Οριστική δικαίωση της Δημ. Αρχής Καΐσερλη για την παραχώρηση της Αίγλης, μετά από 10 χρόνια! Απόφαση Εφετείου

17
1987

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ 2.pdf

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. με τις πετρες θα σας παρουν οι κωοι.Εχετε κανει τοσα κακα στο νησι των κωων(γιατί εσύ είσαι προμαζεμα)που θα σας κυνηγισουν οι κωοι με κοτρονες.Μην νομίζετε ότι οι κωοι και οι εργαζομενοι ξεχασαν τα δεινα που τους προκάλεσατε.Το καραβάκι και δρόμο πίσω στην Νίσυρο.Το νησί μας σας τελειωσε.

  2. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΡΔΙΣΕ;;;;;;;;;ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ,ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

  3. Λοιπόν δεν ξέρω πως βγάζετε εσείς εδώ στην Κω δημοπρασία δημοτικά κτίρια αλλά κάτι δεν κάτι δεν κάνετε καλά…..
    Κριμα Λυπάμαι

  4. Τι ακριβώς δικάστικε;Έχει δηλαδή Δικαίωμα ο δήμαρχος να δίνει δημοτική περιουσία δωρεάν σε ψηφοφόρους του;Αυτό ισχύει τώρα;

  5. Τσιφλίκι σας το κάνετε το μαγαζάκι εκεί, μόνο κοινωφελής δεν είστε. Μόνο ύβρεις και κραυγές για τα δημοτικά τέλη και το ενοίκιο είστε, δεν προσφέρει το παραμικρό η επιχείρηση στον τόπο. Με τόσο τζίρο αγαπημένες εκεί μέσα μην κοιτάτε μόνο τον από αυτό σας κάντε και μια δωρεά… Για …………………..

  6. ΒΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΡΥΨΤΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑς ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΠΕΣ ΣΕ ΟΛΥΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΣΙ ΠΚΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ….

  7. Αν υπήρχαν συγκεκριμένες εντολές απο την νυν Δημοτική Αρχή που έμελλε να προασπίσει την δημοτική περιουσία. Δηλαδή επειδή εδωσε 2500 το 2019 για φανέλες στον Ιπποκράτη και ταΐσε τους παικτες, τεκμηριώνεται ο κοινοφελής της χαρακτήρας;;; Επειδή αγοράζει αβγα απο το Μποϊλή, προαγει τη γαστρονομία;;;; αμ το άλλο, συντήρησε λέει το ακίνητο! Γελάνε και οι πέτρες! Όσοι νοικιαζουν δημοτικά ακίνητα και πληρώνουν ενοίκιο, είναι κορόιδα με περικεφαλαία! Σταση πληρωμών τώρα όλοι στα δημοτικά τελη!! Όλοι μας κρυβουμε μια Κοινσεπ μέσα μας!

  8. η ποιο παρακμασμένη καφετέρια στην πλατεία !!!
    Η εικόνα τα δείχνει όλα !!!
    Στρεβλωμένη αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας !!!

    • Η φωτογραφία είναι πριν 10 χρονια, οταν την πρώτο πήραν .Σήμερα είναι εντελώς διαφορετική.
      Έχεις και άποψη. !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ