ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Κάλυμνο για τις εορταστικές εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία του Γέροντα

28
2862

Την Κάλυμνο επισκέπτεται σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Ναυμαχίας του Γέροντα.

Η Πρόεδρος έφτασε στο αεροδρόμιο της Κω με το Προεδρικό αεροσκάφος και στην συνέχεια με σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ απο Μαστιχάρι ήλθε στην Κάλυμνο.

Το προεδρικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Κω.

Η αναχώρηση από Μαστιχάρι

Τις εκδηλώσεις τιμούν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής που εκπροσωπεί την Κυβέρνηση,οι βουλευτές Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας και Βασίλης Υψηλάντης που εκπροσωπεί τη Βουλή,ο Περιφερειάχρης Γεώργιος Χατζημάρκος, ο Διοικητής τςη 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Θεοδόσιος Τριαντάφυλλος , Αστυνομκός Διευθυντής της Β΄Αστυνομικής Διεύθυνσης Ταξίαρχος Λουκάς Θάνος. εκπρόσωποι του ΓΕΝ και του ΠΣ και ο τέως βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός

Η Πρόεδρος αφίχθηκε στο λιμάνι της Καλύμνου στις 10.30 το πρωί και αμέσως μετά προσήλθε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Πόθια όπου τελέστηκε Δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κκ Παίσίου συπμαραστατούμενου από τον Ιερό Κλήροι του νησιού

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός Βασιλική Βενετούλη

Αμέσως μετά μετέβη η Πρόεδρος μετέβη  στον Ηρώον στην Κεντρική πλατεία όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση  και κατέθεσε στεφάνι.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στην Κανονιοφόρο ΜΑΧΗΤΗΣ απ’ ’οπου έριψε στεφάνι στη θάλασσα στη μνήμη των ηρωικών Ναυμάχων.

Δείτε δύο μικρά video από τη δοξολογία και κατάθεση στεφάνων και φωτορεπορτάζ του Μάμα Χαραμαντά

πηγή: https://kalymnos-news.gr

28 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αυτό ποιος θα μας το πει? Φεύγει στο παιανισμα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ. Ανάβει κεράκι κατόπιν πρωθυπουργικής εντολής. Καταργεί την στρατιωτική πάντα τάχα μου λόγω covid. Αδυναμία ορθου λόγου ( μόνο τυποποιημένου). Και άλλα πολλά. Αχ ΕΛΛΑΔΑ μου!!!

  1. Προς σχολιαστές με το κρύο χιούμορ ,ποια είναι η δίκη σας πρόταση ….ο Μιχαλολιάκο;Φασιστακια.

    • Μες το λιμάνι πετούνε οι γλάροι και εγώ σου λέω έχε γεια..

    • Ντα ντα ντιρλανταντά..στην 'ναυμαχία' της Εύβοιας δεν παρέστη.

      https://youtu.be/ZEAh9sM4TdY

      Τα 350.000 στρέμματα,τα 300 σπίτια,οι ακυρώσεις τουριστών σε καταλύμματα,η Θέα καμένου απ την ξαπλώστρα της Λίμνης Ευβοίας δεν έχουν…. φέρετρα.
      Ντα ντα ντιρλανταντά.

    • Κρίνει ο Βαλκάνιος Ευρωπαίος τα Hogan που δεν τα χει δει ούτε ζωγραφιστά. Μια ζωή πλέμπα και υποκουλτούρα. Γιάννα Αγγελοπούλου με τσαρούχια σας χρειάζεται…

  2. Τί εἶναι ἡ πατρίδα μας; Μὴν εἶν᾿ οἱ κάμποι;
    Μὴν εἶναι τ᾿ ἄσπαρτα ψηλὰ βουνά;
    Μὴν εἶναι ὁ ἥλιος της, ποὺ χρυσολάμπει;
    Μὴν εἶναι τ᾿ ἄστρα της τὰ φωτεινά;

    Μὴν εἶναι κάθε της ρηχὸ ἀκρογιάλι
    καὶ κάθε χώρα της μὲ τὰ χωριά;
    κάθε νησάκι της ποὺ ἀχνὰ προβάλλει,
    κάθε της θάλασσα, κάθε στεριά;

    Μὴν εἶναι τάχατε τὰ ἐρειπωμένα
    ἀρχαία μνημεῖα της χρυσὴ στολή,
    ποὺ ἡ τέχνη ἐφόρεσε καὶ τὸ καθένα
    μία δόξα ἀθάνατη ἀντιλαλεῖ;

    Καιγόταν το σύμπαν, Πανδημία, θάνατοι, χάσιμο περιουσιών, οικολογική καταστροφή, αλλά σαν Ανώτατο Θεσμικό όργανο, σκεφτόταν το Me too.
    Μόνο τους εμπρηστές δεν κάλεσε για διαπιστευτήρια.Απλά περαστικά μας

      • για την εγκληματικότητα με τα δεκάδες θύματα,για τα γκέτο στις μεγαλουπόλεις,για την διάλυση της Οικονομίας,για το μωσαϊκό των μέτρων και της διαχείρισης της Πανδημίας..όπως έκαναν κάποιοι προκάτοχοι της ,τότε θα είμουν κομπλέ..μεγάλε χάρηκα με την Χ.Α που μπήκε μέσα,θα χαρώ να πας στην ίδια πτέρυγα και συ να τους κάνεις παρέα.Είσαι η ΆΛΛΗ ΌΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΊΣΜΑΤΟΣ.

        • Ντρέπεσαι να το πεις;Η δημοκρατία μας έκλεξε αυτήν πρόεδρο της χώρας.Όλοι κρινοντε.Εσυ δεν συμφωνείς με την επιλογή της δημοκρατίας η γενικά με την δημοκρατία;Μάλλον το δευτερο για να θέλεις φυλακισμένους όσους έχουν αντίθετη άποψη από εσένα,Τέλος πες ότι θες,δεν έχει νόημα να μιλάς με ένα φασίστα.

      • Θα είμουν κομπλέ αν πήγαινε στα Βίλια στην Εύβοια στα καμένα

        Αν είχε πάει εκεί που έδιναν αγώνα όλοι να σώσουν τις περιουσίες τους απ την φωτιά,αν ενεργοποιούσε τις διαδικασίες για τα πραγματικά αίτια της καταστροφής,αν αναζητούσε με οποία μέσα της δίνει η ιδιότητα της γιατί δεν υπήρχαν αντιπυρικές ζώνες, γιατί δεν είχαν ανοιχτεί δρόμοι να περάσουν πυροσβεστικά οχήματα, γιατί γίνεται κάθε χρόνο το ίδιο; γιατί δεν προτείνει να γίνει κακούργημα ο εμπρησμός,ν αλλάξει η νομοθεσία..θες και κάτι άλλο φασίστα;. Αυτό που είπε ο Κούλης ότι αυτοί μετρούσανε στρέμματα,ενώ οι άλλοι φέρετρα,είναι σαν να λέει ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι ήθελαν νεκρούς στο Μάτι.δεν έχει πέσει ποτέ ηγέτης σε τέτοια κατάντια,σε τέτοιο επίπεδο βόθρου.Δυστυχώς με …άκες σαν και σενα ,η μοίρα μας είναι προδιαγεγραμμένη.

      • Η Δημοκρατία αποφασίζει με εκλογές,όχι με διορισμούς.Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας έπρεπε να εκλέγεται.Οχι να διορίζεται Κασιδιαρίδη.

  3. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΟΝ PROXY ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΜΕ ΑΠΛΕΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΝΑΠΑΛΜ ♥️

    • Τί μας θύμισες τώρα, μα στον υπαρκτό ήταν όλα παραδεισένια στη μετά θάνατο ζωή της Τασκένδης…
      Σας ξεπούλησε σαν λεμονοκουπες ο σύντροφος Ζαχαριάδης…

  4. Ενώ αν ήταν καμιά ξανθιά χαζογκομενα βιζιτου από Μύκονο μεριά, με τα μεμε έξω, στριγκακι για βρακι, θα έμεναν με το όργανο στο χέρι που λέει και ποιητής.

  5. Σαν σήμερα ο στρατός μετά από πολύχρονο αγώνα νίκησε τους Φασίστες
    οι οποίοι με τη βοήθεια ξένων κυβερνήσεων εξεγέρθηκαν εναντίον της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης
    Να ψάχνεις να βρεις σήμερα δηλώσεις και αναρτήσεις για την λήξη του συμμοριτοπολεμου και να μην βρίσκεις.
    Σαν να μην σκοτώθηκε εκεί κόσμος.
    Να ήταν καμιά εκδήλωση με δήθεν νεκρούς (πολυτεχνείου, ερτ) θα τρέχανε όλοι και στεφάνι να καταθέσουν

  6. Και την υποδεχτηκατε , ρε λέβεντες Καλύμνιοι; Aegean news , λογοκρίνεις ο τι ανεβάζω. Προφανώς , κι αυτό δε θα ανέβει .

  7. Και την υπόδεχτηκατε, ρε λέβεντες Καλύμνιοι; Aegean news , για άλλη μια φορά θα λογοκρίνεις το ποστ κ δε θα το ανεβάσεις

  8. Α ΡΕ ΚΑΛΥΜΝΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ. ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  9. Μάθε τα βασικά βλάκα,μάθε γραφή και ανάγνωση.Προβλημα έχω με το πρόσωπο αυτό καθαυτό,για τους λόγους που είπα.Διαφορετικη άποψη είναι η σβάστικα;η οπλοκατοχή και οπλοχρησία και η πίστη σε παράφρονες δολοφόνους που αιματοκύλησαν το κόσμο δύο φορές;αν εγώ είμαι φασίστας,εσύ παλαμο….είσαι μίγιασμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ