Πως θα πραγματοποιηθεί φέτος ο εορτασμός του Ασωμάτου στο Ασφενδιού – Πρόγραμμα (Δηλώσεις π. Σακελλάριου)

1
2498

 

Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 εορτάζεται η Σύναξις των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των επουρανίων Θείων Δυνάμεων. Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ασωμάτου στο Ασφενδιού θα πραγματοποιηθεί -όπως κάθε χρόνο- λαμπρός εορτασμός (με εξαίρεση πέρσι που λόγω γενικού lockdown έγινε κεκλεισμένων των θυρών).

Την παραμονή της εορτής, Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 17:30 θα ψαλεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αγκύρας κ. Ιερεμία και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 07:00 θα ψαλεί ο Όρθρος και θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ναθαναήλ.

Για την διευκόλυνση της μετάβασης στον ιερό ναό το βράδυ του εσπερινού, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης, η στάθμευση των αυτοκινήτων θα γίνεται στην Ευαγγελίστρια κι από ‘κει θα υπάρχουν και φέτος τρία μικρά λεωφορεία (mini bus) προσφορά των εθελοντών συμπολιτών μας Νίκου Ήλιου, Σταμάτη Γιαννούλη και Νίκου Πασσανικολάκη, με συνεχή δρομολόγια έως αργά το βράδυ.

Για τα μέτρα που θα ισχύσουν φέτος μας ενημερώνει ο εφημέριος του Ιερού Ναού Ασωμάτου π. Σακελλάριος Ζουλουφός.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ