Νικηταράς με Θεοδωρικάκο: Προοπτική μεταστέγασης Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Αλ. Φάσιον | Με Σκυλακάκη για δυνατότητα άντλησης πόρων ιδιωτικών επιχειρήσεων από Ταμείο Ανάκαμψης

29
1575

Δύο σημαντικές συναντήσεις είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, συζήτησε ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στις υπηρεσίες του νησιού, στη διάρκεια του καλοκαιριού, ιδιαίτερα εφέτος που αναμένεται νωρίτερα η έναρξη μιας καλής τουριστικής περιόδου.

Παράλληλα συζητήθηκε η δυνατότητα και η προοπτική μεταστέγασης των υπηρεσιών της Β΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης στο κτίριο της πρώην Αλεξάντερ Φάσιον και η αναζήτηση χρηματοδοτικού εργαλείου για αυτό το σκοπό.

Ο Δήμαρχος Κω είχε μια ιδιαίτερης αξίας συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Δημοσιονομικής Πολιτικής Θόδωρο Σκυλακάκη, με τον οποίο συζήτησε τη δυνατότητα αξιοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων που προκύπτουν από το Ταμείο Ανάκαμψης και αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς παρουσίασε το τριετές πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Κω, μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμού, σε συνεργασία με τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού και ενημερώθηκε για τις προβλέψεις του Ταμείου Ανάκαμψης που αφορούν στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και του εκσυγχρονισμού των ιδιωτικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις τουριστικές περιοχές.

Ο κ. Σκυλακάκης αποδέχθηκε πρόταση του Δημάρχου Κω και σύντομα θα επισκεφθεί το νησί μας, συμμετέχοντας σε ευρεία ενημερωτική σύσκεψη των Φορέων που εκπροσωπούν επιχειρήσεις, για τις δυνατότητες που τους δίνονται να αντλήσουν πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης.

 

Γραφείο Τύπου

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΙ ΚΟΨΙΜΙΟΙ, ΤΑ ΚΆΝΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΑΣ. ΈΝΑ ΕΡΓΆΚΙ ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΙΚΑΝΟΊ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΤΕ...

    Το ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ ΕΣΚΑΨΕ ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΊΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ απέναντι από το Κινέζικο, δίπλα σε δεσμευμένο οικόπεδο από την ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΊΑ, με αποτέλεσμα να κλείσει για μερικούς μήνες ο δρόμος…. ΤΑ ΈΚΑΝΕΣ ΘΆΛΑΣΣΑ ΠΆΛΙ ΤΕΟ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Η ΑΒΟΥΛΗ ΘΗΤΕΊΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΈΝΑ ΕΡΓΟ, ευτυχώς που φύτευψες ΤΡΙΣ ΕΛΙΕΣ…

    • Βρε ηλιθιε η αρχαιολογια το σταματησε γιατι κατι βρεθηκε. Οταν γινονται εργα συμβαινουν κιαυτα.
      Οταν δεν κανεις τιποτα οπως οι πρωην ταξιδιαρηδες, ειχε βρωμισει η περιοχη, και ηρθε ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ να τη ξεβρωμισει. Νομιζεις τα ξεχασαμε?

      • Τα καλυτερα ακουω απο ενστολους για τον κύριο θεοδοση.Παρακαλανε να είναι δήμαρχος,οχι οτι δουλευει,αλα ειναι και καλός χαρακτήρας σαν άνθρωπος.Δεν γνωρίζω προσωπικα τον κυριο κυριτση αλα ακουγετε οτι ο χαρακτήρας που είχε προς τους πολίτες,έχασε τις εκλογές.Και ακούγετε ότι θα γίνει περισοτερο κακος εαν βγει πάλι δήμαρχος.Δεν έχω εμπιστοσύνη ξανά προς το προσωπο του κυριου κυριτση.Αυτο τον λένε και αλοι πολιτες.

        • Βρε καημενε εσύ; τι βλακείες θα διαβλαδουμε ακόμα.. πωωω! η βλακεία είναι τελικά αήττητη. Ο.τι του φανεί του λωλοστεφανη; πωωωωωω!

        • Σκουληκι θα σε λιωσω!!
          Αυτη ηταν η συμπεριφορα του πρωην και το ιστορικο ξε……, στους ταξιτζηδες, που εκανε το γυρο της ελλαδας!!!
          Η κακια και η εκδικητικοτητα ειναι τα κυρια χαρακτηριστικα του πρωην.
          Ηρθε ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ και ηρεμησε ο κοσμος!!!

    • Γραφει,γραφει,μεχρι να τελειώσει το μελανι.Και στο τέλος δήμαρχος και πάλι ο νικηταρας.

    • ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ… ΑΠΟ ΤΟ ΤΠΤ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 2023 ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΑΠΑ

  2. Να υποθέσω η μεταστέγαση σε 25 χρόνια;
    Γιατί πριν τις εκλογές δεν το βλέπω…..! Όλοι σας είστε για πολλά γέλια τελικά!

  3. o Δήμαρχος έθεσε ως προτεραιότητα τη στέγαση της Αστυνομικής Δ/νσης και όχι των σχολικών μονάδων !!!

  4. ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΕΙ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

  5. Νιος ήμουν και γέρασα. Τρία έργα θυμάμαι διαχρονικά :Η μετεγκατασταση της αστυνομίας, η μετεγκατασταση των δικαστηρίων, το χτίσιμο νέου νοσοκομείου. Πάνω από 30 χρόνια συζητούν αλλά παραμένουν τα ίδια, ρημαζοντας. Κρίμα τα κτήρια, κρίμα η ταλαιπωρία υπαλληλων/πολιτών, κρίμα για όλα. Μακάρι αλλά δύσκολα το βλέπω. Πόσο πιο ωραία θα ήταν η πόλη αποκεντρωνοντας αυτές τις υπηρεσίες; Πόσο πιο όμορφα θα δούλευαν σε άλλο χώρο;

  6. τι σχέση έχει ο Δήμος με την επιδότηση ιδιωτικών επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης ???

  7. Τελικα ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ, αποδειχτηκε, ενας πολυ καλος δημαρχος.
    Εμαθα οτι ετοιμαζεται μελετη για να επισκευαστει το κτιριο της φασιον που ειναι εγκαταλειμμενο.
    Μεσα σε δυο χρονια εκανε τοσα που δεν εγιναν απο τον πρωην σε πεντε.
    Εκτος αυτου, εχει καλη συμπεριφορα στους πολιτες. Ηρεμησε ο κοσμος απο τα δικαστηρια και τα κυνηγητα!!Γιαυτο στις επομενες εκλογες θα παρει 70%.

  8. Πήγε ταξίδι έβγαλε φωτογραφίες και ήρθε εδώ ,πουλάει παραμύθια και παμε παρακάτω μέχρι τις επόμενες φωτογραφίες.Το υπουργείο που πήγε ξέρει για τη μεταφορά που λέει ο Νικηταράς;

  9. Θέλω να απαντήσω σε αυτόν τον ηλιθιο που λέει καλό άνθρωπο τον Νικηταρά.Αυτόν που κατηγορούσε όλους σπιλώνοντας οικογένειες και ανθρώπους διαμάντια για να γίνει δήμαρχος.Τις επιδρομές σε δημοτικές επιχειρήσεις με τους μπράβους του.Μετά τις εκλογές βέβαια τα βρήκε όλα καλά.Έμεινε η λασπη και η ασχετοσύνη αυτών που έβαλε να διοικήσουν υποβαθμίζοντας τις επιχειρήσεις.Τρία χρόνια χωρίς καμία πρόοδο στο νησί μας.Πι δικηγόροι που τον έβγαλαν εξαφανισμένοι.Το μόνο καλό είναι ότι έμεινε μόνο ένας χρόνος ακόμα να πάνε σπίτια τους και το νησί μας να πάει ξανά μπροστά.Να δούμε τότε ποιος θα μιλάει στον «καλό» άνθρωπο Νικηταρά.Δεν ξεχνάμε .

    • Ξεχασες τα σκουληκια τα ξε…..α, τον παπα……., τον δηρας, τις μυνησεις, τα κυνηγητα?
      Τοσο κοντη μνημη εχεις πληρωμεν κονδυλοφορε?

  10. Δεν κατηγορουε ο νικηταρας.
    Ο κοσμος τοχε τουμπανο… γελουσαν και τα δεντρα, με τα καμωματα.
    Το νησι εγκαταλειμμενο και η καλοπεραση και οι κρουαζιερες συννεφο!!

  11. Δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να ασχοληθει κανεις με ενα κοτετσι γεματο πουλες και με μερικα καπονια που παριστανουν τα κοκορια που ομως,δυστυχως, δεν υπαρχουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ