Κοινή πρωτοβουλία των 5 Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων για ΔΩΡΕΑΝ internet στα χωριά και στα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος

28
1758

ΘΕΜΑ : “Κοινή πρωτοβουλία των 5 Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων για δωρεάν internet στα χωριά και στα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος”

Η εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών σε όλη την Κω, που ανακοινώθηκε επισήμως χθες και εντάσσεται στη συνεργασία του Δήμου Κω με τον Όμιλο ΟΤΕ, ανοίγει το δρόμο για την ανάπτυξη καινοτόμων ευρυζωνικών υπηρεσιών στα χωριά της Κω.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων κ. Χριστόδουλος Τσαμπουνιάρης (Πυλίου), Σταμάτης Μαλιλής (Ασφενδιού), Μαρία Σκουφεζή (Αντιμάχειας), Γιάννης Καματερός (Κεφάλου) και Νίκος Πόγιας (Καρδάμαινας) ανέλαβαν σήμερα κοινή πρωτοβουλία για την ανάπτυξη δημοτικού δικτύου δωρεάν πρόσβασης στο internet για τα χωριά της Κω.

Με κοινή πρόταση που κατέθεσαν προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, ζητούν να εισαχθεί το θέμα προς συζήτηση και λήψη απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παράλληλα με δεύτερη πρόταση που κατέθεσαν προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Χωροταξικού Σχεδιασμού κ. Γερασκλή, ζητούν την εκπόνηση μελέτης για την ανάπτυξη δημοτικού δικτύου δωρεάν πρόσβασης στο internet σε Κέφαλο, Καρδάμαινα, Πυλί, Μαρμάρι, Μαστιχάρι, Αντιμάχεια, Ασφενδιού, Τιγκάκι.

Οι 5 Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων ζητούν την ανάπτυξη υποδομών σε συγκεκριμένα σημεία των χωριών αλλά και σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος, όπως οι παραλίες.

Επισημαίνουν ότι το νέο δημοτικό ασύρματο δίκτυο ευρυζωνικής πρόσβασης στο internet θα πρέπει να έχει ελεύθερη πρόσβαση και να είναι δωρεάν.

Τονίζουν ότι μια τέτοια πρωτοποριακή υπηρεσία από την πλευρά του Δήμου, αποτελεί κοινωνική προσφορά για τους νέους ανθρώπους και για τους κατοίκους των χωριών.

Την ίδια στιγμή, η ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο στις παραλίες του νησιού για τους επισκέπτες μας, θα αποτελέσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό μας και θα αναβαθμίσει την εικόνα του νησιού.

Σε κοινή τους δήλωση, οι 5 Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, τονίζουν:

Η εγκατάσταση οπτικών ινών δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική τομή, ένα έργο που θα αναβαθμίζει τα χωριά της Κω.

Καταθέσαμε σήμερα κοινή πρόταση στον Αντιδήμαρχο κ. Γερασκλή για την άμεση εκπόνηση μελέτης για τη δημιουργία δημοτικού δικτύου δωρεάν πρόσβασης στο internet σε επιλεγμένα σημεία στα χωριά της Κω αλλά και σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, όπως είναι οι παραλίες μας.

Είναι ένα έργο που μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα και εκ παραλλήλου με το έργο της εγκατάστασης οπτικών ινών.

Αποδεικνύουμε ότι τα χωριά της Κω και τα τοπικά συμβούλια έχουν ρόλο και φωνή, δεν είναι διακοσμητικά, όπως στο παρελθόν.

Μπορούν να διεκδικούν και να υλοποιούν έργα για τους πολίτες.

Θέλουμε η πρότασή μας να εγκριθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο και ελπίζουμε να στηριχθεί από όλες τις παρατάξεις αφού είναι ένα έργο που υπερβαίνει παραταξιακές σκοπιμότητες και έχει ως άμεσο αποδέκτη τον πολίτη.

Ακολουθεί η πρόταση των 5 Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Χωροταξικού Σχεδιασμού κ. Γερασκλή και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κρητικό.

Προς:

κ. Δαυίδ Γερασκλή

Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Χωροταξικού Σχεδιασμού

Κοιν:

κ. Αντώνη Κρητικό

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

Η εγκατάσταση νέου δικτύου οπτικών ινών στις δημοτικές κοινότητες και στα χωριά της Κω, που έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών του Δημάρχου και της συνεργασίας του Δήμου με τον όμιλο ΟΤΕ, ανοίγει το δρόμο για την ανάπτυξη και χρήση ευρυζωνικών υπηρεσιών στα χωριά μας.

Σε αυτό το πλαίσιο καταθέτουμε σήμερα μια κοινή πρόταση, που στοχεύει στην παροχή δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο σε κεντρικά και επιλεγμένα σημεία των δημοτικών κοινοτήτων και των χωριών της Κω αλλά και των σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος όπως οι παραλίες.

Θεωρούμε ότι άμεσα ο Δήμος πρέπει να εκπονήσει τη σχετική μελέτη για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το κόστος που δεν είναι απαγορευτικό.

Αντίθετα, τα οφέλη από την ανάπτυξη ενός δωρεάν ασύρματου δημοτικού δικτύου πρόσβασης στο internet θα είναι πολλαπλά.

Πρόκειται για μια ουσιαστική κοινωνική προσφορά στους νέους ανθρώπους αλλά και στους κατοίκους των χωριών της Κω.

Παράλληλα, η ανάπτυξη αυτού του δικτύου και στις παραλίες του νησιού θα αναβαθμίσει την εικόνα μας, ως τουριστικού προορισμού αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας.

Παράλληλα με την εκπόνηση της μελέτης ζητάμε να συζητηθεί η πρότασή μας αυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ληφθεί σχετική απόφαση.

Σταμάτης Μαλιλής Πρόεδρος Δ.Κ Ασφενδιού

Χριστόδουλος Τσαμπουνιάρης Πρόεδρος Δ.Κ Πυλίου

Γιάννης Καματερός Πρόεδρος Δ.Κ Κεφάλου

Μαρία Σκουφεζή Πρόεδρος Δ.Κ Αντιμάχειας

Νίκος Πόγιας Πρόεδρος Δ.Κ Καρδάμαινας

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

28 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Όλα τα έχει η Μαριωρή το γρήγορο Internet τους μάρανε... Κοπελάκια χωρίς προσόντα και γνώσεις....

  Οι μαριονέτες του Κυρίτση δεν βλέπουν τα χάλια του νησιού της αυθαιρεσίας και της παράγκες και τάζουν Internet και χαϊμαλιά.

 2. ρε νερο θα εχουμε στιν αντημαχια ;τι μ@κ@κιεσ εινε αυτά;
  χιμωνασ εινε και και νερο δεν εχομε.
  βρε δε ντρεπαιστε λιγο; τις τελευτεαισ 10 μερεσ ξιπναμε και νερο δεν εχομε να πλιθουμε!
  ναι καλα καταλάβατε ναι εκινο το νερο που πινει η προεδροσ αφου ο μεγαλοσ λαιει ότι πινεται!
  α βρρε ανικανοη ερχετε η ορα σασ!

 3. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

  ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου,ακταιον, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

 4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?

 5. αποφαση των προεδρων χωρις τα μελη σας????? συγχαρητηρια στο επισημο φτυσιμο των στελεχων σας.

 6. ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΕΓΙΝΕΣ.

 7. Ετσι απλά για πληροφόρηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επίδημο δελτίο του Ο.Τ.Ε για να μην χρωστάμε χάρη σε κανέναν πρόεδρο.
  Ευραπαική οδήγια με ορίζοντα το 2020!!!!!!!!!!!!!1
  Διβάστε λοιπόν.
  Το 2020 θα πρέπει όλοι οι Ευρωπαίοι, άρα και οι Έλληνες, να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ευρυζωνικές συνδέσεις που προσφέρουν ταχύτητες άνω των 30 Mbps, ενώ ταυτόχρονα το 50% των νοικοκυριών θα πρέπει να έχει σύνδεση στο Διαδίκτυο με ταχύτητα 100 Mbps και πάνω!
  Η Ελλάδα βρίσκεται αρκετά πίσω αν αναλογιστεί κανείς ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του Digital Scorecard της ΕΕ για το 2014 εκτιμάται πως η πληθυσμιακή κάλυψη με δίκτυα επόμενης γενιάς (κυρίως VDSL καθώς είναι περιορισμένες οι συνδέσεις οπτικών ινών) είναι στο 26,9% έναντι 61,8% που είναι στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα, η διείσδυση των συνδέσεων υπερ-υψηλών ταχυτήτων ανέρχεται μόλις στο 3,2% του πληθυσμού στην Ελλάδα όταν στην Ε.Ε. είναι στο 27%.

 8. Αφου το συνυπογράφουν οι άσχετοι πρόεδροι εμενα δεν μου πέφτει λόγος. Απλά να πω πως μιλάμε για Ευρωπαική οδηγία το δωρεάν Ιντερνετ σε όλη την πόλη και τα χωριά αλλά και τις υψηλές ταχύτητες.

  Τωρα μεγάλα παιδιά είμαστε και ξέρουμε 2 πραγματάκια.

 9. ΑΥΤΟ(ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 10. ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩ ΤΕΡΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ….!!!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΩΣ ΝΕΟΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ …….ΓΕΛΑΜΕ,,!!!ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΟ??????

  • ΑΚΙΣ,θα συμφωνήσω,θα γελάμε για καιρό με αυτούς,αλλά το δώρο να το δεχτούμε γιατί έχουμε καλούς τρόπους,αυτή η παράταξη είναι πολύ καλή για σκάνδαλα…………….

 11. Και που ειναι ο αριθμος πρωτοκόλλου του εγγράφου; της πρότασης δηλαδή! Ποτε κατατέθηκε;;; ετσι για να εχουμε καλο ερώτημα;

 12. Αλέξανδρου Σούτσου παραλλαγή με αφορμή τα έργα της δημοτικής αρχής

  -Ώ σπουδαίε Δήμαρχε μου, πόσα γρόσια θησαυρίζεις;
  -Όσα παίρνω σ’ ένα μήνα σ’ ένα χρόνο τα κερδίζεις;
  Έκτακτα τον μήνα παίρνεις εσύ χίλια… κι ας να μη!
  Εγώ παίρνω τρεις χιλιάδες εις την κάθε πιθαμή.
  Τερερέμ, λαλά, λαλά
  η δουλειά πάγει καλά.

  τι ωραία ευρουλάκια το πουγκί μου κουδουνίζει,
  και το στόμα μου σαμπάνιες και ρυζόγαλο μυρίζει
  χαιρετάτε με, με σέβας, με βαθύν προσκυνισμόν
  επιστάτης, κύριοί μου, έγινα οικοδομών.
  Τερερέμ, λαλά, λαλά
  η δουλειά πάγει καλά.

  Θα γεμίσω τες πλατείες με ωραίες προτομές
  Μ’ απευθείας αναθέσεις έχω αρχίσει απ’ τα χτες
  Και τους δρόμους δεν θ’αφήσω μόνο στ’ αυτοκινητάκια
  Μα γοργά θα τους γεμίσω με πανέμορφα τραινάκια
  Τερερέμ, λαλά, λαλά
  η δουλειά πάγει καλά.

  -Μα τους είχες πει για έργα, πως μπορείς και τα ξεχνάς;
  -Κι αν τους είχα τάξει βάση, για κορόιδο με περνάς;
  Έχω άλλες ασχολίες, ταξιδάκια – μπον βιβέρ
  Που καιρός για εργασίες, Ryan air; ποια Ryan air;
  Τερερέμ, λαλά, λαλά
  η δουλειά πάγει καλά.

 13. Εντάξει διαφωνώ. Ἀσε το ιντερνετ κραχτη στα μαγαζια που πουλάνε ένα καφε βρε αδερφέ. Τι θα καταφέρεις με αυτό; Δεν είναι καλή ιδέα.

 14. Επιτέλους γρήγορο internets στα χωρία, να μπορώ να μπαίνω στο messenger και να μιλάω με τις «υπαλλήλους». Να στέλνω τα εμβάσματα από τις επιδοτήσεις στο εξωτερικό μην μου τα πάρει η κακή η εφορία. Μπράβο στους προέδρους είστε άρχοντες.

 15. Υποχρέωση του Δήμου είναι να καλύψει όλο το νησί (αφού όλο είναι ένας Δήμος).
  Δε μας κάνετε καμιά χάρη!

 16. κ κ πρόεδροι χ 5 αφήστε τις …..ριες και κάντε μεταξύ σας κανέναν έρανο να μαζεψετε τίποτα ψιλά να συνδραμετε τον γεώργιο τώρα που πρεπει να πληρώσει μια και τον κυνηγούν δικαστικές αποφάσεις….κι αφήστε τα γρήγορα ίντερνετ και τα μεταξωτά βρακια…

 17. ΨΑΧΝΟΥΝ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ… ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ

  Πανικόβλητοι από την αντίδραση του λαού, όπως εκφράστηκε στην μόνη αυθεντική «δημοσκόπηση» του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου, ψάχνουν «προσωπικότητες» -σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ- για να στηρίξουν την προδοσία τους.Που να βρουν όμως, που ακόμα και οι «διανοούμενοι» (παρανοούμενοι…) της αριστεράς κάθονται στ’ αυγά τους, για να μην προκαλέσουν την λαϊκή οργή;Τελικά, η μόνη «προσωπικότητα» που βρήκαν, ήταν η πρώην τραγουδίστρια (επί των εποχών των παχιών αγελάδων…) Άντζυ Σαμίου, η οποία με προκλητικές αναρτήσεις της στο facebook υποστηρίζει πως η Μακεδονία δεν ανήκει μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα… Σκόπια και την… Βουλγαρία, επιτιθέμενη με χυδαίο τρόπο στους Έλληνες πατριώτες – και συγκεντρώνοντας τα… γαλλικά των χρηστών του διαδικτύου.
  Τι να κάνουμε, τέτοιοι που είναι οι συριζοκαμμένοι, μόνο μια Άντζυ Σαμίου τους αξίζει! Να την χαίρονται και να την καμαρώνουν!

 18. η εφημερίδα Suddeutsche Zeitung η οποία σε άρθρο της με τίτλο «Το τίμημα της ελευθερίας» χαρακτηρίζει τον κύριο Τσίπρα ως μετρ της πολιτικής ακροβασίας. Ως έναν αγγελιοφόρο μιας νέας εποχής που θα ξεκινήσει από το καλοκαίρι, όπου η Ελλάδα θα ανακτήσει ξανά την κυριαρχία της. Αυτό όμως είναι ψεύδος αφού ο δανεισμός και οι υπογραφείσες και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συμβάσεις –αυτές που προεκλογικά θα έσχιζε- την κρατούν οικονομικά υποτελή, σαν κράτος με ξένη διοίκηση έως το 2060. Επίσης η εφημερίδα επισημαίνει ότι οι σκληρές περικοπές που έγιναν από το 2008 σύμφωνα με τις εντολές των δανειστών δεν θα ήταν αποδεκτές από κανένα ανεξάρτητο στον κόσμο κράτος. Τέλος επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πάλαι ποτέ επαναστάτης, υλοποιεί τις οδηγίες των δανειστών με μεγαλύτερη συνέπεια από όλους τους προκατόχους του. Όπως δήλωσε και ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ με τον Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο «σχεδόν όλα έγιναν πιο εύκολα».

 19. ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ MISTER TSIPRA: ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

  Για μια ακόμα φορά, τα γερμανικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον mister Tsipra (και τον υπαρχηγό του, τον Καμμένο), για την απόλυτη συμμόρφωση στις επιταγές των Μνημονίων.

  Έτσι, η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt αναφέρει: «Για μεγάλο διάστημα η Ελλάδα θεωρούνταν το προβληματικό παιδί της ευρωζώνης. Η Αθήνα αντιστεκόταν στις μεταρρυθμίσεις και παρά τις ενισχύσεις δισεκατομμυρίων η χώρα δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Τώρα όμως οι δανειστές βρίσκουν μόνο καλά λόγια (σ.σ. για την Ελλάδα). Η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται και πάλι, αν και σε χαμηλά επίπεδα. Ακόμη και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πάλαι ποτέ επαναστάτης, υλοποιεί στο μεταξύ τις οδηγίες των δανειστών με μεγαλύτερη συνέπεια από όλους τους προκατόχους του. Το ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι τώρα συνεργάσιμη δεν αποτελεί έκπληξη…».Επιβεβαιώνοντας και πάλι, πως η αριστερά είναι προτιμότερη στα αφεντικά, γιατί κάνει αυτά που δεν μπορεί να κάνει η ψοφοδεξιά – όπως έλεγε κάποτε ο μεγιστάνας Ανιέλι.
  Εύγε Αλέξη των κομμουνιστών! Ισχύς σου η αγάπη των «δανειστών»!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.