Γ. Κίτσης: κ. Δήμαρχε ενώστε επιτέλους τον ποδηλατόδρομο στα Δελφίνια (Pics) – Ορίστε Πρόεδρο Αστικής τον κ. Πιστικάκη ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

65
2861

1)Κυριε Δήμαρχε κατασκευάστε-ενώστε επιτέλους τον ποδηλατόδρομο  στην Πλατεία Πολυτεχνείου (ΔΕΛΦΙΝΙΑ).

α)Είναι καθολική απαίτηση όλων των δημοτών ανεξαρτήτου παρατάξεως.Απο την μη ολοκλήρωση του ποδηλατόδρομου παρατηρείται  συν τω χρόνω κυκλοφοριακή-περιβαλλοντική  επιβάρυνση της πλατείας και της παραλιακής οδού έμπροσθεν του δημαρχείου.Τρενάκια,λεωφορεία δεας,λεωφορεία τουριστικά για τα ημερόπλοια,ανοικτό λεωφορείο, ταξί, που εχουν αφετηρία την πλατεία, ιχ που σταθμεύουν για την ψαραγορά ,μικροπωλητές,οι ποδηλάτες κινούνται επι του πεζοδρομίου της ψαραγοράς μαζί με τους πεζούς, συνθέτουν μια χείριστη ,αρνητική εικόνα  της πόλεως , την τουριστική περίοδο για όλους.Όσοι τουρίστες έρχονται στην πόλη αποφεύγουν να ξαναέρθουν λόγω της απαράδεκτης,τριτοκοσμικής κατάστασης που επικρατεί και παραμένουν στα ξενοδοχεία.Ολοι αναγνωρίζουμε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας του δήμου.Διεθνώς οι αφετηρίες μεταφέρονται απο το κέντρο στην περιφέρεια,περιμετρικά.Η δημοτική αρχή απουσιάζει  για το φλέγον αυτό θέμα.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΓΙΑΤΙ;

β)Ορθά αντιδρούν οι δημότες στην σχεδιαζόμενη αλλοίωση ,υποβάθμιση της πλατείας Δελφινιών.

2)ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

α)Ενωση του ποδηλατόδρομου επι του οδοστρώματος 3ο δημοτικό-λιμεναρχείο οχι υπεριψωμένου αλλα με διαγράμμιση-χρωματισμό  του οδοστρώματος και διαχωρισμό απο τα τροχοφόρα με πλαστικά κολωνάκια η μπάλες απο τσιμέντο.

β)Μεταφορά των αφετηριών της ΔΕΑΣ απο ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ -ΔΕΛΦΙΝΙΑ στις πλατεία 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ και  2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ αντίστοιχα και  μεταφορά του ΚΤΕΛ στον χώρο στάθμευσης στην είσοδο της πόλης οπως σας πρότειναν οι δημότες.Εκει θα ειναι 2 μικρά λεωφορεία της δεας που θα κάνουν την διαδρομή εντός πόλεως.Το σχέδιο το γνωρίζετε.Ο δήμος να προμηθευτεί 4 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ μέσω ΕΣΠΑ για τις μετακινήσεις εντός  πόλεως οπως ήδη έχει προμηθευτεί μέσω ΕΣΠΑ ο δήμος Σύρου απο το 2015.

γ) Μεταφορά των αφετηριών όλων  των τρένων στις τρεις καινούργιες αφετηρίες όπου θα παραλαμβάνουν τους τουρίστες για ξεναγηση  στην πολι-ασκληπειοιο. Δημιουργία αφετηρίας τρένων στην εσοχή στον δρόμο του κάστρου για παραλαβή τουριστών απο πλοία-κρουαζιερόπλοια για ξενάγηση πόλι-ασκληπιείο.Σε συνενόηση με τους ιδιοκτήτες τρένων για αποφυγή προστριβών ,ανταγωνισμού να γίνεται κυκλική εναλαγή των αφετηριών.Επίσης δημιουργία 3 νέων αφετηριών ΤΑΞΙ σε συνενόηση με το σωματείο,  σε είσοδο πόλης, πλατεία ξεν ΚΩΣ, 2ο δημ.Οι αφετηρίες ΤΑΧΙ στο δημαρχείο και Δελφίνια να παραμείνουν.

δ)Μεταφορά των αλιέων απο τα δελφίνια προς την ΔΕΗ όπου έχει χώρους στάθμευσης με ταυτόχρονη κατασκευή καλαίσθητων πάγκων που να πληρούν τις συνθήκες υγιεινής οπως  στην Αλικαρνασσό σε συνενόηση με το σωματείο. Να εξεταστεί η δυνατότητα μεταφοράς της ΔΕΗ στον επαρχιακό.

ε)Να καθορισθεί ως χώρος στάθμευσης για τα τουριστικά λεωφορεία που μεταφέρουν τουρίστες για τα ημερόπλοια στο αριστερό του δρόμου της Μεγάλου Αλεξάνδρου εκει που ειναι τώρα το τρενάκι.

στ)Την τουριστική περίοδο να κλείνει η παραλιακή απο ΑΚΤΑΙΟ μέχρι Δελφίνια,  από 18.00 έως 23.00 όπως παλιά και ταυτόχρονα να διέρχονται μόνο λεωφορεία-ταξί-τραινάκια-ασθενοφόρα   και των αυτοκινήτων που θα κινούνται από και προς το λιμάνι απο ΑΚΤΑΙΟ.Το ίδιο να εξεταστεί για την οδό κανάρη, να γίνει ήπιας κυκλοφορίας.

3)Το όφελος απο την μεταφορά των αφετηριών  δεας,κτελ,τρενάκια θα ειναι πολαπλάσιο γιατι θα αποσυμφορηθεί το κέντρο και η  παραλιακή με μείωση των οχημάτων εκπομπών αέριων ρύπων και θορύβου, θα αυξηθούν οι  διαδρομές των λεωφορείων προς Λάμπη,Ψαλίδι,Χωριά και θα έρχονται περισσότεροι τουρίστες στο κέντρο προς όφελος όλων.

4)Τοποθετήσατε στην ΔΕΑΣ τον Κύριο Πιστικάκη Μιχάλη που είναι γνώστης των θεμάτων αλλα εχει περιορισθεί σε διακοσμητικό  ρόλο.Σας προτείνω να τον ορίσετε πρόεδρο στην ΔΕΑΣ που εχει τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρία για να οδηγήσει σε ποιοτικό  άλμα την ΔΕΑΣ προς όφελος  του νησιού μας.Τώρα η ΔΕΑΣ είναι σε απαξίωση και αποσύνθεση.

5)Προτείνω  στους συνδημότες της πόλεως και των χωριών να εκφράσουν τις απόψεις-προτάσεις-ιδέες με γόνιμη κριτική,  καλόπιστα για να βοηθήσουμε όλοι τον δήμο μας να επικεντρωθεί σε ουσιαστικούς στόχους που θα ωφελήσουν όλους τους δημότες και τις επιχειρησεις.  Η κριτική   είναι καλοπροαίρετη και αποσκοπεί  στην ενεργοποίηση τού δήμου μας ώστε να εντάξει έργα στο ΕΣΠΑ-ευρωπαικά προγράμματα-εθνικούς πόρους ώστε να αναπτυχθεί το νησί μας.

6)Η  Δημοτική αρχή να αναθεωρήσει για το γενικό καλό ,  οι δημοτικές παρατάξεις να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για την ουσιαστική-ποιοτική αναβάθμιση του λιμανιού, της πόλεως και του νησιού.

7)ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ:ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ;ΠΟΙΕΣ  ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ; ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ;

ΚΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

65 ΣΧΟΛΙΑ

  • Κύριε Κίτση, μια φορά κατέβασε τα παντελόνια ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ στους ταρίφες και ...... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ.

   Δεν βλέπει, ούτε το αλαλούμ στα δελφίνια που είναι ανάκατα αυτοκίνητα, πούλμαν, κάτοικοι, τουρίστες, ψαράδες που καθαρίζουν ψάρια με νερό του λιμανιού στο κέντρο της πόλης, δεν βλέπει τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που αλωνίζουν μαζί με τα ταξί το κέντρο, που γεμίζουν παράνομα πλατείες και πάρκινγκ ΙΧ και σε λίγο θα φτάσουν μέχρι την πλατεία Διαγόρα και θα ξυπνήσει όταν θα πατήσουν κάποιον πεζό στην μικρή διάβαση που αφήνουν. Δεν έχει κότσια πια να βάλει χέρι στα στραβά της πόλης λόγω συντεχνιών και ψήφων…. έχει γίνει ένας αδύναμος πολιτικάντης.

   • Ο δήμαρχος της Ρόδου έκανε επέκταση του λιμανιού προς την θάλασσα με σιδερένια κατασκευή για τους πεζούς.

    Μάλιστα το συνεργείο που την κατασκεύασε είναι Κώοι φίλοι σου Κυρίτση. Εσύ ανακατεύεις ψαράδες, πάγκους με ψάρια, αγοραστές και τουρίστες με την μπόχα την βρωμιά και την ψαρίλα στην περιοχή των δελφινιών που θυμίζει Αφρική.

   • Οι ξεναγοί ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑΧΙ ΛΌΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, διπλής ταρίφας και αέρα….

    Έτσι μένουν στα ξενοδοχεία τους που τρώνε και πίνουν τζάμπα και τα μαγαζιά έξω βαράνε μύγες. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΑ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΔΙΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ που τον ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η εκλογική του πελατεία.

    • ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΡΟΔΙΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

     Ταλαιπωρούν τους αδύναμους κατοίκους του νησιού και ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ.

  • Ε όχι και τον Πιστικάκη, τον Χ...... βάλε Δήμαρχε να εφαρμόσει τις μ@λακίες που σχεδίασε βράδυ.

   Το μόνο που τον ενδιαφέρει όταν το ταμείο είνα μείον είναι να βγάζει την δημοτική αστυνομία να γράφει κλίσεις μόνο για εισπραχτικούς λόγους και δεν κάνει τίποτα για θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων και την σωστή κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην πόλη. Όλα επιτρέπονται όπως επί ΣΟΥΡΑ στα πεζοδρόμια και στους δρόμους.

   • Άσε τον ΣΟΥΡΑ όπως τον αποκαλείς στην ησυχία του. Αυτός τουλάχιστον σουρώνει με βαριά

    Άλλοι ξεκουτιάστικαν με σιρόπια και λουκουμάδες. Αύριο του Αγίου Ανδρέα στείλτε του λουλούδια, γιορτάζει…

  • Δεν ξέρω τι δουλειά κάνετε κύριε Κίτση, την μια λιμενολόγος, την άλλη συγκοινωνιολόγος αλλά ΈΧΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ.

   Άλλοι πρέπει να ανοίξουν τα μάτια γιατί από τον τσαμπουκά και τον αυταρχισμό της πρώτης τετραετίας, τέντες, παράγκες, ΤΑΡΙΦΕΣ έχουν καταντήσει λουκουμάδες πολιτικοί χωρίς μ@ζεα και αποφασιστικότητα.

   • ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟ ΚΤΕΛ ΚΥΡΙΤΣΗ;;; Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΤΕΛ, ΜΕ ΤΡΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΗ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕIΝΑΙ ΑΔΕΙΑ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ.

  • Εταζε στα προεκλογικά μπαλκόνια ο Κυρίτσης, μεταφορά ΚΤΕΛ και ΤΑΞΙ στην είσοδο της πόλης και νέα πάρκινγκ αλλά λόγω ηλικίας ξεχνά μ

   Όλα πήγαν εκεί που πήγε και η βάση της Ryan Air, τα έγραψε όλα στα παλιά του τα παπούτσια, δεν μπορεί πια μια μάνα με παιδιά να κυκλοφορήσει χωρίς κίνδυνο στην πόλη μια και αναγκάζεται να κατεβαίνει από τα γεμάτα εμπορεύματα πεζοδρόμια στον δρόμο και στους πεζόδρομους κυκλοφορούν ακόμα και φορτηγά.

   • ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΦΤΗΝΆ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    ΜΌΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. Οι ΤΑΡΙΦΕΣ πολλές φορές χρεώνουν τον κόσμο με κόμιστρα ακριβότερα από τα αεροπορικά εισιτήρια και ξεζουμίζουν όποιο τολμήσει να πάρει ταξί.

  • Η κεφαλος καιγοταν,και ο…….. επινε κρασακια ……..ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ

 1. Κυριε Κιαρη μια βροχη λιγων λεπτων ηταν ικανη να πλυμμυριση η πολη.Ειναι δυνατον η πρωτη βροχη να πεφτει στις 29/11 και πολη και καρδαμαινα να γεμιζουν οι δρομοι με νερα?

 2. το λιμανι θυμιζει Μπαγκλαντές,πολυ σοβαρα τα ζητήματα που βαλατε.αλλα μας διοικουν ανίκανοι.συμφωνω με τον μιχαλη,η βασω είναι λιγη.

 3. κυρις κιτση ο δήμαρχος εκει κανει πλατες στα τρενάκια γιατι γλειφει μελι.προτιμαει το τρενακι παρα το ποδηλατακι

 4. Γίαννη βάλε το βίντεο από τη Καρδάμαινα για να δει ο κόσμος πως δεν εγίνε κανένας καθαρισμός.

 5. Τέσσερα έργα, με χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

  και πρόκειται να υλοποιήσει ο δήμος Γλυφάδας. Τα έργα εντάσσονται σε ένα συνολικό έργο αναβάθμισης της πόλης, που περιλαμβάνει ανάπλαση του εμπορικού κέντρου της Γλυφάδας, προμήθεια και λειτουργία τεσσάρων ηλεκτρικών λεωφορείων, συλλογή και διαχείριση βιοαποβλήτων και λειτουργία σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/tessera-erga-tou-dimou-glifadas-entassontai-sto-neo-espa/ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΥΠΝΩ ΒΑΘΥ ΛΟΓΩ ΑΠΡΑΞΙΑΣ- ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

 6. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ, ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

  ο δημαρχος καταστρεφει την πολη το νησι μας.

 7. Τέσσερα έργα, με χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και πρόκειται να υλοποιηθούν από τον δήμο Γλυφάδας.Ηλεκτρικά λεωφορεία: Ο δήμος θα προμηθευθεί τέσσερα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία μικρού μεγέθους, ώστε να κινούνται εύκολα και γρήγορα μέσα στην πόλη. Τα λεωφορεία θα διαθέτουν ράμπα αναπήρων και προδιαγραφές μεταφοράς αναπηρικού αμαξιδίου. Η κίνησή τους θα εξασφαλίζεται αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας αποθηκευμένη σε συσσωρευτές υψηλής ενεργειακής απόδοσης, ώστε να παρέχεται ικανοποιητικός χρόνος αυτονομίας και με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, που θα εξασφαλίζει την άνετη μετακίνηση των επιβατών, αλλά και την οικολογική αναβάθμιση του χώρου στον οποίο κινούνται.

 8. Α ξεχασα να δωσω και συγχαρητήρια στο δίδυμο της καταστροφης ΒΑΒΛΑΣ-ΧΑΔΟΥΛΗΣ.ΑΝΙΚΑΝΟΙ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ βρε που ο ενας γλειφει το μελι της φυλαξης και ο άλλος τον μισθο.ουστ

 9. Είναι απαράδεκτο ο παράνομος σταθμός των ΚΤΕΛ στο κέντρο της πόλης όταν υπάρχει πρόβλεψη σταθμού στην είσοδο της πόλης.

  Μόνο στην Κω λειτουργεί σταθμός ΚΤΕΛ χωρίς καμιά ασφάλεια στην μικρή πλατεία με τα λεωφορεία σε τρις σειρές και στον ίδιο χώρο να περνάνε ταυτόχρονα ΙΧ, τουρίστες με βαλίτσες, μηχανές, ποδήλατα, φορτηγά τροφοδοσίας και πεζοί πολίτες με καροτσάκια και παιδιά. Ποιοι θα είναι υπεύθυνοι στο πρώτο δυστύχημα που δυστυχώς θα συμβεί;

 10. Απορια βρε παιδια.Ο Κυριος Κιτσης ειναι ο ξερολας?Ειναι υποψηφιος δημαρχος?Που ηταν κρυμενος τοσα χρονια?

  • εσυ ανωνυμε που γραφεις, γιατι δεν τα εγραφες και το 2014; απλα τοτε ο κ. Κιτσης ξεγελαστηκε κι αυτος και σας ψηφισε και σας στηριξε με νυχια και με δοντια. τωρα που ζητα αυτα που ταξατε ειναι ξερολας; γι αυτο θα φατε μαυρο που θα τρεχετε να κρυφτειτε παλιο απερχομενα φασιστακια κυριτσακια

 11. θα καταστραφει η πολη .θα γινει ενας απεραντο χαος.ολα τα τρενα στα δελφινια.

 12. ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΤΣΗ, ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΠΑΙΡΙΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΙΓΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ. Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ.

 13. ΚΑΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΒΟΥΤΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙ.

  ΚΥΡΙΕ ΚΙΤΣΗ ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙς ΑΡΧΕς ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ. ΤΟ 2ο ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ … ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ

 14. η πιατσα ροτοντα θυμιζει πλεον σινι με μπακλαβα. θα πληρωσουμε ακριβα τον μπακλαβα του κυριτση

 15. μας εξαπατησες αλλα θα σε ξαποστειλουμε και εμεις στο χρονοντουλαπο της ιστοριας παρεα με τον καισερλη

 16. Δήμαρχε ενεργοποίησε τον Πιστικακη τον έχει βγάλει εκτός η κ Πη για λόγους που μονο αυτή ξέρει μην της πάρει τα προτια , μονο έτσι θα άλλαξη η εικόνα του νησιού και είναι ο μόνος που μπορεί να μπει μπροστά και να υπαρχη αστική σε ολο το νησί

 17. Τον Πιστικακη δεν τον θέλει η κ Πη γιατι είναι ο μόνος που μπορεί να βάλει λεωφορεία στα χωριά ,κατι που προφανος η κ Πη δεν θέλει για πολλούς λόγους ,γιαυτο και το άδειασμα είναι φανερό κ έξω στο κόσμος

 18. εχει δικιο αυτος που γραφειι για τα ΚΑΕ. το βαζο με το μελι ηταν μεγαλων διαστασεων και χρειαστηκε να το κρατουνε δυο….. ε Κυρίτση;

 19. ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ.ΔΥΣΦΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΚΑΜΠΩ ΔΙΧΤΙΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ..ΕΛΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΣΟΜΑΛΙΑ ΝΙΓΗΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΑΦΡΙΚΗ.

 20. Κύριε Κιτση εχουμε να κανουμε με ΨΕΥΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ο οποιος εξαπάτησε τους Κωους πολίτες.Μωλος, επεκταση Μαρινας παλιο Ανταγορας,Ryanair παγωμα τελων και τοσα αλλα ψεμματα.Ο Δημαρχος των ψεμματων δυστυχώς.Ο Καισερλης μεσα σε 3 χρόνια ενοποιησε 3 Δήμους ξεκίνησε τις μελετες εργων οπως ο Βιολογικός στα χωριά αλλα και οι πεζοδρομήσεις αυτών.Κατακορυφη αυξηση κρουαζιερόπλοιων αλλα και υποχρεωσε την Ruanar να υπογραψει σε ελληνικο δικαιο ζωρις να σταματήσει τις πτήσεις της.Η διαφορά απο τα ψεμματα στις πράξεις,επιλεξαμε τον ψεύτη δήμαρχο.

 21. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ,ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ …ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΜΟΛΟΥΣ; ΜΑΛΛΟΝ Κ@ΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ.

  • ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΒΡΕ ΦΕΛΛΛΛΛΕΕΕΕ, 15 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ...

   Ο ΦΕΛΛΛΛΛΟΣ ΤΟΥ ……ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΚΕΦΑΛΑ

 22. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ.

  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΣΟΥ.

  • Νάνι-νάνι, Νάνι-νάνι στον γιαλό πετούν οι γλάροι, στον γιαλό πετούν οι γλάροι μα σε πήραμε χαμπάρι...

   Ψώνιο που μόνο να βάζει μπριγιαντίνη στην κούφια του κεφάλα έμαθε και να ξερνά χολή για τον Κυρίτση αλλά δεν βλέπει το ΚΑΝΟΝΙ

 23. Σωστός ο κ Κιτσης μπραβο ισως λάβει κατι υπόψην ο Δήμαρχος με ολα αυτα γιατι ο κόσμος ο πολύς αυτα λέει κ έξω

  • διαφημιζε την μαρινα για τις σημαιες που πηρε και το χωριο του καιγοταν.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Που μπλεξαμε οι κωοι.

 24. ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΈΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ Ο Κ.ΠΙΣΤΙΚΑΚΗΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΏΡΙΟ ΟΠΩΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ Η Κ.ΠΗ ΘΑ ΕΊΧΑΝ ΓΊΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ Κ.ΚΙΤΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΌΤΑΣΉ ΜΕ ΤΟ Ν.4 ΑΣ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΞΊΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ Κ ΟΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ…

  • Δήμαρχε ο φελλός δεν βάζει πάντα μπριγιαντίνη στην κούφια του κεφάλα, πότε-πότε την βρέχει και με νερό…

   Δεν βλέπει τα χάλια του o αποτυχημένος, αλλά νομίζει πουλώντας ψέματα και ρίχνοντας λάσπη και χολή θα γλυτώσει τα βεγγαλικά…

   • Βρε κυριτσοδουλε δεν εχεις κατι σοβαρό να καταλογίσεις στον άνθρωπο και μιλάς συνέχεια για μπριγιαντινες; τελικα εσυ εισαι ο φελλός. Μας κούρασες! Ακομα και ο φελλός που εσυ κατονομάζει θα έπαιρνε πιο σωστές αποφάσεις απο αυτές του δημαρχου σου!

 25. AYTOΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΙΦΑΚΙΔΕΣ,ΠΑΝΤΕΛΙΚΙΖΙΔΕΣ,ΜΥΛΩΝΑΔΕΣ,ΜΑΡΑΓΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ..ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ.ΞΕΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ………………..

  • Δεν βαρέθηκες βρε φελλέ με την μπριγιαντίνη στην κούφια σου κεφάλα να γράφεις τα περισσότερα σχόλια κάθε 2 λεπτά.

   Ο αποτυχημένος εμποράκος έχει την ίδια εμπάθεια με την συγχωριανή του την σαλεμένη ΡΟΥΦΙΤΣΑ για τον ΚΥΡΙΤΣΗ. Όμως το ψώνιο όσο και να γράφει και πάνω και κάτω και η κοινωνία της Κω τον έχει γραμμένο στα π@πάρια της.

 26. ΚΑΙ ΟΣΟΙΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΛΗ.ΚΟΥΡΚΟΥΒΙΑΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ.ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΑΤΕ.

 27. ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ RYANAIR ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ

  ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟΝ ΕΦΤ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΗΝ RYANAIR ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.ΠΑΡΤΟ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΛΟΥΣ.ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΟΝΟ Η RYANAIR ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.

 28. Ελεος.Καποτε με τα σχολια πληρωμενων ειχε κερδισει τις εκλογες ο Καισερλης.Μερικοι πιστευουν οτι παλι θα γινει το ιδιο.Βαζουν δυο ανθρωπους με μισθο να κανουν διαφορα σχολια και νομιζουν ο κοσμος δεν εχει προβληματα και καθετε και τους διαβαζει…..καπως ετσι θα μου πεις βγαλαμε τον Συριζα κυβερνηση και τα διελυσαν ολα.Προσπαθουν οι ανθρωποι να φανε οτι αφησανε αφαγοτο επι Καισερλη.

  • βρε βοδι ανωνυμε, που λες οτι με ανωνυμα σχολια καποτε κερδισε ο καισαρλης, κουνα την βοιδοκεφαλη σου και δες ολα τα σκυλια και τις αδελφες ψυχες ( με τριχες ασπρισμενες ) τις μαιμουνες του που γραφανε μεσα απο γιαφκα στο κεντρο της πολης …τραβα και ρωτα τον ιδιοκτητη της γιαφκας που σε στιγμες μερακλωματος το καυχιεται σε παρεες μπροστα οτι oι monkey hungres ειναι ομαδα που συμμετεχει και αυτος και ριχνει ολη την λασπη με εντολη γεωργιου. αν τοχε πει σε εναν ή σε δυο, θαταν μυστικο. τοχει πει σε σαραντα δυο ομως. ετσι; αυτου του ειδους την αισθητικη την κατηργησες προ πολλου και προσχωρησες και συ… κατεργαρακο…ξερεις εσυ

 29. Δήμαρχε άσε την Κεας να τροφοδότη την κεκπακιας με τα λεφτά αλλά ξεχώρισε την δοιηκηση της η Βάσω δεν ξερει απο αυτα ολοι έχουν προβλημα τεληκα με τέτοιους χηρησμους που κανει

 30. ΤΟ ΑΣΦΑΛΤΟΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ………..

 31. ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ – 8 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!

  Επειδή τελευταίως το νεοταξίτικο σκυλολόι της αριστεράς άρχισε πάλι το γνωστό τροπάριο περί «ρατσιστικών επεισοδίων», ας μιλήσουμε γι’ αυτά…
  Άγριες μάχες μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών έγιναν μέσα στο hot spot της Σάμου, το βράδυ της Δευτέρας. Η αφορμή ήταν η σειρά στη διανομή του βραδινού φαγητού.
  Στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν συνολικά οκτώ άτομα, που διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού. Μάλιστα, ένας εξ’ αυτών, Πακιστανός, παραμένει για νοσηλεία, καθώς φέρει τραύμα στο κεφάλι.Η κατάσταση στο hotspot εκτονώθηκε άμεσα με επέμβαση των ανδρών των ΜΑΤ, που συνέλαβαν δύο Πακιστανούς, ηλικίας 18 και 22 ετών, την ώρα που κινούνταν απειλητικά προς τους Αφγανούς, κρατώντας αυτοσχέδια ρόπαλα και μεταλλικά αντικείμενα.Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
  (ΥΓ): Γιατί σας μεταφέρουμε με καθυστέρηση μιάμιση ημέρας την είδηση; Γιατί την έκρυβε η Αστυνομία – προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολών»!

 32. Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στην ιστορία του νησιού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Μυτιλήνη, οργανωμένη από τη συντονιστική Επιτροπή του συνόλου των παραγωγικών φορέων του νησιού, κόντρα στην αύξηση του ΦΠΑ. Ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα νησιά του βορείου Αιγαίου, όπου έκλεισαν όλα τα καταστήματα, ακόμα και τα περίπτερα. Ομάδες διαδηλωτών έκλεισαν μάλιστα και τα καταστήματα μεγάλων επιχειρηματικών αλυσίδων που είχαν ανοίξει.
  Ενω εδω στην Κω απο οτι φενεται εχουμε σοβαροτερα προβληματα να λυσουμε. Αν πρεπει για παραδειγμα να συνδεθει ο ποδηλατοδρομος στα δελφινια η οχι.

 33. Μόνο επί Νικηταρά έγιναν έργα εκατομμυρίων σε όλο το νησί από το ΕΣΠΑ και το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Είναι πολύ σωστό αυτό που γράφει πιο πάνω ο Κώστας ………..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΠΑΙΡΙΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΙΓΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ. Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ.
  Είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!!!!!!!

 34. ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ.ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ.ΝΤΡΟΠΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ