ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Η μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια του ΔΟΠΑΒΣ Κω» έκοψε την βασιλόπιτά της

12
1861

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε πολύ ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα, παρουσία του Δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΔΟΠΑΒΣ Κω στα γραφεία του, στο Αθλητικό Πολύκεντρο.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου ο π. Αναστάσιος Τσουκνιάς.

Τις ευχές του για τη νέα χρονιά έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς επισημαίνοντας ιδιαίτερα την «καλή χημεία» μεταξύ αιρετών και εργαζομένων, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Π. Χατζηχριστοφής και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σ. Βλάχου.

Τυχεροί της ημέρας που κέρδισαν το φλουρί (μαζί με μία μέρα άδεια και ένα βιβλίο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ) ήταν η Μυρσίνη Χατζηλιαμή και ο Βασίλης Κεφάλας.

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο κοντα να εχετε τους κωους πολιτες,για να συνεχισουν να σας αγαπανε.Θα βριζετε μονο τα καχεκτυπα τετραποδα του ακατονομαστου,και θα δικαιωθειτε.Βγες βρε γαιδουροποντικε του φακιστα σου,που εισαι και εσυ το ιδιο,να γραφεις ολα τα σχολια.ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΓΡΑΦΙΑ. ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣαπιλλα εισαι και τιποτα αλο.

  2. Τι να σχολιασει κανεις;Το δημαρχο βασιλοπιτα;Τριωδιο εχουμε και τρεχει ακομα στις βασιλοπιτες μαζι με τους μαθητευομενους μαγους!!Ενω τα προβληματα του νησιου ειναι στον αυτοματο πιλοτο!!

    • Αν ανατρέξεις στην περσινή ίδια εκδήλωση του ΔΟΠΑΒΣ , μπορείς να δεις πως τότε ήταν παρών και ο τέως δήμαρχος! Άκυρο σχόλιο γεμάτο κόμπλεξ. Αλλά κάτι πρέπει να βρεις να πεις….

      • Τωρα αυτο ειναι δικαιολογια,-ή-απολογια;Οσο για το κομπλεξ στο επιστρεφω,γιατι μονο ενα κομπλεξικος «κηπουρος»κρινει ετσι καποιον δημοτη!!!!!!

  3. Η ωραία ατμόσφαιρα, η εγκάρδια και ζεστή επικοινωνία
    τα λέει όλα.
    Νάστε πάντα καλά και να τιμάτε νε τον ωραίο τρόπο σας τις
    επετείους που μας εκφράζουν και μάς χαρακτηρίζουν.
    Χρόνια πολλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ