Open Mall στην πόλη της Κω με τη συνεργασία Δήμου, Επιμελητηρίου και τη συμμετοχή 221 επιχειρήσεων και καταστημάτων- Αλλάζει η εικόνα! (Δράσεις ύψους 1,8 εκ. ευρώ ΦΩΤΟ)

50
4721

ΘΕΜΑ : “Open Mall στην πόλη της Κω με τη συνεργασία Δήμου, Επιμελητηρίου και τη συμμετοχή 221 επιχειρήσεων και καταστημάτων- Αλλάζει η εικόνα του κέντρου με έργα και δράσεις ύψους 1,8 εκ. ευρώ.”

Μια νέα προοπτική για την πόλη της Κω συνιστά η Δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) στην πόλη, που θα αλλάξει την εικόνα του κέντρου.

Ο Δήμος της Κω υπέβαλε την αίτηση και όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η πράξη «Δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στον Δήμο της Κω» από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Κω.

Δικαιούχος είναι ο Δήμος Κω που διεκδικεί συνολικά 1.388.837,20 € και συνδικαιούχος το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με το ποσό που του αντιστοιχεί να ανέρχεται σε 399.280,00 €.

Συμμετέχουν 221 επιχειρήσεις και καταστήματα στις οδούς: Ακτή Κουντουριώτη (από την δυτική πλευρά του κάστρου έως το Λιμεναρχείο), Ρήγα Φεραίου, 25ης Μαρτίου, Ηφαίστου και Απελλού, Πλατεία Διαγόρα, Ελευθερίου Βενιζέλου (από Ηφαίστου έως Αντ. Ιωαννίδη), Αντ. Ιωαννίδη, Κλεοπάτρας, Βασιλέως Παύλου, Ελευθερίου Βενιζέλου (από Βασιλέως Παύλου έως Μητροπόλεως), Μητροπόλεως, Ιπποκράτους (από Μητροπόλεως έως πλατεία Ελευθερίας), Ναυκλήρου.

Ουσιαστικά θα αναβαθμιστεί ολόκληρη η περιοχή και η τοπική αγορά θα κινηθεί με άλλες ταχύτητες.

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν από το Δήμο Κω στα πλαίσια του προγράμματος περιλαμβάνουν:

-προμήθεια φωτιστικών σωμάτων, στυλών και pillars για την αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού.

-σύστημα έξυπνου φωτισμού.

-πλατφόρμα έξυπνης πόλης.

-συστήματα ελεγχόμενης στάθμευσης.

-συστήματα παροχής δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (free wifi).

-προμήθεια και εγκατάσταση αστικού εξοπλισμού κατασκευασμένου με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά (έξυπνα παγκάκια).

-προμήθεια ενός mini bus.

-σύστημα ψηφιακής σήμανσης μνημείων και πολιτιστικών χώρων.

-συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε πεζόδρομους (βυθιζόμενα κολωνάκια).

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για λογαριασμό του Εμπορικού Συλλόγου Κω «Ο Ερμής» είναι η προμήθεια και τοποθέτηση: κινητών προστεγασμάτων (τέντες), ομπρελών, γυάλινων ανεμοφρακτών, πινακίδων καθώς και η προμήθεια και λειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η περιοχή στην οποία βρίσκονται οι 221 επιχειρήσεις και καταστήματα της Κω θα αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά με σύγχρονο φωτισμό και παρεμβάσεις που θα δώσουν επανεκκίνηση στην τοπική αγορά με αποτέλεσμα πολλαπλά οφέλη τόσο για τις ίδιες όσο και για τους κατοίκους. Ειδικότερα:

Οι 221 επιχειρήσεις αποτελούν τμήμα ενός νέου θεσμού, συνεργάζονται, ενώνουν τις δυνάμεις τους (για παράδειγμα με μία ενιαία κάρτα εκπτώσεων), αποκτούν πρόσβαση σε ευρύτερο καταναλωτικό κοινό, διαφημίζονται μέσα από την ειδική πλατφόρμα που θα δημιουργηθεί, προσφέρουν κίνητρα στους πελάτες για να τις προτιμούν και δημιουργούν ένα ισχυρό brand name

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης θα κάνουν μία πολύ πιο ευχάριστη βόλτα στην αγορά, η περιήγησή τους θα είναι πιο οργανωμένη με τη χρήση πληροφοριακών πινακίδων με τουριστικές, εμπορικές και πολιτιστικές πληροφορίες και θα έχουν άμεση επικοινωνία με τα καταστήματα μέσω χρήσης ενιαίας πλατφόρμας. Θα βλέπουν το κέντρο της Κω με μία άλλη ματιά, θα έχουν την χαρά ότι ενισχύουν τον τόπο τους.

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

50 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ενας ΕΛΛΗΝΑΣ....ΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

  ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (πλην μερικων) ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ…

  • Άλλα κι άλλα, έμποροι της πλάκας με αρχαία προϊόντα και τιμές Κολωνακίου. Ένα πραγματικό Mall θα τους κλείσει.

   Κόλπο για να αρπάξει Ευρωπαϊκό χρήμα ο Κυρίτσης και εργολαβίες αναβαθμίζοντας με πασαλίματα ΜΟΝΟ το κέντρο της πόλης. Τα υπόλοιπα μαγαζιά, Αβέρωφ, Κανάρη, Βασιλέως Γεωργίου ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ… Και με μέτριες παροχές στους επισκέπτες, με κομπολόγια και εμπορεύματα της πλάκας πιστεύουν ότι θα τα οικονομήσουν όλοι… Φωστήρες του ΕΒΕΔ, θα γίνει κάποιο πραγματικό Mall όπως στο Πετρούμι και θα τα κλείσετε όλα τα μαγαζάκια σας όπως πάθατε με το Lidl που ψάχνει τρόπο με τον Δήμαρχο για μεγαλύτερη επέκταση άδειας… Θα αναλάβει ο ΑΜΙΑΝΤΟΣ…

  • Μαύρο και δαγκωτό στον κεφάλα που θέλει να εξοντώσει την πόλη για μερικούς ψηφοφόρους του αναβαθμίζοντας το κέντρο.

   Κανένα πρόγραμμα που να κάνει ανθρώπινη την υπόλοιπη πόλη υπάρχει Δήμαρχε μεσίτη; Παντού σκοτάδι, καμένες λάμπες και κάδοι σκουπιδιών γεμάτοι που βρωμάνε. Χώροι στάθμευσης ανύπαρκτοι και οι δημοτικοί αστυνόμοι με παρωπίδες δεν τους ελέγχουν αλλά γράφουν αβέρτα για να εισπράττει ο Δήμος τα μονά – ζυγά…. Έλεγχος για τις μαϊμού αναπηρικές θέσεις στάθμευσης πότε θα γίνει Κυρίτση; Να το θυμάστε, εκατό άδειες μαϊμού, χίλιοι αγανακτισμένοι θα σας ρίξουν ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ τον Μάιο.

  • Ούξωωωω βρεεεεεέ ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ που τα έργα τα θυμηθήκατε παραμονές των εκλογών μπας και φανεί το ανύπαρκτο έργο.

   Σανός για ζωντανά μετά από πέντε χρόνια πασαλιμάτων, μερικά, ένα δυο, θα αρχίσουν ίσως λίγο πριν τις εκλογές αλλά θα τα πληρώσει η επόμενη Δημαρχία που δεν θα έχει δήμαρχο τον Κυρίτση.…

  • αυτή η κυβέρνηση έχει δώσει τα πιο πολλά λεφτά στη Κω κι ας μην έρχεται ο Τσίπρας να δει τη μούρη του ακατανόμαστου

 2. χαχαχα ολα θα ειναι απο ΑΜΙΑΝΤΟ! ξερουν καλα οι απερχομενοι.χαχαχα

  εμαθαν απο την ΑΒΙΚΩ!! ΧΑΧΑΧΑ

  • Και νέο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης με ΚΑΡΤΑ, ΟΜΩΣ θα επιτρέπεται οι κολλητοί να έχουν άδειες στάθμευσης μαϊμού...

   Τι τραβάς Γιωργάκη αφέντη με τις προεκλογικές φιέστες σου και τις σαχλαμάρες που κατεβάζει μια μεγάλη, κούφια κεφάλα… Στο τέλος, μετά την ΠΕΖΟΔΡΌΜΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ θα προτείνει και πεζοδρόμηση της Ελ. ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ για να βολέψει μερικούς ακόμα, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΈΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ;;;;;

  • ΦΆΤΕ ΖΩΝΤΑΝΆ θα, θα, θα και κουτόχορτο του της Μοσχαροκεφαλής από τα Ποσειδώνια λιβάδια, υποσχέσεις για έργα μετά τις εκλογές...

   Που θα πάει, θα ξεφουρνίσει ότι επιθυμεί σε κάθε χωριό ο «ΑΜΙΑΝΤΟΣ-ΜΕΣΙΤΗΣ», θα υποσχεθεί ότι τάζουν παραδοσιακά όλοι οι ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ παραμονές των εκλογών… Πω, πω, πω, παραμονές των εκλογών θα ρίξει άσφαλτο ακόμα και στην αυλή της γειτόνισσας της Λαίδη ΓΚΑΓΚΑ… Δεν θα μείνει ούτε ένας ιδιωτικός δρόμος χωρίς να τον μαυρίσει… Ρίχνει μαύρη άσφαλτο και γλυτώνει το μαύρο και δαγκωτό που θα έτρωγε… Σκούρα τα πράγματα ΡΟΥΦΑ, η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης θα εφαρμόσει το αλάνθαστο προεκλογικό πρόγραμμα ΣΟΥΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΖΩ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ …

 3. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΓΙΑ ΑΒΙΚΩ,ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΕΡΤΑ?ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ?Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ.ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

 4. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ο ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ .ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!!

  ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 4.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 100%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΑΜΙΑΝΤΟΣ ,LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ LIDL FRAPORT ΤΟ INCLUSIVE.

 5. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

  ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΤΗΣ ΡΙΒΙΕΡΑΣ ΑΒΙΚΩ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

 6. Αντί να πηγαίνει ο περαστικός στο παγκάκι θα πηγαίνει το παγκάκι σε αυτόν. χι χι χι

 7. Όλα αυτά παραμονές εκλογών δεν είναι τίποτε άλλο παρά ανεφάρμοστες εξαγγελίες. Και αυτό γιατί υπάρχουν δύο προϋποθέσεις.. Η πρώτη και σοβαρότερη είναι να αποδείξει ο Δήμος ότι το προηγούμενο πρόγραμμα της πολεοδομικής αναβάθμισης που ο Δήμος χρηματοδοτήθηκε με οκτώ εκατομμύρια έχει ολοκληρωθεί και λειτουργεί πράγμα που δεν συμβαίνει γιατί όχι μόνο επί πέντε χρόνια δεν έκαμε τίποτε αλλά μετέτρεψε το παλιό κτίριο της φιλαρμονικής από κέντρο διαδραστικής ηλεκτρονικής ενημέρωσης σε αποθήκη, το δίκτυο ηλεκτρονικής πληροφόρησης της πόλης και των τουριστικών διαδρομών εγκαταλείφτηκε και το Ακταίον από κέντρο τουριστικής ανάπτυξης που δεσμεύτηκε ο Δήμος μετατράπηκε σε ξενοδοχείο. Η δεύτερη είναι ότι το επιμελητήριο και οι ιδιώτες θα πρέπει να συμβάλλουν οικονομικά. Να με θυμηθείτε.

 8. Είναι το ίδιο πρόγραμμα που πήρε ο Δήμος πριν από επτά χρόνια από την ΕΕΤΑΑ και ο Κυρίτσης όχι μόνο δεν το ψήφιζε αλλά και δεν το λειτούργησε. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

 9. Θα έχει πλάκα αν ψάξουνε και βρούνε τις μελέτες, τα προγράμματα και τα έργα των εκατομμυρίων που πήρε ο Καίσαρλης πριν από έξη χρόνια για το ίδιο έργο.

 10. Ξεχάσατε το κυριότερο μέτρο,το κλείσιμο της Κουντουριώτου.

  Και όλων των παραλιακών δρόμων.Αυτό που επιδιώκουν με κάθε τρόπο και μέσο όλες οι κεντρομόλες δυνάμεις.Αλλά όσο και να προσπαθούν όλοι,μια η άλλη,η Κως είναι νεκρόπολη.Επειδή έγιναν τεράστια εγκλήματα,όπως το All Inclussive και το υποχθόνιο σπρώξιμο.Ίσως είναι και το μοναδικό παραθαλάσσιο μέρος στον Κόσμο,που έχει τέτοια νέκρα το Λιμάνι του …

 11. Όταν τα έλεγε και τα υλοποιούσε με το τοπικό σήμα ποιότητας και το τοπικό νόμισμα με εκπτώσεις τον χλευάζατε. Τώρα με την ουρά κάτω γλύφετε εκεί που φτήνατε Κυριτσαίοι και επιμελητηριακοί.

 12. Τότε ήταν αυτό το πρόγραμμα και οι προτάσεις και τα έργα του Δήμου της Κω. Το ιστορικό κέντρο και το ανοικτό αρχαιολογικό πάρκο με διαδρομές εστίασης και εμπορίου. Πρέπι να ξέρεις κύριε Κυρίτση ότι μαρίνες και στάδια φτιάχνει μόνο ένας.

 13. Πήρε τα προγράμματα του καίσαρλη, τα αντέγραψε και μας τα πλασάρει. Αυτός δεν είναι μόνο κτηματομεσίτης είναι και φαταούλας.

 14. Μην στείλετε την πρόταση στο Υπουργείο γιατί θα σας κάνουν έλεγχο και θα σας ζητήσουν τα λεφτά από το προηγούμενο πρόγραμμα του καίσαρλη που ήταν το ίδιο. χι χι χι

 15. Ο Κυρίτσης προτείνει ότι προγραμμάτισε το ΟΡΑΜΑ πριν από επτά χρόνια και αυτός τα καταψήφιζε. Πραγματικά είναι άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων μάλλον του Κυρίτση.

 16. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟς ΧΩΡΙΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

 17. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ «Οι 221 επιχειρήσεις αποτελούν τμήμα ενός νέου θεσμού, συνεργάζονται, ενώνουν τις δυνάμεις τους (για παράδειγμα με μία ενιαία κάρτα εκπτώσεων)» Λυπάμαι που θα το πω. αλλά πρέπει. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ. ,

 18. Σου την στησανε και οι υπάλληλοι σου. Άσε που αυτός στο Επιμελητήριο ήξερε το πρόγραμμα του Καίσαρλη και δεν δούπε τίποτα. Τελικά είναι για γέλια και για κλάματα το φοβερό πρόγραμμα του καίσαρλη

 19. Αν καποτε στην Ελλαδα φορολογηθει η …λακια τοτε θα ξεχρεοσουμε και θα μας μηνουν και ρεστα.Τι μελετη ειναι αυτη που δεν προβλεπει νεους χωρους σταθμευσης για το κεντρο δεν το καταλαβαινω η πιστευετε οτι θα σωσει τη κατασταση ενα και μονο mini bus που γραφετε.Εδω ενα παζαρι χειμωνα καιρο εγεινε στο κεντρο και πλυμηρησαμε απο αυτοκινητα.Τι πανω στα πεζοδρομια τι μεσα στην πιατσα των ταξι τι μεσα στο χωρο του Κτελ μεχρι και μεσα στα αρχαια τζιπ και 4χ4 εβλεπες.Σοβαρευτειτε και βρητε λυσεις για νεους χωρους σταθμευσης και μετα βαλτε οσες λαμπες και παγκακια θελετε.Καλες γιορτες και καλα κρασα!

 20. Ο κύριος Κυρίτσης, σαμποτάρισε και εναντιώθηκε σε κάθε πρωτοβουλία του Καίσαρλη για συνεργασίες. Ο κύριος Κυρίτσης έστειλε στα δικαστήρια δεκάδες ανθρώπους που επιχείρησαν να συνεργαστούν. Ο κύριος Κυρίτσης ακόμα και την κατά χρήση παραχώρηση άγονων εκτάσεων του Δήμου σε επιστήμονες χημικούς που συνεργάστηκαν το κυνήγησε. Ο κύριος Κυρίτσης σταμάτησε τα προγράμματα του τοπικού σήματος ποιότητας. Αυτός λοιπόν ο κύριος σήμερα για μια ακόμα φορά ενόψει των εκλογών αλλάζει και προτείνει την συνεργασία 221 επιχειρήσεων να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκδώσουν μια ενιαία κάρτα εκπτώσεων!! όπως τότε το τοπικό νόμισμα. Ο κύριος Κυρίτσης που δίχασε την κοινωνία, έστειλε δεκάδες ανθρώπους στα δικαστήρια και έδειξε με τον χειρότερο τρόπο τον δικό του ατομικιστικό όφελος μιλά για συνεργασίες.

 21. Δήμαρχε τα έχεις παίξει εντελώς;;; Τη βλακείες τάζεις;; Σταμάτα τα ψέματα δεν τρώμε κουτοχορτο, σε λίγο θα μας πεις ότι θα φτιάξεις και διαστημικό Σταθμό έλεος δλδ. Μέχρι τις εκλογές δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνεις οτιδήποτε ότι τάζεις στον κόσμο είναι φουμαρα μόνο και μόνο για τους ψήφους.

 22. Α εντάξει ξεχάστηκε το νοσοκομείο τώρα πάμε στα Μall σε λίγο καιρό θα μας φτιάξει και από ένα σπίτι στον καθένα μας. Για να πάρεις ψήφους δήμαρχε τάζεις λαγούς με πετραχήλια αλλά τη θα πάρεις το ξέρεις πολύ καλά για αυτό λες ότι βλακεία σου κατέβει.

 23. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ. ΘΑ ΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ MALL ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΤΑ LIDL ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΛΑΨΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ………………..

 24. Τι ωραία που θα ήταν να είχαμε και ένα σινεμα που να μην στεγάζεται σε ένα μικρό ιταλικό κτήριο. Κάτι με πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις ίσως να ταιριάζε περισσότερο στο νησί μας ( και μια αίθουσα ακομα,😉)

 25. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΑΛΗΣΑΝΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΡΑΜΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 26. Δεν είναι όφις δεν είναι κροταλίας είναι το μικρό φιδάκι που τρώει και αμιάντους

 27. Το βιβλίο του Καίσαρλη με την ιστορία του Δήμου μέχρι το 2000 όλα αυτά που λέει σήμερα ο Κυρίτσης τα γράφει με το ν και με το σ. Αυτά διαβάζει ο Κυρίτσης και θέλει να τον αντιγράψει

 28. Και όμως αληθινό. Ο Κυρίτσης έκαμε αντιγραφή τα προγράμματα του καίσαρλη και σου λέει ποιός θα με πάρει είδηση παραμονές εκλογών. Στο κάτω κάτω τι κάρτα εκπτώσεων τι τοπικό νόμισμα.

 29. Θα ανοίξουν τα κατάστιχα τους και όταν δουν ότι ξαναπήρε λεφτά για το ίδιο θέμα ο Δήμος της Κω θα βάλουν τα γέλια.

 30. η πλάκα είναι ότι πριν από έξη χρόνια για το ίδιο έργο ο καίσαρλης πήρε οκτώ εκατομμύρια και ο Κυρίτσης τα δύο τάριξε στο βρόντο.

 31. Εδώ υπάρχουν επαγγελματίες σε διάφορες περιοχές της πόλης που παίζουν ξύλο κάθε αρχή της σεζόν. Το ξέρατε αυτό. τι θα γίνεις; Θα αρπάξει τα λεφτά ο δήμος και θα τα κάνει Φεστιβάλ Φιλαρμονικής και Κινηματογράφου. Έχουν άλλωστε εμπειρία στο πως να «εξαφανίζουν» τον δημοτικό πλούτο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ