ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ανησυχία από φωτιά στην περιοχή καρυδιές Κεφάλου – Άμεση επέμβαση κλιμακίου ΠΠ και Πυροσβεστικής

19
5894

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε για άλλη μια φορά, με συνθήκες ισχυρού ανέμου, μετά τη νέα φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στην περιοχή Καρυδιές Κεφάλου (κοντά στις εγκαταστάσεις υγραερίου).

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Κεφάλου οι οποίοι με τα τρία οχήματά τους σε συνδυασμό με τα τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω που έφτασε στη συνέχεια κι ένα μηχάνημα έργου, έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο καθώς υπήρχε κίνδυνος μεγάλης εξάπλωσης.

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην φωτιά έφτασε πρώτα η πυροσβεστική και μετά η υδροφόρα του δήμου …και τους ευχαριστούμε .

    • κοκαλακη: τι κανεις ρε φιλε μου εσυ για το χωριο σου::::το αφησες στο ελεος του,οπως ο απερχομενος δημαρχος σου; και κανεις αντιπολητευση για να το παιζεις μαγκας: Κατσε βρε παιδι μου και αντιπολητευσου σωστα,για το καλο του χωριου σου.Οσο και να αντιστεκεστε σαυτην την δημοτικη αρχη,ειναι σαν να κτυπατε το κεφαλι σας στον τοιχο.Η ισχυρη κως ηρθε για να μεινει,γιατι ποτε μα ποτε δεν υπηρχε καλυτερη διαχειρηση του νησιου μας.Αντι να κατελανε βενζινες,τις βαζουν απο την τσεπη τους για να κυκλοφορουν τα αυτοκινητα του δημου.ΓΚΕ-ΓΚΕ.

      • Βγάλε την στολή άνθρωπε μου που νομίζεις ότι είσαι και κάτι, γλάστρα!! Και μετά έλα να μας πει!!
        Ξέρεις πολύ καλά ποιος είσαι!

      • Πολύ έξυπνος είσαι καί εγώ Νικηταρά ψήφισα αλλά στην κεφαλο δεν έχουν κάνει τίποτα απόλυτος λιπών να μιλάς για του οίκου σου και άσε την κεφάλο στήν ησυχία της

  2. Η φωτιά μπήκε για τα ξερόχορτα. Να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για τους υπεύθυνους. Αλλιώς θα τα πούμε στα δικαστήρια!!!!!!!!!!!!!

    • Ήσουν μπροστά και είδες τι έγινε ;;; Πρόσεχε γιατί εκτίθεσε και εκθέτεις και άδικα ανθρώπους …

  3. Κάτσε ακόμα αρχή είναι έχετε να να πάτε σε πολλά συμβάντα………………………………….

  4. Συνχαρητηρια σε όλους άμεσα ήρθε και η πυροσβεστική και η πολιτική προστασια με τον πρόεδρο!! Μπράβο σε όλους να είμαστε πιο προσεκτικοί πλέον μπήκαμε σε αντιπυρικη περίοδο!!!!

  5. Όποιος δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε καλό θα ήταν να μην μιλάει . Ήταν κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Είμαι γείτονας … μία σπίθα από ένα μηχάνημα ήταν αρκετή με τον δυνατό αέρα που σηκώθηκε εκείνη την ώρα να προκαλέσει όλο αυτό το ατυχές γεγονός παρ’όλο που ο άνθρωπος αντέδρασε άμεσα μόλις είδε τον καπνό . Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής ευχαριστούμε για την άμεση επέμβαση την πυροσβεστική , την πολιτική προστασία και όλο τον κόσμο που βοήθησε .

    • Πάλι ευθύνεται ο αίτιος. Πόσες φορές έχουν πάρει φωτιά από εργασίες με επικίνδυνα μηχανήματα. Άπειρες φορές. Γι’αυτό πρώτα τσεκαρουμε τον γύρω χώρο και ειδικά όταν φυσάει ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Το αφήνουμε για μια άλλη φορά. Τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ μας επιβεβαιώνουν.

  6. Πια φωτιά βρε για ξερόχορτα ξερόλες ορισμένοι… σταυρώνετε κάποιον χωρίς να ξέρετε τι έγινε. Ντροπή σας.

    • Δώσε μας μια εικόνα του τι έγινε και άσε τα σταύρωμα τα. Αυτό θα το κρινουν οι ΑΡΧΕΣ.

  7. Πρέπει άμεσα να επέμβη η πυροσβεστική και κόβει προστιματα και την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα σε αυτούς τους που βάζουν να κάψουν τα χόρτα

  8. Μπράβο στην πυροσβεστική, στην πολιτική προστασία στους ανθρώπους που έμειναν εκεί και πάλεψαν ….

  9. Οι ιδιοκτήτες είναι άνθρωποι που προσφέρουν στο νησί όλοι τους την ζωή. Αποκλείεται να έκαναν τέτοιο λάθος. Ντροπή να λέτε τέτοια πράγματα. Μία στο εκατομμύριο να έκαναν αυτό το λάθος θα πλήρωναν από μόνοι τους όλα να έξοδα και θα είχαν παραδοθεί στην αστυνομία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ