 35χρονος ο οποίος την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο του και εκεί αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η ανήλικη κοπέλα κατάφερε να βγει από το όχημα και να καταγγείλει τα όσα βίωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, οι οποίοι και συνέλαβαν τον 35χρονο.

Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό) και με αυτήν  οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Πηγή: rodiaki.gr

Κλωτσηδόν έφυγε από το μπαρ της Κω ο 35χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά τρεις μαθήτριες Γυμνασίου, ενώ επιχείρησε να οδηγήσει τη μία στο αμάξι του για να τη βιάσει.

Επιχείρησε να ξεφύγει, ωστόσο εξαγριωμένοι γονείς τον κυνηγούν. Επικρατεί πανζουρλισμός στο σημείο, με τους θαμώνες του μαγαζιού να τρέχουν πίσω από τον 35χρονο άνδρα.

Ένας γονέας τον προλαβαίνει. Τον ρίχνει κάτω, τον χαστουκίζει και τον σέρνει στο έδαφος.

«Κάτσε κάτω, κάτω. Κάτσε κάτω ρε. Κάτσε κάτω».

Ένας ακόμη πατέρας τον προσεγγίζει και του ζητά τον λόγο που αποπειράθηκε νωρίτερα να παρενοχλήσει ένα 13χρονο κορίτσι.

«Δεν έκανα τίποτα».

Γύρω του συγκεντρώνονται κι άλλοι γονείς αλλά και μαθητές. Τον κρατούν ακινητοποιημένο μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Απολογείται σήμερα ο 35χρονος

Τις δικές του εξηγήσεις ενώπιον ανακριτή θα δώσει σήμερα το απόγευμα ο 35χρονος, που φέρεται να ασέλγησε σε τρεις μαθήτριες γυμνασίου, προσπαθώντας μάλιστα να σύρει μία από αυτές στο αυτοκίνητό του για να τη βιάσει.

«Δηλώνω μετανιωμένος για ό,τι έχει συμβεί, σε σχέση με ό,τι θυμάμαι. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανένα κορίτσι».

«Αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε απόπειρα βιασμού. Είναι σίγουρο πάντως πως ο άντρας αυτός λειτούργησε στα πλαίσια μιας υπαίτιας μέθης, που πρέπει να συνεκτιμηθεί για την τύχη αυτού του ανθρώπου που είναι πλήρως μετανιωμένος», είπε ο δικηγόρος του.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε βράδυ Σαββάτου κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας γυμνασίου σε γνωστό κλαμπ του νησιού. Η 13χρονη κοπέλα βγήκε σε ανύποπτο χρόνο έξω από το μαγαζί.

Τότε ο 35χρονος φέρεται να την ακολούθησε, να την άρπαξε από το χέρι και να επιχείρησε με τη βία να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητο του.

«Με έσπρωξε στα πίσω καθίσματα του οχήματος κι έπεσε πάνω μου. Μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα για να μη φωνάζω και με το άλλο άρχισε να με θωπεύει», είπε η 13χρονη.

Σοκαρισμένη η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Προσπάθησε να την βάλει στο αυτοκίνητο. Το τηλέφωνο της κόρης μου έσπασε στην προσπάθειά της να ξεφύγει. Η κόρη μου είχε καταλάβει ότι ο δράστης παρενοχλούσε συμμαθήτριές της στο πάρτι και βγήκε έξω από τον χώρο για να ενημερώσει.

»Την ακολούθησε και την έβαλε με τη βία στο αμάξι. Αν δεν ήταν τα υπόλοιπα παιδιά και οι γονείς που επενέβησαν άμεσα, θα είχαν συμβεί τα χειρότερα».

«Παρενοχλούσε ανήλικες στο κλαμπ»

Σοκάρει η αποκάλυψη του κουνιάδου του στο LIVE NEWS πως ο 35χρονος έχει κόρη στην ηλικία των κοριτσιών που, σύμφωνα με την καταγγελία, παρενόχλησε. Με τον ίδιο πάντως να εμμένει στην άποψη πως ο συγγενής του είναι αθώος.

«Στην ηλικία αυτή έχει κόρη ας πούμε, πώς μπορεί να έκανε αυτό το πράγμα; Οικογενειάρχης, επιχειρηματίας στη δουλειά του. Δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, να το έχει κάνει. Εγώ δεν το πιστεύω. Μήπως έγινε κάτι άλλο εκεί μέσα;».

Ο 35χρονος διατηρεί εδώ και 15 χρόνια μαγαζί με λευκά είδη σε κεντρικό δρόμο του νησιού. Τόσο ο κουνιάδος του όσο και η σύζυγός του βρίσκονται στον πλευρό του και μιλούν για παρεξήγηση.

«Η γυναίκα του τον υποστηρίζει. Άμα ήταν τέτοιος άνθρωπος, ποια γυναίκα θα κάτσει με τέτοιον άντρα; Άμα την πέφτει και στη μια και στην άλλη και στις πιτσιρίκες και είναι και βιαστής; Είδε κόσμο και μπήκε μέσα. Νόμιζε ότι ήταν μπαρ που σερβίρει ποτά. Δεν ήξερε καν ότι ήταν για τους μαθητές».

Αλλιώς θυμούνται πάντως τα γεγονότα οι μαθητές και οι γονείς που είδαν τον 35χρονο άνδρα να μπαίνει στο μπαρ που γινόταν η σχολική γιορτή και να παρενοχλεί 13χρονα και 15χρονα κορίτσια.

«Το κορίτσι μου παραμένει τρομαγμένο. Το παρακολουθεί ειδικός και λαμβάνει μεγάλη στήριξη από όλους μας. Πέρα από τα τρία κοριτσάκια ο δράστης παρενοχλούσε και άλλα παιδιά στο χώρο του πάρτι. Η κόρη μου ήταν δυνατή, δεν φοβήθηκε και μας είπε τι συνέβη», λέει η μητέρα της 13χρονης.

«Πώς γίνεται μέσα σε τόσο κόσμο να κάνει αυτό πράγμα; Κάποιος θα τον σταμάταγε αν είχε κάνει κάποια πράξη τέτοια. Σε ένα πάρτι δεν είχε 2-3 άτομα, είχε πολύ κόσμο μέσα», σημειώνει ο κουνιάδος του 35χρονου.

Οι παρευρισκόμενοι, μόλις αντιλήφθηκαν το απίστευτο περιστατικό, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους, ακινητοποιώντας και χαστουκίζοντας τον 35χρονο που φέρεται να επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών

Κως: Τι λέει η μητέρα της 13χρονης που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από 35χρονο – «Γλυτώσαμε τα χειρότερα»

Σύμφωνα με το aegeanews, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος 35χρονου, κατηγορούμενος ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις σε τρεις ανήλικες, ενώ τη μία εξ αυτών αποπειράθηκε να τη βιάσει. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 35χρονος ήταν σε κατάσταση μέθης.

Μάλιστα, ο κουνιάδος του 35χρονου αποκάλυψε πως ο άνδρας έχει κόρη στην ηλικία των κοριτσιών που, σύμφωνα με την καταγγελία, παρενόχλησε. «Στην ηλικία αυτή έχει κόρη ας πούμε, πώς μπορεί να έκανε αυτό το πράγμα; Οικογενειάρχης, επιχειρηματίας στη δουλειά του. Δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, να το έχει κάνει. Εγώ δεν το πιστεύω. Μήπως έγινε κάτι άλλο εκεί μέσα;», αναρωτήθηκε στην εκπομπή, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση.

«Η γυναίκα του τον υποστηρίζει. Άμα ήταν τέτοιος άνθρωπος, ποια γυναίκα θα κάτσει με τέτοιον άντρα; Άμα την πέφτει και στη μια και στην άλλη και στις πιτσιρίκες και είναι και βιαστής; Είδε κόσμο και μπήκε μέσα. Νόμιζε ότι ήταν μπαρ που σερβίρει ποτά. Δεν ήξερε καν ότι ήταν για τους μαθητές. Πώς γίνεται μέσα σε τόσο κόσμο να κάνει αυτό πράγμα; Κάποιος θα τον σταμάταγε αν είχε κάνει κάποια πράξη τέτοια. Σε ένα πάρτι δεν είχε 2-3 άτομα, είχε πολύ κόσμο μέσα» πρόσθεσε για τον 35χρονο ο οποίος διατηρεί εδώ και 15 χρόνια μαγαζί με χαλιά σε κεντρικό δρόμο του νησιού.

Ειδήσεις σήμερα:

33 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τι δουλειά είχαν μετάμεσονύχτιο πάρτυ ΑΝΗΛΙΚΩΝ σε μπαράκι? Ωραία μαθήματα σε παιδάκια μιας τρυφερής αθώας ηλικίας. Δίδαγμα! Ποιος πρέπει να ΑΠΟΛΟΓΗΘΗ πρώτος???

  1. Τα είπαμε νωρίτερα στην προηγούμενη ανάρτηση. Βγάλτε τη φάτσα του για να ξέρει ότι δεν μπορεί να σταθεί πουθενά στο νησί.

  2. Άραγε γιατί το 99% ΟΛΩΝ των εγκλημάτων στον Πλανήτη των Πιθήκων ( βλ. Γη) , προέρχεται άμεσα ή έμμεσα από τους άνδρες;;;

  3. Αρχικά με όσα τραγικά ακούγονται τελευταία τι δουλειά είχαν οι γονείς και οι δάσκαλοι να συγκεντρώσουν τα παιδιά για μαθητικό πάρτυ μέσα στο μπαρ και μάλιστα μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Μπορούσαν να νοικιάσουν μια αίθουσα ξενοδοχείου η απλού κέντρου και όχι στο μπαρ όπου διακινούνται από ελαφρά μέχρι βαριά ποτά κλπ. Και κυρίως μεθυσμένους και φτιαγμένους ενήλικες. Ποιος έχει την ευθύνη και οδηγούν τα παιδιά σε τέτοιες καταστάσεις όπου έζησαν και διδάχτηκαν τη βία αφού έκαναν τον…. μεθυσμένο λύκο ….λιώμα στο ξύλο μπροστά τους. Καιρός δάσκαλοι και γονείς να δούνε λίγο την πραγματικότητα και να μην εκθέτουν τα ανήλικα παιδιά σε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις .

    • Δηλαδή όταν θέλουν οι γονείς να κάνουν πάρτυ σε μπαρ και να στείλουν τα παιδιά τους θα τους πουν οι δάσκαλοι ότι δεν είναι σωστό και θα ακυρώσουν το πάρτυ; Δεν ζούμε στο 1950. Το σχολείο δεν έχει καμία ανάμειξη. Το πάρτυ ήταν απόφαση του συλλόγου γονέων. Και οι υπόλοιποι γονείς θεώρησαν σωστό να στείλουν τα παιδιά τους.

    • Πολύ σωστός. Παιδιά ανήλικα σε Μπαράκια με ποτά και διάφορα «άλλα», τι κάνουν εκεί? Διαβάζω από το καλοκαίρι στην Κρήτη κάθε μέρα τρέχουν στα Νοσοκομεία με παιδάκια 14χρονα, ανήλικα, τύφλα στο μεθύσι μέχρι αναισθησίας. Γονείς προσέξτε και αφήστε τα χαλαρά……

    • Οι καθηγητές δεν είχαν καμία σχέση με αυτό, δεν συμμετείχαν στην διοργάνωση και δεν πήγε κανένας εκεί. Το πάρτυ διοργανώθηκε μόνο από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για να μαζέψουν έσοδα για την τριήμερη εκδρομή στο τέλος της χρονιάς.

    • Έτσι είναι η σημερινή κοινωνία, ψάχνουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Αρκεί που βρήκαμε κάποιον να ρίξουμε το φταίξιμο και να ασχολούμαστε, κρύβοντας κάτω από το χαλί αυτά που προανέφερες και συμφωνώ μαζί σου.

    • ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΜΠΑΡ ΩΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ.. ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΤΗ ΒΙΑΣΕ ΑΛΛΑ Ε ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΡΟΥΧΑ ΦΟΡΟΥΣΕ…

  4. Ευτυχώς κατάφερε και έφυγε το κοριτσι και γλύτωσε το βιασμό.Αν ηταν παιδι σας κύριοι δικαστες ελευθερο θα τον αφήνατε.τι θα πει το μεθυσμενος πινουμε ενα ποτακι και έχουμε ελαφρυντικά για τις πραξεις μας

  5. αυτο με τα σχολικα παρτυ ειναι οτι ποιο γελιο υπαρχει. επιτρεπουμε σε παιδια 12 και 13 ετων να πιουν αλκοολ σε νυχτερινα μαγαζια, και την ιδια στιγμη η αστυνομια δεν τα βλεπει αυτα,ενω την ιδια στιγμη αλλη ημερα μπορει να κανει ελεγχο για 16 ετων και 17 αν μπορουν να ειναι σε κλαμπ. αλλη μια γελιοτητα της ελληνικης αστυνομιας

    • ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΎ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ Ή ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ??
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ ΑΠ[Ο ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.. ΣΑΝ ΧΩΡΟΣ.
      ΤΡΙΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΤΙ ΠΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΚΟΟΛ? ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ.. ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ο ΓΥΦΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.. ΤΕΛΟΣ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ… Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ..

  6. Γιατί σας φαίνεται περίεργο δεν ξέρετε πως λειτουργεί η χώρα μας;; οι νόμοι είναι κομμένοι και ραμενοι στα μέτρα των παραβατικών γεμάτοι παραθυρακια και μικρά γράμματα…Προσεξτε μην δούμε και κανένα γονιό κατηγορούμενο για τις ψιλες που έριξε που κανονικά έπρεπε να του τα κόψει από την ρίζα….ΝΤΡΟΠΗ

  7. Πολλές οι ερωτήσεις προς κάποιο αντικειμενικό νομικό να μας εξηγήσει

    Αφέθηκε ελεύθερος με τόσο βαρύ κατηγορητήριο ; Γιατί δεν προφυλακίστηκε; Δεν εξακολουθεί να υπάρχει ο κίνδυνος εάν καταναλώσει λίγο παραπάνω αλκοόλ να κάνει τα ίδια; Πως προστατεύονται τα υπόλοιπα παιδιά εκτός από αυτά τα 3 που απαγορεύεται να πλησιάσει ; Γιατί δεν δόθηκε η φωτογραφία του στα μέσα μήπως έχει διαπράξει και άλλα παρόμοια εδώ ή σε άλλα μέρη της Ελλάδας;

  8. Σιγά επαναστάτες μου:1)Στειλατε τα παιδιά σας σε ένα πάρτι χωρίς στοιχειώδη έλεγχο.2) Αφήσατε ανήλικους να διακινούν βίντεο με ξυλοδαρμό στο διαδίκτυο.3)Τις ημέρες που κρατούνταν και δικάζονταν,συνεχισατε να ψωνίζετε από το κατάστημα του φερόμενου ως δράστη.4) Ασχολούνταν τα παιδιά σας με τις καταλήψεις και την γιορτή του πολυτεχνείου αντί να διαμαρτυρηθούν με ήπια μέσα.5)Η δουλειά των δικηγόρων είναι να υπερασπίζονται τον καθένα που κατηγορείται.Συνοψιζοντας: Φωτό, ονόματα, επαγγέλματα, αποφάσεις της δικαιοσύνης και σκατομαγκιες κρίνοντας ανώνυμα από το σπίτι, τά ακούω βερεσε.Παρακαλατε να μην σας τύχουν χειρότερα.Ειστε άξιοι της τύχης σας.Σταματω γιατί θα πω πράγματα που δεν πρέπει……. Πολύ φοβάμαι ότι ο κατηγορούμενος,θα γίνει κατήγορος…. Λέω εγώ……

  9. Οι γονεις των κοριτσιων ακομα να του το κοψουν???? Με την συνεναιση του βεβαια…. Τρεεεελααααα

  10. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!! Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥ

  11. Δείξτε φάτσα να ξέρουμε να τον περιποιηθούμε εμείς αφού για ακόμη μια φορά η δικαιοσύνη κοιμάται…

  12. Επιτέλους πότε αυτό το κράτος και η δικαιοσύνη θα λειτουργήσουν δικαια και σωστά, αντί να τιμωρηθεί παραδειγματικά αφέθηκε ελεύθερος. Έλεος

  13. Βέβαια έτσι είναι τους αφήνουν ελεύθερους τους //////ηλεκτρική καρέκλα θέλουν…………………..

  14. Αν οι διευθυντές δεν έβλεπαν ως τσιφλίκι τους τα σχολεία ,θα γινόταν εκεί οι γιορτές!!!
    Όσο για τους γονείς έχουν το πρώτο λόγο να απολογηθούν γιατί ήταν τα παιδιά τέτοια ώρα έξω…

  15. ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ . ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ . Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.

  16. Γιατί είμαι υποχρεωμένος κάθε φορά που θέλω να πάω να κάνω την βόλτα μου με την οικογένειά μου πρέπει σε όλο το κέντρο να βλέπω της σ////φατσες Πακιστανούς ιρακινούς και ότι άλλο ανομαλο αραβακιστανο θελεις είναι λαθρομετανάστες και όχι τουρίστες στο μισή μου πρέπει να είναι σε ένα περιορισμένο χώρο μέχρι να τους στείλουν εκεί που πρέπει και όχι να τους έχουν εδώ και σε αυτό πρέπει να συνεργαστεί αστυνομία και δήμος να φύγουν από το κέντρο να τους βάλουν στα χοτσποτ που έφτιαξαν και όχι να είναι ελεύθερη αλήτες!!!!!

  17. Προστατευόμενοι φάρα οι γύφτοι στο νησί μας … και η ίδια η αστυνομία τους τρέμει … όλο το νησί γεμάτο γύφτους είναι . Κατασκηνώνουν στα πάρκινγκ , κλέβουν , βρωμίζουν και η αστυνομία άφαντη … παρενοχλούν τα παιδιά μας και η δικαιοσύνη κλείνει τα μάτια και τα αυτιά. Βρωμιά πολύ βρωμιά 🤑🤑🤑🤑

  18. Ο γύφτος απειλεί μαθαίνουμε με αντίποινα … το γνωρίζουν οι αρχές ; Τρίχα να ακουμπήσει το ρεμάλι και η κοινωνία της Κω είναι έτοιμη 💣💣💣 αφού η δικαιοσύνη βάζει τους γύφτους πάνω από εμάς…Τότε να σας δω όλους δικαστές και δικηγόρους πως θα τα μπαλώσετε … Εν αναμονή λοιπόν

  19. Η δικαιοσύνη και οι νομοθέτες ας συνεχίσουν να προστατεύουν αυτή τη φάρα … όταν όμως ο κόσμος ξεσηκωθεί μαζικά θα έχετε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης … αυτό το τέρας μαθαίνουμε ότι απειλεί κόσμο … προσέξτε καλά γιατί πολύ τους ανεχτείκαμε … ρουθούνι να ανοίξει θα γίνει το σώσε … να καθαρίσει το νησί, τα σχολεία μας , οι πλατείες μας από αυτά τα σκουπίδια εδώ και τώρα αν δεν μάθουν να ζουν χωρίς να ενοχλούν και εσείς στις αρχές σηκώστε ανάστημα πια … υποφέρει ο κόσμος από δαύτους … ποιος θα μας προστατέψει , που θα βρούμε το δίκιο μας … ή θέλετε να κάτσουμε να μας κλέβουν,να ενοχλούν τα παιδιά μας,να μας λεηλατούν τις περιουσίες, να πουλάνε κόκες και εμείς να είμαστε απλοί θεατές; /////////// οι βρώμικοι νόμοι σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ