Συνάντηση Δημάρχου Κω με στελέχη της Aegeanair | Αεροπορική σύνδεση της Κω με την Κύπρο (Λάρνακα) από 20 Ιουλίου, με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα

33
3803

Σε όλα τα μέτωπα κινείται η δημοτική αρχή για την προετοιμασία έναρξης της πιο δύσκολης περιόδου στην ιστορία του ελληνικού τουρισμού.

Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Κω με κορυφαία στελέχη της Aegeanair και στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς το νησί μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώθηκε η αεροπορική σύνδεση της Κω με την Κύπρο (Λάρνακα) από τις 20 Ιουλίου, με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Παρασκευή.

Αξίζει να επισημανθεί το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Aegeanair για την Κω, όπως διαπιστώθηκε και στη χθεσινή συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ντίνα Σβύνου, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Βασίλης Μανιάς και από την πλευρά της Aegeanair, η Διευθύντρια Επικοινωνίας Μαρίνα Σπυριδάκη Manager Corporate Affairs, ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας, Κύπρου & Βαλκανίων Στέφανος Σαδόπουλος και ο Διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας Πάρις Επιτροπάκης.

Την συνάντηση εργασίας απασχόλησε η διερεύνηση των δυνατοτήτων περαιτέρω συνεργασίας και συνδιαφήμισης της Κω με την Aegeanair προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα ανάπτυξης ρεύματος εσωτερικού τουρισμού.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής αναλύθηκε η πρόθεση του Δήμου να συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση, προσέλκυσης εσωτερικού τουρισμού, με την διαμόρφωση σε συνεργασία και με τις τοπικές επιχειρήσεις ελκυστικού πακέτου, που θα περιλαμβάνει μεταφορά, διαμονή, εστίαση, ενοικίαση μεταφορικού μέσου και εκπτωτικές αγορές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ήδη ο Δήμος Κω βρίσκεται σε διαβούλευση, ενώ άμεσα λαμβάνονται πρωτοβουλίες οριστικοποίησης των όσων έχουν συζητηθεί.

Η επιτυχία της εφετινής προσπάθειας θα ανοίξει το δρόμο για περαιτέρω συνεργασίες στην επόμενη χρονιά, για την οποία ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη συζήτηση ανάπτυξης πτήσεων προς και από Κω.

 

 

Γραφείο Τύπου

33 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τι δε σαρεσει ρε #ελεος$; ο δημαρχος αγωνιζεται για οτι καλυτερο για το νησι. Πρωτη φορα βλεπομε δημαρχο να κανει σε τοσο λιγο χρονο τοση ουσιαστικη δουλεια. Επι τελους σταματηστε οι φανατικοι την ασκοπη αντιπαραθεση. Ο νικηταρας θα μεινει στο τιμονι του δημου για πολλα χρονια. Γιατι αγαπα το νησι σεβεται τους πολιτες και δουλευει ασταματητα.

  1. Ευτυχώς που το σκέφτηκε η Δημοτική αρχή καί τό επέβαλε στην Aegean . Η Aegean δεν ήθελε αλλά φοβήθηκαν το Δήμαρχο και τη Σβυνου και τελικά έβαλαν το αεροπλάνο στη γραμμή. Μπράβο σας…. κοιμισμένοι!!!!

  2. Πολυεργαλειο ο Κοψιμιος….
    μιλαμε για μεγαλο επιχειρηματικο δαιμονιο…
    Για τον εντεταλμενο κυριουλη ουτε λογος…..
    Για πελατες-τουριστες δεν ειμαι καθολου σιγουρος….
    γι αυτο που θα χορτασουμε και θα εχουμε
    καβατζα για τον δυσκολο χειμωνα που μας περιμενει
    ειναι το εισαγομενο Κυπριακο…χαλουμι…..
    θα χορτασει και το παρδαλο-κοψιμιο κατσικι…..χαχαχ

  3. Έχετε λυσσάξει ντροπή σας,η πόλη πεντακαθαρη τα έργα προχωρούν,εσείς δεν βλέπετε τίποτα αχάριστοι.

  4. Μράβο στον Νικηταρα και στην Δημοτική αρχη.
    Επιτέλους ο Δημος μας δουλευει!
    Συγχαρητηρια κύριοι και κυρίες.

  5. Ψιτ καταλαβαίνω ότι έχεις μια μίζερη ζωή που ούτε εσύ θέλεις να ασχοληθείς αλλά βρες ρε κοπελιά κάνα δυο παλικάρια εξήγησε τους ότι θα κάνουν ψυχικό και θα δεις να αλλάζει η ζωή σου. Μπράβο Δήμαρχε συνέχισε.

  6. Επειδη δεν ειμαστε ολοι προβατα.Προσπαθηστε να καταλαβετε.Ο Δημαρχος πηγε στην AIGEAN και τους ειπε να βαλουν γραμη για Λαρνακα και βαλανε αμεσως.Μια ανωνυμη εταιρια ακουσε το Νικηταρα επειδη ειναι καλος ανθρωπος και θα βαλει αεροπλανα.Αληθεια κυριε δημαρχε δεν λετε να βαλουν και απο Γερμανια,Ολανδια..κλπ;Αφου εχετε τοσες ικανοτηξτες μεινατε μονο στη Λαρνακα;Αληθεια τωρα καποιοι το πιστεουν και λενε μπραβο δημαρχε.Καλα κρασια.

  7. εμαθα οτι Ο ΨΙΤ...θελει να σαμποταρει τις πτησεις της aegeaniar MAZI ME THN ΡΟΥΦΑ

    Ο ΚΥΡΜΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ..εχουν στειλει ηδη κατασκοπους και ο κυρμιτης εχει πληρωσει τα εισητηρια στο ΨΙΤ να παει ως κατασκοπος στην κυπρο !!δεν ξερω αν ο ΨΙΤ ετοιμαζει και καμι β@μβιστικη επιθεση αχχααχαχαχαχα

  8. επισης υποκειται μυστικη απορρητη συναντηση των ΡΟΥΦΑ-ΚΥΡΜΙΤΗ ΚΑΙ ΨΙΤ στην περιοχη μαστιχαρι ωρα 1 το βραδυ σε απομερο μερος

    για να οργανωσουν την ρηξη αυτης της συμφωνιας…Ο ΚΥΡΜΙΤΗΣ εχει δωσει εντολη στον ψιτ να αυξησει την προπαγανδα και να αυξησει τα σχολια του,,του εχειδωσει εντολη για 24 ωρα σχολια καθημερινα (οχι 12 ωρο οπως ηταν )…εχει δωσει εντολη στην ΡΟΥΦΑ να δημοσιευσει επιστολες με το γνωστο υφος αντιθεσης και λασπης ..και αυτος θα ελεγχε ιαυους τους δυο αν προχωρανε σωστα…οπως κανει εδω και 6 μηνες,!!!!!ΑΛΛΩΣ

  9. Θέλει 2,3 για να στρώσει… Τόυ το συνιστώ και εγώ.. Απλά είναι ένας ….
    και συγχρόνως ….μ@γκας όπως και το αφεντικό του ..

  10. Εμένα πάλι μου είπαν ότι σαρεσει να σε τρολαρουν , και όπως βλέπεις δεν σου χαλάνε χατήρι οι κωοι,και όσο βλέπεις αυξάνονται αυτοί που σε τρολαρουν … Θα γραφτείς στο βιβλίο ρεκόρ γκίνες… Ως ο βλακας που τρολαριστηκε περισσότερο…

  11. έμαθα πως στην επόμενη συνάντηση θα τους υποχρεώσει να μειώσουν και τα εισιτήρια ΚΩ-ΑΘΗΝΑ!
    άμα δεν το κάνουν τους είπε πως δεν έχουν ελπίδα για ταμπελάκι μπηγμένο σε χαλικάκι κάτω από μια αγγγελικούλα! να μάθουν!

    • Τελικα ποσο κοστιζει ενας φοινικας μαθαμε?
      Στην Αθηνα φυτεψαν τους ψηλους και ανθεκτικους σε αρρωστειες και ακουσα
      ποσο κοστιζει. ο ενας.
      Χορηγοι μας τι ποσο δωσατε για καθε ενα??

    • τι ακριβως ειχες αναγκη μεγαλε;Να στυελνεις το χρημα εκτος Κυπρου;Καλα δεν εχετε κανενα εξυπνο να κανει σχολια εκει στο δημο;

  12. Μετα απο ενεργειες του δημαρχου και της προεδρου των ξενοδοχων…αυξανοντε τα εισητηρια Κω_Αθηνα.Μπραβο σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ