Εγκαινιάστηκε το νέο και πλέον ανακατασκευασμένο γήπεδο της Καρδάμαινας

20
1891

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εύσημα πολλλλλα στον δήμο.Ο αλλος ο καρδαμιωτης τι έκανε για το χωριό του!!!! Μια τρύπα στο νερό.

  2. Θα ήθελα μέσα απο την καρδια μου να ευχαριστήσω τον δημο.Τα πολα λογια ειναι φτωχια.Βλεπω μονο εργα να γινοντε απο τον δήμο.

    • Μάλλον ζεις στα Καρδάμυλα της Χίου και βλέπεις τόσα έργα. Γιατί στην Καρδάμαινα της Κω δεν γίνονται έργα εδώ και πολύ καιρό….Και για να σε προλάβω όσα βλέπεις να ολοκληρώνονται είναι έργα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής…..

  3. Αρκεύγουν οι μύιες του αλόγου στο φβ….
    και φωτογραφίζονται …
    ..οι αδιαφόρετες ασκελλαρούδες!!

    Τελειώνει ο χρόνος σας!!
    Κοροιδεύετε τον κόσμο!!!

  4. Όλα τα γήπεδα ποδοσφαίρου ανακατασκευάστηκαν τα γήπεδα μπάσκετ που είναι άθλια τίποτα . Μπράβο δήμαρχε

  5. Ρε εσυ από κατδαμαινα που βλέπεις μόνο έργα έλα να μας τα δείξεις και εμάς εδώ στο χωριό να μας πεις και τα αλλά έργα του κυριτση που οι Ανίκανοι δεν μπορούν να τα τελειώσουν και μιλάνε για έργο νέο γήπεδο ;; Ρε ουστ από εδώ ούτε τα αυτονόητα δεν μπορούν να κάνουν , και για να ξέρεις δεν κάνουν αγιασμούς και εγκαίνια σε παλιά έργα που απλά τα επισκεύασαν ξυπνάτε χαϊβάνια , Σας παίζουν και χορεύετε ε χαϊβάνια !!!!!

  6. ο Νικηταράς είναι άξιος και τα καταφέρνει. Ο ακατανόμαστος έχει μείνει στην κλάψα. Πέντε χρόνια χαμένα ένα τίποτα ήταν για το νησί

  7. Το μεγαλύτερο έργο του Κυρίτση η ποτίστρα χωρίς νερό στην πλατεία Καρδάμαινας.χαχαχα…

  8. Το μεγαλύτερο έργο του Κυρίτση η ποτίστρα χωρίς νερό στην πλατεία Καρδάμαινας.χαχαχα…

  9. 95 χιλιαδες έργο… Αλλά λεφτά για να μην πέσει στα κεφάλια των παιδιών μας η περίφραξη τα αποδυτήρια και οι μπασκέτες στο γήπεδο του μπάσκετ δεν υπάρχουν και ο Δοπαβς ζητάει συγγνώμη και τα ρίχνει στη αντιπολίτευση…. Ο έπαρχος νομίζει ότι του κάνουμε πολιτικό πόλεμο και απειλεί θεούς και δαίμονες και ότι θα στείλει κόσμο στην ανεργία, αλλά κατά τα άλλα όλοι θέλουν το καλό του τόπου.. Μακάρι να μην θρηνήσουμε θύματα για να ξυπνήσετε …
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΆΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΤΌ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ