ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τι συνέβη με τη ράμπα για ΑΜεα και την πήρε ο καιρός με τα πρώτα μελτέμια

19
8332

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Τι συνέβη με τη ράμπα για ΑΜεα και την πήρε ο καιρός με τα πρώτα μελτέμια;

Η αρχική χαρά συμπολίτη μας ΑΜεα  μετατράπηκε σε λύπη… βλέποντας το θέαμα με την κατεστραμμένη ράμπα που του στέρησε το σημερινό του μπάνιο, όπως μας λέει ο κ. Κώστας που είναι άνθρωπος της θάλασσας «έκανε τον σταυρό του και έφυγε απογοητευμένος… τον μετέφερε ο γιος του με το αυτοκίνητο»

Ο ίδιος μας εξηγεί ότι είχε καταθέσει εξαρχής τις ενστάσεις του τόσο για την ελαφριά κατασκευή, όσο και για το συγκεκριμένο σημείο, αλλά δεν εισακούστηκε από τους υπεύθυνους…

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια ακόμη από τις αμέτρητες προχειροδουλειές της δημοτικής αρχής ήταν, με στόχο τις φωτογραφίες, την προβολή και το επικοινωνιακό παιχνίδι ότι δήθεν προσφέρουν κάποιο σοβαρό έργο! Και όλα αυτά όταν όλα όσα διατυμπανίζουν ως εργάρες, θεωρούνται αυτονόητα παντού! Αλλά όπως συμβαίνει πάντα, θα φταίνε μόνο οι προηγούμενοι για την κατάντια του νησιού μας…

  2. Απλά κάποιους πλήρωσε η δήμαρχος δηλαδή όλοι εμείς πήραν τα λεφτά και δεν έκαναν τη δουλειά.Τόσο απλά.Μπράβο δήμαρχε.

  3. Να μην ξεχάσω.Δεν θέλουν να γίνει επένδυση εκεί στο ναυτικό ομιλο για να οικονομανε 2-3 και να χάνει το νησί εκατομυρια.

    • Ενω αμα γινει η επενδυση θα κονομαει το νησι ε; Ρε α χασου και βαλε την επενδυση »»»»»»

  4. ΠΡΟς MIRANTA...ΗΡΕΜΗΣΕ λιγο..παρε λιγο ρεπο απο τα σχολια..χαλαρωσε

    απολαυσε την ζωη ..βρες κανενα ..(και αντρας να εισαι στο ευχομαι το ιδιο)
    και μια ενημερωση πλαι ΝΙΚΗΤΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    • Αν τον θέλει ο κόσμος και έχει βελτιώσει τη ζωή στο νησί μας γιατί όχι;Άνδρα έχω και Μαλιστα κανονικό όχι .Δεν μας ταΐζει κανένας ούτε γλύφουμε κανένα.Δουλεύουμε και αποφασίζουμε ελεύθερα.Το να λέω τι γνώμη μου σε χαλάει;Μου αρέσει πάντως το ψευδώνυμο σου.Ούτε ένα τέτοιο δεν είσαι Αξιος να βάλεις .Όσο για το άνδρας ,σε χαλάει που είμαι γυναίκα;Έχεις μάθει στο σπίτι σου η γυναίκες απλά να ακούνε και να συμφωνούμε;Πες τη γνώμη σου επιτέλους και μην ασχολησαι μαζί μου.Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα .Υποτίθεται και οι δυο θελουμε να βελτιώσουμε τι ζωή μας.Εσυ γλύφοντας ,εγώ δουλεύοντας και παλεύοντας όλη μέρα.

    • ασε τη miranta ησυχη!!! δεν σου φταιει σε τιποτα!!! εσυ εισαι κολλημένος με το Θεοδώση και τις βλακείες του!!!Θα δεις ποιος θα είναι Δήμαρχος οταν ερθει η ώρα!!! Λαμόγιο , βολεμένε!!!

    • Και όσα έκαναν που περιτριγυρίζονται από θάλασσα! Νησί μοντέλο το έχετε καταντήσει μπου……! Νυν και πρώην!

  5. 115.000 ευρω πεταμενα λεφτα στην εταιρεια που εχει παρει αποκλειστικοτητα ολους τους δημους της χωρας…για μια κατασκευη που δεν ξεπερνα τα 8000 ευρω…αντε και την πηρε το κυμα ειχαν ασφαλισει απο φυσικη καταστροφη το περιουσιακο στοιχειο του Δημου Κω η και αυτο να πανε οπως τα αλλα αλλωστε λεφτα των δημοτων ειναι και ποιος ενδιαφερετε για την αλογιστη κατασπαταληση….τραγικοι επιπολαιοι και ποινικα εκθετοι για μη διασφαλιση δημοτικης περιουσιας ποιος θα την αποκαταστησει με τι κοστος ας δωσουν απαντησεις οι αριστοι που τα κανουν ολα μανταρα κανονικα…

  6. Στο ιδιο σημειο προσπαθουν και τα παιδιά της ιστιοπλοιας απο τον Ν.Ο.Κ (ναυτικο ομιλο Κω).Αθλητές απο το νησί, με πολλά προβλήματα και λόγω του λάθους σημείου για το συγκεκριμένο αθλημα (έλλειψη γλύστρας και κύματα) ,για την εισοδο και εξοδο στο νερό.Μηπως θα ηταν καλυτερα ενας χώρος στην μαρίνα (πρόταση),οπως συμβαίνει σε αλλες πόλεις και νησιά ,οπου χαίρεσαι να βλέπεις τα νέα παιδια να ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα ?Απο την άλλη ας κλείσει και αυτό απο το νησί , το μόνο θα είναι.Υ.Γ (στην Κώ μάλλον δεν υπάρχουν συνάνθρωποι μας με κινητικά προβλήματα ????γιαυτό δεν τους βλέπουμε να κυκλοφορόυν ???)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ