Σοβαρό ατύχημα με πτώση ποδηλάτη στο παλιό γεφύρι στην τελευταία στροφή προς Ευαγγελίστρια | Ο δρόμος στενεύει επικίνδυνα και δεν έχει προστατευτικές μπάρες | Είναι το δεύτερο ατύχημα τις τελευταίες ημέρες, άμεση παρέμβαση ζητούν οι κάτοικοι

38
9799

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα με πτώση νεαρού τουρίστα ποδηλάτη στο παλιό γεφύρι, στην τελευταία στροφή προς Ευαγγελίστρια Ασφενδιού σημειώθηκε γύρω στις 15:30 σήμερα.

Το γεφύρι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι αρκετά ψηλό και ο άτυχος ποδηλάτης πρέπει να τραυματίστηκε σοβαρά με κατάγματα κλπ.

Ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο στενεύει επικίνδυνα και δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες.

Όπως μας δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής είναι το δεύτερο ατύχημα που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες. Το προηγούμενο ήταν με γουρούνα που «δεν την πήρε η στροφή και κατέληξε στον ευκάλυπτο» (τα σημάδια φαίνονται ακόμα στις φωτογραφίες).

Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Να ευχηθούμε περαστικά στον άνθρωπο και ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιοι θα κάνουν άμεσα κάτι στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου (φανταστείτε τη νύχτα πόσο πιο επικίνδυνο είναι) για να αποφύγουμε τα χειρότερα…

 

 

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατά τα άλλα ο Σαράντης μιλάει για νησί του ποδηλάτου.Εχει πάρει ποτέ του ποδήλατο νά κάνει καμιά βόλτα στους κ@λοδρομους;

    • Εχει μάθει πιο είναι το καλό του προφίλ και δίνει άσκοπες συνεντεύξεις αβέρτα, εκλογές έρχονται μην τον ξεχάσουμε 😀

  2. Για εμενα πρεπει να γινει μονοδρομος.η να μεγαλωσουν τους δρομους.Καθε φορα παμε πανω κατω με τα σχολια φροντηστηρια ειναι μαρτυριο και φοβος.Καντε κατι.Θελουμε μετα και τουρισμο.Για κλαματα ημαστε.

  3. Σσσσσσ..
    Πιο σιγα….κοιμαται ο Κοψιμιος μαζι με τον Ελαφροπετρα…
    θελετε να τους ξυπνησετε???

      • Δεν είχε λίγο αμίαντο περίσσευμα ρε μοσχαροκεφαλές να φτιάξετε κάτι? Τι αποτυχίες είστε εσείς ρε πίθηκε? ούτε 10% σας βλέπω να μαζέυετε

        • Το γελιο παει στο ωραιο σχολιο του Ψιτ… και οχι φυσικα στον πληρωμενο γητευτοκοψιμιο γραφια!!!!😂😂

    • Ωρα ειναι να μας πειτε οτι φτιαξατε και τα γεφυρια εσεις!!!!
      Τι ωραια που σας τα χωνουν ομως!!!
      Για εσας τους νυν λεω… την παραταξη του FB 😂😂
      Η αλλιως… Ρεμπετ ασκερ!!
      που μονο να ριχνετε λασπη ξερετε!
      Σε αυτο συμφωνουμε οτι ειστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!

  4. I am guessing that he did not just drive off the bridge into the dry river bed. No mention of the driver who was coming down the road like a bat out of hell

  5. Αυτο παλι ειναι καινουργιο! Νοικιαζουν ηλεκτρικα ποδηλατα και πανε τον πάτο τους με τα ποδήλατα ρε φιλε!!!! Δηλαδη η βλακεια τους δεν εχει ορια ρε μαγκα!!! Ουτε ποδηλατο δεν ξερουν να κανουν καιβαζουν τον εαυτο τους σε κινδυνο και καταστρεφουν και τις ξενες περιουσιες… Δεν υπαρχει ελπίδα και γι’αυτοψπλεον θα γινω υποστηρικτης του Great Reset..!!!!

  6. Μιχάλης Γεωργαλής κουνήσουν βγάλε τα συνεργεία να τα φτιάξουν . Κε στην μινιερα απέναντι στου Στέργου του διακανασταση δεν το βλέπει κάθε μέρα περνάς από εκεί . Ο κόσμος σε ψήφισε να τα βλέπεις ο κόσμος κάθε μήνα τα πληρώνει στους φόρους . Και ο κόσμος έρχεται να κάνη διακοπές με ασφάλεια . Φτιαχτα αυτά και της τρύπες στον δρόμο . Και όχι μόνο στην προβολή πρώτος

  7. Κυριε Καμπανη ο δρομος ειναι επαρχιακος.
    Ειναι δικη σου ευθυνη.
    Βαλε προστατευτικες μπαρες,οπου χρειαζεται.Οπως εβαλες μπροστα στου σκλαβενιτη!! Υπαρχουν πολλα επικινδυνα σημεια!!

  8. ….περιμένετε ο Σαράντης θα αναβαθμίσει τον Τουρισμό, τις υποδομές του Νησιού, με Master degree σε φούμαρα…!!!

  9. ποιος δημιούργησε τέτοιο κυκλοφοριακό πρόβλημα σ ένα νησί, μεταμορφώνοντας το σε προάστιο πόλης κατά διαστήματα της ημέρας/νύχτας.
    Άφησε ανεξίτηλη την υπογραφή στο χάος με τα ενοικιαζόμενα,τα λεωφορεία,τα ποδήλατα,τα δίτροχα..μέρες σαν την σημερινή που έχει συννεφιά,άρα δεν πάνε παραλίες οι ξένοι και κυκλοφορούν δημιουργώντας αυτό το χάος ,αυτό σαν εικόνα ας μείνει στο μυαλό μέχρι την κάλπη..

  10. το οδικό μας δίκτυο,πως έμεινε το 1/3 του πλάτους των δρόμων που καμαρώναμε σε παλιές ταινίες,αυτό με την ταυτόχρονη αύξηση του αριθμού των οχημάτων, μετατρέπει το νησί σε λαιμητόμο..
    Δεν έχει σχέση με την Μύκονο, Σαντορίνη,εδώ για λόγους βιτρίνας και συμφερόντων οι παρεμβάσεις είναι δολοφονικές κάθε μέρα ακούμε ασθενοφόρα,αλλά δεν μαθαίνονται τα ατυχήματα υλικών ζημιών,όλα αποσιωπούνται,εκτός τα θανατηφόρα,ή κάποια που ένας αναγνώστης θα δημοσιοποιήσει..είναι τέτοιο το χάος ειδικά παρασκευοσάββατα νύχτες και σε κάποιες ώρες αιχμής ,που φοβάσαι να περπατήσεις σε ορισμένα σημεία..
    Στην υγειά αυτών που ζητούν και ψήφο ξανά. Άντε από κει.

    • Ενω η περιοδος 2019 -2023 θα μεινει στην ιστορια με τοσο απιστευτα μεγαλο αριθμο εργων….. τραγουδιστακια των συμφεροντων!!!😂😂

    • Κοκοβιε παρε τα τελευταια ψιλα απο τον Τριοροφο…
      μετα θα εχει παλι ανεργια και πεινα….
      Το λιμανι πχ.τινος εργο ειναι ρε μπαμπουινε??τα σχολεια στο νησι??
      Αραξε λοιπον στον ισκιο απο τις 2 δωρεαν ελιες και τουμπεκι….
      ο χρονος κυλαει τικ..τακ…τικ..τακ…

      • Τυφλωμένο λαμόγιο..ασχολήσου με τα εσωκομματικά και τις εκλογές

        βάλε γυαλιά της μυωπίας και κοίτα τριγύρω σου βλάκα…η πρόβλεψη που έγινε για το μέλλον του νησιού όταν πετσοκόβονταν οι δρόμοι ,είχε σχέση μόνο με …ταρώ.
        Άσε τις μακακιούλες για άλλους..κοκοβιοί και πέρκες είναι αυτοί που κολυμπάνε σε γυάλα..τις εξυπναδούλες στην Κάζα…
        Ότι η ρυμοτομία του νησιού θυσιάστηκε χωρίς μελέτη, χωρίς όραμα, χωρίς πρόβλεψη ,στο πόδι και στολίστηκε με ανούσια και ηλίθια έργα εντυπωσιασμού,το έχει γράψει η ιστορία και θα το βλέπουν οι επόμενες γενιές και θα κρίνουν..δεν χρειάζεται ψάλτες – λαμόγια..πάνε οι εποχές που ήξερες.

      • Αφου ξερεις….κοπιασε να δουμε!!!!!χαχαχαχ
        να σου πω εγω δημοτικο & νηπιαγωγειο μπαμπουινε!!

    • ΟΠοιο εργο προσπαθει να κανει ο κοψιμιος εχει μελετη και υπογραφη ΚΥΡΙΤΣΗΣ. Ολα τα εργα της αβουλης τετραετιας ειναι Κυριτσης.

      • Όπως την μετατροπή ενός νησιού σε .. Μονόπολη, σε Παγκράτι.μονο η γέφυρα του Γρη δεν έγινε.

  11. Στο δρόμο προς λιμάνι Κεφάλου έχει υποχωρήσει ο δρόμος σε κάποιο σημείο κοντά στο ξενοδοχείο Μαρία, από τα αδρανή υλικά πού κουβαλάνε τα φορτηγά καθημερινά ,έχουν τοποθετήσει μια ταμπέλα που λέει προσοχή εκτελούνται έργα εδώ και τέσσερις μήνες.Ποτε επιτέλους ο Δήμος θά πάρει την απόφαση να το φτιάξει???τον χειμώνα, προεκλογικά, γιατί μετεκλογικά αποκλείεται.

  12. https://youtu.be/lTR9XMVsgKo
    .. Κατά τα άλλα προσπάθησε να γράψεις καμία πρόταση της προκοπής, από το τρέμουλο και τον πανικό, τα βαρβιτουρικα, όλο ασυναρτησίες.. Γράφεις..

  13. αλλη δουλεια δεν εχετε ρε ρεμπεσκεδες από το να ξεκατινιάζεστε διαδυκτιακά.
    ΟΚ βρειτε τινος αρμοδιοτητα ειναι πρώτα (Δήμος η Επαρχείο) και ζητήστε κόσμια αυτο που θεωρείτε οτι πρέπει να γινει. Ολα τα άλλα είναι … ποιος την έχει πιο μεγάλη…

  14. Προς Προμηθέα.Φιλε ο δρόμος προς τό λιμάνι της Κεφάλου έχει γίνει εδώ και πενήντα χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν έχει χαρακτηριστεί ακόμα δρόμος,είναι ιδιοκτησίες,(χωράφια), καί σε ρωτάω τίνος αρμοδιότητα είναι ;. Καί κάτι ακόμα, για τό αδέσμευτος, δεν νομίζω……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ