Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Νοσηλεύτρια παρέλυσε στα κάτω άκρα μετά τον εμβολιασμό της – Έρευνα για...

Νοσηλεύτρια παρέλυσε στα κάτω άκρα μετά τον εμβολιασμό της – Έρευνα για τα αίτια – Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ

7
6075

Στο νοσοκομείο Κέρκυρας νοσηλεύεται μια 42χρονη νοσηλεύτρια μετά από παρενέργειες, όπως καταγγέλλεται, από την 2η δόση του εμβολίου για την Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfu News, η 42χρονη έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου. Αμέσως παρουσίασε κόπωση και παράλυσε στα κάτω άκρα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς παρουσίασε το σύνδρομο Guillain-Barré (είναι ένα σπάνιο νευρολογικό νόσημα στο οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται εναντίον των νεύρων, με αποτέλεσμα ο ασθενής να παρουσιάζει παράλυση και μούδιασμα – συνήθως στα χέρια και τα πόδια).

Για το ίδιο σύνδρομο έκανε λόγο και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Σημειώνεται πάντως πως ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί αν η παράλυση της στα κάτω άκρα συνδέεται με το εμβόλιο.

Η 42χρονη παραμένει στο νοσοκομείο. Είναι μητέρα δύο παιδιών υπεβλήθη σε αξονική, η οποία ήταν καθαρή και εξετάζεται περεταίρω από τους γιατρούς προκειμένου να δουν τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με το κ. Γιαννάκο, που μίλησε στο Open, η νοσηλεύτρια έκανε τη δεύτερη δόση και αισθάνθηκε πολύ άσχημα: πόνο, ζαλάδες και υψηλό πυρετό, ενώ ένιωσε και παράλυση στα κάτω άκρα.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο, όπως λέει ο ίδιος, είναι σίγουροι πως πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πανε κανουν εμβολιο και οπου την παρει ο καθενας!πρεπει πρωτα να κανεις εξετασεις φιλε να δεις τις ανοσιες σου τις αλλεργιες σου αν ειναι ολα οκ και ΜΕΤΑ κανε 30 εμβολια!

  2. Ευτυχώς η γυναίκα πάει καλύτερα.Ο τραγικός συνδικαλιστής πάει στον εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων.Καμία σχέση με το εμβόλιο ,ο ίδιος δήλωσε …..η γυναίκα πρέπει μα πάρει αποζημίωση γιαυτο έκανε αμέσως τη δήλωση μα είναι καλυμμένη.Απλά τραγικό ένας απλός νοσολευτης Συριζαίους να μιλά για οράματα που δεν ξέρει

    • Αφού τα λέει ο κύριος αυτός θα είναι αλήθεια . Ε ρε που ζούμε . Ξεπετάχτηκαν όλοι οι έξυπνοι το τελευταίο χρόνο και μιλάνε για την αλήθεια υποτίθεται. Έτσι αλλά γιατί ξέρουν πως ο άνθρωπος απ τη φύση του θέλει να πάει ενάντια σ αυτό που του λένε οπότε θα τους πιστέψουν. Κι όντως τους πιστεύουν. Ε Καλά να πάθουμεγια ότι παθαίνουμε λοιπόν

  3. Αλλά τελικά..επιβίωσε, με κουσούρι . Γιαυτό και εγώ αν θέλω να αυτοκτονήσω, θα διαλέξω πιο σίγουρο τρόπο.. Το εμβόλιο έχει μόνο 60%επιτυχια στην ευθανασία και στο θανατο…Ίσως η δεύτερη δοση πρέπει να γίνεται πιο γρήγορα,.. Σε Άλλους επενεργει η πρώτη κατευθείαν, σε 14 μέρες δεν χρεθαζεται να κάνουν την δεύτερη, γιατί απλά δεν προλαβαίνουν να κάνουν τη δευτερη..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ