Αναστάσης Κεφαλιανός: Με λύπη μου, διάβασα στον τύπο επιστολή που ουδέποτε υπέγραψα… Η θετική μου θέση για την κατασκευή νέου νοσοκομείου στην περιοχή του Λινοπότη είναι γνωστή

21
2312

Με λύπη μου, διάβασα στον τύπο επιστολή που ουδέποτε υπέγραψα και δεν επιθυμώ βέβαια να γίνω μέρος μιας αντιπαράθεσης που δεν με αφορά.

 

Η αγωνία μου αλλά και η θετική μου θέση για την κατασκευή νέου νοσοκομείου στην Περιοχή του Λινοπότη είναι γνωστή στο χωριό μου. Κανένας Πυλιώτης , κανένας Ασφενδιανός και κανένας Κώος δεν είναι αντίθετος σε αυτή την προοπτική. Το ότι τα τοπικά συμβούλια πρέπει να έχουν γνώση για αυτά τα θέματα, δεν σημαίνει ότι μπορεί να είμαστε αντίθετοι για την κατασκευή του νοσοκομείου στα διοικητικά όρια της κοινότητας Πυλίου.

 

Πιστεύω ότι δεν πρέπει να αντιδικούμε. Αντίθετα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας πέρα από παρατάξεις και πρόσωπα, για το κοινό καλό της Κω.

 

 

Με εκτίμηση

Κεφαλιανός Αναστάσης

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καταντησε γελοιοτητα το θεμα. Ας τα παρατησει, να αναλαβει ενας που να σεβεται τους πολιτες και τις διαδικασιες.

    • Αυριο καταθετω νηνυση σαυτο το …….γιατι οι πλαστογραφιες πανε φυλακη σαν κακοτργημα.Μαζι με εμενα θα καταθεσουν μηνυσεις ολοι οι κωοι ………..

  2. Καλα χωρις να τον παρει ενα τηλεφωνο δημοσιευσε επιστολη με την υπογραφη του. Δεν παμε καλα μου φαινεται

  3. Είναι το ποσο πολύ σε υπολογίζουν!Με την μεγαλη ….τουμπα πού έκανες για την επέκταση του χοτ σποτ, πώς να σε υπολογίσει κανεις!Αλλά επρατες 6 μήνες και αλλα έλεγες για την επέκταση του χοτ σποτ, μαζευες και υπογραφές στο χωριό μας για να μην γίνει η επέκταση, ήρθες σπίτι μού ο ίδιος και υπογραψα, γιατί γύρισες …. τελευταία μέρα πριν παρετηθεις;;;Γιατί πούλησες ανθρώπους πού συμπορευτηκες μαζί τούς;;;;Ανάσταση σε πήρανε χαμπάρι τι ρόλο βαράς!Ο Δήμαρχος αυτά πού σού έταξε στην συνάντηση σας για να μην παρετηθεις,τι έγινε σε γράφει;;;;Καλά σού κάνει, ας προσεχες!!!

  4. Μετατρέψανε την κατασκευή νεου νοσοκομείου σε προεκλογικό ρουσφέτι. Καθε σοβαρή διοίκηση αναθέτει σε ειδικούς την μελέτη για το ποιος είναι ο καταλληλότερος χώρος Διαφορετικά θα ταλαιπωρηθούν για πολλά χρόνια οι κάτοικοι και αρκετοί θα χάσουν τη ζωή τους . Επιστημονική χωροθέτηση λοιπόν και οχι τις ρουσφετολογικές προτάσεις. Λιγη σοβαρότητα

  5. o Πρόεδρος του Πυλίου, πρώτα κάνει μήνυση στο εισαγγελέα για πλαστογραφία και μετά δίνει επιστολή στα ΜΜΕ !!! Πολιτική απειρία σε μέγιστο βαθμό !!! Τραγικοί !!!!
    Η Δημοτική αρχή επιμένει να φέρνει στο Δ.Σ. τόσο σοβαρά θέματα με τηλεδιάσκεψη και η ημερίδα για την τουριστική προβολή σε ανοικτή εκδήλωση 300 ατόμων !!!

  6. ΜΙΧΑΛΑΚΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ? Ο ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ
    . ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ?
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΚΡΙΜΑ!!!

  7. Ο εισαγγελέας να σας μαζέψει και τους 2 κάτω και αν το έγγραφο βγήκε εν άγνοια σου να πέσουν καμπάνες. Αντε πια, αν και πιστεύω άλλο ένα βλακώδες σόου του Ασφενδιανου είναι που έχασε τη μπάλα.

  8. ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ . ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ. ΟΙ ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ. ΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΛΗ, ΤΟΥΣ ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ

    • Από …τουμπες ξέρει αυτός να κάνει και πολλές,αυτός δεν θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί;;;;Για την επέκταση της δομής;;;;Τι έγινε;;;;

  9. Προς αναγνώστη ο Δήμαρχος τι φταίει αν ο καθε πρόεδρος πλαστογραφη χωρίς την συναίνεση του άλλου!!!

  10. Πρόεδρε αν δεν το ήξερες που αυτό πιστεύουμε γιατί δημόσια λες την άποψη σου, και πήρες θέση, πήγαινε στα αρμόδια όργανα τους υπεύθυνους, αν το έκανε ο κ πρόεδρος Ζηπαριου γιατί πολλές κουτσουκελες μαζεμένες κάνει, να τον βάλουν επιτέλους στη θέση του. Η οποίος δεν λέει αλήθεια.

  11. Το Hot spot 5 αστέρων……. Το νοσοκομείο στον πάτο….. Οι δρόμοι στο πυλι χάλια ααα.. Τι κάνεις ανάσταση;;;;;;;

  12. Ο Κυριτσης, διεγραψε τον Ανασταση, επειδη θελει να γινει το νοσοκομειο και το αθλητικο κεντρο στο λινοποτη.
    Επειδη δε δεχθηκε να γινει ενεργουμενο του, εις βαρος των συμφεροντων του τοπου!!

  13. …………………………… Βάλτε σε πόστα σωστούς ανθρώπους με της βλακειες σας.. Εδώ πάλι έχουνε άγχος για τον τουρισμό και σεις ασχολείστε με άλλα και άλλα. Δυστυχώς πολλά κρούσματα στο νησάκι μας αυτό ξέρω δεν πάμε καλά, δεν θα είναι ούτε φέτος η χρονιά της Ελλάδος. Ευχαριστώ αδέρφια αδερφές αν το διαβάσατε. Πάμε δυνατά πάμε μαγκικα κωτικα πρώτα ας φτιαχτεί το νοσοκομείο που είναι επείγον και μετά όλα τα άλλα!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ