33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες στίβου Λήμνος 2022 | Με πολύ καλές εμφανίσεις οι αθλητές της Κω

6
4411


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποστολή: Στέργος Χατζηστέργος

33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες στίβου Λήμνος 2022

Άφιξη στο λιμάνι της Λήμνου

Ομάδων από Δωδεκάνησα Χίο Μυτιλήνη

Υποδοχή τους από τα στελέχη των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα οι 33οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στίβου στην Λήμνο.

Μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλα τα νησιά του Αιγαίου Πελάγους. Σημαντικές επιδόσεις πέτυχαν την πρώτη ημέρα των αγώνων οι συμμετέχοντες σε αυτή την αθλητική διοργάνωση γιορτή του κλασικού αθλητισμού.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι μερίμνησαν για την άψογη τελετή έναρξης και διεξαγωγής των 33ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια σε ολους σας .Στα παιδια ολα που συμμετέχουν ειναι ολα νικητές.Στους προπονητες ολους μπραβο για την υπομονη την επιμονη και την συνεχή υποστηριξη.Σε ολους τους γονείς μπραβο συγχαρητήρια στα παιδια τους και στο εργο τους και την εμπιστοσυνη τους σε ολους τους αρμοδιους.Παντα καλή συνέχεια και επτυχιες.Καλή επιστροφη καλή διαμονή με πολλες εμπειριες και χαρές σε ολους σας παντα.

  2. Συγχαρητήρια σε ολους σας.Αθλητές,πτοπονητες,γονείς,αρμοδιους.Ολοι ειναι νικητές.Παντα επιτυχιες και χαρές πολλες σε καθε πρασπαθεια.Καλές εμπειριες και καλή συνέχεια σε ολους σας σε καθε σας εργο.Μπραβο.

  3. Και στους διοργανωτές. Είναι ένας θεσμός που ενώνει τα νησοιά μας και πρέπει να στηριχτεί

  4. Πως είναι όλοι νικητές δεν το κατάλαβα ποτέ.Οποίος πληρώνει και πάει σε αγώνες κέρδισε;Μεταλια γιατί περνούν μόνο οι τρεις πρώτοι;Τα συγχαρητήρια στους γονείς για πιο ακριβώς λόγο;Στους ανόσιους;Ναι αν φέρουν νίκες αλλά απλά επειδή συμμετηχαν για να συμπληρώνουν τις….σειρές;

    • 1. Ναι όλα τα παιδιά νικητές
      2. Στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου τα έξοδα αποστολής ενός αριθμού αθλητών για έκαστο Σωματείο καλύπτονται από την περιφέρεια, τους δήμους.
      3.Μετάλλια στους τρεις πρώτους αθλητές είναι κανονισμός της IAAF.
      4. Συγχαρητήρια στους γονείς τους διότι με την στάση τους απέναντι στα παιδιά τους, τα έχουν ωθήσει στους στίβους της υγείας και όχι σε άλλα επικίνδυνα μονοπάτια.
      5.Κανένας αγώνας στη ζωή δεν είναι ανούσιος.
      6.Στην ζωή όπως και στον αθλητισμό ο αγώνας των ανθρώπων είναι κοινός, γεμάτος δυσκολίες που πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε….κάθε μία με τη σειρά τής.
      7. Για κάποιους αθλητές η τελευταία θέση είναι σαν νίκη.
      8.Στην ζωή εάν δεν μάθεις να χάνεις..ούτε να κερδίζεις θα μάθεις…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ