Παρουσίαση προγράμματος προειδοποίησης και αντιμετώπισης φαινομένων τύπου Τσουνάμι στο Δήμο Κω

11
1576

ΘΕΜΑ : “Παρουσίαση προγράμματος προειδοποίησης και αντιμετώπισης φαινομένων τύπου Τσουνάμι στο Δήμο Κω.”

Ο Δ/ντής Ερευνών στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και Πρόεδρος του Συστήματος Προειδοποίησης για Τσουνάμι της UNESCO για την Ευρώπη και τη Μεσόγειο, Σεισμολόγος κ. Γεράσιμος Παπαδόπουλος και ο Καθηγητής κ. Alessandro Annunziato υπεύθυνος της Disaster Risk Management Unit του Joint Research Center, θα έχουν συνάντηση αύριο το πρωί στις 10.30 π.μ στο Δημαρχείο της Κω με το Δήμαρχο κ. Κυρίτση, τον Αντιδήμαρχο κ. Γερασκλή, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Μαραγκό και με στελέχη της Δομής Πολιτικής Προστασίας.
Αντικείμενο της συνάντησης η παρουσίαση προγράμματος προειδοποίησης και αντιμετώπισης φυσικών φαινομένων, τύπου Τσουνάμι και ο συντονισμός με τις δράσεις πολιτικής προστασίας.
Μετά το τέλος της συνάντησης, οι δύο καθηγητές θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.ΟΙ 2 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    • Μας περισσεύουν φράγκα για να ταΐζουν τους καθηγητές με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ όπως έκαναν στην Ρόδο!!!!

      Βρε πάτε καλααααααααά. Κλείστε πρώτα τις τρύπες του σεισμού και μετά εάν σας περισσεύουν μοιραστείτε τα με τις … της σεισμολογίας…..

  2. ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ..ΛΑΛΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ EGEANWES.ΑΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ,ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΟΥΛΗ,ΜΠΟΧΑΛΕ,ΑΝΩΝΥΜΕ,ΣΟΥΡΩΜΕΝΕ,ΨΥΧΑΚΙΑ.ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ..ΡΑΣΕΙΣ.

  3. Γεώργιε εσένα ποιός θα σε σώσει απο το τσουνάμι των Κώων στις δημοτικές εκλογές;;;;;;;;;;;;;

  4. 17 ιουλιου 2017 αρθρο για το τσουναμι της αμοργου και 21/7/2017 σεισμος

    πριν τον περσυνο σεισμο (?2 μερες)υπηρξε ενα αρθρο για το τσουναμι της αμοργου το 59 νομιζω, σε αυτο το site ενος καθηγητη απο την Κω και 2 μερες μετα ειχαμε το 6.7 πάντως.λέτε???????

  5. η Κως με ενα μικρο τσουνάμι ανα 1000 χρόνια θέλει να κάνει σύστημα προειδοποίησης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα ή μας δουλεύουν ή θέλουν να φάνε . Στη Ρόδο πριν 15 χρόνια, που έχει ποιο συχνά τσουνάμι κάποιος αλλος καθηγητής Λ. έφυγε νυχτα απο το κοσμο που ξεσηκώθηκε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ