ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΒΡΙΘΗΣ: ΓΙΑΤΙ θα είμαι υποψήφιος Δημ. σύμβουλος με τον Θεοδόση Νικηταρά | Ο Διχασμός τελείωσε. Δεν θα επιστρέψει, γιατί δεν τον επιθυμούμε!

93
2544

Την υποψηφιότητά του με τη νέα παράταξη του Θεοδόση Νικηταρά, ανακοινώνει μέσω της AegeaNews, ο επίτιμος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω και γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή μας, Παναγιώτης Αβρίθης.

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ

Ζούμε σε καιρούς χαλεπούς που όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε από τις πράξεις μας. Ο τόπος μας εδώ και δέκα έτη βασανίζεται προκειμένου να επιβιώσει από τα λάθη του παρελθόντος. Η αναγκαιότητα νέας αντίληψης των πραγμάτων επιβάλλει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας για πολλά πράγματα, κακώς κείμενα, στον τόπο μας. Στην κεντρική πολιτική σκηνή, αυτά που συμβαίνουν, επιβεβαιώνουν με τον χειρότερο τρόπο ότι η συναλλαγή, και ειδικά η οικονομική συναλλαγή, υπερέχει πάσης άλλης αρχής στις σχέσεις των ανθρώπων. Όμως το πιο δυσοίωνο είναι πως μολύνει τη νεολαία μας, στην κατεύθυνση απαξίωσης των ιδεών και την υποταγής της στο βωμό του χρήματος και της αναξιοκρατίας.

Προσωπικά προσπάθησα να κρατηθώ πέρα από αυτή τη λογική στην πορεία της ζωής και δεν συμμετείχα στο δημόσιο βίο τα τελευταία έτη. Παρά μόνο με συνδικαλιστική δράση για την υποστήριξη των θεσμικών διεκδικήσεων του δικηγορικού επαγγέλματος, που βάλλεται ακριβώς από την προαναφερόμενη ατμόσφαιρα, με σκοπό την κατάλυση της έννοιας της Δικαιοσύνης.

Η αναγκαιότητα για αλλαγή πορείας μιας στρεβλής κατάστασης στην αντίληψη των πραγμάτων, που αφορούν το κοινωνικό σύνολο και ειδικότερα το περί δικαίου αίσθημα, την αξιοκρατία, και τη θέληση προσφοράς στον τόπο μου και στον συνάνθρωπο μου, με ωθεί να διεκδικήσω μία θέση, ενός δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Κω.

Η επιλογή του προσώπου-ηγέτη αυτής της παράταξης, που μπορεί να ξεφύγει από την υπάρχουσα μέχρι σήμερα αντίληψη των πραγμάτων, να ωθήσει και αφυπνίσει τους πολίτες στη λογική της συμμετοχής στα κοινά, με ξεκάθαρους όρους και χωρίς κομματικές ταμπέλες, με έκανε να επιλέξω τον Θεοδόση Νικηταρά, μετά την ανακοίνωση του ως υποψηφίου Δημάρχου της Κω.

Είναι γνωστός ο πολιτικός χώρος από τον οποίο προέρχομαι. Δεν το κρύβω εξάλλου ότι είναι αυτός της κεντροδεξιάς. Όμως η συμμετοχή στα δημοτικά δρώμενα του τόπου απαιτεί την μεγάλη υπέρβαση, τον κομματικό απογαλακτισμό και την αντικειμενικότητα της σκέψης στη λήψη των αποφάσεων.

Σε αυτή τη λογική, η αναφορά προσώπων που πρόσφεραν στον τόπο αδιαμφισβήτητα, όσο και να μην θέλουν κάποιοι να το αποδεχθούν, η επίκληση κομματικών ταμπελών προκειμένου να καταδείξουν ότι αυτοί είναι με το επερχόμενο κόμμα που θα κυβερνήσει τη χώρα, και η αναφορά στον επαγγελματικό κλάδο των δικηγόρων, και μάλιστα σε ορισμένους εξ αυτών, μόνο διχασμό μπορεί να φέρει και αρρωστημένο πολιτικό φανατισμό.

Τέτοιες αντιλήψεις δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Δεν υπάρχει περίπτωση πλέον ο δημότης να μπει στη λογική του σημερινού δημάρχου, που μόνο διχασμό προκαλεί στην κοινωνία. Η λογική του «όποιος δεν είναι δικός μου, είναι εχθρός μου» πρέπει να τελειώσει. Η λογική της συναλλαγής και της ανταλλαγής πρέπει να σταματήσει. Η ποινικοποίηση του δημόσιου βίου που επικράτησε στα δημοτικά δρώμενα έχει φοβίσει τον δημότη να ασχοληθεί με τα κοινά και έχει απομακρύνει τους νέους από τα κοινά.

Όσο και να θέλει ο σημερινός δήμαρχος να δημιουργήσει χαρακώματα, πόλεμο κοινωνικό δεν θα προκαλέσει. Ο Διχασμός τελείωσε. Δεν θα επιστρέψει, γιατί δεν τον επιθυμούμε!

Οι λογικές των ταμπελλών αφορούν ανθρώπους που θέλουν κάλυψη για να κρύψουν τα προσωπικά τους ελαττώματα. Όμως τα ελαττώματα προσωπικότητας δεν συνάδουν με την ενασχόληση με τα κοινά. Ο πολιτευόμενος είναι ανάγκη να έχει περίσσευμα ψυχής να δώσει στον συνδημότη, στον συνάνθρωπο! Οι αφοριστικές λογικές κατέστρεψαν το νησί πριν μερικά χρόνια και σήμερα πληρώνουμε το τίμημά τους.

Προοπτική στον τόπο δεν υπάρχει αφού δεν προγραμματίζουν και δεν διεκδικούν κάτι το μεγάλο για το νησί μας. Η καθημερινότητα του πολίτη έχει γίνει το ζητούμενο, όταν η τουριστική ανάπτυξη τρέχει. Οι επιχειρηματίες του τόπου μας πληρώνουν, χωρίς να απολαμβάνουν τις παροχές που πρέπει. Ο Δήμος έχει αναπτύξει λογικές αθέμιτου ανταγωνισμού ακόμα και μεταξύ των επιχειρηματιών, αφού άλλοι πληρώνουν και άλλοι τοποθετούνται στο απυρόβλητο. Προοπτική για το νησί και τα μεγάλα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν δεν υπάρχει.

Η συμπόνια στην αντιπολίτευση δείχνει το ποιον ήθελε να έχει αντίπαλο αυτή η δημοτική αρχή. Η κοινωνία μας όμως χρειάζεται μια διαφορετική δημοτική αρχή, που να πιστεύει στον άνθρωπο και στην αξία του. Πιστεύοντας ότι ο Θεοδόσης Νικηταράς συγκεντρώνει όλα τα εχέγγυα για αντικειμενική, ελεύθερη και έντιμη σχέση ανάμεσα στο δημότη της Κω και στη δημοτική αρχή, αποφάσισα μαζί με άλλους συμπατριώτες μας να είμαι μαζί του σε αυτόν τον αγώνα. Για μια Κω μακριά από κάθε έννοια εκδίκησης, χωρίς προστάτες, χωρίς συναλλαγές και με εντιμότητα στη σχέση της δημοτικής αρχής με τον δημότη.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΒΡΙΘΗΣ

93 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ @@ΥΡΙΣΤΟ.ΕΦΕΡΕΣ ΜΙΣΟΣ,ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΞΑΝΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΣΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ.ΓΥΦΤΕ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΤΣΗ.

   • Για να δούμε, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΌΨΕΙ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΑ, ο ΘΕΟΔΌΣΗΣ που 4 χρόνια κρυβότανε στο πηγάδι ή ο ΔΙΚΗΓΌΡΟΣ που ΣΤΉΡΙΖΕ ΚΥΡΊΤΣΗ;;;

    Για να θυμηθούμε, το δίδυμο των δικηγόρων που ΈΚΟΨΑΝ από την παράταξη της Μοσχαροκεφαλής της Ευρώπης δυο μήνες μετά την εγκατάσταση τους στον Δήμο όταν ο ΚΥΡΊΤΣΗΣ τους έκοψε την φόρα να μετατρέψουν σε γραφείο εξυπηρέτησης των πελατών τους τις δημοτικές υπηρεσίες;;;; …

   • ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ, τόσο μεγάλο μίσος έχεις για τον ΚΥΡΙΤΣΗ που ΚΑΤΆΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΊΖΕΙΣ τον υποψήφιο του ΣφΥΡΙΖΑ;

    Πίσω από τον άβουλο ΘΕΟΔΌΣΗ κρύβονται οι Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ του ΣφΥΡΙΖΑ και εσύ ένας κάργα δεξιός για να βγάλεις τα απωθημένα σου κατάντησες να συνεργάζεσαι με τους γιαλατζί αριστερούς;;;; Εάν είχες κότσια ας κατέβαινες για δήμαρχος με την ΝΔ να σε στηρίξουμε, τώρα θα φας ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ….

  • Καλα σου ητανε κυριτση,σιφακι,μουζουρακη,μαραγκε,γερασκλη,και παει λεγοντας.Το τελος σας θα είναι χωρις πατο.Τα δικαστηρια θα πανε καπνος,και θα υπαρξουν καταδικες[βλεπε δηρας,βλεπε μαρινα,βλεπε τραινάκια,και,και,και]..Κατασρεψατε ολκληρο νησι.

   • σε υπηρεσίες του δημου??????? γραφεια στον δημο που μπηκαν ως σεκιουριτη,προσληψεις παρανομες σε μαρινα.Αναθεσεις καθαριοτητας παρανομες.Κυριτση τι ειπες στην κοπελα που δουλευε ως καθαριστρια όταν ηρθε να σε βρει στον δημο;;;,ότι τζαμπα δουλευει γιατι δεν την ηθελες,και την απελυσες.Εχεις κανει πολλα φρικτα στους εργαζομενους για τα οποια ο κοσμος θε σε τημωρησει σε μεγιστο βαθμο.

  • Ο κυριτσης κατεβαζει υποψηφιους που δεν τους γνωριζει ανθρωπος στο νησι,και ο θεοδοσης κατεβαζει τον παναγιωτη που κανει για ολους τους υποψηφιους της δημοτικης αρχης.Και εάν κυριτση δεν κατεβαινες για δήμαρχος,ουτε συμβουλος δεν θα εβγαινες.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

 1. Με τετοια θεση, ειναι προφανες οτι δηλώνετε την κομματική σας ταυτότητα και οτι εχετε βλεψεις για αλλα μεγαλεία. Δεν νομίζω οτι η διαχειριση σκουπιδιων, αποχετευσεων, βιολογικών και κοινωνικης αλληλεγγύης μπορει να σας ενδιαφέρουν σοβαρα , ας μην κοροιδευόμαστε. Η τοπική αυτοδιοίκηση θελει ανθρωπους να νοιαζονται για την καθημερινότητα του πολίτη και οχι αναζητητες νεων οφικιων! Αρκετα με την εμπλοκή πολιτικής και δημοτικων υποθέσεων. Δεν πηρατε το μαθημα απο το Συριζα, που κανεις δεν θελει το δαχτυλίδι του!

 2. Εύχομαι όσα λες εναντίον του διχασμού να τα εννοείς Κ Αβριθη όπως επίσης και περί πολιτικής ταμπέλας , α ναι τότε συζητάμε .

 3. Κατ’αρχήν σου εύχομαι επιτυχία στην επιλογή σου.Όμως σε βαρύνουν πολλά
  «ΑΛΛΑ’…….Οι ψηφοφόροι σου θυμίζουν την πολιτική σου πορεία στα δημο-
  τικά δρώμενα :1ον στήριξες τον Ξυπολυτά? 2ον στήριξες τον Παυλίδη?
  3ον στήριξες τον Κυρίτση? 4ον στήριξες τον Καίσερλη? Ε..Ε..Ε..ΜΟ ΚΑΙ Μο
  που λένε οι παλιοί Κώοι!!!!
  Ένας πολιτικός που κάνει βόλτες σε αντίθετα κάθε φορά πολιτικά σχήματα
  γίνεται επικίνδυνος και γίνεται κλωστή στις κουρελούδες!!!

  • Λογικός προβληματισμός..
   Το ερώτημα είναι ο ψηφοφόρος με τι κριτήρια ψηφίζει και γιατί..
   Αχ Ελλάδα σε αγαπώ..

 4. Χτες ο κ. Κυρίτσης ήταν σε γάμο στην Κέφαλο. Αναρωτιέμαι σε πόσες λακούβες έπεσε μέχρι να φτάσει στο αρμενάκι… Απαράδεκτη κατάσταση!!!

 5. Κύριε Αβρίθη είστε πίσω από όλα αυτά και όχι κάποια στιγμή αποφασίσατε αφού προχώρησε σε ανακοινώσεις ο κ. Νικηταράς, ο οποίος ας μη ξεχνιόμαστε είχε υπάρξει μέλος της τοπικής διοίκησης αυτά τα 10 τελευταία χρόνια της ταλαιπωρίας. Η συμπεριφορά του υπήρξε κάκιστη. Άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει. Κάνετε ότι θέλετε αλλά μην προσποιείστε κιόλας.

  • Συνδιοργανώνει με τούς λοιπούς που θέλουν εξουσία πράγματα και καταστάσεις και τώρα ακολουθεί και στηρίζει τον Αρχηγό που έχρισε αυτός και η παρέα του…
   Μα γιατί..
   Μα γιατί… Μα γιατττιιιιιι…..

 6. Διάβασα με προσοχή τις δηλώσεις του κυρίου Αβρίθη. Και κατανόησα πλήρως την ανάγκη που εξέφρασε ώστε να κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο επίτιμος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου στην ουσία μας λέει δύο ουσιώδη πράγματα. Πρώτον ότι η νοσηρή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί γιατί αποβαίνει εις βάρος της κοινωνίας μας και δεύτερον ότι απαιτείται συστράτευση όλων των δυνάμεων του νησιού μας για να ανοίξουμε νέους ορίζοντες στην κοινωνική, ηθική και αναπτυξιακή προοπτική του νησιού μας. Χαίρομαι γιατί ένας επώνυμος πολίτης της Κω σηκώνει το ανάστημα του και λέει όχι στο τέλμα και στη σήψη. Η Κως μπορεί να ελπίζει.

 7. …στου γιαλού τα Βοτσαλάκια.. έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και σ αυτούς που την υπηρετούν…Άνω σχώμεν τας καρδίας..τω Κυρίω κλείνομεν…

 8. Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του και τους έπιασε πανικός. Ο Αβρίθης φιλάρες είναι ένας, επώνυμος και ξεκάθαρος. Άλλοι να κρίβονται Ξέρει να αγωνίζεται και τουλάχιστον δεν έθιξε κανέναν πολίτη. ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

 9. Ακόμα τρέχει ο Κυρμίτσης. Και ακόμα δε είπανε τους άλλους υποψήφιους. Σταγόνα σταγόνα θα του βγει ο αέρας.

 10. Κύριε Αβρίθη γνωρίζω την πολιτική σας τοποθέτηση, όμως για την Κω και τον Δήμο με συγκινήσατε. Υπάρχουν σωστοί άνθρωποι σε όλα τα κόμματα.

 11. Χσχαχαχαχα….φαντάσου αγωνία που έχει ο πατερούλης,για να πάρει το «αίμα» του πίσω 😝

 12. Με την ανακοίνωση του Αβρίθη ανοίγει νέο κεφάλαιο στα τοπικά πράγματα της Κω. Η συμμετοχή του και το κάλεσμα του για ενότητα δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.

 13. Τον απερχόμενο τον έπιασε κατάθλιψη και φωνάξανε τον γνωστό γιατρό του. Ο γιατρός επεφάνθη ότι η αιτία είναι ο Αβρίθης και χρειάζεται άμεση φαρμακευτική αγωγή.

 14. Κ Αβριθη Όλοι γνωρίζουμε το παρασκήνιακο παιχνίδι που παίχτηκε και θα παιχτεί!! Είδη πρίν ξεκινήσει καν η προεκλογική σας εκστρατεία Όλοι πλέον έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας για την καινούργια παράταξη!! Λυπάμαι δεν ήταν έντιμο απο την πλευρά όλον εσάς….!! Η ψαλίδα θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι φαντάζεσαι!!

 15. Μην μου στεναχωριέσαι και πολύ. Ο Κυρίτσης σου δεν φτάνει το 20% Αλλά εγώ θα σου κάνω δώρο έναν αμίαντο άν πάρει παραπάνω.

 16. Κ Αβριθη ψηφοφόροι δεν είναι μόνο στην πόλη! Τα χωριά δεν σας θέλουνε γιατί απλά υπογιοπηθηκατε πάρα μα πάρα πολύ!! Κ Ρουφά έντιμη και ειλικρινής!! Θα μας βρείτε μπροστά σας!!

 17. Από όλα όσα διαβάζω αυτές τις μέρες βγάζω το συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Κω και η Ν Δ Κω στηρίζουν τον Θεοδόση Νικηταρά. Το ΚΚΕ στηρίζει την Κικη Μακρή. Το ΠΑΣΟΚ ποιόν στηρίζει;;;

 18. Κύριε Νικηταρά: φαίνεται ότι κάνετε λάθος από την αρχή
  στην επιλογή υποψηφίων!!!Μήπως είναι κολλητός του ένας που
  διώκεται για αδικήματα (κατά τον μισό Ποινικό Κώδικα) ?
  Κύριε Νικηταρά είσθε στην αρχή……έχετε λίγο χρόνο να αλλάξετε στα
  πρόσωπα που ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ να καθαρίσουν την πολιτική στον Δήμο.
  Βάλατε τον λύκο να φυλάει πρόβατα……Σύντομα κάποια «καθαρά’πρόσωπα
  θα τα δείτε στα ποινικά ακροατήρια!!!!!

 19. γιωργάκο μου καημένε. Πού να δεις τι σου ρχετε ! Τα ξερες αλλά δεν τα περίμενες. Τα υπογλώσσια να του ετοιμάζετε εκεί στην παράταξη οι κοντινοί του. Χάτε ότι φάατε φάατε. Είπε νερά ?😂😂😂

 20. Και ο Τέλης.. και ο Αβρίθης…βρε τι μου θυμίζει….τι μου θυμίζει….Πάλι
  θα χάσεις ….έτσι όπως παλιά…και τα παράτησες…σιγουράτζα ε σιγουράτ-
  ζα!!!!!ΚΎΡΙΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ!!!!

 21. Έλα ρε Παναγιώτη. Άντε να αναιβένουμε. Νόμιζε ο Κυρίτσης ότι θα έκανε παρέλαση. Αμ δε. Πού να βγουν και τα υπόλοιπα ονόματα. Καλή δύναμη φίλε

 22. με τον Παναγιώτη αποτρελαθήκανε που να βγει και ο Μανολης δεν θα προλαβαίνουνε φαρμακεία

 23. ποιος υπαρασπιζόταν τους λαθρομεταναστες νομικα και αφιλοκερδος, ποιος ειχε ταχθει υπερ του hot spot κτλ κτλ? Απο κει που ηρθες και εσυ ……

 24. Απορια….ο Νικηταρας δηλαδη και η στηριξη που εχει από τον Καισερλη είναι το νέο;Παναγιωτη μας δουλευεις;

 25. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι επι της θητειας του εγινε αναπληρωτης δημαρχος. Η Ρουφα εφαγε το αναθεμα με ολα τα σκανδαλα του διδυμου των δημαρχων, να βγαινουν στο φως για να επανελθουν στο προσκηνιο , οι δηθεν παρθενογεννημενοι σωτηρες. Η αισχροτητα στο προσκηνιο. Οι ασπαστες θα επρεπε να χαμηλώσουν την δηθεν περφανεια τους για τη νεα, και καλα παραταξη κυριε Αβριθη.

 26. Μπράβο παναγιωτη. Επιτέλους τα δυναμικά άτομα από όλα τα κόμματα να φτιάξουν μια παράταξη που να ενώσει και ο τόπος μας να πάει μπροστα.

 27. Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΘΕΛΩ«, ΤΟΥ «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ«, ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑΣ, ΤΟΥ `ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ`, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
  ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠ`ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ). ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…
  ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ

 28. Φιλάρα μικρά χωριό τα λίγα σπίτια. Όλοι μας ξέρουμε τι γίνεται στα χωριά. Άσε που ο δικηγόρος στην Καρδάμαινα είπε κατάφατσα στον Κυρίτση ότι τελείωσε. Εμείς είμαστε εδώ για τον Κυρίτση ΤΕΛΟΣ

 29. Όσοι γράφουν υπέρ της κυρίας Ρούφα και κατά του κυρίου Νικηταρά είναι Κυριτσικοί. ΒΕΡΟΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ

 30. Είπαμε μασόνους έχει. .. εργολάβους έχει. .. μηχανικός είναι κι αυτός. .. αααα τώρα έχει και υπόγειους δικηγόρους. ..

 31. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΧΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
  ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΕΣΥ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟ 2014 ΣΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΟΙΛΙΤΕΥΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΚΗΞΑΤΕ. ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΩΡΕ. ΦΥΤΕΒΑΤΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΑ

 32. Σάπιο δεν γίνεται ο θεοδοσης βαρκας είναι η πρώτη Κυριακή του Κυρίτση τον τελιομενη η νίκη του βαρκα

 33. Όπου και αν πας όπου και αν μιλήσεις όλοι είναι εναντίον του Κυρίτση. Δεν έκανε τίποτε. Μας εγκατέλειψε. Δουλεύει μόνο για τον εαυτό του. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Τραγικά λάθη που υποτιμούσαν την κρίση και την αξιοπρέπεια των πολιτών. Ο Αβρίθης έκανε το αυτονόητο που μόνο ένας Αβρίθης θα έκανε. Κίνησε μαζί με άλλους και φυσικά με τον Θεοδόση τις διαδιασίες της απομάκρυνσης του. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ

  • Σταζει μέλι το στόμα τους!
   Ασε ρε φιλε, θυμομαστε ακομα τις αληχημείες του με την καταθεση προσφυγής για το hot spot και ποσες άλλες επιτυχίες του….

 34. Τι ήταν πάλι αυτό κύριε Παναγιώτη;; Του άλλου του ήρθε ο κεραυνός σφοντύλι. Πρόσεχε σε παρακαλώ γιατί την άλλη φορά δεν τον προλαβαίνουμε Θα τον χάσουμε.

 35. Θα σε ψήφιζα αν ήσουν με την Ιωάννα. Με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και με τους αποστάτες θα πατώσεις….

 36. Κυριε Αβρλιθη επειδη δεν τρωμε κουτοχορτο… μαλλον ο Νικηταρας ερχεται μαζί σου και οχι εσυ μ αυτόν.
  Ενα υποχειριο ψαχναται και το βρηκατε.
  Τον κυριτση τον τελειωσε η ρουφα μονια μοναχή

 37. εως τώρα έγραφε ο Γ Αβέρωφ για τον Κυρίτση και τώρα γιαντον Νικηταρά θα γράφει ο Αντιναυάρχου Ιπποκράτους Ιωαννίδη. Καλή σταδιοδρομία Π…………….

 38. Θα μας τρελαίνετε ; Ρε Παναγιώτη εσυ δεξιός δεν ήσουν ; Τώρα ΣΥΡΙΖΑ ; Πάει κάτι πίνουν αυτοί όλοι !!!

 39. Όσοι γράφουν υπέρ της Ρούφα και εναντίον του Νικηταρά είναι Κυριτσικοί. Αλλού αυτό Γεώργιε έχεις τελειώσει όπως σου είπε και ο δικηγόρος από την Καρδάμαινα.

 40. Κουτόχορτο έτρωγε το αφεντικό σου που νόμιζε ότι θα κάμει περίπατο. Άντε γεια και θα την βρεις από τον Νικηταρά.

 41. Υπάρχει διάχυτο στην κοινωνία το αίτημα για αλλαγή στα δημοτικά πράγματα. Δυστυχώς η παράταξη Κυρίτση πήγε το νησί πολύ πίσω. Η κ. Ρούφα ήταν η μόνη το προηγούμενο διάστημα που σήκωσε το κύριο βάρος της αντιπολίτευσης. Το έκανε με θάρρος, γνώση και εντιμότητα. Παρ΄ όλα αυτά δεν κατόρθωσε να συσπειρώσει την κοινωνία μαζί της. Οι λόγοι είναι πολλοί και δεν φταίει και η ίδια σε μεγάλο βαθμό γι αυτήν την αδυναμία. Το πολιτικό αυτό κενό έπρεπε όμως να καλυφθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, απ’ όλο το κοινωνικό και επαγγελματικό φάσμα, με το άκουσμα της υποψηφιότητας του Θ.Νικηταρά αμέσως συντάχτηκαν μαζί του. Η κοινωνία ολόκληρη στο πρόσωπό του βρήκε την απάντηση στην κακή διοίκηση Κυρίτση. Ο τόπος μας δεν σηκώνει άλλη χαμένη τετραετία

  • Ποιές όμως οι πιθανότητες να είναι χαμένη και με Νικηταρά; Υποθέτω εδώ θα είμαστε να δούμε…

 42. Για δες τε ποιος μιλαει για διχασμό,για συναλλαγες και ενότητα! Αξιοπιστία μηδεν! Το μονο που μπορει να λέει είναι «………. όλοι του κόσμου ελάτε να ενωθούμε»!

 43. κ. Αβρίθη, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά είναι η πρώτη φορά που η ανακοίνωση ενός υποψηφίου συμβούλου προκαλεί τέτοιον πανικό. Δεν σε ξέρω από κοντά και δεν μου αρέσει που είσαι δεξιός, αλλά μου αρέσει ο τρόμος που προκάλεσες στους καλαμοκαβαλάρηδες που διοικούν.

 44. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΕΣΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΪΔΕΆΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΆΛΕΥΑΝ ΜΑΖΥ ΣΟΥ Υ.Σ.ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΔΕΙΣ

 45. ΠΡΙΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΗΣ

 46. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ Ν.Δ. ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ .ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΊΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

 47. Ο λαός Παναγιώτη μου δε θα στηρίξη ποτέ έναν υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζετε στηρίζεται στα κρυφά από έναν ξεφτίλα πρωθυπουργό που ξεπουλά τη χώρα μας. Για αυτό και μόνο θα μαυριστεί. Όχι να καφιέται και ο Τσίπρας ότι βγάζει Δήμαρχο. Όποιος στηρίζεται από τον ανθέλληνα Τσίπρα θα τρώει άκυρο. Φτάνει πια

 48. ρε Σπίθα οποίος δεν σε ξέρει. σε έχουμε μάθει πια. σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και με άλλη παράταξη είσαι. δεν ζαλιστικες να τριγύριζεις απο δώ και απο εκεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ