ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κως: Ανεβαίνει η τουριστική κίνηση όχι όμως και η εμπορική – Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για όλους

21
3149

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ανεβαίνει η τουριστική κίνηση όχι όμως και η εμπορική, στα τοπικά καταστήματα της Κω.

Η μόνη ελπίδα είναι να συνεχιστεί δυναμικά η σεζόν έως τον Οκτώβριο, αν και λίγο δύσκολο αφού από 20 Αυγούστου και μετά είθισται να παρουσιάζει κάμψη.

Η κίνηση όμως στην εμπορική αγορά δεν είναι αυτή που θα έπρεπε παρότι βρισκόμαστε σε περίοδο καλοκαιρινών εκπτώσεων και το θέμα δεν είναι οι τιμές που είναι εξαιρετικά καλές, αλλά το γεγονός ότι οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες (για τους ανέργους δεν το συζητάμε) και έχουν σε προτεραιότητα μόνο τα είδη πρώτης ανάγκης.

Οι επαγγελματίες επισημαίνουν ότι θα πρέπει ως τοπική κοινωνία να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον μιας και ο χειμώνας προβλέπεται πολύ δύσκολος για όλους.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορεί να απαγορεύεται ένας νέος να μείνει όρθιος σ ένα καφέ μπαρ και οι νέοι από Ολλανδία να κάνουν αυτά τα αίσχη.στην πατρίδα τους καλπάζουν τα κρούσματα, κλείνει η διασκέδαση στις 22 και εδώ κάνουν όργια μέχρι το πρωί.Ξημερωματα έσπαγαν τραπέζια στην Κανάρη

    • Εσύ θα πρέπει να μας πεις ρε καραβανά, γιατί πληρώνεσαι από το Ελληνικό Κράτος; …σε τι είσαι χρήσιμος και τι προσφέρεις;

      • Εγώ τόσα χρόνια με έχουν κρίνει και με κρατάνε στο Στρατό εσένα θα σε κρίνω γιατί τα λεφτά δίνω στο νησί όταν εσείς είστε απαράδεκτοι

        • Καταρχάς, είσαι εμπαθής με τους ντόπιους γιατί μόνο σε αυτούς αναφέρεσαι και κατηγορείς σε κάθε σου σχόλιο!! Τσουβαλιάζεις όλους τους Κώους το ίδιο, …μάλλον εσύ είσαι απαράδεκτος!! Προφανώς σε έχουν κρίνει (και σε κρατάνε στο Στρατό) καραβανάδες που έχετε τα ίδια μυαλά!!
          Και άλλοι αφήνουν στο νησί λεφτά, όμως δεν βγάζουν όλη τους την εμπάθεια στο νησί και στους ντόπιους; Μόνο αρνητικά σχόλια κάνεις για το νησί, ένα θετικό σχόλιο δεν έχω δει από εσένα. Δεν λέω ότι στο νησί είμαστε όλοι καλοί, αλλά φτάνει πια με τα κακεντρεχή σου σχόλια, εκνευρίζεις και τον πιο ήρεμο με τα λεγόμενα σου!!

        • Άσε ρε που έχεις κριθεί!!!!κάτι τέτοιοι ///ακες υπάρχουν και βγαίνει σε όλους το όνομα!γιωτομπαλο!!!

        • Εσείς είστε η μεγαλύτερη πληγή του ΑΕΠ, κοπανιστό αέρα ,ζείτε σε μια γιάλα, ρακέτες παραλία, δουλειές παραγωγής διαφθοράς και

    • Είδες οι φακές που χρησιμεύουν τελικά;με γνώσεις Βόειας σπάλας στραβάδι ,μόνο στρατό θα έκανες καριέρα,για αυτό πήγες ,τα υπόλοιπα να μην στα ξαναπώ,ότι ανήκεις στο πιο αντιπαραγωγικό τομέα του κόσμου,το ξέρεις.

      • Μαλωνει ενας καραβανας με εναν τουριστοκ@λοτουμπα ποιος ειναι πιο παραγωγικος! Χαχαχχα! Αντε να μη σας πω τι παραγετε και οι δυο!

  2. Τα περιπολικά που είναι;πάλι θα κλείσουμε για μερικά τσ…λάνια;δεν πειθαρχούν οι Ξένοι πουθενά ,όπως πέρσι,ρωτήστε ρεσεψιονίστ,αλλά τους Έλληνες κυνηγούν.

  3. Θα περνά και θα μαζεύουν τους ψακωμένους από μπόμπες τα δύο και τα άλλα δύο τους ξεντερισμένους από μπύρες..όταν συμβεί και κανά τροχαίο με γουρούνα,θα συνδράμει και το περιπολικό με την καρότσα.ο Αξιωματικός θα ξεφορτώνει τους σακατεμένους κατευθείαν στο ξενοδοχείο διαβάζοντας το όνομα στο βραχιολακι.Προχωράει η τουριστική επιστήμη παιδιά.

  4. Τους είδατε σήμερα στην πλατεία …για χάρη αυτών των ψεκασμένων κλείσουμε ξανά τα μαγαζιά μας και τις δουλειές μας … μα το Θεό αν δω ένας απ’ αυτούς να παίρνει ευρώ από το κράτος θα γίνει πανηγύρι … μία μία είδαμε τις φάτσες τους το πόδι μου στα μαγαζιά τους δε θα το ξαναπατήσω … και πολύς ακόμα κόσμος αυτό έλεγε … άντε γιατί παρα έγινε το χάλι τους … αυτοί είναι αρνητές των πάντων ….

    • Ελπίζω να κρατήσετε το λόγο σας γιατί δεν πάει άλλο. Πάμε πίσω αντί για εμπρός. Αφού δεν ντρέπονται να αναρτηθούν δημόσια τα ονόματα τους. Έτσι κι αλλιώς διαδήλωσαν χωρίς μάσκα ο ένας δίπλα στον άλλο!!! Ε ρε που μπλέξαμε..

  5. Το επίπεδο και του ένστολου αλλά και του ημεδαπου είναι απαράδεκτο, ο ένας δν του πέφτει λόγος να κρίνει αν θα φάνε από τα έτοιμα η από αυτά που δν έχουν δηλώσει και ο άλλος δν μπορεί να γνωρίζει που προσφέρει ένας στρατιωτικός πχ εστίαση τον χειμώνα όταν πολλοί που δεν ζουν από την σεζόν περιμένουν να πάνε στα μαγαζιά οι ένστολοι όπως και στα Super market κάθε 26 του μήνα και κάτι πιο σημαντικό το περασμένο καλοκαίρι ποιος ήταν μέρα νύχτα για δουλειά σε όλη την Ελλάδα όχι μόνο στην Κω λόγο της Τουρκικής προκλητικοτητας;; καλό θα ήταν πριν κρίνουμε δουλειές και καταστάσεις να σκεφτόμαστε είμαστε όλοι άνθρωποι και ο ένας μπορεί να βοηθήσει τν άλλο, μην γινόμαστε χειρότεροι από τα ζώα έλεος..

    • Εγώ αναφέρομαι στον συγκεκριμένο Στρατιωτικό και όχι σε όλους τους άλλους, είναι προσωπική η ερώτηση και έχει να κάνει μόνο με αυτό το συγκεκριμένο άτομο! Προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα σχόλια που κάνει κατά καιρούς εδώ στο σάιτ. Για το συγκεκριμένο άτομο, για όλα φταίνε μόνο οι ντόπιοι και κανένας άλλος!! Μόνο οι ντόπιοι κάνουν παρανομίες και άλλα άσχημα πράγματα κατά τον Στρατιωτικό!! Είναι εμπαθής και έχει αλλεργία στους Κώους ο Καραβανάς!! Πιστεύω να έγινα κατανοητός, δεν έχω πρόβλημα με τους Στρατιωτικούς, με αυτόν μόνο έχω που γράφει μόνο αρνητικά σχόλια εδώ μέσα! Θετικά σχόλια αμφιβάλω εάν έχει γράψει για την Κω και τους ντόπιους, εάν ναι, μάλλον ειρωνικά θα είναι!! Αυτά από μένα.

    • Για Να καταναλώσεις αυτά τα ποσά στην ντόπια αγορά πρέπει να μάθεις

      πρώτα από όλα να πληροφορηθείς πόσο απ το σύνολο του προϋπολογισμού του Κράτους που σε αμοίβει, προέρχεται απ’ τα νησιά που υπηρετείς..και συ θα δεις σε λίγο αν δεν πάει και αυτή η σαιζόν καλά,το τι σημαίνει Τουριστική περιοχή και πως οι απώλειες εσόδων θα φέρουν περικοπές και νέα μνημόνια.τα υπόλοιπα είναι γνωστές πανωμερίτικες σαχλαμάρες,για μην πω για το πρατήριο ,την Λέσχη και τα σπίτια που σας παρέχουν.Να Τιμάς αυτόν τον τόπο απ τα έσοδα του οποίου επιζείς εσύ και η οικογένεια σου.Στο ξανά έγραψα, πήγαινε στο Ληξιαρχείο και μάθε πως αυξήθηκε ο πληθυσμός της Κω!!!!και εσύ υπερασπίζεσαι έναν φασίστα , ρατσιστή,που ο στρατός θα έπρεπε να ντρέπεται που τον έχει στις τάξεις του.

      • Ρε καλα σου λεει! Να φας απ αυτα που κλεβεις τοσα χρονια φοροκλεφτη! Οσο για τα μνημονια ξερεις οτι τον στρατο δεν τον αγγιζουν. Πολυ απλα.

  6. Παντως τα μονα που ανεβαινουν, ειναι τα κρουσματα -δυστυχως -στην Κω.
    ολα τα αλλα ειναι για εσωτερικα καταναλωση..

  7. Εσείς είστε η μεγαλύτερη πληγή του ΑΕΠ, κοπανιστό αέρα ,ζείτε σε μια γιάλα, ρακέτες παραλία, δουλειές παραγωγής διαφθοράς και δήθεν αποτροπής ..μάθε πότε τα νησιά αυτά είχαν άσφαλτο,όταν στο χωριό σου τρώγατε βρούβες και οι πλατείες ήταν πετρόστρωτες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ