Το μεγαλύτερο έργο της δεκαετίας από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΚ Νέα δεξαμενή νερού στην Καρδάμαινα

37
1843

Το μεγαλύτερο έργο της δεκαετίας από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΚ

Νέα δεξαμενή νερού στην Καρδάμαινα

 

Το μεγαλύτερο έργο της τελευταίας δεκαετίας, αποκλειστικά από ίδιους πόρους της επιχείρησης, κατασκευάζει η ΔΕΥΑΚ στην Καρδάμαινα.

Πρόκειται για δεξαμενή νερού, προϋπολογισμού 936.000€, που βρίσκεται σε διαδικασία δημοπράτησης.

Η νέα δεξαμενή, χωρητικότητας 2000 m3, θα κατασκευαστεί σε ύψωμα βορειοδυτικά του χωριού, σε μέσο υψόμετρο εδάφους 55μ..

Ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες υδροδότησης της περιοχής όσο και η αναγκαία πίεση στο δίκτυο, για την εξυπηρέτηση κατοικιών σε ορόφους κτιρίων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την υφιστάμενη κατάσταση.

Η νέα δεξαμενή θα αντικαταστήσει παλιά δεξαμενή χωρητικότητας μόλις 900ων m3 που κατασκευάστηκε πριν αρκετές δεκαετίες.

Με την ολοκλήρωση του έργου και την σύνδεση της δεξαμενής στο δίκτυο, που αναμένεται το επόμενο καλοκαίρι, θα ενισχυθεί η υδροδότηση της Καρδάμαινας με επαρκείς ποσότητες νερού ενώ θα βελτιωθεί και η ποιότητα του, μέσα από το βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας που εγκαθίσταται.

Το προαναφερόμενο έργο, εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική της δημοτικής αρχής και στο σχεδιασμό της Διοίκησης της ΔΕΥΑΚ για επίλυση των προβλημάτων ποσότητας και ποιότητας νερού στη Δ.Ε. Ηρακλειδών.

Σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή του νησιού μας, όπου λείπουν σημαντικές υποδομές για την ενίσχυση της οικονομίας, την βελτίωση της ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

 

Γραφείο Τύπου

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτελους, καιρος ηταν. Εχω μεγαλο προβλημα στο ξενοδοχειο μου που αποτελειται απο 3 οροφους. Πολλα παραπονα απο πελατες, επιστροφες χρηματων κ δυσφημιση στο διαδυκτιο.
    Μπραβο στη δημοτικη αρχη.

    • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΟΥΤΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ,ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ.ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο/////// ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΕ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ @ΕΜΑ@ΙΑ.

      • ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΙΤΕ ΝΥΝ…. ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ!

        • ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΑ ΥΒΡΙΣΤΕΣ;ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΗ ΝΗΣΙΟΥ;ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

        • Είστε οτι χειρότερο έχει ψηφίσει ποτέ η Κως.
          Και σου απαντάει απλός δημότης…ενώ εσένα σε οληρώνει ο τριόφλωρος!
          Κατάλαβες μάγκα του γλυκού νερού?
          Σπίτια σας και γρήγορα!
          Ποτέ ξανά!

    • Κοιτάξτε να αλλάξετε τον αγωγό στον συνεταιρισμό μέχρι την τράπεζα Πειραιώς.

      Έχετε κάνει τον δρόμο κόσκινο. Όχι οποιοδήποτε αλλά τον ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ. Συνεχώς βλαμένη η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα σωλήνα – αγωγός. Κάντε κατι

  2. Πάλι θααα;Ποτέ θα το κάνετε;Σε 9 μήνες φεύγετε.Είμαι περίεργη τη απολογισμό θα κάνετε όταν παραδώσετε;Έργα, Νικηταρά….0 .Εκτός αν βάλουμε τις ελιές ,το κλάδεμα και το Κουσουλάκο στη πολεμική σκάλα.Ωχ ξέχασα και το « i love Kos » που βάλατε μπροστά στο δημαρχείο να μην βλέπουν όσοι καθοντε στις καφετέριες τα πλοία και το κάστρο.Εξαλου είναι κάτι που δεν υπάρχει άλλου.Πως το σκεφτήκατε απορώ.

    • Κούκλα μου σε πονά πολύ που ο Θεοδόσης και οι συνεργάτες του τρέχουν και δεν μπορείτε να τους φτάσετε. Έχουν τελειώσει ήδη 189 έργα σοβαρά και μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή τελειώνουν 294. Μη ζοριζεσε από τώρα, 6 χρόνια ακόμα θα είναι δήμαρχος ο Θεοδόσης και μετά θα δούμε

    • Μπισκότο χωρίς ουσία ήσουν, καφκαλοηλίθια γίνεσαι όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Τότε θα δεις και εσύ μαζί με τους α……την …….. που έρχεται.

  3. μπραβο…. σε όσους πιστευουν οτι του χρόνου θα είναι έτοιμο!!! ΘΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ… βαλε ενστασεις, γραφειοκρατία…μίζες…καλά κρασια!!!! Εμφιαλομένο και το 2023!!!!

      • ελα εσυ πανέξυπνε του χρόνου να βγεις φωτογραφία με το Θεοδωση μπροστα απο τη δεξαμενη!! Ζωο ανεγκέφαλο !!!Μόνος σου το είπες δημοπρατείται….εχεις ιδέα τι θα γίνει απο εδω και εμπρός??? Αν οχι , κάτσε και περίμενε…πάντως και του χρόνου εμφιαλωμένο!!!!

    • Πέρασαν πρόεδροι διάφοροι από την ΔΕΥΑΚ ακόμα και καρδαμιωτες αλλά κανένας δεν έκανε τίποτα για το χωριό μας. Στον σημερινό πρόεδρο τον Κώστα Ζαχαρο έχω να πω μόνο respect

  4. Το ίδιο έργο έκανα και στη Κεφαλο και λύσαμε το πρόβλημα . Ζητείται συνεργείο για να μαζέψει της ελιές στα κατηφορα

  5. Προς χαλβά ελληνικά παρακαλώ και όχι αγγλοσσαξωνικα παρδαλά ξενόφερτα για γέλια.

  6. Μιραντα τωρα που εχουν χαθει και αυτες οι δημοτικες θα σε παρω να μιραντιασουμε.😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

  7. Για να καλυψετε το απολυτο τιποτα. Φωτογραφηθειτε γιατι χανεστεεέεε αχαχαχα!!!!!!!

  8. δεν διαφωνώ, όντως ο Ζαχαρος είναι από τους ανθρώπους που αξίζει να είναι στα κοινά και προσπαθεί, για την παράταξη που ανήκει έχω ενστάσεις και για πολλά από τα στελέχη της…

  9. κ. Ζαχαρέ, προφανώς γνωρίζετε ότι ο υδροφόρος ορίζοντας είναι πεπερασμένος και υπάρχει κίνδυνος να εισέλθει θαλασσινό νερό (βλέπε Κάλυμνο).
    Η λύση είναι μονάδα αφαλάτωσης, για να βλέπουμε και το μέλλον (βλέπε Νίσυρο).
    Η δεξαμενή δεν λύνει το πρόβλημα, νερό απαιτείται !!!

  10. Μια κατηγορία μόνος του κάνει την διαφορά στην δημοτική αρχή εργατικός βλέπει μπροστά και καλό παιδί

  11. Κουνα την καυκαλα σου ζωντανο.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Τι πινεις βρε ζωντανο και δεν μας δινεις;;;Δημοσκοπησεις δεν βλεπεις;;;;;ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;Σας εχει τρελανει ο δημαρχος ολων των κωων.ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ