Κάλυμνος: Τα παράπονα ιδιοκτήτριας καταστήματος που έλαβε λογαριασμό ρεύματος 6.500 ευρώ, λόγω καθυστέρησης καταμέτρησης (video)

0
4965

Τα παράπονα για υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος και για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην καταμέτρηση της κατανάλωσης συνεχίζονται.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε παρουσιάσει σχετικό ρεπορτάζ (που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ) με δύο συμπολίτες μας που μίλησαν στο φακό του kalymnos-news.gr και εξέφρασαν τα παράπονα τους για τους υψηλούς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που έλαβαν και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην καταμέτρηση.

Συμπολίτισσα μας που διατηρεί οικογενειακό κατάστημα εστίασης στην περιοχή Αρμεού,με αφορμή εκκαθαριστικό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος που έλαβε στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου,ύψους 6.500 ευρώ περίπου,μας ζήτησε να μιλήσει ,για την αδικαιολόγητη μεγάλη καθυστέρηση στην καταμέτρηση της κατανάλωσης του ρεύματος ,που είχε ως αποτέλεσμα τον υψηλό αυτό λογαριασμό ,σε μία περίοδο μάλιστα που το κατάστημα είναι κλειστό.

Πρόκειται για την κυρία Καραβοκυρού ,που μαζί με το σύζυγο της Μανώλη και την οικογένεια τους, διατηρούν το γνωστό παραδοσιακό εστιατόριο “Ο τσοπανάκος” στην περιοχή Αρμεού Καλύμνου.

 

Δείτε τα όσα μας είπε για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον λογαριασμό των 6.500 ευρώ που έλαβαν, παραμονές Χριστουγέννων,στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ