Δήμος Κω: Η παραλία του ΝΟΚ θα επιστρέψει στους πολίτες της Κω απέτυχε το «μεγάλο κόλπο» του κ. Κυρίτση ( Η Επιστολή Δημάρχου Κυρίτση προς ΕΤΑΔ)

65
2501

Η παραλία του ΝΟΚ θα επιστρέψει στους πολίτες της Κω
απέτυχε το «μεγάλο κόλπο» του κ. Κυρίτση

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποκαλύφθηκε με στοιχεία και αποδείξεις το «μεγάλο κόλπο» που είχε στήσει στις πλάτες της κωακής κοινωνίας ο τέως δήμαρχος κ.Κυρίτσης.
Μαζί με τους συνδημότες μας, δεν μείναμε αδιάφοροι στο εν΄ εξελίξει «ξεπούλημα» των 70 στρεμμάτων της παραλίας του Ναυτικού Ομίλου και το σταματήσαμε.
Γιατί είδαμε τον κίνδυνο και το ρόλο που μπορεί να έχει μια δημοτική αρχή που δεν προασπίζει τα συμφέροντα των δημοτών.
Με έγγραφο, που ο ίδιος απέκρυπτε, απαρνήθηκε την περιουσία του Κωακού λαού.
Το παρουσιάσαμε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφορά σε επιστολή του προς την ΕΤΑΔ και φέρει την υπογραφή του, το οποίο δίνουμε στη δημοσιότητα για να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας.
Αντί να διεκδικήσει, ως όφειλε, να παραμείνει η παραλία στην ευθύνη του Δήμου έπραξε τα αντίθετα. Παρότρυνε να εκποιηθεί σε ιδιώτη και να γίνει ξενοδοχείο 14000τ.μ .
Και με περισσό θράσος απολογούμενος είπε ότι και σήμερα το ίδιο θα έλεγε.
Παρότι η πώληση και αυτού του παράλιου φιλέτου των 70 στρ., όμορου στο οικόπεδο της Νέας ΑΒΙΚΩ, θα απέκλειε τον οικισμό από τη θάλασσα και θα απαξίωνε τις επιχειρήσεις και τις ιδιοκτησίες των συνδημοτών μας στην περιοχή.
Ευτυχώς μεσολάβησαν οι δημοτικές εκλογές και το «μεγάλο κόλπο» έμεινε στη μέση.
Αυτός που δήθεν θα προάσπιζε το δημόσιο συμφέρον απάντησε στην ΕΤΑΔ να αφαιρέσει από το Δήμο την έκταση αυτή.
Αυτός που το 2015 ωρυόταν υποκριτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη διάσωση της Νέας ΑΒΙΚΩ σιώπησε επιδεικτικά. Δεν έκανε απολύτως τίποτα, αντίθετα, τα γεγονότα δείχνουν ότι άλλα απεργαζόταν στο μυαλό του.
Εν τέλει, το 2018, το τεχνικό του γραφείο έβαλε τη σφραγίδα σε οικοδομική άδεια της κατεδάφισης του κτιρίου της Νέας ΑΒΙΚΩ. Είναι πράγματι ασύλληπτο ως πράξη, μέγιστη προσβολή για τις δεκάδες χιλιάδες των συμπατριωτών μας που διαχρονικά συνέδεσαν τη ζωή τους με αυτό το ιστορικό κτίριο.
Ηθική κατάπτωση άνευ ορίων.
Εμείς, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μαζί με όλους τους συμπατριώτες μας μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας.
Η παραλία του ΝΟΚ θα επιστρέψει στους πολίτες της Κω παρά τις αντίθετες ενέργειες του κ. Κυρίτση.

Γραφείο Τύπου

2017 12 08 Επιστολή Δημάρχου Γ Κυρίτση προς ΕΤΑΔ

65 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μας ΤΟ ΦΥΤΕΨΕΣ το ΚΛΕΙΣΤΌ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ TEO. ΤΑ ΈΔΩΣΕΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΆΚΟΝΤΑ ΑΡΓΎΡΙΑ...ΔΟΣΙΛΟΓΕ.

  Τώρα καταλαβαίνουν οι δημότες τις εν κρυπτώ επισκέψεις στα υπουργεία, τα παζάρια στα τέσσερα, την ΑΔΎΝΑΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ, τις κορώνες και τον φορτωτή και την απουσία σου στην διαμαρτυρία των νησιωτών στην Αθήνα… Για να δούμε, είσαι ικανός να διαχειριστείς τις αντιπαροχές και τα κοκαλάκια που θα σου πετάξουν για την καταστροφή της Τουριστικής ΚΩ μπας και δούμε και κάποιο έργο δικό σου ή θα χρειαστείς πάλι τον ΚΥΡΙΤΣΗ….

  • Βρε ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ΚΟΨΙΜΙΈ ΤΕΟ, μέχρι πότε θα καλύπτεις τον Ροδίτη Περιφερειάρχη εχθρό της ΚΩ;;; Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ;;;

   Ρίχνεις βρε γκάου ευθύνες σε αυτούς που πάλεψαν για το προσφυγικό και δεν τολμάς βρε δειλέ να αρθρώσεις μια λέξη για όλους αυτούς που στήριξαν τις επιλογές του ΣφΥΡΙΖΑ και του Περιφερειάρχη που κατάφερε ακόμα και σήμερα να κρατά τους ΛΑΘΡΟ μακριά από την Ρόδο και να τους ξεφορτώνει στο νησί μας και την ΛΕΡΟ… Δεν έχεις να πεις κουβέντα για τους ,Κώους, συνεργούς στην δημιουργία του Hot Spot στο Αμανιού σαν Πρόεδρο ξενοδόχων, των πανηλίθιων του ΕΒΕΔ, τον Έπαρχο και τους Επαρχιακούς συμβούλους;;;; Ομολόγησε βρε δειλέ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ότι ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ $€$€$€$€£$€£¥….

   • ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ

    ΜΗΠΩΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ.ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΜΗΠΩΣ ΕΓΛΥΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΒΙΚΩ.ΒΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ;;;;;;;ΘΕΟΔΟΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ…….

  • Είδατε πως ΚΑΤΑΦΕΡΕ ο Τριώφλορος ΤΕΟ ρίχνοντας ΛΑΣΠΗ να μας φυτέψει το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ 2.800 ΛΑΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;;;;

   26 Ιαν 2020 at 16:31:43 Τελικά φάνηκε από την απόφαση που ψήφισες στο δημοτικό συμβούλιο ότι ήταν στημένο το παιχνίδι με γιαλατζί διαμαρτυρίες και τον φορτωτή… Τώρα περιμένεις ΠΑΡΑΔΆΚΙ για μερικά έργα μπας και ξεπλύνεις το ξεπούλημα …. Πούλησες την ΚΩ του Τουρισμού για μερικά έργα μπας ξεφύγεις από την ανούσια δημαρχία διαχείρισης και τα σε εξέλιξη έργα ΚΥΡΙΤΣΗ… Τουλάχιστον ο ενήμερος για την συμφωνία σου έπαρχος ΚΑΜΠΑΝΗΣ αφού δέχτηκε το κλειστό σαν δεδομένο ζήτησε ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…. Εσύ ακόμα για την χωροθέτηση θα συζητάς δειλέ κουρκούβιαλε για Νοσοκομείο και για τα 70 στρέμματα του δημοσίου που βρήκε ευκαιρία και άρπαξε ο ΣφΥΡΙΖΑ;;;;;

 2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΊΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ. Η μόνη αντίσταση στο Προσφυγικό το ΜΆΖΕΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΏΝ και τα 70 στρέμματα...

  Ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα ο Τριώφλορος για να πάψει η τοπική κοινωνία να ασχολείται με το ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΆΚΟΝΤΑ ΑΡΓΎΡΙΑ…
  Ο μόνος δήμαρχος του ανατολικού Αιγαίου που δεν συμμετέχει στις διαμαρτυρίες έχοντας συμφωνήσει εν κρυπτώ στα τέσσερα με την κυβέρνηση της Νουδούλας…. Ξεπουλώντας τους Κώους για ΤΡΙΆΚΟΝΤΑ ΑΡΓΎΡΙΑ αντιπαροχή κάνει τουμπεκί και ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα μπας και γλυτώσει το σουλτάν μερεμέτ που έρχεται με φαγούρα… ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΉΣ Ο ΚΟΨΙΜΙΌΣ, ξεπουλά τον τουρισμό της ΚΩ και δεν λέει κουβέντα για τον κολλητό του Περιφερειάρχη Χατζηπ@π@ρ@ τον εχθρό της ΚΩ που κατάφερε άλλη μια φορά η ΡΟΔΟΣ να μείνει ξανά μακρυά από πρόσφυγες και ΛΑΘΡΟ… Τους φόρτωσε όλους στους υποτακτικούς δημάρχους σαν τον ΤΕΟ…..
  Μια ζωή όλους και όλα τα πουλά κ ΤΕΟΣ, κόμματα, παρατάξεις, δίνοντας τα πάντα στους μουμιωποιημένος Καραγιοζοπεχτες που τραβούν το καπίστρι σε μια μαριονέτα …

  Απάντηση

  • Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ HOT SPOT των 850+250 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΑΝ 6.000 και το ΚΛΕΙΣΤΟ 2.800 ψηχών που θα γίνουν 8-10.000...

   Σας το λέω τόσο καιρό, άλλα συμφώνησε με τους υπουργούς του Κούλη ο Τριώfloor λολοτούμπας και άλλα λέει στο δημοτικό συμβούλιο όπως και ο Παναγιώτης που από το 2015 ήθελε στρατόπεδο μόνιμης διαμονής ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ…. Ζητάνε διατήρηση του στρατοπέδου που σήμερα φιλοξενεί 6.000 φυλακισμένους αλλά με προσθήκη γιατρών και νοσηλευτών…. Τα ξεπούλησαν όλα οι δοσίλογοι, οι Νενέκοι που θα κρυφτούν ξανά στο πηγάδι… Τώρα ρίχνει λάσπη και υπονοούμενα στον ανεμιστήρα μπας ξεχαστούν τα εν κρυπτώ συμφωνηθέντα….

 3. Οτι και να λες τωρα ειναι ///αριες. Ο κοσμος καταλαβε τι εγινε. Αντε τφιοφλωρε κοψιμιε πιονακι .

 4. Ανθρακες ….και φτηνια και δειλια.
  Αφιερωμενο λοιπον προς την νεα δημοτικη αρχη την αστραφτερη…
  Ψευδης συνειδηση ειναι να θεωρεις οτι μπορεις να¨…..
  —εισαι ο σωτηρας του νησιου,ενω οι προηγουμενοι ηταν μπλεγμενοι μονο σε σκανδαλα
  —αλλαξεις την ζωη των δημοτων….ενω δεν μπορεις να αλλαξεις τον εαυτο σου…
  —-να εχεις καταστρεψει περιουσια των δημοτων πραγματικη(αιγλη αμβροσια δηρας) και εσυ να μιλας για αβικω και Νοκ..
  —να φτιαχνεται σε λιγες μερες κλειστο στρατοπεδο 10000 και να κρατας σιγη ασυρματου..δειχνοντας μονο την εμμονη σου στην καταστροφη του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Κυριτση(αληθεια το βραδυ κοιμασαι?)
  —-να διοικησετε ενα νησι…οταν δεν ξερετε να διοικησετε ουτε περιπτερο!!!!

 5. Προσέξτε πως ο Κυρίτσης (ο σύγχρονος Περικλής κατά τα λεγόμενά του!!!), αφού ομολογεί την ανικανότητα του δήμου να τη διαχειριστεί, προτρέπει την ΕΤΑΔ να πουλήσει την παραλία του Ναυτικού Ομίλου προς Ξενοδοχειακή εκμετάλλευση, ενώ υποτίθεται ότι ως τότε δήμαρχος, πάλευε για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της. Είναι αυτό που λέμε: βάλαμε το λύκο, να φυλάει τα πρόβατα!

 6. Γιατί άραγε ο Κυρίτσης κρατούσε κρυμμένο το συγκεκριμένο έγγραφο από την τότε αντιπολίτευση αλλά και από στελέχη της παράταξης του. τι είχε να φοβηθεί?

 7. Γιατί άραγε ο Κυρίτσης κρατούσε κρυμμένο το συγκεκριμένο έγγραφο από την τότε αντιπολίτευση αλλά και από στελέχη της παράταξης του. τι είχε να φοβηθεί?

 8. Καισερλης ο καταστροφέας της Κω.. απο το 2002 με 6 εκατομυρια για κολυμβητήριο δεν εκανε τιποτα..γιατι αραγε????

 9. Τα αντισταθμιστικά έρχονται στα ταμεία του δήμου ΚΩ…..και θυμάμαι τον αντιδήμαρχο Παν. Αβρ….
  να ορύεται….δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση….ο δήμαρχος χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ….σιγά μη σπάσουν τα αυγά…χαχαχαχαχ……το δούλεμα πάει σύννεφο

 10. Κοψτε την παραμυθα,οι δημοτες δεν τρωνε ΑΒΙΚΩ-χορτο.Γεμισε το νησι λασπη και βλακεια-ή-κουτοπονηρια;;;Οπως και να εχει ειστε υπολογοι για την καταντια του νησιου,χωρις φωνη,με ελλειψη σθενους για δυναμικη συμμετοχη,με τα αλλα νησια που παλευουν τον εποικισμο απο τους λαθραιους!!Μουγκα ο Δημαρχος για να μην χαλασουν οι συμμαχιες των χορηγων!!!!Η οργη θα ειναι μεγαλη που δεν θα ξαναβρει»τρυπα»να κρυφτει!!!!!!!!!

 11. Χαλασε το παρτυ στο ΤΡΙΟΡΟΦΟ-λογω ιου γριπης ΑΒΙΚΩ!!Τωρα κλεισμενοι μεσα αναζητουν σκανδαλα-και δικαιολογιες για το νεο πολυτελες «εξοχικο χοτ σποτ».Μεχρι ποτε κρυμμενοι και φοβισμενοι;;;

 12. ΕΡΓΟ:Νεο Εξοχικο Πολυτελες Χοτ Σποτ.Με λαθραιους κατοικους 10ΧΙΛ+…ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΜΙΧΑΝΙΚΟΣ:ΤΕΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ!!!

   • Οι κρυφες ανωμαλες επιθυμιες και αλλαγες του σωματος σου,δεν ενδιαφερουν τους δημοτες…λ@γκρα και …ερφη εισαι εσυ το γιατι το ξερεις….

 13. Οι φωνες απο το ΤΡΙΟΡΟΦΟ ακουστηκαν στην Ακτη Κουντουριωτη,μαλλωναν οι συνεταιροι,για το ποσοστο απο τα αργυρια,του νεου χοτ σποτ!!!

  • Ψιτ ποσα σου δινει ο πρωην για να γραφεις ολη μερα; και κατι αλλο. Αφου σου αρεσει να γραφεις και να βριζεις το νεο δημαρχο, πες μου μηπως ξερεις για το κιβωτιο ποσα ειχε; απο που βρεθηκαν σε σπιτι. Συμβαινει συχνα; τετοια κουμασια ειστε της αρπαχτης και γιαυτο βριζετε. Ασε που τα μεσα τα κρυβουν τα πιο πολλα. Ενω αφηνουν να βριζετε τον δημαρχο με ελεεινους χαρακτηρισμους.

   • Και κατι αλλο «Ενεργε Πολιτη» ο πρωην που λες ουτε ξερει-ουτε θα μαθει ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ γιατι ετσι γουσταρω!!!!Γιαυτο διαφερω απο τα ερπετα σαν και σενα!!!!

 14. προς ΨΙΤ....ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΟΥ..8 ΑΠΑΝΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΑΠΟ 10 ΚΑι 20..ΕΩΣ ΚΑΙ 11 ΓΕΛΟΙΕ

  ΧΑΧΑ..ΠΟΙΟΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΒΡΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ..Η 8 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ 1 ΩΡΑ???ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ…ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ…ΚΑΙ ΣΤΟΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ..ΑΛΛΑΞΕΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ..ΣΕ ΨΙΤ…ΝΑΙ ΕΣΥ ..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΤΙΚΟς ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΟ……ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΟΦΛΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣ ΣΟΥ…ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ.,….ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ

   • για να σου διξω απο που γενα η μυγα…….Εχεις κανει τοσους εχθρους που εαν σε μαθουν το ποιος εισαι???????…..

    • Πονας μικρη Λουλου;Και που εισαι ακομα!!!Παρε παυσιπονα ο πονος εχει συνεχεια χαχαχ!!!

    • ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙς ΤΟΝ ΨΙΤ ΣΕ ΞΕΡΩ ΕΙΣΑΙ ΦΑΛΑΚΡΟς ΚΑΙ ΒΛΑΚΑς ΤΟΝ ΛΕς ΑΛΗΤΗ ΓΙΑΤΙ;ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΤΗς ΦΑΛΑΚΡΕ

 15. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ 1-2-3 -5-6 ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΙΤ... ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΩΣ ΨΙΤ .ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

  ΓΕΛΟΙΕ..ΠΑΝΙΒΛΑΞ..ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ .ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΩΦΛΟΡΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΙΣ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ,ΚΑΙ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΑΚΟΥ ΛΑΟΥ..

 16. ΠΡΟς ΨΙΤ...ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΠΥΣ ΚΩΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΩΦΛΟΡΟ .ΟΠΩΣ ΛΕΣ..

  ΠΟΥ ΜΑς ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ.,..2000 ΣΧΟΛΙΑ .ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΣ….ΞΕΚΟΛΛΑ ΒΛΑΚΑ

 17. ητανε πραγματι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,..Εγω μαζι σου ειμαι …αλλα δυστυχως ΑΛΛΟΙ σε πηρανε ειδηση εκει που τα εκρυβες και σου τα …πηρανε… Ειναι αυτο που λενε «ανεμομαζωτα, ανεμοσκορπισματα» η’ «ο κλεψας του κλεψαντος»… Ε ρε που ειχαμε μπλεξει και (ευτυχως)…. το ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ…. (εγκαιρως ;;;) . Αυτο το» βαθυ ΠΑΣΟΚ » πολυ πειναλες ρε αδερφε μου!!!! Ουτε οι Νεοδημοκρατες δεν ειναι ετσι ( που λεει ο λογος) !!!!!

  • Πλυνε το στομα σου καλα γιατι μυριζει απαισια,και ΟΤΑΝ ξεβρωμισει μιλας για το ΠΑΣΟΚ-λιγουρη και γλυφτη προσεξε τα σαλια σου προκαλουν αηδια!!!!

 18. Απο «Μεγαλο Κολπο»-εγινε-«Μεγαλο Φιασκο».Φτωχε και καημενε Τεο,αφου δεν το εχεις,κρυψου παλι!!!

 19. Τον Μαρτη φτιαχνεται το κλειστο στο πυλι!!
  Ποιο Μαιαμι….ποια Βενετια…η Κως να δειτε πως θα γινει!!
  Αχου Τεο …μαραθηκες… πριν καν ανθισεις!!!

 20. Νεα Σειρα στην πρεμιερα του MEGA:Ο Μικρος Τεο στο μαγγανοπηγαδο στο «εξοχικο του χοτ σποτ»!!!!

 21. πίσω στα χερια των δημοτων …να μην γινεται τιποτα στο νησι…
  πολυ απλα θα σας αναφερω to albergo gelsomino !αν δεν το έπαιρνε ο ιδιωτης θα ήταν ακόμα ένα ερειπιο…αν δεν έφευγε πρώτα το δηρας απο εκει(είχαν στην κατοχή τους το πιο ωραίο κτίριο/γιατί ασχημες είναι οι εγκαταστασεις τους εκει που είναι τώρα?)…
  έτσι και ο ΝΟΚ στα χέρια των δημοτών δεν θα ξεβρωμίσει ποτε οχώρος γιατι κανενας «διοικητης » των δημοτων δεν θα συγκρουστει με τον ιδιωτη και τον σύλλογο , για να ξεκαθαρίσει το τοπίο…
  γιατι σπάνια δήμαρχος της Κω σπαει αυγά , γιατι πολυ απλά θέλει να βγάλει ρίζες σαν δήμαρχος…
  έτσι η αναπτυξιακη πορεια της Κω είναι προδιεγραμμενη και απο πριν ξοφλημένη

  • Εχες γραψει με δέκα λέξεις ότι πιο σωστό μπορούσε να πει κάποιος κ έτσι ακριβώς όπως είναι τα πράγματα που μόνο τυφλως δν τα βλεπει

 22. Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο. Ψιτ,δεν ντρέπεται λίγο,φορτώνουν τώρα και το χοτ σποτ και όλα τα στραβά δαμαλια στον Νικηταρά.

 23. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΟΥ ΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ..ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΕΚΛΟΓΩΝ.,,.ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟς????ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ .ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ..ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ .ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΠΕΨΗΣ…ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟ ΥΠΝΟΥ ΒΑΛΙΕΡΑΝΑ ΚΑΙ ΖΑΝΑΞ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΥΖΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ..ΧΛΕ ΧΛΕ

 24. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ…ΟΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ …ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΕΙ ΒΡΑΔΥΝΟ…ΧΑΧΑΧΑΧΑ…ΒΡΕΣ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣ…ΒΑΡΕΜΕΝΗ ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ

 25. ΑΝΤΙ ΨΙΤ....αν δεν ειμαι βλακας και ειμαι μεγαλος ντεντεκτιβ και γραψω το ονοματεπωνυμο και δεις ποσο βλακας εισαι..

  Δ-Ε-Ν ΣΕ Σ-Ω-ΝΟ-ΥΝ τα ψευδωνυμα που αλλαζεις….ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ,,,ισως σου κοπει το γελακι….αντε γιατι η ///@κια σου εχει οριο…

  • Γιδοβοσκε Γραφια,αυριο στο μαντρι σου!!!Κουραστηκες ολη την εβδομαδα γραφοντας ραβασακια,και να σε πληρωνουν οι Δημοτες αχρηστε!!!Οταν μασας τσιχλα μην φτυνεις δεν εχει κουκουτσι ρε κουτο!!!!!χαχαχχα

  • Γιδοβοσκε να σε βοηθησω-προφιλ εχω το ιδιο!!!!Ουτε αλλαξα,ουτε σκοπευω να αλλαξω!!!Με αυτο θα με τρως στην μαπα!!!Εκτος και σταματησει η λασπη στον Κυριτση!!!!!!

 26. Καλώς πουλήθηκε το οικόπεδο της ΑΒΙΚΩ και πάρα πολύ άργησε. Ας φτιάξει ο Δήμος πεζοδρόμιο μέχρι το Σκανδαρι στο μέτωπο της παραλίας αφού κοπτεται. Να σξιοποιηθουν άμεσα τα δημοτικά ακίνητα. Χίλιες φορές στα χέρια επιχειρήσεων πάρα στα χέρια του δημοσίου. Θέλουμε λιγότερο κράτος λιγότερο Δήμο και οικονομία ανθηρη. Να περνούν σειρά και τα υπόλοιπα που ο Δήμος τα χει κάνει χαβουζες.

 27. Οταν ΟΛΑ ταν λαμογια με τα ψευδωνυμα,βγουν και ζητουν συγνωμη για τους τονους λασπη-υβρεις που εριξαν ολα αυτα τα χρονια,στον Κυριτση,θα σταματησω ΑΜΕΣΩΣ.Μεχρι τοτε θα τα ακουν κανονικα και με τον ΝΟΜΟ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.