Δήμαρχος Κω στο υπό ανακαίνιση κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου (Αζίλο): Ήταν επιβεβλημένη μια γενναία παρέμβαση » Δεν παίζουμε με την ασφάλεια των παιδιών»

42
6401

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με απογευματινή βάρδια στο 4ο Δημοτικό Κω θα ξεκινήσουν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Κω τη χρονιά

Δήμαρχος Κω στο υπό ανακαίνιση κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου (Αζίλο): Ήταν επιβεβλημένη μια γενναία παρέμβαση » Δεν παίζουμε με την ασφάλεια των παιδιών»

ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο υπό ανακαίνιση κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου (Αζίλο)

όπου ενημέρωσε γονείς και εκπροσώπους των ΜΜΕ για τις υπό εξέλιξη εργασίες στο κτίριο και τη λειτουργία του σχολείου.

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού τα σπασατε με τον αλλο. Δυο μήνες έχει να μπει συνεργείο ψεύτες. Τώρα θυμήθηκατε την ασφάλεια των παιδιών παλιοψεύτες.

    • ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΦΤΙΑΚΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΦΤΙΑΚΤΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΡΕΨΟΥΝ.ΜΟΥΖΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.

    • Άχρηστοι, Ανίκανοι, Άσχετοι με προγραμματισμό έργων τα Τριώροφα

      Μόνο για άρπα κόλλα εργάκια της πλάκας είναι. ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ…. Ο Κυρίτσης τελείωσε 2 σχολεία μετά τον σεισμό ΣΕ ΧΡΌΝΟ ΝΤΕ ΤΕ…

  2. Ο άνθρωπος είναι στον κόσμο του.Του είπε κανείς να μην κάνει ανακαίνιση ;Αν δεν του έφταναν τρεις μήνες να το έλεγε περσυ.Τώρα καταλαβε ότι δεν θα προλάβει;Θα φταίνε οι βροχές μάλλον.Πάντως εγώ λεω να τον κρατήσουμε δήμαρχο.Που θα ξαναβρούμε τέτοιο Σαΐνη;

      • Ενω εσυ θα μοιραζεσαι την πιτσα με την κυρα Τασια…
        τον Βαρεμενο και τον Καμμενο…
        Α!!δωσε και κανενα κομματι στον Κοψιμιο..,,να την τρωει οδηγοντας το SEAT….χαχαχααχα!!!

      • Χαχα ναι όλος ο κόσμος.Ποιος σου το είπε;Ο Βελόπουλος ο Χίος η ο Αλέξης;Ναι έχω Δικαιομα να ψηφίσω όποιον θέλω;Εσυ που είσαι έξυπνος ποιον ψηφίζεις ανθρωπακι;

    • Την επομενη ημερα των δημοτικων εκλογων,θα σε πάρω να πιούμε τσιπουρα στην υγεια του δημάρχου Νικηταρά,στης ζεχρας.Εγω θα σε παρηγορήσω.Ειμαι ειδικός σε παρηγοριες.😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

      • Ναι γιατί όχι;Ότι θέλει ο κόσμος.Αλοιμονο να χάσουμε τέτοιο δήμαρχο.Όλο το νησί πίνει νερό στο όνομα του.Τι γυναίκα σου θα την φέρεις μαζί η δεν της επιτρέπεις να έχει λόγο;

  3. Βρε αθεόφοβε επιβεβλημένες ήταν οι εργασίες ολοι το γνωρίζουμε αλλα όπως πάντα δεν έφτασαν τα χρήματα γιατί δεν λες ότι θα πάρει πανω απο ενα χρόνο η διαδικασία και οι γονείς θα ταλαιπωρούνται στα πήγαινε έλα στην άλλη άκρη του νησιού με .τα παιδιά? Γιατί δεν λες ότι η σύμβαση αφενός δεν είναι έτοιμη αφετέρου χρειάζεται έγκριση από τον επίτροπο? Γιατί δεν λες ότι το σύνολο των εργασιών μπορεί να μην ολοκληρωθεί καν άμεσα? Και γιατί δεν λες ότι σας είχαν αναφερθεί ολα εξ αρχής αλλα εσεις είπατε προχωράμε με λιγότερες εργασίες αποκατάστασης?

  4. δυστυχώς το ψέμα έχει κοντά πόδια !!!
    Στη δημοτική αρχή το έχουν ανάγει σε επιστήμη !!!

  5. ΑΣΤΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ…
    ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ ……ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΩΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ.
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ !!!!!

  6. Το σχολείο είναι χάλια από τις φωτογραφίες που βλέπων,πως και δεν έγινε κανένα ατύχημα μέχρι τώρα,εδώ και χρόνια έπρεπε να είχε ανακαινιστεί,

  7. Προβλήθηκε μόνο αυτό που ήθελαν να ακουστεί προς τα έξω ….οι διάλογοι με γονείς και η ειρωνεία του λόγου τους ?

  8. Πρώτη φορα βλεπεις εναν δημαρχο να πασχίζει για τα παιδιά οικογενειών σε ένα περιβάλλον σιγουριας,και να υπάρχουν ανεύθυνοι να λένε το αντίθετο.

  9. Το θέρος ο 15 αυγουστος κ το κακό συναπαντημα, αθάνατο ελληνικό δημόσιο της τελευταίας στιγμής με τους εργολάβους της συμφοράς, τα συνεργεία του Δήμου που ήταν να το πλακώσουν? να γλίτωναμε την γραφειοκρατία των συμβασεων

  10. ΡΕ ΜΙΡΑΝΤΟ...οι δικοί σου εκτος απο νεοδημοκρατες ειναι και κυριτσικοι..διπλη αποβλακωση

    κριμας που σε κανανε ενα γκαου γιο..(με γυναικειο ονομα)-

    • Σε χαλάει η αλήθεια;Σε χαλάει περισσότερο να σε βάζει στη θέση σου μια γυναίκα;Λυπάμαι τη γυναίκα σου και την κόρη σου αν έχεις.Μόνο ο γιος θα μιλάει;Πίστεψε με εδώ με έχουν πει διαφορά,θα με στεναχωρισει αν με λες αγόρι;Καμαρώστε οπαδούς που έχει ο δήμαρχος.

  11. δήμαρχε 10 Σεπτεμβρίου θυμήθηκες ότι δεν βγαίνουν τα κουκιά? Ξεχασμένο το έργο και παρατημένο θα πούνε πολλοί.. την πραγματικότητα όμως την ξέρουμε αρκετοί, δεν συμφωνείς? Έπρεπε, τις σημερινές δηλώσεις για τον πόνο που σε έπιασε ξαφνικά για τα παιδιά μας, να τις κάνεις στο τέλος της περσινής σχολικής περιόδου μπας και σε πιστέψει κανείς!!!

      • Ανωνυμε μη μιλάς άσχημα, δεν είναι ωραίο. Τα σχόλια μου είναι μια χαρά!!! Συμφωνεί και ……μαζί ήμασταν όταν τα έγραφα!!!

  12. Επανέχομαι: Ενα έργο στην ώρα του δεν μπορείς να κάνεις? Ειλικρινά, έστω ένα!!! Για να φυτέυεις ελιές μια χαρά είσαι κι εσύ και τα στελέχη σου , αλλά μέχρι εκεί!!! Προσλαμβάνεις εποχιακους τον Οκτώβρη, επιδιορθώνεις σχολεία το Σεπτέμβρη… τι να πω!!! Πρόσεχε μην τυχών και ξεχάσεις την ημερομηνία των εκλογών και κάνεις την προεκλογική σου συγκέντρωση μετά τα αποτελέσματα και την επερχόμενη – οπως φαίνετε – ήττα!!! (Δεν μου λες, ετσι για να γίνετε κουβέντα, ο Π…….. θα είναι υποψήφιος?)

  13. αυτα συμβαινουν. ξεκινησε το εργο κ αι βγηκαν θεματα που αφορουν στην ασφαλεια του κτιριου και των παιδιων. Αφου βρεθηκε λυση, τα υπολοιπα ειναι μιζερια και μθκροπολιτικη.

  14. Ωραίος προγραμματισμός ….αν δηλαδή Σεν ξεσηκωνόνταν οι γονείς ποτε θα ενημερώνατε ;ΠΟΤΕ!!Υστερα είναι υπερβολικοί και σας σαμποτάρουν …οι άλλοι φταίνε ΟΧΙ εσείς !Πρωτοφανη πράγματα ……

  15. Μια χαρά γνωρίζατε και παρακάμψατε τος διαδικασίες ..Άσχετοι και επικίνδυνοι …όλο για μελέτες μιλάτε στα σχολεία για να καλύψετε την άγνοια σας και τον υπέρμετρο εγωισμό σας ….

  16. Και με τα φροντιστήρια και δραστηριότητες των παιδιών αυτών τι θα γίνει δήμαρχε ? Ντροπή … και όλοι ξέρουμε ότι ούτε σε δύο μήνες δεν θα είναι έτοιμο … κοροϊδία δήμαρχε.

  17. Αντε ρε άχρηστοι ανίκανοι η χειρότερη δημοτική αρχή όλων των εποχών της Κω είναι μετανιώσαμε που σε ψηφίσαμε.

  18. Ακουγεται οτι χρειαστηκαν οι τεχνικες υπηρεσιες 60 ημερες προκειμενου να απαντησουν στα απανωτα μεηλ για τις δυσχερειες του εργου μας ελεγαν οι εργατες, ακουγεται οτι προισταμενοι τεχνικων υπηρεσιων δεν σηκωνουν τηλεφωνα και γενικα ολα πανε στον αυτοματο πιλοτο ως εργα, το κακο ειναι οτι ενω ειχαν ολο τον χρονο πλεον θα μπουνε τα παιδια το 2023 μετα τις γιορτες και ισως πιο μετα κριμα σε εμας τους γονεις στον προγραμματισμο που εχουμε κανει για τα παιδια μας τα φροντιστηρια τα αγγλικα τις δραστηριοτητες ολα πανε πισω ειμαι εξοργισμενη με την ανευθυνοτητα τους μας ειπαν οι εργατες οτι ειναι σταματημενο το εργο 60 ημερες 60 ημερες και δεν εκανε κανενας τιποτα, γιατι να πανε τα παιδια μας τοσο πισω?
    Θεοδοση στις αρχες ημασταν ολοι περηφανοι για το εργο σου λεγαμε ενας Δημαρχος αγαπησε το νησι μας, μετα την πανδημια εισαστε ανυπαρκτοι σκουπιδια δρομοι μπαλωμενοι σπανε τα αμαξια πεφτουν μηχανακια η Κως παραπαιει γιατι Θεοδοση το κανεις αυτο στο νησι δεν θες να εισαι Δημαρχος του?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ