Απάντηση Δημάρχου Κω στην Έν. Ξενοδόχων: Γιατί δεν μπορεί να αναγερθεί κολυμβητήριο στην περιοχή του Ναυτικού Ομίλου

50
2436

Την ικανοποίησή του για τη στήριξη στο διεκδικητικό πλαίσιο του Δήμου, που αφορά στην έκταση 70 στρεμμάτων στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου, αλλά και για ότι συντάσσονται στις προσπάθειες του Δημάρχου για να αποκτήσει η Κως σύγχρονο κολυμβητήριο, εκφράζει ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, απαντώντας στην σχετική επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Κω.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς αναφέρεται αναλυτικά στις προσπάθειές του για κατασκευή κολυμβητηρίου.

Eνημερώνει την Ένωση Ξενοδόχων για τους λόγους που δεν μπορεί να ανεγερθεί στην περιοχή του Ναυτικού Ομίλου, ενώ τονίζει ότι η θέση της Ένωσης Ξενοδόχων για εξαγορά της έκτασης από το Δήμο ακυρώνει την κοινή θέση Αυτοδιοίκησης, Φορέων και κατοίκων της Κω ότι «δεν διαπραγματευόμαστε να αγοράσουμε κάτι που ιστορικά και δικαιωματικά ανήκει στην κοινωνία μας».

 

Παρατίθεται ολόκληρη η επιστολή του Δημάρχου Κω

 

«Αγαπητή πρόεδρε, φίλοι εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Κω,

χαίρομαι ιδιαίτερα που συντάσσεστε στο διεκδικητικό πλαίσιο του Δήμου μας, όπως το διατυπώσαμε εκ νέου δημόσια, στην εκδήλωση για την παρουσίαση της μελέτης αξιοποίησης της έκτασης των 70 στρεμμάτων στο παράλιο μέτωπο του οικισμού Νέας Αλικαρνασσού, γνωστής ως παραλίας του Ναυτικού Ομίλου.

Η ομόθυμη έκφραση των Φορέων μας δίνει περισσότερη δύναμη.

Χαίρομαι επίσης που συντάσσεστε στο πλευρό του Δημάρχου, στις προσπάθειες που καταβάλλω, όλο αυτό το διάστημα, για την ωρίμανση των συνθηκών, προκειμένου η Κως να αποκτήσει σύγχρονο κολυμβητήριο.

Άλλωστε, όπως έχω ήδη ενημερώσει δημόσια τους συμπατριώτες μας, τόσο κατά την πρόσφατη επίσκεψη μου στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, όσο και στη συνάντηση μου με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κολύμβησης κ. Γιαννόπουλο, συζήτησα αυτή την αναγκαιότητα, διεκδικώντας πόρους και υποστήριξη.

Πρόσφατα επίσης, σε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Κω κ. Χρυσούλα και εμπειρογνώμονα που ήρθε από την Αθήνα, αποκλειστικά για να μας μεταφέρει τεχνογνωσία, διερευνήσαμε εξαντλητικά τα σενάρια βιωσιμότητας ενός τέτοιου εγχειρήματος, τα σχετικά ανά περίπτωση κόστη, αλλά και την έκταση που πιθανά μπορεί να υποδεχθεί το κολυμβητήριο. Θα συμφωνήσετε πιστεύω μαζί μου ότι, η αδράνεια της προηγούμενης πενταετούς δημοτικής περιόδου, μας ωθεί σε αναζήτηση λύσης το συντομότερο δυνατόν.

Επιτρέψτε μου όμως να σημειώσω ότι η θέση σας, πως στην έκταση των 70 στρεμμάτων πρέπει να αναγερθεί κολυμβητήριο, αγνοεί δεδομένα, καθώς προσκρούει σε ζητήματα που έχουν απαντηθεί εδώ και 10 χρόνια από τις αρμόδιες κατά το νόμο αρχές.

Η σχετική οικοδομική άδεια έχει ανακληθεί, ενώ και περιβαλλοντικά επίσης ελέγχεται αυστηρά, λόγω της ιδιαίτερης, προστατευόμενης, βιοποικιλότητας της περιοχής.

Για αυτούς τους λόγους, συζητάμε τη χωροθέτησή του σε άλλη θέση.

Ορθά, η επιστημονική ομάδα έργου του ΤΕΕ δεν πρότεινε κάτι που εκ των συνθηκών απαγορεύεται.

Η πρόταση της για κατασκευή, εκτός όλων των άλλων εγκαταστάσεων, τριών γηπέδων τένις, σαφώς και δίνει διέξοδο σε όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να αθληθούν εκεί και όχι στις ιδιωτικές εγκαταστάσεις ξενοδοχείων ή ομίλων.

Άλλωστε, σε ακτίνα 300ων μέτρων από το Ναυτικό Όμιλο, λειτουργούν πολλά ξενοδοχεία με εκατοντάδες τουριστικές κλίνες, χωρίς δυνατότητα στοιχειώδους άθλησης για τους πελάτες τους.

Τα σχεδιαζόμενα γήπεδα, ως ήπια περιβαλλοντικά χρήση, μπορούν να δημιουργήσουν πηγή εσόδων, στην κατεύθυνση εκμετάλλευσης της επίμαχης έκτασης των 70 στρεμμάτων.

 

Αγαπητοί συνδημότες,

αυτό που διατυπώσατε ως θέση, δηλαδή να προχωρήσει ο Δήμος μας στην εξαγορά της έκτασης των 70 στρεμμάτων, σε περίπτωση που δεν δεχθεί η ΕΤΑΔ να την παραχωρήσει, ακυρώνει όσα, άπαντες, έχουμε θεμελιωδώς συμφωνήσει (Δήμος, Περιφέρεια, Βουλευτές, Φορείς, κάτοικοι), ότι δεν διαπραγματευόμαστε να αγοράσουμε κάτι που ιστορικά και δικαιωματικά ανήκει στην κοινωνία μας.

Γιατί αν μιλούσαμε για εξαγορά, τότε υποχωρούμε από τις αρχές και τα πιστεύω μας. Επιπρόσθετα, για τα 70 παραλιακά στρέμματα, δεν θα έφταναν πολλά εκατομμύρια ευρώ, όσα ίσως κοστίζουν 2 ή και 3 κολυμβητήρια μαζί.

Άρα, αυτό το ζήτημα δεν πρέπει να τίθεται, πολύ περισσότερο δημόσια, όταν δίνει λαβή και επιχειρήματα στους διοικούντες την ΕΤ.Α.Δ. να σκεφτούν αυτό το σενάριο.

Είμαι βέβαιος ότι, η ατζέντα των κρίσιμων θεμάτων που θέτει δημόσια η δημοτική αρχή, όλο αυτό το διάστημα, όπως για παράδειγμα η στελέχωση του υφιστάμενου νοσοκομείου, η ανέγερση νέου, η δημιουργία μεταπτυχιακού τμήματος για πρώτη φορά στο νησί μας, η αξιοποίηση των θερμών πηγών, η δημιουργία διεύθυνσης τουριστικής ανάπτυξης στον Αναπτυξιακό Οργανισμό, η ελεγχόμενη στάθμευση, ο ποδηλατικός τουρισμός, η βελτίωση της εικόνας του νησιού μας, η αντιμετώπιση της καθημερινότητας και πολλά άλλα, σας βρίσκουν κοντά μας ως συμπαραστάτες, στην κοινή προσπάθεια για πρόοδο και προκοπή στον τόπο μας.

 

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Κω

 

Θεοδόσης Α. Νικηταράς 

 

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο θα έρθουν εδώ να γυμναστούν οι τουριστες.Αυτόν τον τύπο τον έχετε δήμαρχο;

    • Νικηταρά,ελεισες τα υπόλοιπα προβληματα του νησιού,και τώρα θέλεις και κολυμβητήρια.

      Όταν έρθει η ώρα για τις δημοτικές,πάρε τα μούτρα σου,και έλα να βρεις τις οικογενεις που πούλησες.Δεν πας να φτιάχνεις χαβουζες δρομους,και να πουλάς φούμαρα,οι οικογένειες που πούλησες να δεις πως???????? θα σε πουλήσουν.Τοτε να πας να βρεις τους κυριτσικους που εκαναν αγωνα για τον κυριο κυριτση, να σε στηρίξουν.Και από αυτούς θα φας μαύρο,και αυτούς που πούλησες να δεις τι θα φας!!!!!!!!Εάν η τσίπα είχε ονομα θα λεγόταν …..

      • Αν κατάλαβα καλά από το σχόλιο σου, εσύ και οι συγγενείς σου, σόι πιστεύω μεγάλο, είχατε συμφωνήσει με κάποιους, όχι με τον Δήμαρχο θέλω να πιστεύω, ότι αν εκλεγεί θα παίρνατε ως αντάλλαγμα θεσούλες. Σας έριξαν οι κολλητοί σας και τώρα ζητάτε εκδίκηση.

        • Ο ΣφΥΡΙΖΑ ΆΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ 70 ΣΤΡΈΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΑΡΕ ΓΙΑ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΈΣΚΙΖΕ…. ΤΟ ΗΛΙΑΚΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΊΠΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΣΚΟΎΖΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑΤΟΣ…
          1 Νοέ 2016 http://aegeanews.gr/news/politika/14752/ilias-kamateros-stelechonete-entos-tou-2017-k-i-antimachias/
          Τρείς Τοπικές Μονάδες Υγείας θα λειτουργήσουν στην Κω για την υγειονομική θωράκιση των κατοίκων του νησιού, σύμφωνα με το σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, που είναι έτοιμο να υλοποιήσει το χτίσιμο του νέου συστήματος πρωτοβάθμιας υγείας της χώρας ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017.

        • ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ 24…
          Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ…
          ΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΧΙΧΙΧΙΧΙ..ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..
          ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ,ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ???

      • ΜΠΟΎΡΔΕΣ, ΜΠΟΎΡΔΕΣ ΤΡΙΩΡΟΦΕ ΚΟΨΙΜΙΈ...ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΕ ..

        ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Η ΘΗΤΕΊΑ ΣΟΥ ΧΩΡΊΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΘΑ ΜΕΊΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥ ΚΑΪΣΕΡΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΌΤΙ ΛΈΓΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΕΙ ΤΡΊΤΗ ΛΎΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙ ΤΟ ΚΟΠΆΔΙ….ΤΟΥ.

      • Άλλα κ Άλλα, μελετούλα της πλάκας... Κάποιοι ανεγκέφαλοι ΡΟΥΦΑγαν ξερατά και καταγγελίες, χαράμισαν την περιοχή.

        Πείτε το ξεκάθαρα, οι ΡΟΥΦο ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ… μιας άσχετης κουκουνάρα κατέστρεψαν την περιοχή… και την χαρίζουν για ξεπούλημα σε ξενοδόχους….

      • ΠΩ, ΠΩ, ΠΩ, ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ του Τριώφλορου ΤΕΟ...ΘΑ ΦΥΤΈΨΕΙ ΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΊΑ.

        Μα τι μελέτη της πλάκας είναι αυτή;;;;;; Θα γελάνε όλοι στην ΕΤΑΕ μια και με τέτοιες ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ πολύ γρήγορα ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΈΚΤΑΣΗ ΓΙΑ 5***** ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ …

    • Α βρε Κωστούκο οι επιλογές σου, ΜΑΠΠΠΑ Η ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΩΣΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΆΚΟ...

      ΦΎΤΕΨΕ ΕΛΙΕΣ ΒΡΕ ΘΕΟΔΌΣΗ, με αστείες και φθηνές λύσεις, με γηπεδάκια τένις, θα γελάσει και το παρδαλό κατσικάκι….

    • ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΊΓΟΥΡΑ ΤΑ 70 ΣΤΡΈΜΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ

      ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑ, ΕΣΎ ΕΜΕΙΝΕΣ ΚΡΥΜΜΈΝΟΣ ΣΤΟ ΠΗΓΆΔΙ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΊΝΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ…. ΠΡΟΤΙΜΉΣΑΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΏΡΟΥ ΓΙΑ 5***** ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ….

    • ΆΒΟΥΛΟΣ, ΑΔΎΝΑΜΟΣ και ΆΣΧΕΤΟΣ στην διοίκηση ενός δήμου ο ΤΡΙΏΡΟΦΟΣ ΚΟΨΙΜΙΌΣ...

      ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, ΜΕ ΤΌΣΟ ΜΥΑΛΌ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΆΚΙΑ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΕΣ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ?;?;?;?

      • ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΑΔΕΡΦΕ ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ,ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ Η ΚΩΣ.ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΑ@Ο…ΝΙΚΑ,ΑΣΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ.ΤΥΠΟΥ ΨΙΡΙΑΡΑΣ,ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΜΠΟΧΑΛΟΣ ΜΕ ΠΟΛΑ ΠΑΛΑΒΙΑΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΛΟ ΠΡΑΜΑ,ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΜΩΡΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΜΩΡΕΙ.

        • Παντως με ατομα σαν και σενα σιγουρα ειναι σε καλο δρομο…χαχαχαχαχχ!!!

  2. μπας και γλυτώσουμε οι κάτοικοι που δεν φταίμε για τις επιλογές σας; δηλαδή Μ αυτά τα 17χρονα πιστεύετε ότι θα σωθεί η σαιζόν; πόσοι έχουν ελεγχθεί;πόσοι είναι φορείς; φαντάζεστε ένας να είναι ασυμπτωματικός,τι θα γίνει;ποια η διαφορά με τις κατασκηνώσεις που εκκλησίαν στην υπόλοιπη χώρα; έχετε ενημερωθεί για το τι γίνεται εδώ και δύο εβδομάδες μετά τις 01:00; έχετε λάβει κάποιο μέτρο;

  3. για αφιξοαναχωρήσεις τουριστών που θα αναλάβει η Fraport.. ανάπτυξη ράμπας δίπλα στο κολυμβητήριο,που θα υποδέχεται τις λέμβους από απέναντι.Θα μπορούσε να γίνει και μόλος σαν αυτόν που έχουν αρκετά all inclusive,για υποδοχή θαλαμηγών από Μύκονο , Λίβανο, Εμιράτα.. φυσικά να μπει και τιμητική πλακέτα εις μνήμην του αθάνατου υποψηφίου Δημάρχου Κω που ήθελε να κάνει τη γέφυρα Κω Καλύμνου.Η ΑΒΙΚΩ να ανοίξει και να διαχειρίζεται λημματοπολτό,που θα εξάγει στα γειτονικά νησιά.Αποψε στον Θερινό Ορφει όλοι μαζί για την παράσταση του Καραγκιόζη και οι μέλισσες χωρίς μάσκα όπως οι … Ολλανδοί.

  4. Δε ντρέπεσαι να λες συνέχεια ψέματα; τώρα βέβαια δε σε σώζει τίποτα. Την έφαγες………..

  5. Πόσους ακόμα θα εκβιάσεις να βγουν να σε στηρίξουν για την μπαρούφα σου; αδύναμε και πανικόβλητε;;;,;;;

  6. To προιον προωθησης απο το λομπι του τοπικου κατεστημενου και των δικηγορων
    εχει ημερομηνια ληξης το γνωριζουν ΟΛΟΙ…
    ολα αυτα ειναι τα «δηθεν»και το «τιποτα»μεσα στην συμφωνια τους…..
    δηλ με λιγα λογια…
    γινετε την «επιστολης το καγκελο»!!!!!!!!

    • Ποσό δίκιο έχεις.Επιτέλους κάποιοι έστω και αργά το βλέπουν.Έχουμε δήμαρχο και δημοτική αρχή το ….τίποτα.

  7. Μπράβο στο δήμαρχο.Μετά την οικολογική του πλευρά που μας έδειξε φυτεύοντας δυο ελιές μας δείχνει και την αθλητική.Οι τουριστες θα απολαμβάνουν μετά το καταπράσινο παλιό γήπεδο του Ανταγόρα (το τελείωσε σε χρόνο ρεκόρ)Τώρα κάνει και γήπεδα τένις.Ότι μας λείπει αμέσως να το καλύψει.Τι άλλο θέλετε πια;

  8. Αλήθεια κάτι άσχετο.Ο Καισερλης ο παλιός Δήμαρχος είναι Καλα;Έχει δυο μέρες να στείλει επιστολή στο νοσοκομείο και ανήσυχω.Μετά την εμφάνιση του για πολλά όσκαρ στην αυλή του νοσοκομείου χάθηκε.Τόση ώρα στον ήλιο μήπως έπαθε τίποτα;

  9. Οι πονηροι ξενοδόχοι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για συγκεκριμένο μεγάλο ξενοδόχο ωστε να βγει σε δημοπρασία και εκεί να το πάρει αυτός. Για αυτό προτείνουν κάτι ανέφικτο ώστε να μην γίνει δεκτό το αιτημα του Δήμου από την ΕΤΑΔ.

  10. Σε άρθρο του παρακάτω, πέρα από τα φλιναφήματα που γράφει, δε λέει ΠΟΥΘΕ ΝΑ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ. Έπρεπε να τον συμβουλευτείς τριωροφε, πριν βγάλεις δελτίο μπουρδολογίας.

  11. εσυ δεν τρώγεσαι με τιποτα πια τριώροφε και τριωροφε σε βαρεθηκαμε δεν εχεις θεα εκει που εισαι μαλλον κ έχτισε κάποιος με μηχανικό τον δημαρχο αυτο πρεπει να εγινε …Ειναι πολυ καλος δημαρχος και το βλεπουμε καθημερινα με τους αγωνεσ που κανει για το νησι και φοβεροσ ανθρωπος χωρις κακιεσ οχι σαν εσενα κακιασμενε!!!!!

    • Καλα…. εχουν περασει δυο χρονια και ακομη λετε τι ΘΑ κανετε;;;;
      Πειτε μας ΤΙ κανατε γιατι ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ το βλεπουμε!!!
      Τελικα οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι εχετε εξαιρετικες ικανοτητες στο να δουλευετε ψιλο γαζι τους ΑΦΕΛΕΙΣ!!

    • Σε νευριασα εεεε!!!!! Τρεμει η γη κατω δπ τον τριωροφο, γι αυτο. Το βλεπεις το μαυρισμα που ερχεται.

  12. Θεοδοση ασε τους ασχετους τους πονηρους και τους μεμψιμοιρους να κραζουν. Προχωρα στη δημιουργια κλειστου κολυμβητηριου σε οποιαδηποτε θεση. Στην ευρωπη υπαρχουν κολυμβυτηρια 200 χιλιομετρα απο τις παραλιες. Γνωριζουμε οτι συναντηθηκες με τους αρμοδιους γιαυτο το θεμα. Μη σταματας. Η κως σε θελει και σε πιστευει.

    • ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΙΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ 70 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ!!!

  13. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΑΠΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ,ΤΑ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΚΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΕΤΟΥΣ!!! ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΙΟΥΣ!!!

  14. Δηλαδή εάν αγοραστεί τελικά από ιδιώτη δυστυχώς για εμάς δεν θα μπορεί να κάνει ξενοδοχείο και πισίνες .

  15. Ρε παιδιά ο άνθρωπος είναι υποχείριο των εργολάβων και κάνει ότι του ζητήσουν. Για να μας 0ει γιατί δίνει σε εργολάβο ασφαλτομιγμα από το μηχάνημα του Δήμου πως το δικαιολογεί με τι παραστατικά το δίνει από την στιγμή που απαγορεύεται γιατιειναι μόνο για ανάγκες του Δήμου μπορείτε βγάλει. Δεν νοιάζεται για τους δύο επιχειρηματίες που υπάρχουν στην Κω.

  16. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ σας πηρε τα σω//κα. Τα καρακολια του πρωην εχετε αφηνιασει γιατι βλεπετε καθαρα ποιος θα ειναι δημαρχος για τα επομενα 20 χρονια….Γιαυτο καθεστε στο πληκτρολογιο και προσπαθειτε να μειωσετε οτι γινεται. Ο κοσμος βλεπει και καταλαβαινει. Που ηταν 5 χρονια ο πρωην? Αυτος δεν διεκδικησε την ΑΒΙΚΩ, Αυτος αδιαφορησε για τα 70 στρεμματα του ΝΟΚ. Αυτος εβριζε και κυνηγουσε τους πολιτες. Σκουληκια τους αποκαλουσε. Αυτα δεν διαγραφονται απο τη μνημη του κοσμου. Γιαυτο ο κοσμος το 67% το εκανε 37%. Και σε λιγο θα παει στο 17%….

    • …´.τα σκυλια ακολουθουν πιστα ….αυτον που τα ταιζεί´…
      και εσυ απο οτι φαινεται εισαι ρατσας……
      Τα γραφεις …τα ξαναγραφεις….τζαμπα κοπος!!!
      Σας κρινει ο Κωακος λαος καθε μερα!
      Βλεπει …απολαμβανει…χειροκροτει ..τους ΣΩΤΗΡΕΣ του!!
      Δεν μας λυπαται και ο Θεος!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ