Το 5ο Kos Youth Festival διεξήχθη από την 1η έως τις 3 Μαΐου 2026 στο νησί της Κω και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά τουρνουά ακαδημιών στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή πάνω από 1.500 νεαρών αθλητών και περισσότερων από 40 ακαδημιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Παρα τις κακές καιρικές συνθήκες το παλαιό στάδιο Ανταγόρας ήταν κατάμεστο από κόσμο που ταξίδεψε από πολλές περιοχές της πατρίδας και το εξωτερικό για να βρεθεί κοντά στους μικρούς ποδοσφαιριστές.
Πηγη: https://www.kostv.gr



























Χαμόγελουν,ενω το νησί το έχουν αφήσει στο έλεος της βρωμιας.Κοντα είναι ο καιρός που θα ξεγκρεμιστειτε.
Χασκογελουν,ενω το νησί το έχουν γραψει..Κανεις τους δεν νοιάζετε. Σαπίλα μεγάλη.Ου να χαθείτε αχρηστοι.
;υτο το πράγμα να μαζεύεται όλο το πολιτικό συρφετό σε μια αθλητική εκδήλωση να πουλήσει λαϊκισμό την ώρα πού έβρεχε και να πει ο καθένας τη λαλακια του αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε απ’ τον κόσμο και πήραν την απάντηση τους.Τα παιδιά καθοντουσαννατη βροχή και περίμεναν ν ακούσουν για τα μέγιστα…..που έδωσε ο δήμος….μια η περιφέρεια για τους αγώνες.Πιασ τ αυγό και κουρευτο.
πάλι καπελομα της περιφέρειας στο Δήμο τώρα είναι η σειρά να διεκδικήσουν και τους αθλητικούς χώρους.
αντι να καθεσαι στο πληκτρολογιο να βγαζεις τα αποθημενα σου, κανε //////.
καλο θα σου κανει.
θα ξελαμπικαρεις και θα νιωσεις καλυτερα.
ρε απαράδεκτοι τα παιδάκια είναι οι πρωταγωνιστές κι εσείς γεμίσατε φωτογραφίες και βίντεο όλους τους γυρολόγους πολιτικάντηδες που μυρίστηκαν ψήφους.Ο κόσμος όμως τους έδωσε την απάντηση όταν μέσα στην βροχή έπαιρνε ο ένας μετά τον άλλο το μικρόφωνο να πουν τις φαφάρες τους,
ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ