ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Νέος και σύγχρονος εξοπλισμός για τη Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω

14
1555
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
ΘΕΜΑ : “Νέος και σύγχρονος εξοπλισμός για τη Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω.”

Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, έχει δώσει εξετάσεις και έχει αποδείξει τη χρησιμότητά της.

Υπενθυμίζουμε ότι δημιουργήθηκε κυριολεκτικά από το μηδέν και η συμβολή της στην αντιμετώπιση και πρόληψη πυρκαγιών αλλά και σε άλλα φυσικά φαινόμενα, όπως ο σεισμός που έπληξε το νησί μας πέρυσι, δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Ο Δήμος Κω ενισχύει με νέο και σύγχρονο εξοπλισμό τη Δομή Πολιτικής Προστασίας.

Ήδη παρελήφθη και σήμερα διανεμήθηκε σε όλο το προσωπικό και τους εθελοντές που λαμβάνουν μέρος στις επιχειρήσεις αντιμετώπισης εκτάκτων φαινομένων (πυρκαγιές, σεισμοί, πλημμύρες, κ.λ.π.) νέες στολές και υλικό απαραίτητο για την ασφάλεια τους (φόρμες πυρασφάλειας, άρβυλα, μάσκες γάντια, φακοί κ.λ.π.) αλλά και ασύρματοι.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κ. Μαραγκό και εκπαίδευση του προσωπικού, από το στέλεχος της πολιτικής προστασία κ. Νίκο Καλυμνιοναρή, σε θέματα που αφορούν την χρησιμοποίηση των παραπάνω υλικών που θα παραλάβουν ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια τους και η αποτελεσματική χρησιμοποίησή τους.

Στη δήλωση του ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης ευχαρίστησε τα στελέχη της δομής πολιτικής προστασίας και κάλεσε τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν τη δομή.

Ο Υπεύθυνος πολιτικής προστασίας κ. Σεβ. Μαραγκός όσο και ο τοπικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Γιωργαλής τόνισαν τη σημασία και την αξία της δομής δεσμευόμενοι για ακόμα περισσότερη στήριξη της από το δήμο.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

BINTEO από Δημοτική Τηλεόραση Κω – ΦΩΤΟ Χαρίκλεια Χριστοφή:

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ 2 ΙΣΩΣ ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ.

  2. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ….. ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΤΖΑΠΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ..ΚΥΡΙΤΣΗ,ΚΑΙ ΜΑΡΑΓΚΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΧΧΧΧΧΧΧ

  3. Κυριτση και μαραγκε,κανενας ντοπιος δεν υπαρχει????μονο χωριατες βολευετε,που οφειλετε αυτό.Ελατε να ζητήσετε ψηφο από τους κωους που ζουν στην πολη.Εχετε να φατε μαυρο.

  4. Για πρώτη φορά στην Κω λειτουργεί πλήρως οργανωμένη δομή πολιτικής προστασίας με προσωπικό, ασυρμάτους, εξοπλισμό, ρουχισμό, εθελοντές κτλ.
    Μη βάζετε την πολιτική στη μέση οι στενόμυαλοι. Τα σωστά να τα αναγνωρίζουμε όλοι μας.
    Πριν δε ξέραμε ότι καν υπήρχε πολιτική προστασία, ούτε τον υπεύθυνό της, τίποτα.
    Μπράβο Μαραγκέ και πάλι.

    • Προς μπραβο μαραγκε.βρε........ εχει καει το νησι και εσυ βρε /////////τους λες και μπραβο.

      Αντε βρε ///////// πηγαινε να δουλεψεις,αντι να γραφεις//////// .Σταματα να γραφεις για κυριτση και μαραγκο,γιατι σε πηρε χαπαρι ολο το νησι.Εισαι ο ιδιος πληρωμενος που γραφει στην aegeanwes,γιατι εισαι και ο μοναδικος που γραφει για τους αχαιρευτους διοικούντες.Γιαυτο σου λεω παλιογραφια του κυριτση σταματα να γινεσαι ρεζιλι.

  5. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΑΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΑΣ.

    • ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩ,ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΑΣ.ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

  6. Μπραβο Μαραγκε.. Να συνεχισεις να εξελισεις και να ολοκληρωνεις την Πολιτικη Προστασια οσο καλυτερα μπορεις.. Μπραβο!

  7. καλοριζικοι καλη δυναμη!!!!! ο ……….. να μην παει με το μηχανακι αναποδα σε μονοδρομο γιατι την επομενη θα του την παιξω…αντε δινετε το παραδειγμα μετα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ