Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κέφαλο! 25χρονος κοιμήθηκε και δεν ξαναξύπνησε…

58
71903

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κέφαλο…

Ο 25χρονος Ν.Μ από την Κέφαλο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα  πήγε στην Αμερική όπου ζουν συγγενείς του (παππούδες, θεία κλπ), πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του.

Σύμφωνα με φιλικά του πρόσωπα με τα οποία μάλιστα είχε επικοινωνία χτες τη νύχτα. Ο άτυχος νέος ένιωθε πονοκέφαλο και έλεγε ότι θα έπαιρνε ένα παυσίπονο για να κοιμηθεί.

Δυστυχώς, κοιμήθηκε και δεν ξαναξύπνησε.

Ο 25χρονος είχε κάνει το εμβόλιο πριν 3 μέρες κατά του covid 19 στις ΗΠΑ και εμφάνισε υψηλό πυρετό.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και κουράγιο στους αγαπητούς γονείς και τα αδέλφια του νεαρού παιδιού.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια…

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο να έχει. Συλλυπητήρια στους οικείους του.
    Το ότι πεθαίνει κόσμος από τον εμβολιασμό ,το πείραμα εννοώ το λαμβάνει κανείς υπόψιν;;; Ή θα χάσουμε και άλλους γύρω μας. Ότι κάνετε αν είναι μη αναστρεψιμο.

      • Μπολιάσου μπολιάσου . Το συνιστούν 29 κατασκευαστές Ηλήθιων..

        Το σίγουρο είναι ότι εμβόλια για πρόβατα υποτακτικά και πειθήνια σαν και σένα υπάρχουν από την αρχαιότητα και λειτουργούν άψογα με μοναδική παρενέργεια την αποβλάκωση.
        Μιλάμε τα γνωστά σε ΟΛΟΥΣ Sanòs της Agròtica.
        Στην Ελλάδα είναι γνωστά απλά σαν Σανός .
        Κυκλοφορούν χύμα ή ως μπάλα άχυρο.
        Τελευταία κυκλοφόρησαν και σε μορφή μπάρας δημητριακών με προσθήκη Portosàlte panilithium για περισσότερο γάλα και ποιοτικότερο βέλασμα.

        • Μια σκέψη συμπόνιας στους οικείους , γιατί φαίνεται το ψέκασμα επέφερε αποκτήνωση.

        • Εσυ μεγαλε γνωριζεις πολλα για το σανο, πρεπει να εχεις φαει αρκετο γι’ αυτο λοιπον μεινε στο μαντρι σου και μην το παιζεις εξυπνος. Υπαρχουν οι αρμοδιοι να κρινουν την κατασταση. εκτος και εισαι και εσυ ενας απο αυτους τους ξερολες που τα ξερουν όλλα και οποιος εχει αντιθετη αποψη ειναι προβατο. Αντε βουτα το κεφαλι σου στη θαλλασα να συνελθεις βλημα.

    • από πότε κάθε θάνατος εμβολιασμένου οφείλεται στο εμβόλιο; Ξέρεις πόσοι ανεμβολιάστοι πέθαναν την ίδια μέρα στην Αμερική

      • Εσύ πρέπει να είσαι 'επιστήμονας' της ηλιθιότητας και της καφρίλας!!!!!!!

        Τι πιο ‘φυσιολογικό’ να πεθάνει ένα 25χρονο παιδί ενώ πέφτει για ύπνο, τρεις μέρες μετά τον εμβολιασμό του. Άλλο τόσο ‘φυσιολογικός’ είσαι κι εσύ βλήτο

        • Ενω εσυ εισαι φυσιολογικος, μηπως γιατρε μου γνωριζεις απο τι εφυγε το παιδί και εαν ειχε κατι και δέν το γνωριζε? Σα δεν ντρεπεστε!!! εφυγε το παιδι και αντι να δειξετε λιγο σεβασμο το παιζετε επιστημονες. Λυπαμαι πολυ για την καταντια σας.

        • Καλά, ένα μάτσο περίεργοι που λένε ότι τους κατέβει. Αντιεμβολιαστές γύδια που δεν έχουνε μάθε ακόμα τι θα πει πολιτισμός.

          Όσο για τον φίλο μας Νικόλα, συλλυπητήρια στην οικογένεια του…..

    • Με το μακρύ και το κοντό τους. Χωρίς καμία έρευνα και εξετάσεις βγαίνουν καταιγιστικα τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ. Καλά, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ? Ντροπή και αισχρός. Ο ΘΕΟΣ να ανάπαυση την ψυχή του.

  2. Νίκο καλό παράδεισο θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου 😞😭

  3. Σταματήστε να εμβολιαζεστε σαν πρόβατα θα πεθάνετε……………………………….

    • με μια μυστηριώδη επιμονή να μην εμβολιαστούν..ένας νέος άνθρωπος έφυγε και οι δόκτορες έκαναν εξ αποστάσεως νεκροτομή, τοξικολογικές εξετάσεις, αποκλείοντας όλες τις άλλες αιτίες σε μια τόσο στρεσογόνα περίοδο.. συλλυπητήρια στον περίγυρο του νέου ανθρώπου..πάντως έπρεπε να σου κρεμάσουν κουδούνα τράγου στο λαιμό, που αναγράφει το ύψος,τα κιλά και το είδος του αερίου που εισέπνευσες…απορώ γιατί φοβάσαι τόσο για την ζωή σου.χειρότερο από κούτσουρο έχει;

      • Εσύ μωρή μοσχαροκεφαλή γιατί εμβολιάζεται ;
        Επειδή δεν φοβάσαι για τη ζωή σου ;
        Εμβολιάσου μόσχαρε με πειραματικά εμβόλιο….
        ….για την ανοσία της …αγέλης.!!!
        Στην αγέλη ανήκεις έτσι κι αλλιώς.
        Τι σου τα λέω;! Τι να καταλάβεις;!
        Μόνο το μουουουουου…κατανοείς.

        • O Ορισμός του Βλάκα είσαι.Αν θέλει κάποιος να ορίσει την έννοια της βλακείας, εσένα θα δείξει

          Ένα σου λέω, για να σταματήσεις ν αφρίζεις: στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!!!Πανίβλακα !!! Το Κομοδίνο σου έχει περισσότερο μυαλό από σένα.

        • Βρε ελεεινέ πάνω στον πόνο συνανθρώπου σου βρήκες να κάνεις πολιτική?

          Τι βλάκας με περικεφαλαία.!!!!για πες μας επιστημονικά τα κριτήρια σου ηλίθιε, που τα στηρίζεις χρυσάυγουλο φασισταριό? Φάε έναν άφοβο,έναν ατρόμητο ψεκασμένο.

      • Καλό παράδεισο στο παιδί και καλή ανάσταση.
        Ομως γιατί αυτή η επιμονή των εμβολιασμένων να εμβολιαστούν αυτοί που δεν θέλουν; Αφού υποτίθεται ότι οι εμβολιασμένοι είναι καλυμμένοι εναντι του ιού. Τί τους νοιάζει για τους άλλους;Εδώ συμβαίνει να λες καλημέρα και ο άλλος να σου απαντά «έκανες το εμβόλιο;»Γιατί τέτοια πρεμούρα. Πότε έγιναν τέτοια πράγματα στο παρελθόν; Και γιατί ψεκασμένοι παρακαλώ όσοι δεν επιθυμούν ή έχουν ενδοιασμούς να εμβολιασθούν.
        Εδώ αυτοκίνητο δεν κυκλοφορεί αν δεν γίνουν κρας τεστς κλπ. κλπ. δοκιμές για χρόνια.

        • Ειναι δικαιωμα του καθενός εαν θελει να εμβολιαστει ή όχι. Το θέμα είναι οτι αυτοι που θελουν να εμβολιαστούν και εμβολιαζοντε, βγαινουν αυτοι που δέν θέλουν και τους αποκαλουν προβατα και προσπαθούν με καθε τροπο και κάθε θεωρια που θα ακουσουν απο κάποιον δηθεν να πείσουν ότι τα εμβολια δέν είναι καλά. οκ μπορει να μην ειναι ή μπορει και να είναι. ο καθε ανθρωπος εχει την πληροφόρηση που χρειάζετε για να κρίνει εάν πρεπεπει να το κάνει ή οχι δέν χρειάζετε τη μαρικα που εχει αναιβάσει τον κω@!@της φωτο στο FB να προσπαθει να τον πεισει οτι κανοντας το εμβολιο βαζουν τσιπακη να μας παρακολουθουν η το μητσαρα φωτο με τα 7 κιλα παιδακια να προσπαθει να πεισει οτι κανοντας το εμβολιο θα παθει καποιος θρωμβοση.

        • Αν είχες συνειδητοποιηση τι μυαλό κουβαλάς δεν θα ρητορευες. Απλά σκεψου… Στους 5.000.000 εν ΕΛΛΑΔΙ εμβολιασμενους έχουμε λιγότερες από 10 θρομβώσεις.( 1/500.000). Στους 600 διασωληνομενους εν ΕΛΛΑΔΙ έχουμε 80 νεκρούς ημερησίως. ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.

  4. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΟΥΤΕ Ο ..ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΤΟΘΑΝΑΤΙΛΑΣ ΤΟΥΣ

  5. Δυστυχως οχι μονο στην Αμερικη. Και στην Ελλαδα τα παιδακια που δουλευουν στα ξενοδοχεια τα εξαναγκαζουν.

  6. Αδικος θάνατος για ένα παιδί 25 ετών, καλό παράδεισο και θερμα συλλύπητήρια στους γονείς του και συγγενείς. Πότε θα μας πεί ο ΠΟΥ και ο ΕΟΔΥ , τις σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων γι αυτούς του άδικους θανάτους. Ελαιος πιά.

  7. Ότι και να λέτε τορα ειναι αργά.. σταματήστε να λέτε βλακείες και σεβαστείτε κάποιοι ένα νέο παιδί που έφυγε από τι ζωή…καλο παράδεισο λεβέντη μου δεν θα σε ξεχάσουμε ποτε😭😭

  8. Θα έπρεπε να ντρέπονται οι αγράμματοι και αμόρφωτοι που σχολιάζουν μετά τον θάνατο του νεαρού παιδιού για εμβόλια και ….κίες, ότι έκανε το παιδί στην ζωή του ήταν αποφάσεις του είμαι σίγουρος όμως δεν θα ήθελε να είναι πάτημα για ηλίθιους. Καλό παράδεισο

  9. Καλό παράδεισο στο παληκάρι ειναι σκληρο να πεθαινουν νεοι ανθρωποι.Για το εμβόλιο απλά δεν πρεπει να γίνει υποχρεωτικό.Ο κάθε άνθρωπος εχει το δικαίωμα επιλογης οσον αφορα το σώμα του.

  10. Καλό παράδεισο στο παιδί, δυστυχώς είχαμε άλλα δύο τραγικά συμβάντα από το εμβόλιο στη Μυτιλήνη

  11. Κρίμα για το παιδί. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους γονείς. Συμπέρασμα=εἴτε μὲ ἐμβόλιο,εἴτε χωρὶς ἐμβόλιο,κάποτε θὰ πεθάνουμε !
    Γιατί τρυπιέστε ἀδίκως καὶ θρέφετε τέρατα;;

  12. Το μπόλι της Φάιζερ περιέχει την ίδια ουσία που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ σε ενέσημες εκτελέσεις…θανατοποινιτών!!!
    .
    http://greeknewsondemand.com/2021/04/18/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%86%ce%ac%ce%b9%ce%b6%ce%b5%cf%81-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bf/

    KΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΑΣ……

  13. Γάλλος νομπελίστας Λυκ Μοντανι O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

    Υπάρχει γενική συγκάλυψη. Είναι και οι επιστήμονες πουλημένοι. Οι Αμερικανοί. Γάλλοι, Άγγλοι επιστήμονες, σχεδόν όλοι μιλούν για ιό που παρήγαγε η φύση. Είναι λάθος και το ξέρουν πολύ καλά. Πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί λένε αυτό το μεγάλο ψέμα. Πρώτο απ’ όλα είναι το χρήμα. Πληρώνονται για να λένε αυτό που λένε. Και αν δεν το πουν, πιθανόν να χάσουν τη θέση τους. Υπάρχει λοιπόν και ο φόβος μη χάσουν την καριέρα τους αν πουν την αλήθεια. Αυτό είναι εξαιρετικά κακό για την επιστήμη https://www.youtube.com/watch?v=dZtDquQUEfU

  14. Έχετε ξεφύγει τελείως. Πάνω από τον άδικο όπως και να χει θάνατο ενός νέου παιδιού, εσείς τρώτε τις σάρκες σας κι έχετε γίνει εμμονικοι με τα βίντεο που θέλουν να μας ¨αφυπνισουν¨. Γιατί άραγε? Τόση αγάπη μας έχουν οι δήθεν σωτήρες και σοφοί? Έχετε υπόψη σας τι προπαγάνδα στήνουν εταιρίες εναντίον των εμβολίων mRNA? Όχι. Άντε καληνύχτα. Καλό παράδεισο στο Παλληκαράκι. Κουράγιο και δύναμη στους δικούς του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ