ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ: «Θα επισκεφτείτε και θα εγκαινιάσετε (αν βέβαια δεν τα εγκαταλείψετε) πολλά ακόμα έργα της δημοτικής αρχής Κυρίτση κ. Νικηταρά»

26
1834

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ: «Θα επισκεφτείτε και θα εγκαινιάσετε (αν βέβαια δεν τα εγκαταλείψετε) πολλά ακόμα έργα της δημοτικής αρχής Κυρίτση κ. Νικηταρά»

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Νικηταρά στα έργα της ΔΕΥΑΚ, που είναι σε εξέλιξη στην κοινότητα Αντιμάχειας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μηνάς Κιάρης έκανε την παρακάτω δήλωση.
Ο κ. Νικηταράς επισκέφτηκε δύο από τα πολλά έργα που εκτελούνται στο νησί με βάση το σχεδιασμό και τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής Κυρίτση. Προφανώς θεώρησε ότι ήταν γι΄ αυτόν «πιασάρικο» να εκδώσει και Δ.Τ. για την επίσκεψη του.
Οφείλω να του επισημάνω, επειδή «ξέχασε να τα αναφέρει», δύο πράγματα:

1. Τα αποχετευτικά δίκτυα Αντιμάχειας-Μαστιχαρίου-Καμαρίου είναι ένα από τα εννέα χρηματοδοτούμενα έργα της ΔΕΥΑΚ συνολικού προϋπολογισμού 35.424.464,40€ που ενέταξε σε προγράμματα η Δημοτική Αρχή Κυρίτση.

Το έργο εντάχθηκε, δημοπρατήθηκε και ξεκίνησε να εκτελείται σε μόλις 3,5 χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων μας, χρόνος ρεκόρ για ένα τόσο μεγάλο δημόσιο έργο.

Η πρόοδος του έργου είναι τέτοια ώστε σε ένα χρόνο από τον Ιούλιο του 2018 που ξεκίνησε η υλοποίηση του, τον Ιούλιο του 2019 δηλαδή , να συνδεθεί το αεροδρόμιο και να λυθεί έτσι ένα τεράστιο πρόβλημα.

Να του πούμε επίσης, αν δεν το γνωρίζει, ότι μπορεί άμεσα να ξεκινήσει και ένας μεγάλος αριθμός συνδέσεων στην Αντιμάχεια.

Πρέπει όμως να του υπενθυμίσουμε και να του επισημάνουμε ότι, ως Αντιδήμαρχος του κ. Καϊσερλη, δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον και την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα για αυτό το τόσο σημαντικό έργο, αφού και με τη δική του αδράνεια και αδιαφορία, το έργο απεντάχθηκε το 2013 (Α.Π. : ΟΙΚ 104044/22.04.2013 ΑΔΑ: ΒΕ560-Ζ3Ι) και χάθηκαν 14,75 εκ. ευρώ!!!!

2. Όσον αφορά στην Ανακατασκευή του Υδατόπυργου Αντιμάχειας, δεν είδαμε και εδώ το ανάλογο ενδιαφέρον την τετραετία της Αντιδημαρχίας του.
Αντίθετα βλέπαμε τις περίφημες φωτογραφίσεις μπροστά σε δεξαμενές με τις καταπληκτικές σημαίες της παράταξης του και μετά από αυτές την πλήρη απουσία του από τις κοινότητες και τα προβλήματα τους.

Είναι ευκαιρία όμως και αυτή, να του πούμε γιατί το ξεχνά, ότι το έργο εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-20 με το ποσό των 353.047,50€ εκτελείται από τον Ιούλιο του 2018 η πρόοδος του κρίνεται ικανοποιητική και αποτελεί μέρος ενός μεγάλου προγράμματος της δημοτικής αρχής Κυρίτση που θα λύσει τα προβλήματα ύδρευσης στην ευρύτερη περιοχή.
Για το ίδιο έργο τον Ιούλιο του 2019 υπογράφηκε συμπληρωματική σύμβαση ποσού 100.000€ επίσης με χρηματοδότηση ώστε να καλυφθούν πλήρως οι συμπληρωματικές εργασίες που προέκυψαν στην πορεία υλοποίησης του έργου.

Κλείνοντας ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα επισκεφτεί και θα εγκαινιάσει (αν βέβαια δεν τα εγκαταλείψει) πολλά ακόμα έργα της δημοτικής αρχής Κυρίτση.

26 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ? ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ? ΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ 4ΕΤΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΧΥΛΟΠΙΤΑ. ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ…

  1. Μηνα ξαπολαστα το παιΐ μου. Τραβα να ναορεψετε που πηγασην. Τραβα πες μας και που ταβρενε να βρω και γω μαθε.

  2. Οτι εκανε 5 χρονια από τον καναπε θα κανει και τωρα. Κρίμα για το νησί του μιλούσα προχθες και κοιτουσε το φακό να βγει ομορφος

  3. Μηνά…Κρυάδες…
    Εσύ επί δύο χρόνια υλοποιούσες έργα που είχε προγραμματίσει ο Καίσερλης…..Μάλιστα μετά την ενοποίηση των
    τριών ΔΕΥΑ…..Αυτά να τα θυμάσαι….και άμα ξεχνάς έλα στη ΔΕΥΑΚ να σου τα θυμίσω…..Δυστυχώς και ευτυχώς αυτός είναι ο Δήμος….Μια μηχανή που έχει συνέχεια….Κόψε λοιπόν τις κρυάδες……

  4. Ρε ξευτηλες 5 χρόνια δεν κάνατε τίποτα για το νερό της αντιμαχεια και λέτε …ακιες το μόνο που κάνατε ήταν μεταθέσεις υπάλληλον που σας την λέγανε ξευτηλες!!!! Άσε που με τα…..της ΔΕΥΑΚ κανατε εκλογές!!!

  5. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  6. ΒΡΕ ΜΗΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ; ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΝΕΡΟ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΑΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΥΔΑΤΟΠΥΡΓΟ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ. ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΑΝΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΆ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΒΡΩΜΑΓΕ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΚΑΡΦΙ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΑΤΟΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΣΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ. ΗΣΑΣΤΑΝ Η ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΜΟΝΟ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΝΑΒΛΥΖΑΤΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ.

  7. Μονο με ρουσφετια ασχοληθήκατε τα άλλα είναι η προετοιμασία η ενταξεις σε εσπα από Νικηταρά φίλτατε

  8. ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΚΙΑ. ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ …… ΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΕΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ…. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ . ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΟΥΝ . ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ…… .ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ

  9. Ο κόσμος σας εστειλε εκει που αξίζατε,σπίτια σας!!! Πολυ σας ανεχτήκαμε,μετα απο 5 Χρονια θα εχεις δικαίωμα να κανεις κριτική,τωρα μοκο…διαλύσατε το νησί…

  10. Υπερηφανευεστε για τα αυτονόητα. Που οφειλατε να κάνετε.. Γελοίοι….. Άραγε εκεί υπήρχε το χρήμα??? ΟΕΟ…. Ακόμα και στην μοσχαροκεφαλη, υπήρχε χρήμα… Επομενως ναι όλα αυτά τα έργα δείχνουν το εύρος της Μ…… .. ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ!!!!! Ιπποκράτη δεν είδα να στηνετε.. Και νοσοκομείο Μόνο καράβια και διαγωνισμούς για Μοσχάροκεφαλες Μάλλον δεν έχετε αγάπη για την Κω.. Αλλά για την δόξα και το χρήμα.. Γίνονται όλα

  11. Ο κόσμος της κω, βλέπει την ανθρωπιά.. Και όχι μερικά έργα που τα κάνατε απλά για ψήφους και όχι αληθινό ενδιαφερον

  12. ο κ. Μηνάς δεν έχει καταλάβει ότι έχασαν τις εκλογές λόγω μειωμένης ηθικής υπόστασης και οχι λόγω έργων που ετσι κι αλλιώς θα γίνουν να υπάρχουν λεφτά

  13. Α ΒΡΕ ΚΟΤΕΣ ΒΡΕ ΕΝΑΝ ΚΟΨΙΜΙΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΙΜΑ.

    ΑΝ ΠΡΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ.

    ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ . ΟΜΩΣ Ο ΚΙΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.

  14. χρειάστηκε να φτιάξετε από δυό φορές τη Βασ. Παύλου και τη Βασ. Γεωργίου. Για τα χωριά και τους παράλιους δρόμους καλύτερα να μη μιλήσω εδώ…

  15. Κ ΜΉΝΑ ΚΙΑΡΗ... ΧΑΛΆΡΩΣΕ, ΠΙΕΣ ΜΙΑ ΠΕΠΣΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΉΤΤΑ ΛΟΓΩ ΗΘΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    Έργα εκάνε και ο ΧΊΤΛΕΡ… Και ο ΣΤΆΛΙΝ.. ΑΛΛΆ ΈΠΑΣΧΑΝ ΑΠΟ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΕΙΑΣ, ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΑΣ..ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ

  16. Ολοι εσεις οι οποιοι κατηγορειτε, ειρωνευεστε, χλευαζετε να σκεφτειτε ποιον με ποιους φερατε στη δημοτικη αρχη. Εναν ο οποιος πριν 5 χρονια σας ειχε «γραψει» κανονικα δειχνοντας σας τη μεγαλυτερη περιφρονηση, εσας που τον ειχατε πρωτο συμβουλο στην μειοψηφια. Αυτον επαναφερατε μαζι με τα δικτυα, τα κυκλωματα και τα παρακυκλωματα. Χαρειτε τους αλλα βγαλτε τουλαχιστον τον σκασμο._

  17. Η ανακατασκευή του υδατοπυργου θα λύσει το πρόβλημα της επάρκειας νερού στην Αντιμάχεια? Γιατί πριν δεν λειτουργούσε υδατοπυργος τόσα χρόνια ? Δηλαδή ο ίδιος υδατοπυργος με την ίδια χωρητικότητα νερού που λειτουργεί τόσα χρόνια έγινε ανακατασκευή χωρίς να αλλάξει μέγεθος σχήμα χωρητικότητα και θα λύσει το πρόβλημα της αντιμαχειας? Χαχαχαχαχα Ζαχαρε μην κάνεις τπτ λύθηκε το πρόβλημα νερού με την ανακατασκευή!!! οπότε κόψε την κορδέλα της ανακατασκευής και λύσαμε το πρόβλημα νερού στην Αντιμάχεια !! εεεεεε τι διαβάζουμε ?

  18. Τα τσιμέντα στο Πυλί που έγινε πάρκινγκ??? Ανέβα πάνω Κώστα αν και νομίζω το γνωρίζεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ