Διάσωση Γερμανού τουρίστα που έχασε τις αισθήσεις του στη θάλασσα από στρατιωτικό στο Τιγκάκι Κω

20
14009

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Αντιμέτωπος με ένα απρόοπτο περιστατικό βρέθηκε συμπολίτης μας στρατιωτικός ενώ έκανε το τρέξιμο του στην παραλία στο Τιγκάκι.

Ένας Γερμανός τουρίστας είχε χάσει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα και οι λουόμενοι καλούσαν σε βοήθεια.

Ο κ. Σωτήρης Πύργος χωρίς να το σκεφτεί άρπαξε ένα στρώμα θαλάσσης από την παραλία και με αυτό κατάφερε κι έβγαλε τον άνθρωπο που κινδύνευε.

Ταχεία ήταν η παρέμβαση του λιμενικού και του ασθενοφόρου όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά για τον άνθρωπο.

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το λιμενικό ήρθε όντως γρήγορα ….το Ασθενοφορο έκανε πάνω από μια ώρα να έρθει !δεν το λες και ταχεία επέμβαση

  2. Γενικά οι οδηγοί στο ασθενοφόρο πάνε πολύ χαλαρά με το πάσο τους και πολύ large δυστυχώς δεν σέβονται τους ανθρώπους που κινδυνεύουν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Σωτήρη που τον έστειλε ο θεός εκείνη την ώρα να βρίσκεται εκεί εύγε παιδί μου!!!

  3. Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο στον άνθρωπο που έσωσε το άτυχο άντρα άσχετα με την ιδιότητα ( Εμένα προσωπικά με τιμάει) αλλά δεν με τιμάει κάποια άτομα να κοκορευοντε ότι έχω τον τρίτο προορισμό στην Ελλάδα και να μην έχουν έναν ναυαγοσώστη και να κάνει 40 λεπτά να πάει το ασθενοφόρο

    • «τον τρίτο προορισμό στην Ελλάδα» την φραση την εχεις αποθηκευμενη στο word και την κανεις COPY PASTE σε κάθε σχόλιο σου, έτσι; Είσαι πολύ αστείος, κυριε Στρατιωτικέ μου…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ