Kos Youth Festival 2022: Η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ελλάδας χτυπάει από σήμερα στην Κω (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

7
2081


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ελλάδας χτυπάει από σήμερα στην Κω.
Εκατοντάδες νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στα τρία γήπεδα ποδοσφαίρου που διεξάγεται το τουρνουά ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή παιδιών το Kos Youth Festival με την συμμετοχή 18 ομάδων.

Παρών στο τουρνουά ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής που μαζί με τους κυρίους Στέργο Μαρίνο, Γιάννη Μανούσογλου και Σταμάτη Τογρού αποτελούν την ψυχή του Kos Youth Festival.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Π. Χατζηχριστοφής ευελπιστεί στην καθιέρωση του τουρνουά και το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης και τη συμμετοχή ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η Κως μπαίνει δυναμικά στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

 

Μεγάλη επιτυχία που δημιουργεί τις συνθήκες για την μελλοντική συμμετοχή περισσότερων ομάδων από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

βίντεο KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ναι βρε γρουσούζη ομάδες από τα Δωδεκάνησα, από Θεσσαλονίκη, από Αθήνα, από Πελοπόννησο.
      Αλλά είπαμε ένας εθνοπροδότης σαν εσένα τι να πει και τι να γράψει. Έλα αύριο στα γήπεδα να δεις πόσα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο..
      ..Κάθαρμα

    • Η ζηλεύεις η είσαι μίζερος ως εκεί που δεν πάει. Την μπανάνα σου και σ άλλο δέντρο,μιζερε

  1. Ντροπή για την Κω. Συζητούσαν γονείς αθλητών για τις τιμές των παγωτων και ψητων στις κερκίδες. Το παγωτό 4,80 ευρώ και μου λες ότι είναι διαφήμιση αυτό; Η φιλοξενία μηδενική, η ανάδειξη της πόλης μηδενική. Και μου λες ότι δεν είναι ……. Ξύπνα Βασίληηηηηηη… Χωριό είμαστε… Από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Ρόδο ήρθαν οι ομάδες και οι πονηροι πάνε να βγάλουν….. Ντροπή…..

    • Ρε κικιρικου εμεις ποδόσφαιρο πάμε να δούμε!!τι μας νοιάζει πόσο βάζει ο άλλος το παγωτό!!Σου έχει μιλήσει κανείς ότι αν θες δεν αγοράζεις;;Ρε πάτε καλά;;;;;Τι μίζεροι που είστε!!!!

  2. Ωραίους τρόπους.Αυτά μαθαίνετε στα παιδιά;Να βρίζετε όσους δεν τους αρέσει το ποδόσφαιρο;Ο άλλος τον λεει και εθνοπροδότη.Τι άλλους ακούσουμε από φανατισμένα ανθρωπάκια.ΝΤΡΟΠΗ.

  3. miranta….σού αρέσει δεν σού αρέσει…σε ανθρωπάκια σαν εσένα και τους όμοιους σού….έτσι θα σάς απαντάμε…να πονάτε και να μην τολμάτε να λέτε και να γράφετε τις φαιδρές και κενές σας κριτικές…κριτικοί κρετίνοι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ