ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μεγαλειώδης η ΠΑΡΕΛΑΣΗ στην Κω! (Παρουσία Ευρωβουλευτή ΧΑ – Κέφαλο ο Δήμαρχος – Αντιμάχεια ο Η. Καματερός- Νίσυρο ο Μητροπολίτης)

45
4711

ΔΕΙΤΕ  ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ (ανεβαίνουν)

Εντυπωσιακή και μεγαλειώδης, με ηλιόλουστο καλοκαιρινό καιρό, ήταν η παρέλαση στην Κω, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Με νεανικό παλμό η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας, στα βήματα της παράδοσης αλλά και με πρωτοτυπία η παρέλαση συλλόγων οργανώσεων, με δυναμισμό και με εθνική υπερηφάνεια η παρέλαση του στρατού, στην κατάμεστη από κόσμο που χειροκροτούσε διαρκώς, παραλιακή λεωφόρο.

Στην εξέδρα των επισήμων (δεν παρευρέθηκε εκπρόσωπος της κυβέρνησης) ήταν εκ μέρους του Προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, ο τ. Βουλευτής Β. Υψηλάντης, ο Ευρωβουλευτής της ΧΑ Ε. Συναδινός, ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο Πρωτοσύγκελος π. Χρυσόστομος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου -ο οποίος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις που έγιναν στην Νίσυρο, (ο Δήμαρχος Γ. Κυρίτσης παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις που έγιναν στην Κέφαλο και ο Βουλευτής Η. Καματερός στην Αντιμάχεια), ο Πρόεδρος του ΔΣ Ν. Μυλωνάς, ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Κω Β. Χαδούλης, ο ερκπρόσωπος της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά Β. Καλοπήτας και των ΑΝΕΛ Κ. Αγιαννίδης, δημοτικοί – περιφερειακοί σύμβουλοι , ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Σ. Σεργεντάνης, Διοικητές κλπ επίσημοι.

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η 28η Οκτωβρίου 1940 είναι μία ημέρα που δόξασε την Ιστορία του Έθνους, μια ημέρα που ολόκληρος ο Ελληνισμός μέσω του Εθνικού κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά είπε το μεγάλο ΟΧΙ στον εισβολέα.
    Είναι τραγικό να τιμούν αυτό το ΟΧΙ σήμερα οι ξενόδουλοι που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας και λένε «ναι» σε κάθε ξένο τοκογλύφο, ο οποίος έχει επιβάλει κατ΄ ουσίαν στην Ελλάδα ένα καθεστώς κατοχής.

    • Κρύφτηκε στην ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ο κοντός Μαυρογιαλούρος, ο ΨΕΥΤΗΣ,, ο ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, ο γιαλατζί αριστερός.

      Του την είχαν στήσει συνταξιούχοι, φουκαράδες με κόκκινα δάνεια και επαγγελματίες για την νησιωτικότητα με 24% ΦΠΑ…

      • Δυστυχώς ο λαός ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑΛΑΤΖΪ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Θα ακούει ΣφΥΡΙΖΑ και δυστυχώς θα στρίβει ΔΕΞΙΑ....

        Κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, λαϊκιστές που ψηφίζουν στα τέσσερα μετά από δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις αυτά που καμιά δεξιά κυβέρνηση δεν θα τολμούσε να φυτέψει στους εξαθλιωμένους Έλληνες …

      • ναι ειδαμε τι του κανατε και στις 25ης μαρτιου,ουτε ενας δεν ειχε τα κακαλα.ασε μας ρε φιλε

    • ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ .... ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ... https://www.youtube.com/watch?v=cxIywbh6Cjk

      ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ πχ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΩΤΟ η ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ. ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ…

  2. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε το 1979, ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού.
    Είναι απόφοιτος όλων των σχολείων του Όπλου του, των Σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, της Ανώτατης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας.
    Συγκεκριμένα, έχει διοικήσει το ΛΣ/32 ΤΑΞΠΝ, την Ε΄ΜΚ, την Λ΄ΜΚ στην Κύπρο, την Ελληνική Δύναμη Κοσσόβου (ΕΛΔΥΚΟ) και από το Μάιο του 2007, για 2 έτη, την 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ. Έχει υπηρετήσει, επίσης, ως Επιτελής στην 32 ΤΑΞΠΝ, στο Β΄ΣΣ και ως Τμηματάρχης Σχεδίων στον Κλάδο Ολυμπιακών Αγώνων. Από το Μάρτιο του 2009 στο βαθμό του Ταξιάρχου διετέλεσε Υποδιευθυντής του ΓΕΣ/ΔΕΔ μέχρι τον Μάρτιο του 2010 και προαγόμενος στο βαθμό του Υποστρατήγου τοποθετήθηκε Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων. Από το Μάρτιο του 2011 ως το Νοέμβριο του ίδιου έτους, οπότε και αποστρατεύτηκε, διετέλεσε Διοικητής ΜΕΡΥΠ.
    Είναι πτυχιούχος Αλεξιπτωτιστής από το 1980.
    Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα, για το βαθμό του, παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις.
    Ο Αντιστράτηγος ε.α. Ελευθέριος Συναδινός είναι νυμφευμένος και έχει 2 παιδιά.

    • Καραβανάς, φασίστας ήταν, δεξιός φασίστας θα μείνει. Σιγά το φλάμπουρο που θα πρέπει να ξέρουμε και το παρελθόν του.

      Όπου πάνε οι φασίστες της χρυσής πορδής τους αποφεύγουν σαν λεπρούς οι λογικοί πατριώτες. Οι συνεργάτες των Γερμανών στην παρέλαση κατά του φασισμού…

      • βρε ουστ φασιστακι του κωλου, δημοκρατη της τσεπης,ξενοδουλε που τολμας να πιανεις στο στομα σου τους ελληνεσ, λαθρολαγνε .

      • Για πια τιμή και δόξα μιλούν οι φασίστες της χρυσής πορδής;;; Ευτυχώς φύσαγε αέρας και δεν πιάσαμε χολέρα...

        Όλοι τον απέφευγαν σαν λεπρό αδιαφορώντας για ένα φασίστα της παράταξης που στον πόλεμο συνεργάστηκε με τους κατακτητές εχθρούς της πατρίδας μας.

        • δεν πειραζει θα κολλησετε την αλλη χολερα που υπαρχει στο πυλι ,και αυτη θα ναι καλυτερη

      • εσυ λογιζεσαι σαν λογικος πατριωτης;;;;;;κανε μπε αριστερο κουμουνι ισλαμολαγνε

    • Τι έγιναν βρε τα τοπικά ΦΡΟΥΤΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ;;;......; Μόνο με τον.... και τον ΤΣΕΛΙΓΚΑ μείνατε;;;

      Δεν είχατε έναν άνθρωπο της προκοπής να συνοδεύσει τον ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ;;; Επειδή κάποιο σας ψήφισαν από αντίδραση νομίζετε ότι ξεχάσαμε τον ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ και τους στρατιωτικούς της ΧΟΎΝΤΑΣ που πρόδωσαν την πατρίδα τους στην Κύπρο και με τις μ@λακιες τους. παρέδωσαν το μισό νησί στους Τούρκους;;;

      • εδω εσεις παραδιδετε ολοκληρη την ελλαδα στους ισλαμιστες αυτοι σας χαλασανε σφυριζαιοι;;;

  3. μερικά από τα κυριότερα επιτεύγματα του Ι. Μεταξά (τα οποία καταργούνται στις μέρες μας από τις κυβερνήσεις του Μνημονίου):
    1ον) Εξαφάνιση της ανεργίας.
    2ον) Ίδρυση του ΙΚΑ, της ΓΣΕΕ και της Εργατικής Εστίας.
    3ον) Καθιέρωση της αδείας μετ’ αποδοχών.4ον) Καθιέρωση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
    5ον) Καθιέρωση του δώρου και των αμειβομένων υπερωριών.
    6ον) Καθιέρωση της αργίας της Κυριακής.
    7ον) Επιβολή κατωτάτου ορίου μισθών και ημερομισθίων (ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα).
    8ον) Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς ως Εθνικής Εργατικής Εορτής.

    • Οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ , οι ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ μαγαρίζουν την εθνική μας επέτειο…

      ΑΕΡΑ, ΑΕΡΑ να φύγει η ΧΟΛΕΡΑ…

  4. 9ον) Απαγόρευση της εργασίας ανηλίκων.
    10ον) Υποχρεωτική προικοδότηση των εργατριών από τους βιομηχάνους.
    11ον) Δωρεάν εισιτήρια στους εργάτες για το θέατρο, τον κινηματογράφο κ.α. εκδηλώσεις, μέσω της Εργατικής Εστίας.
    12ον) Πλήρης διαγραφή των αγροτικών χρεών.
    13ον) Ίδρυση της Εθνικής Οργανώσεως Νεολαίας (ΕΟΝ).
    14ον) Αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού των, ανύψωση του ηθικού των, κατασκευή της «Γραμμής Μεταξά». Τα αποτελέσματα φάνηκαν στο Έπος του ’40.
    15ον) Αξιοποίηση του εθνικού πλούτου, με γεωτρήσεις για την ανεύρεση και άντληση των πετρελαίων μας –κατ’ αρχάς- στην περιοχή του Κατακώλου Ηλείας. Εάν δεν ερχόταν ο πόλεμος και διατηρείτο το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, η Ελλάς θα ήτο από την δεκαετία του ’40 μια πάμπλουτη πετρελαιοπαραγωγός χώρα και δεν θα φθάναμε ποτέ στα σημερινά χάλια!

    • Σας συγχαίρω νεαροί μου ΜΕΤΑΞΑΣ 1 ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΑΣ 2.
      Εχουμε ακριβώς τας ιδίας απόψεις.
      Τυχαίον; Ουχίιιιι.
      Εννόησα το ευκόλως εννοούμενον.
      Φυσικά ομιλείτε δια τον Ιωάννην Καποδίστριαν.

  5. Δεν ντρέπεστε;Σε ποιους αποτίουν φόρο οι ένστολοι και τα παιδιά σας γυρνώντας το κεφάλι; Στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής που χαιρετά Ναζιστικά;

  6. που ψηφιζουν χιτλερικα ναζιστικα μνημονια.

  7. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΑΖΕΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.

  8. ΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΗΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΑΤΕΡΕ.

  9. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΛΗΖΕΤΕ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ Η Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ Η Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

  10. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ!

  11. ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΗΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ?? Ο ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ!ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ Η ΑΠΟ ΜΚΟ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

    • Φίλε μου η πραγματική παρέλαση γίνεται κάθε βράδυ στο λιμάνι μετά τις 11..στο μόνο μέρος που μπορεί να συναντήσει κάποιον άνθρωπο ένας επισκέπτης στην Κω του 2016,αλλά αντί για κάποιον που θέλει να κάνει μια βόλτα,βλέπει παρέες μελαψών με τσάντες,πατατάκια στα χέρια να σουλατσάρουν και να κατουρούν όπου βρουν…περίμενα το γιο να βγει από μία εκδήλωση σε ένα κέντρο ,και φρίκαρα..αν πιστεύετε ότι η Ryanair θα φέρει χειμερινό τουρισμό μ αυτό το χάλι…κάνετε όνειρα!!!!απορώ γιατί συνεχίζουν κάποιοι και πατώνουν το νησί.Γιατί έγινε το Hot-Spot….

  12. Όπως κάθε χρόνο στην επέτειο του ΟΧΙ του 40 θα γίνουν λαμπρές τελετές, θα εκφωνηθούν εντυπωσιακοί λόγοι με εθνικό οίστρο, θα γίνουν μεγαλοπρεπείς δοξολογίες και θα πάμε στις λαμπρές παρελάσεις για να τιμήσουμε το ιστορικό ΟΧΙ στους ξένους κατακτητές.
    Όμως έτσι δεν ξεχνιέται η ζοφερή πραγματικότητα. Δεν λησμονείται η εθνική προδοσία. Δεν απαλείφεται η παράδοση της εθνικής κυριαρχίας και η καταστροφή του ελληνικού λαού και τέλος δεν αποδίδεται καμία δικαιοσύνη, (αλήθεια που είναι όλοι αυτοί οι δικαστές που κόπτονται για το Σύνταγμα, που εδώ και έξη χρόνια έχει γίνει κουρελόχαρτο??? ) σε όλους αυτούς μου μας έφεραν αυτή την καινούργια Μικρασιατική Καταστροφή.
    Η Μικρασιατική καταστροφή και η γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής, έστειλε τότε τους Έξη στο εκτελεστικό απόσπασμα.
    Σήμερα είμαστε πια πολιτισμένοι και αποστρεφόμαστε τέτοιες εικόνες, μέχρι που θα πάψουμε να υπάρχουμε και να γίνουμε γραφική ιστορική λεπτομέρεια στον βωμό της αυτοκτονίας μας.http://nikosxeiladakis.gr

  13. Το Δ.Σ της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου:

    Α) Υπενθυμίζει ότι το μέγιστο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη (Σ. Φρόιντ), που αποτελεί και το πρώτο καθήκον της Πολιτείας (Αλεξάντερ Χάμιλτον). Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, η πολιτική εξουσία δεν είναι παρά μια οργανωμένη ληστεία (Αυγουστίνος) και η δύναμή της χωρίς Δικαιοσύνη δεν είναι τίποτε άλλο παρά τυραννία (Πασκάλ).
    Β) Επισημαίνει, αναφορικά με τις απαξιωτικές για τη Δικαιοσύνη πρόσφατες δηλώσεις πολιτικών παραγόντων, ότι η πολιτική πράξη οφείλει να είναι γόνος αρετής (Πλάτων) και ότι οι δίκαιοι δεν οργίζονται (Ευριπίδης).
    Γ) Δηλώνει την πλήρη αποδοκιμασία του τόσο για τις ανοίκειες επιθέσεις κατά του θεσμικού ρόλου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Δικαστηρίου εγνωσμένου κύρους και αξίας.
    Δ) Τονίζει ότι ο έλεγχος της συνταγματικότητας των νόμων συνιστά, κατά το Σύνταγμα, θεμελιώδη υποχρέωση της δικαστικής λειτουργίας ».

  14. Στον καιρό του Μνημονίου: Επτάχρονο παιδί λιποθύμησε στο σχολείο από την πείνα!!

    Χωρίς περαιτέρω σχόλια σας παραθέτουμε την είδηση από τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα της Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να αντιληφθείτε το μέγεθος της φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού, στην οποία τον επιβάλλουν οι μνημονιακοί κυβερνώντες, την ίδια ώρα που διοχετεύουν κρουνηδόν δημόσιο χρήμα για την φροντίδα των λαθρομεταναστών:
    «Την περασμένη εβδομάδα σε Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, ένα 7χρονο αγοράκι, μαθητής της Β’ τάξης, δεν άντεξε σε ένα από τα διαλείμματα και λιποθύμησε! Κατέρρευσε γιατί πεινούσε.
    Τη μέρα εκείνη, αλλά και την προηγούμενη, είχε πάει στο σχολείο του χωρίς να φάει και χωρίς οι γονείς του να έχουν τη δυνατότητα, να του δώσουν έστω 50 λεπτά για ένα κουλουράκι.
    Τα υπόλοιπα παιδάκια έβαλαν τις φωνές καθώς ανησύχησαν και στο σημείο έσπευσαν δάσκαλοι για να δουν τι είχε συμβεί.

  15. Στελέχη του ελληνικού Στρατού σαν κεφτεδάκια. Λίγη δίαιτα δεν βλάπτει. Ωραίο παράδειγμα για τους από κάτω.

  16. ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΟ.ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ,ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΠΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΝΗ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΤΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΣΕ …….ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΝΑ,ΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΎΤΕ…………..

  17. Διάβασα όλα τα παραπάνω σχόλια……Νομίζω ότι με την διχόνοια δεν θα καταφέρουμε τίποτα.Ασχέτως πολιτικών πεπιθήσεων όλοι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ….Για αυτό μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές.Δυστυχώς ενέκαθεν (ο κύριως λόγος που ταλαιπωρούμαστε) ιστορικά δεν είμαστε ενωμένοι παρά μονάχα όταν έρχεται το αγγούρι στον………όλων μας.Επείδη κανένας ποτέ δεν έχει καταφέρει να διαλύσει το DNA μας και αυτό δεν θα γίνει ποτέ,όσο πιο σύντομα ενωθούμε τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η λύτρωση των προβλημάτων μας.Ας αφήσουμε στην άκρη τις αντιδικίες μας και ας κρατήσουμε τις αρχές και τις αξίες μας ψηλά!!!!Μάλον όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι το διαίρειν και βασίλευε δεν αρμόζει σε μας τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!Να πάνε σε άλλους λαούς που δεν έχουν τα ιδανικά μας!!!!!!Για να τελείωνω θεωρώ ότι το πρόβλημα του διπλανού μου είναι και δικό μου….Γιάτι αν έχει φωτιά του γείτονα του σπίτι ,ακόμα και ο καπνός θα δημιουργήσει πρόβλημα και στο δικό μου!!!!!ΕΝΟΤΗΤΑ!!!

  18. Διάβασα όλα τα παραπάνω σχόλια……Νομίζω ότι με την διχόνοια δεν θα καταφέρουμε τίποτα.Ασχέτως πολιτικών πεπιθήσεων όλοι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ….Για αυτό μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές.Δυστυχώς ενέκαθεν (ο κύριως λόγος που ταλαιπωρούμαστε) ιστορικά δεν είμαστε ενωμένοι παρά μονάχα όταν έρχεται το αγγούρι στον………όλων μας.Επείδη κανένας ποτέ δεν έχει καταφέρει να διαλύσει το DNA μας και αυτό δεν θα γίνει ποτέ,όσο πιο σύντομα ενωθούμε τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η λύτρωση των προβλημάτων μας.Ας αφήσουμε στην άκρη τις αντιδικίες μας και ας κρατήσουμε τις αρχές και τις αξίες μας ψηλά!!!!Μάλον όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι το διαίρειν και βασίλευε δεν αρμόζει σε μας τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!Να πάνε σε άλλους λαούς που δεν έχουν τα ιδανικά μας!!!!!!Για να τελείωνω θεωρώ ότι το πρόβλημα του διπλανού μου είναι και δικό μου….Γιάτι αν έχει φωτιά του γείτονα του σπίτι ,ακόμα και ο καπνός θα δημιουργήσει πρόβλημα και στο δικό μου!!!!!ΕΝΟΤΗΤΑ!!!

  19. Άντε ρε παπαροκωλη που τα βάζεις με τους κεφαλιανους και με την κεφαλο πιάνου είναι ρε ή κεφαλος;δεν είναι της Κω;κομπλεξικε;το πιο ωραίο χωριό της Κω είναι και αυτό μάλλον σας πειράζει;

  20. Προτείνω να μείνει στην Κω μία ακόμη ημέρα,ή να έρθει κλιμάκιο και να πάει στον ΟΑΕΔ μαζί με όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης,ηλεκτρονικά και έντυπα και να δημοσιευθούν όλες οι λίστες προσλήψεων των ξενοδοχείων,από τη Λάμπη το ψαλίδι μέχρι την Καρδάμαινα και να μάθει ο Κωακός Λαός ποσόστωση εργαζομένων και από ποιες Εθνικότητες…Οι φιλεύσπλαχνοι αριστεροί που δεν πεινάνε και κοιτάνε μόνο την ιδεοληψία τους δεν ενδιαφέρονται και εξοστρακίζουν κάθε προσπάθεια ενημέρωσης.Αλά θα κάνει ο Δήμαρχος Κω και οι παρατρεχάμενοι του,αντί να πάει στην Κέφαλο,να πάει ο ίδιος και να ενημερωθεί πόσοι Αλβανοί έχουν κληθεί από την Υπόλοιπη Ελλάδα και Αλβανία για να δουλέψουν εδώ την στιγμή που η ανεργία σκοτώνει κυριολεκτικά.ΑΙΣΧΟΣ!!!

  21. Μιας και το έθιξε το θέμα φίλε παραπάνω,να θυμίσω στους ντόπιους ότι κάποτε ο Δήμαρχος Κω στην πρώτη του θητεία ,έκανε δγλώσεις για κάτι προσλήψεις στην Αρχαιολογία ,επειδή προσλήφθηκαν ετεροδημότες..δεν το ξεχνώ και μου έκανε εντύπωση ,τώρα ούτε μιλιά για το 80% προσληφθέντων στα AlL Inclussives που είναι από Αλβανία και Βαλκάνια..άραγε έχει επισκεφθεί τον ΟΑΕΔ ποτέ?κάποιος σύμβουλος του έχει πει για την πείνα και εξαθλίωση συμπατριωτών μας ,που πάνε στα συσσίτια ,μαζί με τα πτυχία τους και στέλνουν αιτήσεις όλο το Χειμώνα,αλλά παίρνουν αυτούς που στέλνουν τα λεφτά τους μέσω Western εξωτερικό??Ας με διαψεύσει κάποιος αριστερός ευαίσθητος,αυτό ψάχνω ..για να προχωρήσω σε καταγγελίες …αλλά να (!!!!) αυτή είναι η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ,που μιλά ο πιο πάνω..καμιά αναφορά στους πεινασμένους Έλληνες..που φεύγουν έξω…ΚΑΜΙΑ ΝΎΞΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ..ΤΟ ΜΆΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ…

  22. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΒΟΔΙ Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΔΗΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΕΔΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ..

  23. Λίγο παραπάνω σεβασμός από τους κυρίους που στέκονται στην εξέδρα δε βλάπτει. Ο κ. Μυλωνάς έστελνε μηνύματα στο κινητό, ο κ. Παυλίδης μιλούσε στο κινητό (ποιος τον κάλεσε και ήταν τόσο σοβαρό, ο πρωθυπουργός;) για 20 λεπτά δεν μπορούσαν να κλείσουν τα κινητά τους και να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό, όπως έκαναν ο κ. Ταξίαρχος και όλοι οι ένστολοι; Ο άλλος κύριος ανέβηκε στην εξέδρα ως εκπρόσωπος κόμματος με τιρκουάζ και γιλέκο…και δεν έφτανε αυτό μασούσε και τσίχλα συντονισμένος πλήρως με το ρυθμό της μπάντας. Εντελώς αντίθετη εικόνα από την άλλη όλοι οι στρατιωτικοί, ευπρεπώς ενδεδυμένοι, ιστάμενοι με τον προσήκοντα σεβασμό και μπράβο τους. Ας παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι που θέλουν να λέγονται επίσημοι και να ανεβαίνουν στην εξέδρα. Το σάβουαρ βιβρ σε αυτές τις περιπτώσεις λέει ότι ακόμα και αν έχει καύσωνα είναι υποχρεωμένοι να φοράνε το σακάκι τους ούτε καν να το κρατάνε στο χέρι. Ψιλά γράμματα θα μου πείτε για ορισμένους…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ