ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Κεφάλου: Λευκό-χειμερινό (από τη χτεσινή χαλαζόπτωση στο Καμάρι) ζεστό, γλυκό, αρωματικό και ιδιαίτερα γευστικό

5
4599

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε λευκό-χειμερινό (από τη χτεσινή χαλαζόπτωση στο καμάρι) ζεστό, γλυκό, αρωματικό και ιδιαίτερα γευστικό και Χριστουγεννιάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πάντα ξεχωριστό και μοναδικό Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Κεφάλου, με εκλεκτά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο τα λένε όλα… για την ποικιλία των παραδοσιακών χειροποίητων ειδών, των Κεφαλιανών προϊόντων (σαρμουσάδες, ρεβυθάδα, σούπες, κατημέρια με μέλι και πολλά άλλα…), χαμογελαστά και χαρούμενα πρόσωπα, αλλά και μεγάλη  προσέλευση κόσμου απ’ όλο το νησί.
Τον μουσικό τόνο της βραδιάς (εκτός από τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες που ακούγονταν σε όλο το δρόμο) έδωσε επίσης η Φιλαρμονική Ηρακλειδών με την παρέλασή της και τις μελωδίες που έπαιξε σε διάφορες στάσεις που έκανε.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θ. Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέβη Βλάχου και άλλοι αιρετοί.
Δείτε περισσότερες ΦΩΤΟ από το άλμπουμ του καλού φίλου Σωτήρη Χριστοδούλου:

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε ανώνυμε αν δεν μπορείς να δεις τις φωτογραφίες στο άλμπουμ λόγω αυξημένης ζήτησης, πάτα πάνω στο μπλε σηματάκι f απόκάτω να τις δεις στο fb και της aegeanews & του Σωτήρη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ